|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
to znowu ja
po ten lakier.Może zainteresuje Ciebie kilka rzeczy dla dziewczynki. Poza wątkiem mam pieska w torebce do noszenia na ramieniu lub w ręku. Pieska zawsze można wyjać i białego konia. Mogę wstawić zdjęcia konia jak chcesz. |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za maskare Lancome. Jest nowa czy była używana?
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
Jesli chcesz bioderme, to ja jestem zdecydowana
Inglotka tego AMC po prawej na zdjeciu
|
|
|
|
|
#726 |
|
Konto usunięte
|
Jasne że rozumiem, my tu wszystkie mamy ten sam problem , brałybyśmy wszystko do czego sie oczy zaświecą, choć wcale a wcale nam nie potrzebne
![]() pozdrówka |
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie? jestem zainteresowana kilkoma rzeczami od Ciebie
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- wybacz! źle spojrzałam ![]() za golfik? ![]() ew. jeszcze odpowiada mi podwójny róż Diora - Passion Friut |
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie prasowaniec w kolorze Fairy Light i pomadka Mac
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za kopertówkę atmosphare lub/i lakier dior?
![]() Widziałam, że w innym wątku pytałaś się o vinyl gloss. Mam 3 razy maźnięty transparentny. Tzn. jest niby różowy, ale tylko nadaje połysk i ładnie się mieni. |
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmiar nietoperza to m/l.
Kolor w załączniku ![]() Kupiłam go na imprezę i tylko raz miałam na sobie. Dodatkowo nabyłam lakier inglot w tym samym kolorze, jak go znajdę to też wrzucę [mam go w starym wątku]. |
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
moze cos u mnie za inneov gestosc wlosow?
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za inneov gęstość włosów i kopertówkę ?
Mam też trochę zabawek, może moja córka zgodziłaby się z czymś rozstać dla dobra sprawy, bo 6-latką już nie jest Napisz tylko co by cię interesowało a ja się rozejrzę
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
pudry Shiseido Luminizing (L1 i L4 - mi służył jako brązer) - mam pudełka,pędzelki nieużywane. podwójne róże Diora - Passion Friut z 2-giej fotki i Lucky Pink czyli L4 i moze jakis diorek ?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452148
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
hey! podoba mi się kredka guerlain
![]() zapraszam do siebie
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
witaj, pisalas na watku mineralowym, ze szukasz probki Winged Butter - mam sampla formula o-glo
![]() pozdrawiam
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Małgoś
wpadł mi w oko Inneov i serum Galenic ![]() wypatrzysz coś u mnie? |
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Jakas pielegnacje apteczna [miniatury lub próbki] - chętnie
![]() np. kremy nawilżające, albo na naczynka? ![]() To jeden sampel, wiec nie chce brac dużo ![]() Tylko wysyłka w środę by była
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Aera teint jest w negocjacjach i zapewne poleci do innej wizazanki, avenke moge bez problemu oddac, tej malutkiej nie chcesz?
|
|
|
|
|
#742 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
OMG Kobieto :Love:
zakochałam się w różu Lacky Pink cudowny jest, jaka szkoda że tak rzadko się różuje ![]() Wyszukałam u Ciebie: odlewkę wanilii z pomarańczą, EDM fairly light i neutral, róż burżujka, kapeczkę tego balsamu do biustu. Jeszcze mialam pytać o kolory pomadek sephory ale już dość nawymyślałam
Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2010-09-06 o 10:53 |
|
|
|
|
#743 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cześć Małgoś
I pomadka MAC-a też w sumie mi sie podoba ![]() A masz jeszcze HP Diorka? ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Małgoś, dziękuje za odpisanie Kredka i szminka, no i jakbys miala te HP to Diorek byłby Twój
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-06 o 13:36 |
|
|
|
|
#744 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Ten drugi różyk jest ciemniejszy? Bo nie wiem który jest który na fotkach
![]() Interesuje mnie w takim razie różyk ten ciemniejszy, odlewka zapachu i odlewka balsamu (używam sporadycznie dlatego wolałabym odlewke, poprzedni balsam stracił date ważności ). Oddam wszystko co Cie interesowało, pomadkę Diora, tołpę oraz zestaw na przebarwienia. Napisz czego szukasz może coś wygrzebię jeszcze dla Ciebie. Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2010-09-06 o 16:25 |
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdź sobie kochana na spokojnie cienie Chanelka
mi się strasznie spodobały i musiałam kupic, ale w domu okazało się, że mi się dubluje brązowy na którym mi najbardzie zależało ![]() szukałam takiego średniego piaskowego brązu, jaki mam w paletce diorkowej Beige Massai. i nigdzie nie mogę takiego znaleźć. w końcu skończy się na tym, że kupię całą paletkę dla jednego cienia ![]() P.S. no paskudztwo z ta pogodą. wolałam pocić się w 30 stopniach
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
żel Nuxe - jaki to?
)) - tak czy siak chetnie, chetnie, ale to na pewno jest warte wiecej niz EDM ;pSzkoda, ze nie mieszkamy blizej Ale dla mnie wysylka sampla to nie problem ![]() Moze chcesz np. odsypke rozswietlacza Natural EDM, albo pudru wykonczeniowego Natural Reflections Light EDM? Moze jakies cienie? Mam tez puder perlowy z Biochemii Urody, moge odsypac ![]() Moze sampel EGM wykonczeniowki Soft Focus Translucent? A Moschino jakie zapachy?
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2010-09-06 o 19:18 Powód: literowka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

po ten lakier.

I pomadka MAC-a też w sumie mi sie podoba