Odchudzanie po 30 i później 7 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-02, 17:50   #721
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 7

To będę uważać jak reklamy polecą

Mariolu kupiłam sobie tę bazę artdeco, już dawno o niej czytałam peany, ale że cieni to głownie do kresek używałam, to wydawała mi się zbędna
I korzystając z ksiązeczki rabatowej z superpharmy kupiłam okazyjnie
róż burżujka, tusz MF i krem ochronny.
A w kruku malutkie kolczyki i jestem usatysfakcjonowana zakupami

Jako ze odchudzamy się od poniedziałku to zjem z Wami kawałek nowojorczyka z herbatką, a potem się przejdę na siłownię, bo pięknie pada snieg

Edytowane przez Beata.
Czas edycji: 2009-01-02 o 18:08
Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 18:55   #722
marioladabr
Zakorzenienie

Ja w ten piękny padający śnieg wracałam z pracy z młodym - bo mi go małż podrzucił do roboty.... i jak normalnie wracam max 20 min to dziś chyba godzinę... ale aniołki na śniegu robiliśmy, jakąś ślizgawkę zaliczyliśmy - no cudnie było...
marioladabr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 19:25   #723
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

U mnie jż przestał padać, ale za to się pięknie skrzy
- 8 stopni jest
Sobie mroźny spacer zrobiłam, bo siłownia nieczynną się być okazała

Stary 2009-01-02, 21:17   #724
Lide
Zadomowienie

Hello tam na gorze

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
U mnie jż przestał padać, ale za to się pięknie skrzy
- 8 stopni jest
Sobie mroźny spacer zrobiłam, bo siłownia nieczynną się być okazała
Troche zazdraszczam mrozu i sniegu - nic bym nie miela przeciwko spacerkowi w taka pogode (oczywiscie w odpowiednim ubraniu ). U nas na szcescie lato do tej pory calkiem, calkiem - nie bylo jeszcze porzadnych upalow - moze nas omina - chociaz najgorzej to zwykle jest pod koniec stycznia i luty jak dzieci wracaja do szkoly.

To co wszystkie sie odchudzaja od poniedzialku? - ja czekam do 12tego a pozniej zobacze - jakas mala podbodowujaca dietka by sie przydala - w marzu i kwietniu znowu bal to trzeba zaczac myslec

Mariolac - co do zdjec to ja myslalam ze trzeba zrobic zeby byly a nie ze beda jak zrobie - ja tez bym chetnie cie zobaczyla w zaokroglonej figurce - to ile to juz jest bo nie moge doczytac - no i oczywiscie GRATULACJE bo jeszcze ci chyba nie zyczylam

Maglisko - rzeczywiscie do computerow jezyk angielski bardzo przydatny - zwlaszcza pzry linuxie te wszystkie HowTo - no i przerozne forums - ja jakikolwiek mam problem googluje pytanie i zawsze znajde odpowiedz - teraz mam dwa nowe compy i na obydwu gry mi sie zawieszaly - okazlo sie ze musialam tylko zrobic update driverow na video card i teraz dzialaja bezblednie . A te virusy to z kad wy tak lapiecie - ja jak do tej pory mialam tylko raz i to nie grozny dla mnie bo wysyla emaile na lewo i prawo - tak ze byl o tyle uciazlwy ze odlaczyli mnie od neta dopoki nie wyczyscilam. Teraz mam zainstalowana free version of AVG antivirus i wylapoje mi wszystko bezblednie tak ze pozostaje virus free

Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi)

Lide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 22:48   #725
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cześć

Jakaś lekka jelitówka mnie dziś dorwała
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 07:43   #726
Brewka :)
sophisticated

cześć
Iwonka nie daj się

Lide, a którą wersję AVG masz? ja sobie jakiś czas temu wrzuciłam, ale zaczął mi później świecić na czerwono, że bazy ma nieaktualne, mimo ręcznych update'ów i zrezygnowałam na razie, ale chętnie bym do niego wróciła, no chyba żeby NOD32a dopaść....

ja parę wirusów złapałam po nieostrożnym kontakcie z torrentami

mi się vista nie podoba, bo po pierwsze, jak zwykle na początku ciągle coś nie tak z nią i łatać muszą, po drugie nie znoszę gdy ktoś mnie zmusza do czegoś, a vista wymaga mocnego kompa, nowych urządzeń z nowymi sterownikami, bo jak jej się stary nie podoba to go po prostu blokuje i nie odpalę np. mojej zabytkowej atramentówki, w ogóle nie lubię gdy ktoś mi mówi, że zrobi mi dobrze, a ja nie mam nic do powiedzenia, bo moje dobrze b.często znaczy coś innego niż innych

Edytowane przez Brewka :)
Czas edycji: 2009-01-03 o 07:53
Brewka :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 08:22   #727
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
cześć
Iwonka nie daj się
Wlasnie Iwonko nie dawaj sie

Zdjecia i ty slicznotko - bardzoo fajnie tak z rodzinka.
Cytat:
Lide, a którą wersję AVG masz? ja sobie jakiś czas temu wrzuciłam, ale zaczął mi później świecić na czerwono, że bazy ma nieaktualne, mimo ręcznych update'ów i zrezygnowałam na razie, ale chętnie bym do niego wróciła, no chyba żeby NOD32a dopaść....

ja parę wirusów złapałam po nieostrożnym kontakcie z torrentami

mi się vista nie podoba, bo po pierwsze, jak zwykle na początku ciągle coś nie tak z nią i łatać muszą, po drugie nie znoszę gdy ktoś mnie zmusza do czegoś, a vista wymaga mocnego kompa, nowych urządzeń z nowymi sterownikami, bo jak jej się stary nie podoba to go po prostu blokuje i nie odpalę np. mojej zabytkowej atramentówki, w ogóle nie lubię gdy ktoś mi mówi, że zrobi mi dobrze, a ja nie mam nic do powiedzenia, bo moje dobrze b.często znaczy coś innego niż innych
No wreszcie od X czasu mam popoludnie i caly wieczor dla siebie - wyslalam malza na soccer - wiecie jakie to meczace tak przebywac caly czas z kims przez 24 godz na dobe - przynajmniej ja potrzebuje troche space dla siebie - a on koniecznie sie uparl zeby jechac z nim, no ale jakos sie wymigalam (zaraz ide piec pavlova ).

U nas jak zwykle ogromne przeceny to sie wybralam poogladac - no ale po pierwsze z przylepa a po drugie w szpilkach. Effect - zaoszczedilam $$$$$ - sobie kupilam tylko spodniczke ale za to jemu bralam wszystko co mi pod reke wlazlo bo jego do sklepu wyciagnac to bardzo ciezko a ja juz wyroslam z kupowania jemu bez niego - kiedys w Polsce to nawet buty sama mu kupowalam

Brewko ja mam free version 8 - wlasnie sciagam zeby zainstalowac na lapie - mam ustawione ze codziennie sam sie uaktualnia i w tej chwili raz na tydzien sprawdza mi compa - teraz nigdy nie ranuje .exe bez poptzedniego sprawdzenia - wierz mi ze zaoszczedzilam sobie w ten sposob boli glowy (uzywalam e.........e intenywnie bo ja z takich co potzrebne, niepotrzebne ale moze sie przyda, tak ze mama cuda cudenka ) AVG wszystko wylapoje i wrzuca do voulta tak ze czesto gesto mama program ale bez .exe ktory ma virusa. Pozatym teraz nie uzywam outlook tylko wylacznie gmail (ma dobre spam remooval), przy outlook uzywalam Qurb - polecam, AVG tez ma jakis filter na mail - no i przedewszystkim nigdy nie otwieram mail z niewiadomych zrodel. W ten sposob poza tym jednym przypadkiem przez 20+ lat uniknelam katasrtof typu musze sformatowac dysk bo mam virusy (a i wtedy tez tylko wyczyscilam virusy i nic nie formatowalam)

Edit: Pavlovej nie bedzie bo gdzies zapodzialam bialka i nie moge znalezc

Jeszce troche o compach - jest taki dobry i free program do sprawdzania podejrzanych fali i processow - HijackThis - warto go miec i od czsu do czasu przeleciec.

Co do Visty to tak na nia narzekacie ze musze ja sprawdzic tym bardziej ze z moim laptopem dostalam obydwa OS - Vista i XP Proffesional (dell byl jakis taki wspanaialomyslny ). Wiem ze Vista wymaga innych components (co to jest sterownik???? - processor) - ale tak samo jest z grami - ja dopiero niedawno kupilam malzowi nowego compa z 1.8Ghz processorem bo on namietnie gra w Football Manager - to bylo wystrczajace do versii 2008, teraz wyszla v 2009 i potrzebuje co najmniej 2 Ghz processor - no ale mowi sie trudno i na razie nie bede robila zadnych upgrades - musi sie zadowolic tym co ma

Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi)

Edytowane przez Lide
Czas edycji: 2009-01-03 o 08:39

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 09:31   #728
sophisticated

Lide sterownik to driver chyba

no właśnie też miałam 8 AVG, i nie chciał za bardzo współpracować, może polska wersja jakaś gorsza chociaż w necie wtedy znalazłam też anglojęzycznych z podobnymi problemami, to może jednak gdzie indziej problem, spróbuję jeszcze raz do niego podejść, bo też mi się podobał bardzo
a outlooka nigdy nie używałam, w ogóle nie umiem go obsługiwać, okropny jest IMO

i nie zdążyłam zrobić pavlowej przed odchudzaniem może na Wielkanoc zasłużę

EDIT oo Iwonka ślicznie wyglądałaś, jak zwykle

Czas edycji: 2009-01-03 o 09:40
Stary 2009-01-03, 09:44   #729
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Lide sterownik to driver chyba

no właśnie też miałam 8 AVG, i nie chciał za bardzo współpracować, może polska wersja jakaś gorsza chociaż w necie wtedy znalazłam też anglojęzycznych z podobnymi problemami, to może jednak gdzie indziej problem, spróbuję jeszcze raz do niego podejść, bo też mi się podobał bardzo
a outlooka nigdy nie używałam, w ogóle nie umiem go obsługiwać, okropny jest IMO

i nie zdążyłam zrobić pavlowej przed odchudzaniem może na Wielkanoc zasłużę
Wlasnie zainstalowalam na Laptopie (sciagniete bezposrednio z AVG site) i dziala bezblednie - jak instalujesz to daj mu wszystko jak chce i wtedy raz dziennie ci robi update automatycznie - nie mam pojecia dlaczego ci szwankowl - zreszta zawsze mozez zrobic update manually - ja tylko raz mialam czerwone ale zniknelo po udates.

A Pavlova bedzie - wycignelam bialaka z zamrazalnika i schowalam do ......... lodowki

Jezeli sterwownik to driver to ja nawet z XP musialam zrobic updates bo mi video carta szwankowala (jak juz pisalam) - nowy comp - pomyslal bys ze wszystko powinno byc OK - ale neistety tak nie jest.

U nas cudowny wiecor -siedze sobie pod pergola, gram wSudoku i w miedzyczasie pisze *******y (nadrabiam zaleglosci ) a prasowanie dalej stoi - jakas mam wybitna niechec bo normalnie to lubie prasowac

EDIT zedytowane - przeciez to nie bylo brzydkie slowo

A Pavlova toc przeciez same bialko (ten bialy proszek sie nie liczy)

Edytowane przez Lide
Czas edycji: 2009-01-03 o 09:46
Stary 2009-01-03, 10:01   #730
sophisticated

o proszę jaki wizaż grzeczny

oj tego białego proszku to ja chyba dużo jednak ostatnio musiałam zażyć, bo taka gruba w życiu nie byłam, nawet w ciążach po odjęciu dzieci i oprzyrządowania ważyłam mniej, więc używkom mówię nie

lecę porobić coś mądrego, miłego dnia dziewczynki

Czas edycji: 2009-01-03 o 10:17
Stary 2009-01-03, 10:39   #731
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Czesc

AVG fajny, skuteczny ale na poprzednim kompie musialam wyciac bo cos mi krzaczyl i juz zupelnie nie moglabym z Wami gadac

a malz jak na soim kompie Viste wycinal i szukal cos na forach to przeczytal takie zdanie '' komputer o mocy obliczenioej dwoch Commodore C64 wyslal ludzi na ksiezyc a (i tu podane wypasione parametry) nie moze odpalic Visty

Ja mam procek 2.4 G Intela i 2 GB operacyjnej a jak odpalam lapka to to jest akurat czas na zrobienie sobie kawy a dzieciom sniadania
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 10:52   #732
E
Zakorzenienie

A ja smutkam Boli mnie lewa pierś i nie wiem dlaczego
Poza tym połamałam 2 pazury No to wszystkie na szafot
No i stara jestem 36 na karku
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 11:00   #733
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Czesc

AVG fajny, skuteczny ale na poprzednim kompie musialam wyciac bo cos mi krzaczyl i juz zupelnie nie moglabym z Wami gadac

a malz jak na soim kompie Viste wycinal i szukal cos na forach to przeczytal takie zdanie '' komputer o mocy obliczenioej dwoch Commodore C64 wyslal ludzi na ksiezyc a (i tu podane wypasione parametry) nie moze odpalic Visty

Ja mam procek 2.4 G Intela i 2 GB operacyjnej a jak odpalam lapka to to jest akurat czas na zrobienie sobie kawy a dzieciom sniadania
To tak jak moj desktop

Z tym AVG to na prawdde nie wiem dlaczego wam szwankuje - jedynie co moge powiedziec to to ze to musi byc free version bo jeszcze nie znalazlam innej dobrej.

Pavlova w piecu (nawet apetycznie wyglada - mam nadzieje ze nie oklapnie), wszystko przygotowane na jutrzejsze BBQ, pozostalo tylko prasowanie, juz sie nie wymigam

Zaluje ze nie poszlam na mecz, fantastyczna atmosfera - no i nasi wygrywaja - dokopali Sydney (dobrze im tak) - weszli rowniez na czolowke tabeli - ale bedzie party po meczu (malz pewno wroci zupelnie bez glosu)

A ja w miedzyczasie zdolalam przypalic kompot i zasmrodzic cala chalupe spalonym cukrem
Edit: Ewciu bolaca piers nie musi nic znaczyc - po prostu zrob mamogram jezeli dawno nie robilas a pazorki odrosna a 36 to ja bym chciala miec.

Edytowane przez Lide
Czas edycji: 2009-01-03 o 11:07
Stary 2009-01-03, 11:03   #734
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Napisane przez E Pokaż wiadomość

A ja smutkam Boli mnie lewa pierś i nie wiem dlaczego
Poza tym połamałam 2 pazury No to wszystkie na szafot

Ewus moze w nocy przycisnelas

i nie opowiadaj, jaszcze Ci trochę brakuje
10 PŻ
Stary 2009-01-03, 12:29   #735
milgryf
Zadomowienie

Hej

Mariola dziękuję za zaproszenie

Iwonko nie daj się chorobie, przesyłka dotarła

Choinka, ja się nie znam na kompie nic a nic, jak coś mi trzeba to i tak dzwonię do znajomego, u którego kupuję, naprawiam sprzęt. Ogólnie nic skomplikowanego na nich nie robię.

Dziewczyny mam zamiar kupić sobie nową wagę i nie wiem na co się zdecydować.
Poproszę o porady co brać pod uwagę a co jest zbędnym bajerem
http://www.zelmer.pl/porownaj_produkty/go:porownaj:14/

nie będę przeprowadzać wnikliwych analiz, chcę się zważyć sprawdzić czy fatu mi przybyło czy ubyło. Zaciekawił mnie pomiar tkanki mięśniowej.

i jeszcze coś takiego znalazłam

http://www.soehnle.com/soe-en/Produk...ebersicht.html

E nie marudź na wiek bo ja mam identyczny I tak lepszy będzie w tym roku niż za dwa lata
milgryf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 12:37   #736
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Cześć
Iwonko trzymaj się
Slicznie wyglądałaś na fotkach no i takie radosne , rodzinne te fotki, super

Nas też choróbska dopadły, mój Dziadek miał wczoraj 40 stopni gorączki i drgawki
Mnie znowu gardło boli, ale się nie daję

Ewka mnie często piersi bolą, w zależności od dnia cyklu
A może ucisnełaś czymś, jak Rzabbka pisze

Edytowane przez Beata.
Czas edycji: 2009-01-03 o 12:43
Stary 2009-01-03, 13:04   #737
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lide Pokaż wiadomość
Mariolac - co do zdjec to ja myslalam ze trzeba zrobic zeby byly a nie ze beda jak zrobie - ja tez bym chetnie cie zobaczyla w zaokroglonej figurce - to ile to juz jest bo nie moge doczytac - no i oczywiscie GRATULACJE bo jeszcze ci chyba nie zyczylam

Zdjęcia będą, jak będzie czas je zrobić. Bo często się zdarza że fotograf i modelka się mijają. Oczywiście już widać, chociaż nie powinno . A w ciąży jestem 11 tygodni
To jeszcze was pomęczę wózkami Taki i taki. Małżowi podoba sie także ten. Na ceny nie patrzeć, bo będę polować na wyprzedaże i przeceny, poza tym ebay...

E przykro mi, że źle się czujesz
Cytat:
Napisane przez E Pokaż wiadomość
gooopia
Ja jestem rocznikowo młodsza o rok, ale jestem młoda
Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Nas też choróbska dopadły, mój Dziadek miał wczoraj 40 stopni gorączki i drgawki
Mnie znowu gardło boli, ale się nie daję
Stary 2009-01-03, 13:09   #738
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Mariolu mnie sie Silver Crossy tez podobaly ale w koszyk to sie nawet duza paczka pieluch nie zmiesci
10 PŻ
Stary 2009-01-03, 15:41   #739
marioladabr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Cześć

Jakaś lekka jelitówka mnie dziś dorwała
Iwonko, pij aloes - pomaga na takie jelitowe stany.

Dziewczyny wrzucam Wam fotki mojego świątecznego prezentu - własnoręcznie udziergany przez mamusię (ma talent kobieta, widziała taki sweterek w jakiejś gazecie i po prostu z głowy zrobiła, bo to nie była gazeta ze wzorami tylko jakaś taka plotkowa).
I zmykam poćwiczyć - u mnie dzisiaj pierwszy dzień - a co, nie czekam do poniedziałku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweter.jpg (87,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweter1.jpg (74,2 KB, 12 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 15:46   #740
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

O jaki pomyslowy
a wygodnie sie w nim porusza?

no i jak zwykle makijaz super
jeszcze troche i wyciagne kuferek z szafy
10 PŻ
Stary 2009-01-03, 15:50   #741
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cześć Ślicznotki

Dziekuję za wszystkie ciepłe słowa i kciuki dzis była gorsza fala wirusy mnie wykończą słaba jestem, ale nie daję się wkurzam sie tym leżeniem, bo ćwiczyc chciałam jak ja nie znoszę leżeć i odpoczywac po odpoczywaniu

Zdjęcia, jak zdjęcia, obiecałam to wysłałam

Lide - a czy piekłaś tort bezowo-malinowy? Brewko może zamiast pavlovej go zrobisz?

Oj Lide pokaż pergolę jak sobie siedzisz pod nią

Brewko - Ty gruba

E - lat sie ma tyle na ile się człowiek czuje, a wiek nie ma tu nic do znaczenia. Mnie sie wydaje, że nawet, jak będę miała 60- będę sie czuła młoda, ale ja mam badrzo optymistyczna rodzine to może dlatego, bo wszyscy młodzi u mnie

Beatko - dla Dziadka

Milgryfku - cieszę się i jeszcze raz przepraszam

Marioladabr - dziękuję, ale nie mam, więc piję Smecte i gorzka herbatę i jem rosołek w ogóle się czuje, jak basza
Mariola jaki super sweterek i bardzo twarzowy oczywiście makijaz i włoski super że tez ja nie mam takich zdolności gratulacje dla mamy!!!

Ja używam Avast, a miałam też AVG.

EDIT: Kto ogląda na TVN Style "piekielna kuchnię Marco Pierre'a White"? ale mi się ta wersja nie podoba

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2009-01-03 o 15:52
Stary 2009-01-03, 15:52   #742
marioladabr
Zakorzenienie

Cytat:
O jaki pomyslowy
a wygodnie sie w nim porusza?

no i jak zwykle makijaz super
jeszcze troche i wyciagne kuferek z szafy
Nie wiem jak się wnim porusza, bo założyłam tylko do zdjęcia... on bardziej jest na wiosnę, żeby na wierzch załoyć, bo to takie poncho z mankietami

A kuferek wyciągaj z szafy, niech się nie marnuje...
Stary 2009-01-03, 16:02   #743
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Ivus mnie tez sie nie podoba widzialam jeden odcinek ale facet jest po prostu niestrawny Gordon byl chociaz czasem zabawny i mimo wszystko ludzki

Mariolu jakos nie chce mi się malować kiedy siedzę domu dresie
10 PŻ

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2009-01-03 o 16:03
Stary 2009-01-03, 16:08   #744
Iwonalodz
Zakorzenienie

Ano własnie Marco jest chamski, to wypraszanie gości z lokalu, jak skrytykują jedzenie on jest nieomylny, czy jak? choć wizualnie mi sie podoba to zachowanie już nie, ani ta formuła gwiazd angielskich głupie to jakieś. W tamtych kuchniach reguły były fajne, były zadania, nominacje, a tu nie wiadomo, co i jak

A ja a propos ostatnich zachwytów Beatki nad cieniami IsaDory chciałam sie pochwalić moim prywatnym odkryciem cienie Bell sypkie z aplikatorem cena ok.11zł i sa boskie dla mnie bija Guerlaina w piórze którego mam. Nie zbierają się w rulon!!!! nie bledną, mozna cieniować i stopniować intensywność. Zakochałam się i polecam!!! z tym, że poleca laik oczywiście czyli ja minus: raptem kilka odcieni ja mam lawendowy jest boski, ale co z tego skoro tylko 1 odcień mi pasuje
http://www.bell.com.pl/index.php?opt...270&Itemid=243

Odnośnie moich rodzinnych zdjęć, czy nie odnosicie wrażenia, że jednak u mnie jest kult kobiet seksmija jakas czy cuś?

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2009-01-03 o 16:10
Stary 2009-01-03, 16:14   #745
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Ivus zdjęcia fajne, kobietki uśmiechnięte ale rodzynek tez jest
to chyba już tak jest ze to pleć piękną częściej się fotografuje

i pies fantastyczny
10 PŻ
Stary 2009-01-03, 16:18   #746
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Ivus zdjęcia fajne, kobietki uśmiechnięte ale rodzynek tez jest
to chyba już tak jest ze to pleć piękną częściej się fotografuje

i pies fantastyczny
Rodzynek to mój tata a pies to suka
Stary 2009-01-03, 19:35   #747
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Iwonko jaki z Ciebie laik - dla mnie jesteś znawczynią tematu

Się dziś wymalowałam i mi Babcia powiedziała jak ładnie wyglądam i czy sie na nartach opaliłam
Z tym, że ona nieobiektywna jest - bo wiecie, ja dla Niej to zawsze naj
Z Dziadkiem już dziś lepiej , dziękuję
Antybiotyki dostał , ale goraczka się ciągle utrzymuje, chociaż już nie tak wysoka

Pana Marca nie oglądam, widziałam parę razy kawalek i chamski jest niezmiernie
Zresztą Gordona w Piekelnej kuchni też nie lubię, ale inne programyz nim czasami oglądam

Milgryfku z wagą Ci nie pomogę, bo nie posiadam takowej i nie zamierzam
No chyba, że kuchenną, bo taka mi się marzy

Edytowane przez Beata.
Czas edycji: 2009-01-03 o 20:29
Stary 2009-01-03, 20:30   #748
annLee
Zakorzenienie

Mariolasl-pierwszy fajny,ale nie wiem czy te kółka nie za małe?10kg to spacerówka,sam stelaż czy z gondolą?
drugi też kółka małe,ale ja nie mam pojęcia jak takie kółka się sprawdzają u Was na wyspie???
3fajny,ale nie widzę kosza na zakupy i siedzenia kubełkowe w spacerówkach chyba się średnio sprawdzają
ale to takie moje dywagacje,bo żadnego z nich nie miałam możliwości oglądać

poobserwuj może w wolnej chwilijakie wózki jeżdżą po wyspie,popyta mamuśki-na pewno chętnie Ci podpowiedzą

Rzabbuś-myślałam,że to Twoje Graco ma mniejsze kółka a chyba podobne do moich.moje są piankowe i Twoje też mi na takie wyglądają.
gratuluję spadków
mam pytanko-czy Twój małż ma jakiś dodatkowy obiektyw do tego canona 450?

Marioladabr- właśnie widziałam Twego synka-przesłodki choć fryzurka nastroszona dostał jakiś zapas danonków czy tylko kasiorę?
śliczna kobitka z Ciebie i ładnie się malujesz.sweterek pomysłowy,mamuśka zdolna.

Milgryfku-z wagą nie pomogę,nie mam pojęcia czy te wagi dobrze mierzą tłuszcz

E-wuś ,pewnie źle spałaś,ale poobserwuj i jakby co to do lekarza marsz!

Lide-fajnie,że jesteś

Beatko-mam nadzieję,że dziadek szybko dojdzie do siebie
spacer po śniegu na pewno bombowy

Brewuś-niestety nie udało nam się złapać lekarki(za dużo wolnego chyba),ale będę próbować od poniedziałku

coś jeszcze miałąm,ale zapomniałam...

kto się odchudza?

a kto chce coś z mariona to pisać na pw,moze w pon do nich dotrę i jak nie będzie inwentury czy czegoś podobnego to zamówie

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 20:40   #749
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Aniu a Zuzolek chory ?

Stary 2009-01-03, 20:41   #750
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Ann ma obiektywy taki najczesciej uzywany to sigma 18-50mm ale aparat 350D
10 PŻ
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości