|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 7
To będę uważać jak reklamy polecą
![]() Mariolu kupiłam sobie tę bazę artdeco, już dawno o niej czytałam peany, ale że cieni to głownie do kresek używałam, to wydawała mi się zbędna ![]() I korzystając z ksiązeczki rabatowej z superpharmy kupiłam okazyjnie ![]() ![]() róż burżujka, tusz MF i krem ochronny. A w kruku malutkie kolczyki i jestem usatysfakcjonowana zakupami ![]() Jako ze odchudzamy się od poniedziałku to zjem z Wami kawałek nowojorczyka z herbatką, a potem się przejdę na siłownię, bo pięknie pada snieg ![]()
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2009-01-02 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Ja w ten piękny padający śnieg wracałam z pracy z młodym - bo mi go małż podrzucił do roboty.... i jak normalnie wracam max 20 min to dziś chyba godzinę... ale aniołki na śniegu robiliśmy, jakąś ślizgawkę zaliczyliśmy - no cudnie było...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
U mnie jż przestał padać, ale za to się pięknie skrzy
![]() - 8 stopni jest ![]() Sobie mroźny spacer zrobiłam, bo siłownia nieczynną się być okazała ![]()
#724 | |
Zadomowienie
|
Hello tam na gorze
![]() ![]() Cytat:
![]() To co wszystkie sie odchudzaja od poniedzialku? - ja czekam do 12tego a pozniej zobacze - jakas mala podbodowujaca dietka by sie przydala - w marzu i kwietniu znowu bal to trzeba zaczac myslec ![]() Mariolac - co do zdjec to ja myslalam ze trzeba zrobic zeby byly a nie ze beda jak zrobie - ja tez bym chetnie cie zobaczyla w zaokroglonej figurce - to ile to juz jest bo nie moge doczytac - no i oczywiscie GRATULACJE bo jeszcze ci chyba nie zyczylam ![]() Maglisko - rzeczywiscie do computerow jezyk angielski bardzo przydatny - zwlaszcza pzry linuxie te wszystkie HowTo - no i przerozne forums - ja jakikolwiek mam problem googluje pytanie i zawsze znajde odpowiedz - teraz mam dwa nowe compy i na obydwu gry mi sie zawieszaly - okazlo sie ze musialam tylko zrobic update driverow na video card i teraz dzialaja bezblednie ![]() ![]()
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jakaś lekka jelitówka mnie dziś dorwała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
sophisticated
|
cześć
![]() Iwonka nie daj się ![]() Lide, a którą wersję AVG masz? ja sobie jakiś czas temu wrzuciłam, ale zaczął mi później świecić na czerwono, że bazy ma nieaktualne, mimo ręcznych update'ów i zrezygnowałam na razie, ale chętnie bym do niego wróciła, no chyba żeby NOD32a dopaść.... ![]() ja parę wirusów złapałam po nieostrożnym kontakcie z torrentami ![]() mi się vista nie podoba, bo po pierwsze, jak zwykle na początku ciągle coś nie tak z nią i łatać muszą, po drugie nie znoszę gdy ktoś mnie zmusza do czegoś, a vista wymaga mocnego kompa, nowych urządzeń z nowymi sterownikami, bo jak jej się stary nie podoba to go po prostu blokuje i nie odpalę np. mojej zabytkowej atramentówki, w ogóle nie lubię gdy ktoś mi mówi, że zrobi mi dobrze, a ja nie mam nic do powiedzenia, bo moje dobrze b.często znaczy coś innego niż innych ![]() ![]() Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2009-01-03 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Wlasnie Iwonko nie dawaj sie
![]() Zdjecia i ty slicznotko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U nas jak zwykle ogromne przeceny to sie wybralam poogladac - no ale po pierwsze z przylepa a po drugie w szpilkach. Effect - zaoszczedilam $$$$$ - sobie kupilam tylko spodniczke ale za to jemu bralam wszystko co mi pod reke wlazlo bo jego do sklepu wyciagnac to bardzo ciezko a ja juz wyroslam z kupowania jemu bez niego - kiedys w Polsce to nawet buty sama mu kupowalam ![]() Brewko ja mam free version 8 - wlasnie sciagam zeby zainstalowac na lapie - mam ustawione ze codziennie sam sie uaktualnia i w tej chwili raz na tydzien sprawdza mi compa - teraz nigdy nie ranuje .exe bez poptzedniego sprawdzenia - wierz mi ze zaoszczedzilam sobie w ten sposob boli glowy (uzywalam e.........e intenywnie bo ja z takich co potzrebne, niepotrzebne ale moze sie przyda, tak ze mama cuda cudenka ![]() Edit: Pavlovej nie bedzie bo gdzies zapodzialam bialka i nie moge znalezc ![]() ![]() Jeszce troche o compach - jest taki dobry i free program do sprawdzania podejrzanych fali i processow - HijackThis - warto go miec i od czsu do czasu przeleciec. Co do Visty to tak na nia narzekacie ze musze ja sprawdzic ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2009-01-03 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
sophisticated
|
Lide sterownik to driver chyba
![]() no właśnie też miałam 8 AVG, i nie chciał za bardzo współpracować, może polska wersja jakaś gorsza ![]() ![]() a outlooka nigdy nie używałam, w ogóle nie umiem go obsługiwać, okropny jest IMO ![]() i nie zdążyłam zrobić pavlowej przed odchudzaniem ![]() ![]() ![]() EDIT oo Iwonka ślicznie wyglądałaś, jak zwykle ![]() Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2009-01-03 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A Pavlova bedzie ![]() ![]() Jezeli sterwownik to driver to ja nawet z XP musialam zrobic updates bo mi video carta szwankowala (jak juz pisalam) - nowy comp - pomyslal bys ze wszystko powinno byc OK - ale neistety tak nie jest. U nas cudowny wiecor -siedze sobie pod pergola, gram wSudoku i w miedzyczasie pisze *******y (nadrabiam zaleglosci ![]() ![]() EDIT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Pavlova toc przeciez same bialko (ten bialy proszek sie nie liczy)
![]() ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2009-01-03 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
sophisticated
|
o proszę jaki wizaż grzeczny
![]() oj tego białego proszku to ja chyba dużo jednak ostatnio musiałam zażyć, bo taka gruba w życiu nie byłam, nawet w ciążach po odjęciu dzieci i oprzyrządowania ![]() ![]() lecę porobić coś mądrego, miłego dnia dziewczynki ![]() Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2009-01-03 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Rzabbocop
|
Czesc
![]() AVG fajny, skuteczny ale na poprzednim kompie musialam wyciac bo cos mi krzaczyl i juz zupelnie nie moglabym z Wami gadac a malz jak na soim kompie Viste wycinal i szukal cos na forach to przeczytal takie zdanie '' komputer o mocy obliczenioej dwoch Commodore C64 wyslal ludzi na ksiezyc a (i tu podane wypasione parametry) nie moze odpalic Visty ![]() Ja mam procek 2.4 G Intela i 2 GB operacyjnej a jak odpalam lapka to to jest akurat czas na zrobienie sobie kawy a dzieciom sniadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja smutkam ![]() ![]() Poza tym połamałam 2 pazury ![]() ![]() No i stara jestem ![]() ![]()
#733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym AVG to na prawdde nie wiem dlaczego wam szwankuje - jedynie co moge powiedziec to to ze to musi byc free version bo jeszcze nie znalazlam innej dobrej. Pavlova w piecu (nawet apetycznie wyglada ![]() ![]() Zaluje ze nie poszlam na mecz, fantastyczna atmosfera - no i nasi wygrywaja - dokopali Sydney (dobrze im tak) ![]() ![]() ![]() A ja w miedzyczasie zdolalam przypalic kompot i zasmrodzic cala chalupe spalonym cukrem ![]() ![]() Edit: Ewciu bolaca piers nie musi nic znaczyc - po prostu zrob mamogram jezeli dawno nie robilas a pazorki odrosna ![]() ![]() ![]()
![]() ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2009-01-03 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
Ewus moze w nocy przycisnelas ![]() i nie opowiadaj, jaszcze Ci trochę brakuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Hej
Mariola dziękuję za zaproszenie ![]() Iwonko ![]() ![]() Choinka, ja się nie znam na kompie nic a nic, jak coś mi trzeba to i tak dzwonię do znajomego, u którego kupuję, naprawiam sprzęt. Ogólnie nic skomplikowanego na nich nie robię. Dziewczyny mam zamiar kupić sobie nową wagę i nie wiem na co się zdecydować. Poproszę o porady co brać pod uwagę a co jest zbędnym bajerem http://www.zelmer.pl/porownaj_produkty/go:porownaj:14/ nie będę przeprowadzać wnikliwych analiz, chcę się zważyć sprawdzić czy fatu mi przybyło czy ubyło. Zaciekawił mnie pomiar tkanki mięśniowej. i jeszcze coś takiego znalazłam http://www.soehnle.com/soe-en/Produk...ebersicht.html E ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Iwonko trzymaj się ![]() Slicznie wyglądałaś na fotkach ![]() ![]() Nas też choróbska dopadły, mój Dziadek miał wczoraj 40 stopni gorączki i drgawki ![]() Mnie znowu gardło boli, ale się nie daję ![]() Ewka mnie często piersi bolą, w zależności od dnia cyklu ![]() A może ucisnełaś czymś, jak Rzabbka pisze ![]()
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2009-01-03 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia będą, jak będzie czas je zrobić ![]() ![]() ![]() To jeszcze was pomęczę wózkami ![]() ![]() ![]() E przykro mi, że źle się czujesz ![]() gooopia ![]() Ja jestem rocznikowo młodsza o rok, ale jestem młoda ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#738 |
Rzabbocop
|
Mariolu mnie sie Silver Crossy tez podobaly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Iwonko, pij aloes - pomaga na takie jelitowe stany.
Dziewczyny wrzucam Wam fotki mojego świątecznego prezentu - własnoręcznie udziergany przez mamusię (ma talent kobieta, widziała taki sweterek w jakiejś gazecie i po prostu z głowy zrobiła, bo to nie była gazeta ze wzorami tylko jakaś taka plotkowa). I zmykam poćwiczyć - u mnie dzisiaj pierwszy dzień - a co, nie czekam do poniedziałku. |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Rzabbocop
|
O jaki pomyslowy
![]() a wygodnie sie w nim porusza? no i jak zwykle makijaz super ![]() jeszcze troche i wyciagne kuferek z szafy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() Dziekuję za wszystkie ciepłe słowa i kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcia, jak zdjęcia, obiecałam to wysłałam ![]() Lide - a czy piekłaś tort bezowo-malinowy? ![]() ![]() Oj Lide pokaż pergolę jak sobie siedzisz pod nią ![]() Brewko - Ty gruba ![]() E - lat sie ma tyle na ile się człowiek czuje, a wiek nie ma tu nic do znaczenia. Mnie sie wydaje, że nawet, jak będę miała 60- będę sie czuła młoda, ale ja mam badrzo optymistyczna rodzine to może dlatego, bo wszyscy młodzi u mnie ![]() Beatko - ![]() ![]() Milgryfku - cieszę się ![]() ![]() Marioladabr - dziękuję, ale nie mam, więc piję Smecte i gorzka herbatę i jem rosołek ![]() ![]() Mariola jaki super sweterek i bardzo twarzowy ![]() ![]() ![]() ![]() Ja używam Avast, a miałam też AVG. EDIT: Kto ogląda na TVN Style "piekielna kuchnię Marco Pierre'a White"? ale mi się ta wersja nie podoba ![]() Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2009-01-03 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kuferek wyciągaj z szafy, niech się nie marnuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Rzabbocop
|
Ivus mnie tez sie nie podoba
![]() Mariolu jakos nie chce mi się malować kiedy siedzę domu dresie ![]()
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-01-03 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Ano własnie Marco jest chamski, to wypraszanie gości z lokalu, jak skrytykują jedzenie
![]() ![]() ![]() A ja a propos ostatnich zachwytów Beatki nad cieniami IsaDory chciałam sie pochwalić moim prywatnym odkryciem cienie Bell sypkie z aplikatorem cena ok.11zł i sa boskie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.bell.com.pl/index.php?opt...270&Itemid=243 Odnośnie moich rodzinnych zdjęć, czy nie odnosicie wrażenia, że jednak u mnie jest kult kobiet ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2009-01-03 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Rzabbocop
|
Ivus zdjęcia fajne, kobietki uśmiechnięte
![]() ![]() to chyba już tak jest ze to pleć piękną częściej się fotografuje ![]() i pies fantastyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Iwonko jaki z Ciebie laik - dla mnie jesteś znawczynią tematu
![]() ![]() Się dziś wymalowałam i mi Babcia powiedziała jak ładnie wyglądam i czy sie na nartach opaliłam ![]() Z tym, że ona nieobiektywna jest - bo wiecie, ja dla Niej to zawsze naj ![]() Z Dziadkiem już dziś lepiej , dziękuję ![]() Antybiotyki dostał , ale goraczka się ciągle utrzymuje, chociaż już nie tak wysoka Pana Marca nie oglądam, widziałam parę razy kawalek i chamski jest niezmiernie ![]() Zresztą Gordona w Piekelnej kuchni też nie lubię, ale inne programyz nim czasami oglądam ![]() Milgryfku z wagą Ci nie pomogę, bo nie posiadam takowej i nie zamierzam ![]() No chyba, że kuchenną, bo taka mi się marzy ![]()
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2009-01-03 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Mariolasl-pierwszy fajny,ale nie wiem czy te kółka nie za małe?10kg to spacerówka,sam stelaż czy z gondolą?
drugi też kółka małe,ale ja nie mam pojęcia jak takie kółka się sprawdzają u Was na wyspie??? 3fajny,ale nie widzę kosza na zakupy i siedzenia kubełkowe w spacerówkach chyba się średnio sprawdzają ![]() ale to takie moje dywagacje,bo żadnego z nich nie miałam możliwości oglądać poobserwuj może w wolnej chwili ![]() Rzabbuś-myślałam,że to Twoje Graco ma mniejsze kółka a chyba podobne do moich.moje są piankowe i Twoje też mi na takie wyglądają. gratuluję spadków ![]() ![]() mam pytanko-czy Twój małż ma jakiś dodatkowy obiektyw do tego canona 450? Marioladabr- właśnie widziałam Twego synka-przesłodki ![]() ![]() ![]() śliczna kobitka z Ciebie i ładnie się malujesz.sweterek pomysłowy,mamuśka zdolna. Milgryfku-z wagą nie pomogę,nie mam pojęcia czy te wagi dobrze mierzą tłuszcz ![]() E-wuś ,pewnie źle spałaś,ale poobserwuj i jakby co to do lekarza marsz! ![]() Lide-fajnie,że jesteś ![]() Beatko-mam nadzieję,że dziadek szybko dojdzie do siebie ![]() spacer po śniegu na pewno bombowy ![]() Brewuś-niestety nie udało nam się złapać lekarki(za dużo wolnego chyba ![]() ![]() coś jeszcze miałąm,ale zapomniałam... kto się odchudza? a kto chce coś z mariona to pisać na pw,moze w pon do nich dotrę i jak nie będzie inwentury czy czegoś podobnego to zamówie |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Aniu a Zuzolek chory ?
![]()
#750 |
Rzabbocop
|
Ann ma obiektywy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.