|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje wyczyny ręczno-plastyczne
Śliczny papier!!!
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Karteczka z brzusiem przeurocza
kopertówka - superowa ![]() anielska bluzeczka może nie do końca mnie się podoba ale podziwiam za wytrwałość bardzo przyjemnie ogląda się Twoje prace, bo widać że w każdą z nich wkładasz całe serce
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Pupil nie mdlej!!!! Zaraz Cie woda chlapne
![]() Azakowana moj mezus jeszcze jest na etapie ze podziwia moje prace, mam nadzieje ze tak zostanie ![]() Just-in wart , tym bardziej ze to byla koszulka nr 1 na pielgrzymim szlaku heheh.Joasiu jak bedziesz tak zdania pesymistycznie zaczynac to zawalu dostane Izka uzaleznienie powiadasz... To tak mozna??? Mam nadzieje ze nikt w koncu ogladania nie zabroni ![]() kruszynka1985 Hania anka, nisi1983 dzieki dziewczyny eewwee, stewka, agniesia jak tylko zobaczylam ten obrazek wiedzialam ze sie nada wysmienicie Titania cieszem sie za to BARDZO ![]() Fakt anitko wlozylam w to troche czasu opalajac sie na ogrodku ale przyjemne z pozytecznym ![]() Ach ulla bo ty tak rzadko do mnie zagladasz, wiec musisz hurtowo ogladac niestety hihiih magcich, tylko papier sliczny ? ![]() Moonik lubie to co robie i moze to dlatego ![]() Obiecalam Titani ze pokaze jej ze ja tez mam takie cudo malowane na szkle. Dostalam je od mojej babci w prezencie slubnym, malowany przez moja ciocie. Na potrzeby zdjecia wyjete z cylofanu wiec wybaczcie te kokartke slubna na nozce, ale stoi on jeszcze u moich rodzicow aby nic sie mu nie stalo wszak my wciaz w kartonach czekajac na przeprowadzke... |
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
to cudo to ładne jest bardzo
, i prosze okazuje sie, ze zdolności artystyczne z pokolenia na pokolenie jednak przechodzą
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A z tymi pokoleniowymi zdolnosciami to chyba prawda
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Super ekstra
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo! Pieknie malowany kielich
zdolna ciotka! dawaj ja tu zaraz na wizaz maki sa piekne, uwielbiam te krwista czerwien farbki, a sloneczniki wygladaja na 3D czy one sa naklejane na szkło czy tylko tak to wyglada na fotce?czym ciocia zrobiła ten biały napis? wiesz moze? podejrzewam biały chinagraph, ale nie jestem do konca pewna ![]() co zrobicie z tym kielichem? czeko na pewno by sie w nim ładnie prezentowały! ja tez pochwale sie, mam takowy duzy kielich do koniaku, stoi jeszcze nie pomalowany i tak mysle zeby go na jakas lampke przerobic tylko na motyw sie jeszcze nie zdecydowałam
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-07-06 o 22:47 |
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny prezent !!!!!
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, to mój już niestety nie i zawsze jak coś mu nie pasuje to mi od razu powie Ale czasem rzeczywiście ma dobre pomysły![]() Prezent od babci przecudny
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, to takie buty, dwa w jednym
I dobrze, że udało Ci się połączyć przyjemne z pożytecznym, bo wbrew pozorom to nie jest takie proste ![]() Kieliszek jest bombowy, piękne kwiatki
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
Kopertówka wyszła bajeczna i rzeczywiście iście królewska
(muszę się do ciebie uśmiechnąć po szablon żebym następnym razem pół nocy nie siedziała jak ostatnio tworząc coś co ma przypominać kopertę ![]() Kielich od cioci - cudo super pomysł na prezent ślubny zamiast tradycyjnej kartki
|
|
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczny ten kielich i te maki...
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Kielich jest cudny
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#735 |
|
CraftMod
|
Piękny kielich i bardzo ładne Twoje ostatnie pracki!
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
agniesia125, anka43, Joasiunia
dzieki ![]() Titania cos czulam ze Ci sie spodoba. Gdyby ciotka mieszkala blizej to pewnie bym ja wciagnela a tak na odleglosc to zadko mamy kontakt. Sloneczniki sa wypukle nie wiem jak to zrobila ale uwielbiam patrzec jak wychodza mi z kielicha. O napis sprobuje sie ja przy najblizszej okazji wypytac.... Ach zapomnialam mam do niej maila wiec sprobuje napisac . Co z nim zrobimy jeszcze nie wiem ale na pewno postawie go na wierzchu a pomysla z czeko jest superowy ![]() azakowana nie martw sie moj tez potrafi owiedziec ze cos mu nie pasuje albo ze "wies tanczy i spiewa" ![]() anita19800 bo jak to mowia pasja jest najwazniejsza ![]() Anusia a widzisz super pomysl, male korepatycje wskazane . Ciekawe czy nasze dzieci tez przejma talenty w genach ![]() magcich ![]() Hania739 nirshya.dwbh dzieki i milo mi ze znalazals chwilke zby zajrzec Kochane jest ktos kto bardzo by chcial was poznac... nie wiem czemu ale 2 zdjecia wyszly troche nie ostre a nie mam juz mozliwosci zrobienia innych, gdyz zakladeczka jest juz w posiadaniu swej wlascicielki. Zgadnijcie kto ja osobiscie dostal
|
|
|
|
|
#737 |
|
Modermistrz bobkowy :D
|
Stewka?
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Ale super
|
|
#739 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Ależ cudowna zakładka
Też pasuje mi do stewki
|
|
|
|
|
#740 |
|
Moderatozaur
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
buhaha, a skąd wiedziałyście, że to dla mnie ![]() jest pięęęękna i moja
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Zagadkę oczywiście nie trudno było zgadnąć, a tym bardziej, że 2 minutki temu oglądałam i podziwiałam u Ewy - Stewki.
Dagmarko - śliczną zrobiłaś zakładeczkę, żyrafa jest bardzo urocza, a prezent trafiony prosto w dziesiątkę
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#743 |
|
Modermistrz bobkowy :D
|
po głębokich zastanowieniach
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna zakładka
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
Wspaniała zakładka
a żyrafa jaka fajna![]()
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna kopertówka a zakładka dla Ewki - Stewki śliczności
|
|
#747 |
|
Rozeznanie
|
Kolejne piękne prace, a prezenty -tylko pogratulować wykonania i pomysłowości
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Pagatko Ty to masz refleks
![]() anitko Pupil ciesze sie ze sie podoba Just-in stewka bo widzisz wszyscy wiedza ze z Ciebie sliczna dlugorzesa zyrafa Haniu no wlasnie nie wiedzialam co zrobic aby bylo trafione az mnie olsnilo hehehe. nisi agniesiu GLINKA Aniu niezmiernie milo mi to slyszec Ciesze sie niezmiernie ze moja a raczej Stewkowa zakladeczka sie wam podoba. To po czesci dlatego ze Ewcia chce sie wziasc za papierki wiec dalam jej wzor .A teraz kolejna z zamowionych karteczek. Jej przyszla wlscicielka wybiera sie z mezem w podroz do Egiptu. Nie wiedzialam ja ugryzc ten temat. Ale chyba jakos mi to wyszlo, co? PS. A na dokladke moj maly przeszkadzacz ktory zwinal mi w czasie tworzenia reszte kleju jaki mialam i rozsypal mi po przedpokoju pudeleczko z tymi malymi kwiatkami Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-07-08 o 21:08 |
|
|
|
|
#749 |
|
Moderatozaur
|
Bardzo fajny pomysł na kartkę! A psinka taaaaaaaka słodka!
|
|
#750 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczna kartka, bardzo mi się podoba. Masz ciekawe pomysły na takie nietypowe tematycznie kartki
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

hand-made: urodzinowo na 40tkę

zdolna ciotka!

tworząc coś co ma przypominać kopertę

a żyrafa jaka fajna