Prezenty.Co już kupiłyście?? - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-03, 23:11   #721
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??

Heh, jak mieszkałam w Polsce to strasznie się zraziłam do klasowych mikołajków. Raz dostałam aniołka z porcelany takiego 20 cm, używanego z ubitą łapką zapakowane w taka skarpetę też nie nową
kroliiczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-03, 23:23   #722
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Ja w tym roku tylko dla mojego faceta kupuje bo na szczescie on zajal sie prezentami dla swojej matki, a ja tylko oddalam mu polowe kasy i mamy ja z glowy - zreszta sama nam zasugerowala rzeczy, ktore chcialaby dostac wiec powinna byc zadowolona. Swoich rodzicow nie bede widziec w swieta, a nie mamy zwyczajow robienia i slania sobie paczek.

Dla faceta kupilam juz jakies cudo na Ipada2 - to chyba jakies etui + klawiatura - nie wiem dokladnie bo zwyczajnie podpatrzylam linka, co planowal kupic. Klikniete wiec. Wiem, ze jest kilka gier na PS3, ktore chce i jedna z nich jest Skyrim - kupie na dniach.

Kupilam mu tez OCZYWISCIE wiesniackie skarpetki, zreszta nawet z napisem 'Socks again!' oraz najbrzydszy sygnet, jaki udalo mi sie znalesc. Skarpetki to taki moj zart - musi dostac i musza byc brzydkie, a ten sygnet... Moj mezczyzna nie nosi i nie uznaje meskiej bizuterii, ma wciaz traume, ze jego 1sza powazna dziewczyna sprezentowala mu na swieta ZLOTY sygnet z diamencikiem i on TO musial nosic zeby nie bylo jej przykro. To bylo 20 lat temu, a on wciaz az sie krzywi na wspomnienie. Taki to wiec bedzie mily zarcik

No i tu zaczyna sie zagwozdka moja bo nie wiem co kupic wiecej - koszulke Yamaha albo Fox, ale to takie dosyc oklepane i juz kupilam mu ubrania na inne okazje. On ma wszystko - najnowsze gadzety, motocykl plus wszelakie ubrania i akcesoria moto, gitare... Wszelakie ramki, kubki i maskotki tez odpadaja - nie lubi takich rzeczy.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Edytowane przez hecate
Czas edycji: 2011-12-03 o 23:24
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-04, 10:59   #723
alexia96
Przyczajenie

Dziękuję za propozycje, jutro wybiorę się na zakupy. Mam nadzieję że znajdę coś ciekawego : D.
Stary 2011-12-04, 23:46   #724
Babilonka
Raczkowanie

GG do Babilonka Send a message via Skype™ to Babilonka

Rodzice już od dawien dawna nie chcą, żebyśmy na nich wydawaly pieniądze, bo nie pracujemy i mamy sobie sprawic to co potrzebujemy, więc mam tylko dwie osoby do obdarowania.
Siostra:
<-to już mam ->
- pudełko kolorowych papierów i wycinanek do scrapbookingu
- elegancki długopis z jej imieniem (przyszła nauczycielka)
<-to chcę kupić->
- zegarek jelly watch (podobno od jakiegoś czasu modne, zamówiłam nawet dwa na allegro i jeden nie działa wcale, a drugi notorycznie się spóźnia. Żeby jeszcze chodził za wcześnie... a tak to same wiecie)
- Rafaelo (chociaż 4 sztuki, bo już i tak sporo wydam, a to jedna z niewielu rzeczy za którymi przepada)

<-to już mam->
- rózga (dostanie jako pierwszy prezent, bo z niego Złośnik jest, więc trzeba go "nagrodzić")
<-to chcę kupić->
- zestaw do wina - niektóre mają kolosalne ceny, więc już myślę nad kupieniem przynajmniej korkociągu, korka do wina, nalewaka i małego pudełka, które wyścielę ścinkami gazety i na nich umieszcze te gadżety. TŻ na urodziny dostał miód pitny i wino właśnie, a nie możemy ich skosztowac, bo nie ma jak otworzyć. Za jednym podejściem też nie wypijemy, więc nie ma co wciskać korka do środka.
- belgijskie pralinki
Stary 2011-12-05, 10:25   #725
ellish
Zakorzenienie

u mnie to pomysly na prezenty sie zmieniaja jak w kalejdoskopie.
TŻ- gra Skyrim na PS3 na mikołaja plus wor slodyczy, a pod choinke mynek do kawy krupsa plus kawa kopi luwak
Tacie - tutaj problem z głowy, siostra kupuje swetr, ja tylko dalam polowe kasy
mama - masazer do stop
wuj - swetr
siostra - ksiazka i kosmetyki Yves Rocher

Oprocz wuja wszystko juz mam, ale zapewne bede dokupywac i tak drobiazgi.
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 10:34   #726
Adriana8
Raczkowanie

Witajcie i ja mam pomysł na prezent a mianowicie jest to sweterek, problemem jest tylko to że nie mogę go nigdzie znaleźć.Pomóżcie A oto i on:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dyptyk800.jpg (118,4 KB, 153 załadowań)
Adriana8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 11:26   #727
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

Cytat:
Napisane przez Adriana8 Pokaż wiadomość
Witajcie i ja mam pomysł na prezent a mianowicie jest to sweterek, problemem jest tylko to że nie mogę go nigdzie znaleźć.Pomóżcie A oto i on:
w norwegii jest tego pełno Ale chodzi ci o bawełniany czy taki z wełny

znalazłam ale to są rozpinane
http://moda.allegro.pl/modny-norwesk...951416878.html

Edytowane przez kroliiczek
Czas edycji: 2011-12-05 o 11:32

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 18:15   #728
MissIndependent007
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
On ma wszystko - najnowsze gadzety, motocykl plus wszelakie ubrania i akcesoria moto, gitare... Wszelakie ramki, kubki i maskotki tez odpadaja - nie lubi takich rzeczy.
Z moim mam podobnie Nie mam pojęcia co może mu się przydać! Widzę się z nim dopiero pod koniec tygodnia, więc mam jeszcze troszkę czasu, ale zaczynam panikować bo jeszcze nic nie wymyśliłam
Masz może jakieś sprawdzone, awaryjne pomysły? To mój pierwszy prezent do Tż i mam z tym spory kłopot.
MissIndependent007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 18:57   #729
ashandie
Raczkowanie

A ja ciągle myśle i myśle o tych prezentach W sumie fajne jest takie wymyślanie, gorzej jak nic do głowy nie przychodzi xD

Póki co mam:
- dla siostry - małą paletke cieni do oczu, perfum adidasa(był w promocji w Rossmanie xD a zawsze mi perfumy podkrada) i tusz do rzęs
- dla brata - w sumie to "zamówione", kumpel robi kołczan i karwasz(od niedawna fan łucznictwa i sam chciał ) Składam się z siostrą i mamą :P

Jeszcze w planach:
- dla mamy ... chciałam pościel bawełniano-jedwabną, ale to byłoby coś co wie co dostanie więc nie wiem czy to dostanie... myślę nad jakąś czerwoną chustą, może wazonem

- TŻ - w sumie 10.12 ma urodziny i już kupiłam mu grę "DIXIT" i dokupie ogrzewacz do dłoni albo słodycze ; a na gwiazdkę planuję koszulkę RAMMSTEIN i może jakieś rzemyki na rękę jak starczy kasy.

Mamie chciałam jeszcze kupić pendrive'a "misia" i wgrać muzyke, albo kupić płyte,dwie CD. Niedawno kupiła sobie radio do samochodu stąd ten pomysł. Jak myślicie, co lepsze?
ashandie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 20:46   #730
sejko
Przyczajenie

Witam,
Teraz ja proszę o pomoc. Co myślicie o takich prezentach:

mama: papierośnica, ozdobny łańcuszek do okularów
tata: pasek, piersiówka/miód pitny
chrześnica (3 latka): gra w stylu Twister'a

Mam jeszcze problem z prezentem dla TŻ, w zasadzie to nie mam żadnego pomysłu. Czasu trochę jeszcze jest więc mam nadzieję, że wymyślę coś.

Pozdrawiam
sejko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 21:20   #731
Sumi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Babilonka Pokaż wiadomość
- zegarek jelly watch (podobno od jakiegoś czasu modne, zamówiłam nawet dwa na allegro i jeden nie działa wcale, a drugi notorycznie się spóźnia. Żeby jeszcze chodził za wcześnie... a tak to same wiecie)
Też mam zegarek jelly watch, okrągły (https://polki.pl/work/privateimages/formats/E/86878.jpg) i u mnie problem ze spóźnianiem był spowodowany tym, że silikon dociska za mocno pokrętło od zegarka przez co wsazówki czasem się blokowały - pomogłą wsadzenie małego cienkiego kawałku plastiku między pokrętło a zegarek, tylko trzeba je dopasować by za bardzo pokrętło nie odstawało, bo w ogóle nie będzie chodził.
Stary 2011-12-05, 21:51   #732
Adriana8
Raczkowanie

bawełniany i nierozpinany
Adriana8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 23:38   #733
Babilonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sumi Pokaż wiadomość
Też mam zegarek jelly watch, okrągły (https://polki.pl/work/privateimages/formats/E/86878.jpg) i u mnie problem ze spóźnianiem był spowodowany tym, że silikon dociska za mocno pokrętło od zegarka przez co wsazówki czasem się blokowały - pomogłą wsadzenie małego cienkiego kawałku plastiku między pokrętło a zegarek, tylko trzeba je dopasować by za bardzo pokrętło nie odstawało, bo w ogóle nie będzie chodził.
Dziękuję Sumi za podpowiedź, jak przyjadę na Święta do domu to sprawdzę czy i na moim zegarku ten sposób poskutkuje. Trochę szkoda wyrzucić, a trzymać coś co nie działa też nie ma sensu.

Znalazłam dziś skrzyneczkę z "przyborami" do wina w kwocie jaką mogę na nią przeznaczyć. Tylko pojawił się nowy problem - posiada ona miejsce na wino, więc wypadałoby tam jakieś umieścić. I tu mam pytanie do Was: Czy znacie dobre/smaczne wina w granicach 50 zł?
Stary 2011-12-06, 08:36   #734
MamaiAmelia
Przyczajenie

Ja dla córeczki na razie klocki i sukienkę
a dla męża nie wiem co kupić((
MamaiAmelia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 09:48   #735
Karusia01
Raczkowanie

Cytat:
I tu mam pytanie do Was: Czy znacie dobre/smaczne wina w granicach 50 zł?
Polecam wino półsłodkie David Mogan - naprawdę super, choć trochę tańsze niż chcesz kupić. Na potwierdzenie link do jakiegoś znalezionego w necie rankingu: http://webtrunki.pl/?k=p&id=1338&kat...-David-Concord
Karusia01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 19:08   #736
robaszekk
Zadomowienie

Dzisiaj kalendarz dla TŻta z motywem Euro 2012 z Empiku, czarny
Stary 2011-12-06, 19:58   #737
Clood
Zadomowienie

ja póki co kupiłam narzeczonemu piżamkę w reserved, bo to w czym śpi woła o pomstę do nieba

a też myślałam o kalendarzu jego ukochanego klubu piłkarskiego

Clood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-07, 18:31   #738
Sumi
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Sumi za podpowiedź, jak przyjadę na Święta do domu to sprawdzę czy i na moim zegarku ten sposób poskutkuje. Trochę szkoda wyrzucić, a trzymać coś co nie działa też nie ma sensu.

Znalazłam dziś skrzyneczkę z "przyborami" do wina w kwocie jaką mogę na nią przeznaczyć. Tylko pojawił się nowy problem - posiada ona miejsce na wino, więc wypadałoby tam jakieś umieścić. I tu mam pytanie do Was: Czy znacie dobre/smaczne wina w granicach 50 zł?
Słodkie czerwone Witosha 17%, kosztuje ok. 20zł, ale jest naprawdę dobre na wieczór/do deserów. Z deserowych jeszcze różowe white zinfandel, ok. 25zł.
Stary 2011-12-07, 19:38   #739
gabka9
Zadomowienie

GG do gabka9

Cytat:
I tu mam pytanie do Was: Czy znacie dobre/smaczne wina w granicach 50 zł?
Dobre wino kupisz już za nieco ponad 20zł. Jeżeli TŻ lubi słodkie wino, to fakt, Witosha będzie ok (naprawdę, jest bardzo słodka), jednak jestem zdania że to jest takie dosyć "babskie" wino, mężczyźni raczejwolą kwaśne smaki z goryczką Ja osobiście polecam Fuertigo (tak wygląda butelka http://img.bazarek.pl/226471/14679/2...b91283d0a9.jpg), zawsze jak kupię, to ktoś chwali, że dobre

Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałe 6 cudów świata

Bloguję:

WrzosowiskoMakeUp

gabka9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 21:43   #740
Babilonka
Raczkowanie

Dziękuję za odpowiedzi (Karusia01, Sumi i gabka9). Myślę, że jedno z tych win na pewno znajdzie się w prezencie, a pozostałe zasmakuje z czasem. Pozdrawiam.
Stary 2011-12-08, 07:53   #741
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492
Konto usunięte

a ja narazie dla TŻ mam: zestaw kosmetyków z Avonu (perfumy, żel pod prysznic i kulka) i czekam aż przyjdą pocztą rękawice treningowe
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-08, 09:40   #742
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;30944920]a ja narazie dla TŻ mam: zestaw kosmetyków z Avonu (perfumy, żel pod prysznic i kulka) i czekam aż przyjdą pocztą rękawice treningowe [/QUOTE]

Co myślicie, żeby kupić łańczuszek dla tż (orientujecie się w cenach?)
i do tego dać słoik duży nutelli, do tego dokupić jakaś fajną łyżeczkę (uwielbia jeść nutelle łyżeczką xD)
do tego pare paczek żelek pasków colowych
I do tego "kupony miłości"
to wszystko zapakować do jakiegoś ozdobnego pudełka, wyłożyć wiórkami i jakieś zapaszki
Chyba się nie zmieszczę w granicy do 150 zł,no ale trudno xD
Stary 2011-12-08, 10:22   #743
aniabaniaa
Zakorzenienie

Hej dziewczynki. Dołączę do Was, bo podczytuję wątek, więc czemu nie mialabym zaczac sie w nim udzielac ;p

w sumie to tak. nic nie kupilam jeszcze. ale mam do was jasno sprecyzowane pytanie.

Dotyczy ono moich rodzicow

oni wymyslili sobie, ze w ramach prezentu ode mnie i od siostry chca nasze duże zdjecia, w formacie a4, w ramkach. robia nowy wystroj salonu no i tak sobie wymyslili, nie cieszy mnie to, ale niech im tam bedzie.

no ale chcialabym dac im cos jeszcze, kupie im herbate inkow, kore lapacho xd bo sa wkreceni w zdrowe odzywianie i picie takich dziwactw, no a ta herbata skonczyla im sie jakis miesiac temu. za kilogram zaplace stowe. i chcialam jeszcze kupic im jakas kawe dobrej jakosci, niedawno kupili sobie mlynek do kawy i lubia aromatyczna kawe w ziarnach. mozecie cos polecic? podobno laviazza jest bardzo dobra, chwalona, ale nie wiem jaki rodzaj zamowic, bo jest ich wiele? a widzialam, ze na watku pojawiaja sie elementy baristyczne, wiec moze sie orietnujecie

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-12-08 o 10:23
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-08, 11:31   #744
ever-dream
Wtajemniczenie

Ja TŻ kupuję rękawice bokserskie Lubi sztuki walki, trenuje judo, ale kiedyś coś wspomniał, że chciałby mieć rękawice. Niestety mam dylemat, na allegro jest tego dużo, skąd mam wiedzieć, które są dobre? A takich za kilka stów nie chcę kupować

Mamię zamówię chyba jakieś pudełko w tym stylu
http://allegro.pl/biala-kolekcja-her...980294299.html

Ma pełno szpargałów więc się jej przyda, poza tym lubi rzeczy w stylu prowansalskim i shabby chic. Szkoda, że są takie drogie, bo może skusiłabym się na coś większego.

Największy problem mam zawsze z tatą. Lubi czytać, ale książki dostaje zawsze na każde święto, urodziny, imieniny, więc chciałabym coś innego tym razem, ale pomysłu brak.
Stary 2011-12-08, 12:09   #745
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
Ja TŻ kupuję rękawice bokserskie Lubi sztuki walki, trenuje judo, ale kiedyś coś wspomniał, że chciałby mieć rękawice. Niestety mam dylemat, na allegro jest tego dużo, skąd mam wiedzieć, które są dobre? A takich za kilka stów nie chcę kupować

Mamię zamówię chyba jakieś pudełko w tym stylu
http://allegro.pl/biala-kolekcja-her...980294299.html

Ma pełno szpargałów więc się jej przyda, poza tym lubi rzeczy w stylu prowansalskim i shabby chic. Szkoda, że są takie drogie, bo może skusiłabym się na coś większego.

Największy problem mam zawsze z tatą. Lubi czytać, ale książki dostaje zawsze na każde święto, urodziny, imieniny, więc chciałabym coś innego tym razem, ale pomysłu brak.
rękawice zdecydowanie everlast

pomysł dla mamy super. mamy ze wszystkiego się cieszą ;p

a dla taty to nie wiem, bo ze swoim mam ten sam problem ;p moj lubi praktyczne prezenty, cieszy sie nawet z banalnych skarpet ;p a kosmetyki? ja swojemu na mikolaja dalam dezodorant i wode perfumowana adidasa, cieszyl sie jak dzieciak

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-08, 13:27   #746
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

dla swojego chłopaka nic nie kupuję uznaliśmy, że wydamy pieniądze przeznaczone na prezenty na samych siebie ;d
dla siostry 16 lat: zastanawiam się nad kupieniem misia z rossmana lub jakiś kosmetyków ale sama nie wiem może doradzicie?
dla mamy: na pewno kupie jakieś śmieszne ciepłe skarpetki bo ma złe krążenie i stopy jej marzną i tu tez nie mam pomysłu.
dla taty: mam czarną pustkę

FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-08, 13:41   #747
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

Cytat:
Napisane przez FioletowyAnanas Pokaż wiadomość
dla swojego chłopaka nic nie kupuję uznaliśmy, że wydamy pieniądze przeznaczone na prezenty na samych siebie ;d
dla siostry 16 lat: zastanawiam się nad kupieniem misia z rossmana lub jakiś kosmetyków ale sama nie wiem może doradzicie?

dla mamy: na pewno kupie jakieś śmieszne ciepłe skarpetki bo ma złe krążenie i stopy jej marzną i tu tez nie mam pomysłu.
dla taty: mam czarną pustkę
Sama mam 16 lat, i owszem lubie misie, ale tak żeby dostac na prezent pod choinkę to nie jestem tego taka pewna. Może jakieś naszyjniki, bransoletki, bluzke, jakiś szal albo tube?
Stary 2011-12-08, 13:42   #748
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

ja kupiłam prezent dla swojej chrześnicy, która ma 3 lata- dostanie dużą lalkę z wózkiem i jakimiś dodatkami
mamie kupiłam płyn micelarny z biodermy, bo wiem że lubi ale sama sobie raczej nie kupi
i to chyba na tyle z prezentów ode mnie, ponieważ jeszcze nie pracuję, więc nie mam swojego dochodu
z Ukochanym raczej nie robimy sobie prezentów na Gwiazdkę, bo się wtedy nie widzimy, za to zawsze dajemy sobie fajne prezenty na Mikołaja
Stary 2011-12-08, 13:53   #749
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroliiczek Pokaż wiadomość
Sama mam 16 lat, i owszem lubie misie, ale tak żeby dostac na prezent pod choinkę to nie jestem tego taka pewna. Może jakieś naszyjniki, bransoletki, bluzke, jakiś szal albo tube?
Oj ona nie nosi żadnej biżu ;/ więc chyba kosmetyki + portfel bo zapomniałam że miała sobie kupić ;d

FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-08, 16:27   #750
Ailanna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kroliiczek Pokaż wiadomość
Moja sis jak miała 15, to sobie wręcz zażyczyła misia, do przytulania jak jej smutno Dostała takiego fajnego z Biedry, wielki i puchaty

Rodzice są, dziadki też.
Brakuje mi czegoś dla siostry, dodatki dostaje na każdą okazję, nie wiem co innego jej dać.
Brat - karty do gry z bramańskimi przepisami? Zrobił kurs barmański, narzeka na wytarte karty, ale nie wiem czy to dobry pomysł.

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez bas_ia Pokaż wiadomość
Cudne prezenty są w sklepie coqlila. Polecam każdemu. Nie wiesz co kupić, ten sklep rozwiązuje wszystko. Ja kupiłam tam prawie wszystkie rzeczy. Są bardzo pomysłowe i niespotykane a przy tym stylowe)))) Poza tym ten sklep ma w sobie coś takiego, że aż się nie chce wychodzić. Wiem, że sa 2 sklepy. Jedem w Piasecznie, drugi w Warszawie. Polecam
Cudne i nieopłacane reklamy prawie wszystkich cudnych rzeczy są na wizażu zabronione
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości