![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Heh, jak mieszkałam w Polsce to strasznie się zraziłam do klasowych mikołajków. Raz dostałam aniołka z porcelany takiego 20 cm, używanego z ubitą łapką zapakowane w taka skarpetę też nie nową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Ja w tym roku tylko dla mojego faceta kupuje bo na szczescie on zajal sie prezentami dla swojej matki, a ja tylko oddalam mu polowe kasy i mamy ja z glowy - zreszta sama nam zasugerowala rzeczy, ktore chcialaby dostac wiec powinna byc zadowolona. Swoich rodzicow nie bede widziec w swieta, a nie mamy zwyczajow robienia i slania sobie paczek.
Dla faceta kupilam juz jakies cudo na Ipada2 - to chyba jakies etui + klawiatura - nie wiem dokladnie bo zwyczajnie podpatrzylam linka, co planowal kupic. Klikniete wiec. Wiem, ze jest kilka gier na PS3, ktore chce i jedna z nich jest Skyrim - kupie na dniach. Kupilam mu tez OCZYWISCIE wiesniackie skarpetki, zreszta nawet z napisem 'Socks again!' oraz najbrzydszy sygnet, jaki udalo mi sie znalesc. Skarpetki to taki moj zart - musi dostac i musza byc brzydkie, a ten sygnet... Moj mezczyzna nie nosi i nie uznaje meskiej bizuterii, ma wciaz traume, ze jego 1sza powazna dziewczyna sprezentowala mu na swieta ZLOTY sygnet z diamencikiem i on TO musial nosic zeby nie bylo jej przykro. To bylo 20 lat temu, a on wciaz az sie krzywi na wspomnienie. Taki to wiec bedzie mily zarcik ![]() No i tu zaczyna sie zagwozdka moja bo nie wiem co kupic wiecej - koszulke Yamaha albo Fox, ale to takie dosyc oklepane i juz kupilam mu ubrania na inne okazje. On ma wszystko - najnowsze gadzety, motocykl plus wszelakie ubrania i akcesoria moto, gitare... Wszelakie ramki, kubki i maskotki tez odpadaja - nie lubi takich rzeczy. Edytowane przez hecate Czas edycji: 2011-12-03 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za propozycje, jutro wybiorę się na zakupy. Mam nadzieję że znajdę coś ciekawego : D.
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Rodzice już od dawien dawna nie chcą, żebyśmy na nich wydawaly pieniądze, bo nie pracujemy i mamy sobie sprawic to co potrzebujemy, więc mam tylko dwie osoby do obdarowania.
Siostra: <-to już mam -> - pudełko kolorowych papierów i wycinanek do scrapbookingu - elegancki długopis z jej imieniem (przyszła nauczycielka) <-to chcę kupić-> - zegarek jelly watch (podobno od jakiegoś czasu modne, zamówiłam nawet dwa na allegro i jeden nie działa wcale, a drugi notorycznie się spóźnia. Żeby jeszcze chodził za wcześnie... a tak to same wiecie ![]() - Rafaelo (chociaż 4 sztuki, bo już i tak sporo wydam, a to jedna z niewielu rzeczy za którymi przepada) TŻ <-to już mam-> - rózga ![]() <-to chcę kupić-> - zestaw do wina - niektóre mają kolosalne ceny, więc już myślę nad kupieniem przynajmniej korkociągu, korka do wina, nalewaka i małego pudełka, które wyścielę ścinkami gazety i na nich umieszcze te gadżety. TŻ na urodziny dostał miód pitny i wino właśnie, a nie możemy ich skosztowac, bo nie ma jak otworzyć. Za jednym podejściem też nie wypijemy, więc nie ma co wciskać korka do środka. - belgijskie pralinki
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
u mnie to pomysly na prezenty sie zmieniaja jak w kalejdoskopie.
TŻ- gra Skyrim na PS3 na mikołaja plus wor slodyczy, a pod choinke mynek do kawy krupsa plus kawa kopi luwak Tacie - tutaj problem z głowy, siostra kupuje swetr, ja tylko dalam polowe kasy mama - masazer do stop wuj - swetr siostra - ksiazka i kosmetyki Yves Rocher Oprocz wuja wszystko juz mam, ale zapewne bede dokupywac i tak drobiazgi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Witajcie i ja mam pomysł na prezent a mianowicie jest to sweterek, problemem jest tylko to że nie mogę go nigdzie znaleźć.Pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam ale to są rozpinane http://moda.allegro.pl/modny-norwesk...951416878.html Edytowane przez kroliiczek Czas edycji: 2011-12-05 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz może jakieś sprawdzone, awaryjne pomysły? To mój pierwszy prezent do Tż i mam z tym spory kłopot. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
A ja ciągle myśle i myśle o tych prezentach
![]() Póki co mam: - dla siostry - małą paletke cieni do oczu, perfum adidasa(był w promocji w Rossmanie xD a zawsze mi perfumy podkrada) i tusz do rzęs - dla brata - w sumie to "zamówione", kumpel robi kołczan i karwasz(od niedawna fan łucznictwa i sam chciał ![]() Jeszcze w planach: - dla mamy ... chciałam pościel bawełniano-jedwabną, ale to byłoby coś co wie co dostanie więc nie wiem czy to dostanie... myślę nad jakąś czerwoną chustą, może wazonem - TŻ - w sumie 10.12 ma urodziny i już kupiłam mu grę "DIXIT" i dokupie ogrzewacz do dłoni albo słodycze ; a na gwiazdkę planuję koszulkę RAMMSTEIN i może jakieś rzemyki na rękę jak starczy kasy. Mamie chciałam jeszcze kupić pendrive'a "misia" i wgrać muzyke, albo kupić płyte,dwie CD. Niedawno kupiła sobie radio do samochodu stąd ten pomysł. Jak myślicie, co lepsze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
Witam,
Teraz ja proszę o pomoc. Co myślicie o takich prezentach: mama: papierośnica, ozdobny łańcuszek do okularów tata: pasek, piersiówka/miód pitny chrześnica (3 latka): gra w stylu Twister'a Mam jeszcze problem z prezentem dla TŻ, w zasadzie to nie mam żadnego pomysłu. Czasu trochę jeszcze jest więc mam nadzieję, że wymyślę coś. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
bawełniany i nierozpinany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazłam dziś skrzyneczkę z "przyborami" do wina w kwocie jaką mogę na nią przeznaczyć. Tylko pojawił się nowy problem - posiada ona miejsce na wino, więc wypadałoby tam jakieś umieścić. I tu mam pytanie do Was: Czy znacie dobre/smaczne wina w granicach 50 zł?
![]() |
![]() |
#734 |
Przyczajenie
|
Ja dla córeczki na razie klocki i sukienkę
a dla męża nie wiem co kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj kalendarz dla TŻta z motywem Euro 2012 z Empiku, czarny
![]()
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
ja póki co kupiłam narzeczonemu piżamkę w reserved, bo to w czym śpi woła o pomstę do nieba
![]() a też myślałam o kalendarzu jego ukochanego klubu piłkarskiego ![]()
![]() |
![]() |
#738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi (Karusia01, Sumi i gabka9). Myślę, że jedno z tych win na pewno znajdzie się w prezencie, a pozostałe zasmakuje z czasem. Pozdrawiam.
![]() |
#741 |
Konto usunięte
|
a ja narazie dla TŻ mam: zestaw kosmetyków z Avonu (perfumy, żel pod prysznic i kulka) i czekam aż przyjdą pocztą rękawice treningowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;30944920]a ja narazie dla TŻ mam: zestaw kosmetyków z Avonu (perfumy, żel pod prysznic i kulka) i czekam aż przyjdą pocztą rękawice treningowe
![]() Co myślicie, żeby kupić łańczuszek dla tż (orientujecie się w cenach?) i do tego dać słoik duży nutelli, do tego dokupić jakaś fajną łyżeczkę (uwielbia jeść nutelle łyżeczką xD) do tego pare paczek żelek pasków colowych I do tego "kupony miłości" to wszystko zapakować do jakiegoś ozdobnego pudełka, wyłożyć wiórkami i jakieś zapaszki ![]() Chyba się nie zmieszczę w granicy do 150 zł,no ale trudno xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki. Dołączę do Was, bo podczytuję wątek, więc czemu nie mialabym zaczac sie w nim udzielac ;p
w sumie to tak. nic nie kupilam jeszcze. ale mam do was jasno sprecyzowane pytanie. Dotyczy ono moich rodzicow ![]() oni wymyslili sobie, ze w ramach prezentu ode mnie i od siostry chca nasze duże zdjecia, w formacie a4, w ramkach. robia nowy wystroj salonu no i tak sobie wymyslili, nie cieszy mnie to, ale niech im tam bedzie. no ale chcialabym dac im cos jeszcze, kupie im herbate inkow, kore lapacho xd bo sa wkreceni w zdrowe odzywianie i picie takich dziwactw, no a ta herbata skonczyla im sie jakis miesiac temu. za kilogram zaplace stowe. i chcialam jeszcze kupic im jakas kawe dobrej jakosci, niedawno kupili sobie mlynek do kawy i lubia aromatyczna kawe w ziarnach. mozecie cos polecic? podobno laviazza jest bardzo dobra, chwalona, ale nie wiem jaki rodzaj zamowic, bo jest ich wiele? a widzialam, ze na watku pojawiaja sie elementy baristyczne, wiec moze sie orietnujecie ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-12-08 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Wtajemniczenie
|
Ja TŻ kupuję rękawice bokserskie
![]() ![]() Mamię zamówię chyba jakieś pudełko w tym stylu ![]() http://allegro.pl/biala-kolekcja-her...980294299.html Ma pełno szpargałów ![]() Największy problem mam zawsze z tatą. Lubi czytać, ale książki dostaje zawsze na każde święto, urodziny, imieniny, więc chciałabym coś innego tym razem, ale pomysłu brak.
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomysł dla mamy super. mamy ze wszystkiego się cieszą ;p a dla taty to nie wiem, bo ze swoim mam ten sam problem ;p moj lubi praktyczne prezenty, cieszy sie nawet z banalnych skarpet ;p a kosmetyki? ja swojemu na mikolaja dalam dezodorant i wode perfumowana adidasa, cieszyl sie jak dzieciak ![]()
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
dla swojego chłopaka nic nie kupuję uznaliśmy, że wydamy pieniądze przeznaczone na prezenty na samych siebie ;d
dla siostry 16 lat: zastanawiam się nad kupieniem misia z rossmana lub jakiś kosmetyków ale sama nie wiem może doradzicie? dla mamy: na pewno kupie jakieś śmieszne ciepłe skarpetki bo ma złe krążenie i stopy jej marzną i tu tez nie mam pomysłu. dla taty: mam czarną pustkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam prezent dla swojej chrześnicy, która ma 3 lata- dostanie dużą lalkę z wózkiem i jakimiś dodatkami
mamie kupiłam płyn micelarny z biodermy, bo wiem że lubi ale sama sobie raczej nie kupi i to chyba na tyle z prezentów ode mnie, ponieważ jeszcze nie pracuję, więc nie mam swojego dochodu ![]() z Ukochanym raczej nie robimy sobie prezentów na Gwiazdkę, bo się wtedy nie widzimy, za to zawsze dajemy sobie fajne prezenty na Mikołaja ![]()
![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Oj ona nie nosi żadnej biżu ;/ więc chyba kosmetyki + portfel bo zapomniałam że miała sobie kupić ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Rodzice są, dziadki też. Brakuje mi czegoś dla siostry, dodatki dostaje na każdą okazję, nie wiem co innego jej dać. Brat - karty do gry z bramańskimi przepisami? Zrobił kurs barmański, narzeka na wytarte karty, ale nie wiem czy to dobry pomysł. ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.