|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
niestety nie dam rady heheh nie wiem o co chodzi w niektórych zdaniach bo nie znam wyrazów i
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- 25:d |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
HEJ HEJ ELEONORE1 !!I SZWAKU...
![]() DOSTAŁAM DZIS PISMO o przejsciu pomyslnie I etapu i powiadomili mnie w pismie o probnym wf-ie ktory ma byc 26 maja !!! ![]() czyli w takim wypadku KIEDY MOGE SIE SPODZIEWAC II ETAPU?? ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- ILE CZEKALISCIE OD PROBNEGO WF-U DO POWIADOMIENIA O II ETAPIE ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
no czyli dobrze mówiłem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Przyczajenie
|
ale tutaj u WAS dzisiaj kociołek, pozdrawiam i trzymama kciuki za zdających 25 i 26 maja
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Szwaku zdasz jak się patrzy, coś tam zawsze napiszesz, nie daj sie tym w Kętrzynie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
kurcze... mi to juz nawet postów pisać sie nie chcę...
![]() ![]()
#726 |
Raczkowanie
|
ja to niemiec odkładam to nie ma sensu i tak sie wszystkich słówek nie naucze co innego gdybym znał jakis zakres materiału to może bym coś jeszcze zdziałał a tak nie wiadomo z czego to bedzie to chyba ni da sie nauczyć.Mam nadzieje że z tego pierwszego zadania da sie na dwa pytania odp przepisać tak jak w przykładowych heheh a resztę sie zobaczy co to bedzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
cześć wszystkim, Szwaku ja będę ryczała (ze szczęścia lub rozpaczy) po was czyli 27. Fajnie wam bo będziecie już po a ja się będę wtedy tłukła cały dzień autokarem do Kętrzyna. Trochę się martwię bo przed sprawnościowym skoczyło mi z wrażenia ciśnienie i boję się że przed egzaminem może być jeszcze gorzej i mnie np nie dopuszczą do wf-u
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- co do ogólnej to czytam i czytam i coraz gorzej się to wszystko miesza - jakaś plątanina dat, wydarzeń, osób i liczb ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Oj mi sie wydaję ze jak sie przejdzie testy to już później luzik będzie
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Chciałbym miec taki zapał do nuki co dziewczyny maja hehe mi to się czytać nawet nie chce a co mówić uczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
Szwaku a Ty gdzie na rozmowę, testy i wariograf jeździłeś ? O miasto konkretnie mi chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
Wszystko w Chełmie tylko Wario w Warszawie z tego co wiem to tylko tam i w koszalinie to robią no i może Kętrzyn ale jak będziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
To właściwie II etap tylko odbywa się tak daleko że aż w Koszalinie i Kętrzynie ?
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- No a język, ogólny, rozmowa i sprawnościówka to wszystko jednego dnia macie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
tak jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
ja wario mialam w Bialym, ale to prawda ze co do zasady to jest w Wawie, ale c do zasady, czyli nie jest to reguła
![]()
#734 |
Raczkowanie
|
wario co do zasady jest w wawie ale Ketrzyn ma wario raz na jakis czas, bo przywożą z warszawy.
jak bylam po psychotestach to robili ludzi w trabe i mowili ze musza czekac na wario pod koiec roku bo pod koniec roku bedzie w ketrzynie. To ja sie umowilam na wario do warszawy bo kto to widzial tyle czekac ![]() czyli mówicie ze mam sie spodziewac II etapu w wakacje ?????? to dobrze, bo bede miala troche czasu wzmocnić rece i podszkolic sie z wiedzy ogólnej... trzymam kciuki za tych co zdaja 25 i 26. opowiedzcie jak bylo ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- SZWAKU- CZYLI PODEJRZEWASZ ZE DO II ETAPU MOZE W MOIM PRZYPADKU NIE DOJSC WCALE? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze to czarna wizja, mam jednak nadzieje ze bedzie wszystko jak nalezy |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Yasmini dlaczego mialabys nie dojsc do II etapu jesli zakonczylas I etap pozytywnie?? mysle, ze juz zebrali grupe na II etap w maju i Wy dziewczyny (nowe wizazanki
![]() ![]() Yasmini dzieki za trzymanie kciuków, przyda sie dla nas ![]()
#736 |
Raczkowanie
|
a jak myślicie kiedy możemy pójść na szkółkę????
jak wszystko przejdziemy pozytywnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() Szwaku; nie martw się!Dasz sobie radę!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Yasmini; ile trwal Twoj I etap? ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Yasmini;dostalas poswiadczenie bezp.? |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
inia chodza sluchy, ze moze to byc listopad- grudzień
![]()
#739 |
Rozeznanie
|
Yasmini, tak wypytuje bo ta cisza ze strony SG mnie dobija
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Jezeli chodzi o szkolke, tez tak slyszalam:listopad/grudzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
katiuszaaa - mój pierwszy etap trwał straaaasznie długo :/
![]() Iwszą rozmowe kwalifikacyjną miałam w listopadzie potem miesiac-dwa czekania na psychotesty i znowu czekanieeeeee dłuugie na wariograf- mowili ze bedzie pod koniec roku 2009 i mnie zbywali (w Ketrzynie zdawalam wzystko,obiecali wario w ketrzynie), to sie wzielam w garsc i poprosilam o mozliwosc zdawania w warszawie i dopiero 3 dni temu dostalam potwierdzenie ze przeslam I etap- maaaaaaaasaaakra ![]() KATIUSZAAA- a dostalas pismo o pomyslnym przejsciu pierwszego etapu ? bo mam rozumiec ze jeszcze na to czekasz tak ? ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Dobra-przegrzebałam katiuszaaa archiwum forum ![]() ![]() ![]() czekalas 2 tyg na wyniki wariografuuu... ![]() ![]() odkad dostalam pismo ze przeszlam I etap wpadlam w panike, poszlam na silownie cwiczylam laweczke az mnie miesnie bolą haha ![]() wariactwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
im bliżej egzaminu tym większa cisza - jak to wszystko zakujemy to pokażemy klasę
![]() ELEONORE jesteś tam? dziś oblałam 5 raz (prawko) buuhuhu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Stranger Gratuluje odwagi i mam nadzieję ze jutro pokażesz im jak sie śmiga po mieście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
tak tak... ja tu nowa, ehh a malo kto tu pisze...
strangegirl... -> z prawkiem dasz rade, to prawie taki sam stres jaki nas czeka przy II etapie ![]() tak na prawde czlowiek uczy sie jezdzic jak to prawko juz dostanie. ja zdalam za pierwszym razem i nadal boje sie sama jezdzic hehe. POWODZONKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Yasmini, a dostalas poswiadczenie bezp.? |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
ja to w ogóle mam totalny spadek formy, aż boję się myśleć co to będzie za kilka dni, mam nadzieję że adrenalinka pomoże!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Rozeznanie
|
Eleonore, dzieki Waszemu zaangazowaniu na pewno odniesiecie wielki sukces na egzaminie!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
ELEONORE ja tylko czytam testy do policji a historie sobie daruje pewnie nie bedzie całego testy z histori
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
KATIUSZA- NIE dostalam poswiadczenia bezp. a TY? CZEKAM CZEKAM... EHHH
SZWAKU- popieram Twoja taktyke doyczaca pytan i odpowiedzi tez wole to czytac niz cale stronice. mam fajna ksiazke- testy na wyzsze uczelnie historia najnowsza, polityka i takie tam... dobrze mi sie ztego uczy, aczkolwiek co nieco musze przyswoic i tak i tak cos dotycz. okrglego tolu jakies fakty, rozbiorow, I i II wojny.. ale najpierw skoncze te testy z ksiazki... |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
To chyba nie wszystkie oddziały mają teraz egzaminy bo morski i warmińsko-mazurski tez gdzieś wcieło (przynajmniej tutaj na forum).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.