![]() |
#721 |
Konto usunięte
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
ivonko84 co się stało?
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisz co się stało a na pewno pomożemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
No tak, "zaklepaną" salę już mamy, tzn Pani wpisała nas w swój kajecik heh, al co do bliższych ustaleń to na początku 2010.
ivonko84 razem na pewno coś wymyślimy, a co się stało??
#724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ahh... Znowu powrócił mój zapał i nie mogę się doczekać kiedy będziemy dalej organizować sprawy weselne... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja takie prawdziwe przygotowania to zacznę chyba pod koniec roku ![]() wiecie, że u mnie nie chcą nawet rozmawiać na temat sal na 2011r? mówią, że nie znają cen itd.... chyba tylko się wymigują ![]() ![]() w ogóle stwierdzam, ze takie przygotowywanie się do ślubu, załatwianie, planowanie, itd. to piękny okres w życiu narzeczonych ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki pisałam Wam, że chyba musimy zmianic salę i byliśmy wczoraj na jednej. Przyjmują wstępne rezerwacje, ale nie wiedzą czy będzie od osoby czy tylko wynajem sali, a ja nie chcę płacić od osoby. A poza tym nie wiedzą tak naprawdę ile będzie pokoi
![]() ![]() ![]() Wiem, że można wynając hotel dla przyjezdnych, ale to duzy koszt. A mój tata chlapnął na zaręczynach do teścia "Twoi goscie - twój problem" niby w żartach, ale... ![]() ![]() Dziękuję za wsparcie i miłe słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Ja też często słyszę, że 2 lata to jeszcze dużo czasu....
Wczoraj np. bylismy u fotografa i jak usłyszał że szukamy na 2011 to aż się skrzywił, bo on jeszcze 2010 ma niezapełniony. Ale po półgodzinnej rozmowie z nim nie dziwię się, że ma tyle wolnych terminów, bo choć był moim faworytem, nie wzięłabym go na swoje wesele ![]() ![]() A z kolei inni fotografowie nie mają nic przeciwko rezerwacji już teraz bo wiedzą że u nich lada chwila będzie tłok ![]() Podobnie jest z salami, zespołami i wszystkim innym Ivonko nie przejmuj się, wszystko się ułoży. Trzymamy kciuki ![]() Edytowane przez kopikos Czas edycji: 2009-05-05 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
A który taki marudny jeśli można wiedzieć? Bo teraz mam problem z salą, ale jak się rozwiąże to trzeba się zastanowić nad całą resztą.
I dziękuję Wam wszystkim za pocieszenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
Napiszę Ci na prv żeby nie robić mu antyreklamy na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Konto usunięte
|
kopikos który taki marudny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
Witam ja też dołączam do tego zacnego grona PM 2011, niby jeszcze duzo czasu ale co tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pooglądajcie z Tż te sale, które polecono Ci na innym wątku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() macie już wybraną konkretną datę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
narazie myslimy o 30 kwietnia bo na 2010 rok juz nie ma wolnych terminow w tej sali co chcemy, a jednak mimo wszystko chcielibysmy jak najkrocej czekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
uuu lala jeszcze dużo czasu a widzę że mimo wszystko z salami problem. Wytrwałości życzę
![]() ![]()
#735 |
Zadomowienie
|
Witam nowa PM 2011
![]()
#736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bede ślubowac tydzien po Tobie ![]() Edytowane przez hecate5 Czas edycji: 2009-05-05 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj załatwiliśmy kamerzystę i fotografa
![]() Jescze tylko zespół i narazie spokój. Wrcze, nie wiedziałam, że o dobrą orkiestrę tak ciężko ehh. A co do kosztów, to u mnie w każdej sali życzą sobie od osoby, więc wybraliśmy salę która nam się najbardziej podobała. Tylko nie chce nawet myśleć ile mnie to wyniesie, skoro już w tym roku ceny są mega wysokie. ehh. Ale cóż, w końcu to najpiękniejszy dzień w życiu ![]() Ahh, ja również witam nową PM2011 ![]()
#738 |
Raczkowanie
|
Hej hej!Witam wszystkich!
![]() ![]() ![]() A ja już powoli myślę o suknki ślubnej... ![]() ![]() Gratuluję wszystkim pannom młodym 2011! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cześć dziewczyny! Trochę mnie tu nie było, najpierw majowy weekend, potem wreszcie ostro zabrałam się do pracy magisterskiej i proszę ile miałam do nadrobienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to bardzo miłe jest to, że nie jesteśmy sami z TŻ z tak długim stażem przed ślubem - nam w dniu slubu (właściwie następnego dnia) bo o północy minie 10 razem spędzonych lat ![]() Ma.ko- jaką wybrałaś salę? pytam bo akurat znam Oławę i mnie zaciekawiło?? Ivona84 trzymam kciuki żeby udało Ci się złatwić z salę i żeby wszystko było na niej takie jak sobie to wymarzyłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Konto usunięte
|
A my dzisiaj załatwiliśmy kamerzystę i fotografa no i orkiestrę,także na jakiś czas mamy spokój. To co najważniejsze mamy załatwione.Teraz pozostaje tylko czekać:P.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Cassidy84 wybraliśmy Zacisze u Marka Rosiaka, znany też jako POM (na ul. Lipowej).
MagsC witaj ![]()
#745 |
Zakorzenienie
|
Agator74 witamy
![]() ![]() Tass822 , Cassidy84 dziekuję za pociesznie ![]() Ma.ko , Cassidy84 , Honolinko gratuluję Wam załatwień i to na pewno dobre wybory ![]() MagsC witam i powiem Ci, że bardzo ciekawy pomysl z tym Lazurowym Wybrzeżem ![]() Dziś musimy pojeździć za salą. Ojojoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;12173005]A my dzisiaj załatwiliśmy kamerzystę i fotografa no i orkiestrę,także na jakiś czas mamy spokój. To co najważniejsze mamy załatwione.Teraz pozostaje tylko czekać:P.[/quote]
Ja tez tak chciałam wszystko teraz pozałatwiać, ale Tż ciągle nie ma teraz czasu ![]() ![]() ![]() Honolinko, Dwie Wieże? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Konto usunięte
|
A no Dwie Wieże
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybór padł z trzech powodów: 1) akurat przed długim weekendem, żeby pojechać gdzieś już jako małżeństwo, 2) to jest akurat przed Niedzielą Miłosierdzia, 3) jest już raczej ciepło, a terminy nie takie oblegane.
![]() |
#749 |
Konto usunięte
|
Ja tak chciałam 30 kwietnia,ale wówczas najważniejszych osób nie będzie-chrzestnych,bo zawsze w tym okresie są w pracy poza granicami. A to taka fajna data:P. Chociaż 4 czerwca nie głupia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę tym co mają już nawet fotografa i kamerzystę... a nie mogę nikogo znaleźć... a może macie namiary na dobry i niedrogich ze śląska?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.