Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-10, 11:16   #721
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

My równiez pojdziemy na kilka indywidualnych lekcji, zeby nam pokazali co i jak

A wiecie co mnie strasznie wkurza???Mojego Tz brat znalazl sobie na sile jakąś panne, jak sie dowiedzial ze jesteśmy zaręczeni (jest od Tż starszy o rok i długo już nie miał dziewczyny) i teraz łaża na lekcje tańa, żeby wymiatać na naszym weselu, wszytskie pomysły od nas odgapiaja. Ja z Tż jestem pnad dwa lata więc często u niego nocuje, a z tamta chodza zaledwie niecały miesiąc i śpi częściej niż ja...Mój Tz powiedział mu o jednym naszym planie, ten od razu pomałpował, ale nas tym wkurzył, grr

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 11:24   #722
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez MagdaGaube Pokaż wiadomość
macie jakiegoś instruktora na oku, właśnie przeglądałam wrocławskie szkoły i za bardzo nie wiem na która się zdecydować. Też chcemy parę indywidualnych lekcji.
Myślałam tutaj: http://www.solarium-hawana.pl/grunwaldzka.html bo mamy blisko
W pon. i czw. o 21:40 mają taniec towarzyski.
Tylko nie wiem jak z ceną.
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

A wiecie co mnie strasznie wkurza???Mojego Tz brat znalazl sobie na sile jakąś panne, jak sie dowiedzial ze jesteśmy zaręczeni (jest od Tż starszy o rok i długo już nie miał dziewczyny) i teraz łaża na lekcje tańa, żeby wymiatać na naszym weselu, wszytskie pomysły od nas odgapiaja. Ja z Tż jestem pnad dwa lata więc często u niego nocuje, a z tamta chodza zaledwie niecały miesiąc i śpi częściej niż ja...Mój Tz powiedział mu o jednym naszym planie, ten od razu pomałpował, ale nas tym wkurzył, grr
Widać TŻ'ta brat ma jakiś syndrom starszego brata kawalera Najlepiej byłoby gdyby Twój TŻ trzymał język za zębami i nic mu nie mówił więcej...

EDIT: Znacie się na cyrkoniach? Czy to są Swarovskie? czy zwykłe?
http://www.allegro.pl/item526640312_...ii_430szt.html

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 11:28   #723
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

Widać TŻ'ta brat ma jakiś syndrom starszego brata kawalera Najlepiej byłoby gdyby Twój TŻ trzymał język za zębami i nic mu nie mówił więcej...
No dokładnie...a plan był taki oczywisty, wiedział o nim, zresztą cała rodzina wie, bo chodzi to o przeprowadzke do innego mista w najbliższym czasie....a jego braciszek juz szuka w tym miescie pracy wraz ze swoja panną i to jest POMAŁPOWANE, nawet Tz siostra przytaknęła, a mój Tz już sie wkurzyl....niby to jego życie, ale ten brat na to nie wpadłby sam...
ehh oni zachowują sie po miesiacu jak my po ponad dwoch latach...tamta łazi po Tz domu, ciągle gada z teściową, podlizuje się, nas to juz drazni, tzn. mnie, Tz i jego siostre, a rodzice Tz sa wpatrzeni w nia jak w obrazek (nie, nie jest ładna) tylko taka dupolizajka

Stary 2009-01-10, 11:35   #724
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry wszystkim

byliśmy dzisiaj z tz w mieście aby załatwić lokal na przyjęcie ślubne (nie robimy wesela), ale jak na złość tylko jeden był otwarty Babka zaproponowała nam 150 zł od osoby bez ciasta i wódki. Myślicie, że to dużo?
Później poszliśmy do jubilera którego wybraliśmy pooglądać obrączki i ewentualnie coś wybrać ale też był zamknięty. Normalnie jakiś pech.

kliwia mi już od jakiegoś miesiąca śni się ślub, najczęściej jakieś koszmary. Kilka dni temu śniło mi się, że moja świadkowa wyskoczyła w sukience białej i takiej naprawdę mini, a ostatnio śniło mi się, że tz strasznie się upił na naszym ślubie

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2009-01-10 o 11:38
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 12:00   #725
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny bardzo podobaja mi sie takie kolczyki na slub, co o nich sadzicie?sliczne sa wg mnie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6509610

Stary 2009-01-10, 12:05   #726
stokrotka24
Zakorzenienie

domi7ks bardzo ładne kolczyki
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 12:13   #727
spray
KWC

domi7ks, co z tego, ze jesteście ze sobą dwa lata, a oni ledwie miesiąc? Zazdrościsz im czy jak? Każdy ma prawo do zakochania, nie masz na to monopolu. Ciesz się, że wychodzisz za mąż i innym życz tyle samo szczęścia.
A kolczyki świetne.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-10, 12:13   #728
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
Witam Serdecznie
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
oczywiście witaj. W naszym przypadku ślub trochę zmieni, przede wszystkim zamieszkamy razem, myślę jednak, że nasze relacje mocno się nie zmienią, a jeśli już to na lepsze
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
witaj z nami my mieszkamy osobno planujemy niebwem kupic mieszkanie, ale jest kila dziewczyn ktore mieszkaja ze swoimi tz
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
liliputek, witaj.

Daysy, kuruj sie. No niestety, musiesz sie przemeczyc na kisielu i sucharkach.
Dziekuje dziewczyny za powitanie.

bella7 -A wiec bedziemy świetowac w ten sam dzien. Trzymam kciuki, żeby wszytsko sie udało...Ale sie bedzie dzialo..(i nawet mi sie zrymowało)
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 12:16   #729
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
domi7ks, co z tego, ze jesteście ze sobą dwa lata, a oni ledwie miesiąc? Zazdrościsz im czy jak? Każdy ma prawo do zakochania, nie masz na to monopolu. Ciesz się, że wychodzisz za mąż i innym życz tyle samo szczęścia.
A kolczyki świetne.

no wiesz co...nie znasz tego człowieka więc nie mów, że zazdroszcze...nie bede opisywała dokładnie co i jak. I tu zazdrość nie ma NIC DO RZECZY.

Acha i dodam, że to napewno nie jest miłośc czy zakochanie...tylko desperacja...to widac, bo ta dziewczyna jest kilka lat starsza od niego...

No i jescze jest duzo rzeczy, np. na swita jego brat sie osmieszyl, przyprowadzil ja i zmieszal z błotem wujka, bo chciał sie przy niej pokazac, wszedl bezczelnie do pokoju do nas i ani be ani mnie, i ciagle pyskuje do mnie i do Tż, rzadi domem, jak nie ma kasy wsyztskich miesza z blotem...podlizuje do rodzicow Tz...Oprocz tego na swietach jego siostra zaczela plakac, bo akurat wszyscy z parami a ona nie mogla byc z chlopakiem top zaczal sie na nia drzec....jest mnostwo rzeczy, o ktorych moglabym pisac.. no regularnie od mnie czesc nie mowi...

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-01-10 o 12:21
Stary 2009-01-10, 12:19   #730
kliwia
Zakorzenienie

spray wg mnie nie zrozumialas co ma domiks na mysli, mowiac o Tż bracie i jego nowej dziewczynie, nie chodzi o zazdrosc, tylko o brak pomyslu na zycie brata domiksowej Tż.

moj pierscionek Tż odebrał dzis od złotnika z naprawy, nic nie wida. mam nadzieję ze już się zzepsuje
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 12:22   #731
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Daysy85 zdowiej tam!

A ja wklejam obiecaną fotkę sukni z tymi cienkimi ramiączkami - widać jak to wygląda z tyłu.
mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
dziewczyny będziecie pić na własnym weselu?Ja nie piję ani kropli bo mam słabą głowę.Bede mieć wodę w butelce
ja wogole nie pije i dla tego u nas na sluie tez nie bede.. tz powiedzal ze tez nie chce tzn zacznie po poprawinach jak i zreszta swiadkowie, ale tz powiedzial ze poimprezuja na poprawinach

Cytat:
Napisane przez MagdaGaube Pokaż wiadomość
Wow, to my jesteśmy w lesie (ciemnym, mamy jedynie fotografa, salę, orkiestrę, i teraz dogrywamy z kamerzystą, autem, zaproszeniami. Ehhh dużo jeszcze pracy przed nami
A jak pierwszy taniec, uczycie się jakiegoś walca?
Tak przy okazji, zapewne wiecie, w sobotę są targi ślubne w Hali Ludowej, od 10-18, wstęp 12 zł/os.
my sie uczymy na 1 taniec samby

Cytat:
Dziewczyny bardzo podobaja mi sie takie kolczyki na slub, co o nich sadzicie?sliczne sa wg mnie

sliczne kolczyki ale make up tragiczny

Cytat:
no wiesz co...nie znasz tego człowieka więc nie mów, że zazdroszcze...nie bede opisywała dokładnie co i jak. I tu zazdrość nie ma NIC DO RZECZY.

Acha i dodam, że to napewno nie jest miłośc czy zakochanie...tylko desperacja...to widac, bo ta dziewczyna jest kilka lat starsza od niego...
hmm... moze ma jakis kompeks

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-01-10 o 12:23
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 12:24   #732
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 12:25   #733
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
spray wg mnie nie zrozumialas co ma domiks na mysli, mowiac o Tż bracie i jego nowej dziewczynie, nie chodzi o zazdrosc, tylko o brak pomyslu na zycie brata domiksowej Tż.

moj pierscionek Tż odebrał dzis od złotnika z naprawy, nic nie wida. mam nadzieję ze już się zzepsuje

no własnie...jego brat jest straszy o rok od mojego Tz, ale nigdy nie potrafil wpasc na cos pomyslowego, dodam, ze jest znany w moim miescie i nikt go nie lubi
Niech on sobie ma dziewczyne, tylko tez niech sie normalnie zachowujaa i nie ma stalej pracy, bo jakos wczesniej mu nie przyszlo do glowy zeby sie pwyprowadzic, dopiero jak ten pomysl uslyszal od nas...

kliwia a co Ci się stało z pierscionkiem???ja sie boje moj nosic tak non stop i praktycznie narazie go nosze tylko i wylacznie jak wychodze z domu

dobra akurat wiek nie ma nic do rzeczy, ale gwarantuje Wam, ze na naszym miejscu wiekszosc z Was by sie pewnie zirytowala

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-01-10 o 12:26
Stary 2009-01-10, 12:48   #734
kliwia
Zakorzenienie

domiks jedna cyrkonia mi wyleciala po raz drugi, poiewaz na poczatku albo po roku noszenia, spadl mi z duza sila na chodnik (jak czyscilam z klaczkow bluzke tż) i sie troszke odłamał haczyk trzymjacy cyrkonie.
raz mi inny zlotnik naprawil - nie po mojej mysli - bo chcilam zeby dolutowal troche zlota do tego haczyka i juz, zeby wiecej nie odpadlo, to on zrobil po swojemu i po 6 miesiacach wypadł - ale oddalam pierscionek do naprawy tym razem do druiego zlotnika - i od rzu powiedzial ze ten haczyk trzeba odtworzyc zaplacilm 35 zl, i tż mówi ze pieknie jest
I chyba tym uswiadczyl mnie w przekonaniu, zeby do niego zaniesc obraczki do zrobieia.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-10 o 12:50
Stary 2009-01-10, 12:57   #735
kaska87
Zakorzenienie

cześć co Wam się tak te pierścionki psują, ja nigdy z moim nie miałąm problemów, odpukać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 13:41   #736
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki bezczelny , ja nienawidzę ludzi , który ode mnie coś zgapiają!!!! Jak by nie mogli sami pomyśleć co i jak , ruszyć głową tylko wciąż ściągają coś ode mnie!

Cytat:
Myślałam tutaj: http://www.solarium-hawana.pl/grunwaldzka.html bo mamy blisko
W pon. i czw. o 21:40 mają taniec towarzyski.
Tylko nie wiem jak z ceną.

EDIT: Znacie się na cyrkoniach? Czy to są Swarovskie? czy zwykłe?
http://www.allegro.pl/item526640312_...ii_430szt.html
To nie jest Svarovski tylko zwykły plastik... widać to po "szlifie" cyrkonia ma dużo szlifów i nawet jeżeli jest kolorowa to jest taka krystaliczna.
Cytat:

Kolczyki super ale mnie sie podoba tez makijaż tej dziewczyny :P
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Moim jednak ma... straszy bart poczuł się gorszy lub zazdrosny o to że Tż Domiks układa sobie życie....
Wiecie jak to jest z facetami, ciągła rywalizacja itd.
Parcie na tarcie....to moje zdanie.

W ogóle to cześć... mam nadzieję że już powracam do świata żywych chociaż czuję jaki biedny jest mój żołądek, zjadłam dziś bułkę.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 14:16   #737
MagdaGaube
Przyczajenie

Cytat:
mi sie podoba

ja wogole nie pije i dla tego u nas na sluie tez nie bede.. tz powiedzal ze tez nie chce tzn zacznie po poprawinach jak i zreszta swiadkowie, ale tz powiedzial ze poimprezuja na poprawinach

my sie uczymy na 1 taniec samby

sliczne kolczyki ale make up tragiczny

hmm... moze ma jakis kompeks
Samba, bardzo ciekawy i oryginalny pomysł, ja bym chciała jakiegoś miksa zatańczyć, zobaczymy co z tego wyjdzie
MagdaGaube jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 14:17   #738
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 14:38   #739
zielony_motylek
Rozeznanie

Dziewczyny przed chwilą mieliśmy kolendę, no i początkowo TŻ mial się zczaić w pokoju ale jak zobaczyliśmy że chodzi proboszcz to jednak TŻ też był na kolendzie i było całkiem fajowsko Chcielibyśmy żeby to właśnie on udzielał nam ślubu no i powiedział, że bardzo chętnie po za tym spytaliśmy jak to jest z dekoracją kościoła itd. noo i jeszcze powiedzieliśmy że chcielibyśmy mówić przysięge z pamieci hmm co tam jeszcze, aha powiedzial też, że możemy nawet sami odczytać Liturgię Słowa, ale niesądze żebyśmy się na to zdecydowali, chyba że nasi świadkowie odczytali by po jednym czytaniu, ale to już od nich zależy. Najważniejsze, że niemiał nic przeciwko że TŻ byl na kolendzie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
fajny wierszyk szczególnie dlatego, że zaznaczone jest by każdy dał w kopertę tyle na ile go stać, podoba mi się ten pomysł
Właśnie dlatego go wybraliśmy, szczególnie że główne hasło mojej cioci to zawsze 'każdy daje ile może' ( z tym, że to akurat nie przekłada się tak naprawde na ich sytuacje finansową tylko na to, żeby dać coś jaknajtańszego w jak największej paczce), ale mam nadzieje, że uszanują naszą prośbę i nie dadzą nam prezentu, wole dostać nawet i 50 zł niż jakiś prezent który mi się nie przyda.
Stary 2009-01-10, 15:26   #740
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

A ja za chwilkę też mam kolędę Chodzi wikary to sobie za dużo z nim nie pogadam na temat ślubu, jakby chodził farorz tak jak u zielonego motylka to bym go wypytała o wszystko.
A co tu tak cicho dziś na naszym wątku?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 15:36   #741
jaga_2001
Zakorzenienie

A ja pewnie jutro sie dowiem kiedy u mnie koleda. Modle sie by byl u mnie ksiadz, ktory bedzie udzielal nam slubu, ale to malo prawdopodobne, bo byl rok temu...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 16:06   #742
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie podoba
Dzięki
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
To nie jest Svarovski tylko zwykły plastik... widać to po "szlifie" cyrkonia ma dużo szlifów i nawet jeżeli jest kolorowa to jest taka krystaliczna.
Ile dobrze pamiętam, to Ty zajmujesz się paznokciami Masz może jakichś sprzedających, którzy oferują właśnie cyrkonie Swarovskiego (najlepiej właśnie taki mix różnych wielkości, a koloru crystal i crystal AB). Byłabym wdzięczna

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 16:06   #743
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher wysokie bo 11,5 cm, o i maja dziure n palec i ciemnobrazowa podeszwe
http://www.allegro.pl/item517835237_...wyprzedaz.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-10, 16:13   #744
atomufka
Zakorzenienie

czesc dziewczynyale dzis pospalam - do 11
Cytat:

hmm trochę nie rozumiem.Skąd mozesz wiedziec ze się chlopak nie zakochał?i co z tego ze ona jest starsza?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 16:17   #745
domi7ks
Zakorzenienie

Skończcie ten temat brata mojego Tz....wiem co pisze, wiemy jak jest, więc prosze nie kontynuujcie tego, bo nie chce być atakowana, tym bardziej, że to się tyczy mnie, mojego otoczenia, ja w tym zyje i wiem, że mam racje i nie tylko ja. A tutaj się zaczyna dyskusja zupełnie o co innego

Stary 2009-01-10, 16:21   #746
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Skończcie ten temat brata mojego Tz....wiem co pisze, wiemy jak jest, więc prosze nie kontynuujcie tego, bo nie chce być atakowana, tym bardziej, że to się tyczy mnie, mojego otoczenia, ja w tym zyje i wiem, że mam racje i nie tylko ja. A tutaj się zaczyna dyskusja zupełnie o co innego
nikt Cie nie atakuje a temat sama zaczelas...

szafa

Stary 2009-01-10, 17:40   #747
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

cześć dziewczyny.Jak mam czas pisać to cisza na wizazu................... ........DOMI7KS niestety bardzo żle odebrałam to,jak piszesz o bracie TŻa i jego dziewczynie.Odnoszę wrażenie,jakbyś czegoś im zazdrościła.Może się mylę.To nic nie znaczy,że są ze sobą bardzio krótko.U mnie była miłośc od pierwszego wejrzenia i już odrazu wiedziałam,że to ten jedyny.Jutro idę do pracy:/

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 17:40   #748
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Dziewczyny przed chwilą mieliśmy kolendę, no i początkowo TŻ mial się zczaić w pokoju ale jak zobaczyliśmy że chodzi proboszcz to jednak TŻ też był na kolendzie i było całkiem fajowsko Chcielibyśmy żeby to właśnie on udzielał nam ślubu no i powiedział, że bardzo chętnie po za tym spytaliśmy jak to jest z dekoracją kościoła itd. noo i jeszcze powiedzieliśmy że chcielibyśmy mówić przysięge z pamieci hmm co tam jeszcze, aha powiedzial też, że możemy nawet sami odczytać Liturgię Słowa, ale niesądze żebyśmy się na to zdecydowali, chyba że nasi świadkowie odczytali by po jednym czytaniu, ale to już od nich zależy. Najważniejsze, że niemiał nic przeciwko że TŻ byl na kolendzie

Właśnie dlatego go wybraliśmy, szczególnie że główne hasło mojej cioci to zawsze 'każdy daje ile może' ( z tym, że to akurat nie przekłada się tak naprawde na ich sytuacje finansową tylko na to, żeby dać coś jaknajtańszego w jak największej paczce), ale mam nadzieje, że uszanują naszą prośbę i nie dadzą nam prezentu, wole dostać nawet i 50 zł niż jakiś prezent który mi się nie przyda.
a czemu mial miec cos przeciwko? przeca to twoj przyszly maz...
my tez bedziemy chcieli kase zamista prezentu.. ale chcielibysmy tez totki zamiast kwiatow i nie wiemy czyto nie bylo by za duzo prosb...

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
nikt Cie nie atakuje a temat sama zaczelas...
trafnie...
Stary 2009-01-10, 17:43   #749
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny.Jak mam czas pisać to cisza na wizazu................... ........DOMI7KS niestety bardzo żle odebrałam to,jak piszesz o bracie TŻa i jego dziewczynie.Odnoszę wrażenie,jakbyś czegoś im zazdrościła.Może się mylę.To nic nie znaczy,że są ze sobą bardzio krótko.U mnie była miłośc od pierwszego wejrzenia i już odrazu wiedziałam,że to ten jedyny.Jutro idę do pracy:/
Iza pisalas ze zaczelas nowa prace.Co teraz robisz?
martucha my tez nie bardzo chcemy prezenty z racji mieszkania za granica (nie bedziemy mieli mozliwosci ich transportu samolotem) wiec chcemy proscic o kase i o tych kwiatach tez myslimy ze bez sensu trochę .Ja myslalam o maskotkach przeznaczonych na dom dziecka czy cos takiego

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-01-10 o 17:45 Powód: dopisek
Stary 2009-01-10, 17:43   #750
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Nie, nie jest to zazdrość i boli mnie, to co czytam
najlepiej nic nie bede pisała, skoro tak mnie zorzumiałyscie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości