![]() |
#721 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
a ja bede miala operacje noska 28 lipca dopiero mam nadzieje ze szybko zleci bo nie moge sie juz doczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
czesc jestem juz po konsultacji u doktra Lembasa operacje tez bede miala w lipcu po konsultacji wszystko wydaje sie ok tez wycenili operacje mojego noska na 9000 napisz ktorego dokladnie bedziesz operowana co do opini to czytalam same pozytywne z tego co wiem klinika ma dobra renome ale przyznam sie ze troche mnie zmartwilas
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
jest ktos po operacji u doktora Roberta Jamonta? wiem,że dobrze robi piersi ,ale nie mogę znalezć opinii na temat nosa. nie wiem co robić? byłoby mi u niego wygodnie ,bo na miejscu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa, a dobry lekarz w Łodzi?
Hej! Chciała bym zmienić swój nos ale tak na prawdę nie mam żadnego pojęcia o kosztach , dobrych specjalistach itp. Chcę zmienić tylko końcówkę mojego nosa tzn nie wiem co sie robi wyciąć podnieść ale denerwuje mnie,że kiedy uśmiecham się zwisa mi ta część i wyglądam jak baba Jaga. Chcę wiedzieć czy taka operacja jest skomplikowana i jak kształtują się ceny!Aha no i jakąś namiary na dobrą klinikię w Krakowie potrzebuje
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Przyczajenie
|
ja mam 19 lat i miałem opercje nosa w krakowie w szpitalu Rydygiera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
czy głupio jest pytać się lekarza o wcześniejszy termin operacji ? mam na 26 kwietnia,ale ten termin nie bardzo mi pasuje ze względów biologicznych
![]() a czekanie dłużej to juz nie na moje nerwy. Edytowane przez kruk Czas edycji: 2009-02-26 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
Jestem tu pierwszy raz i mam pytanie czy ktoś zna dobrego ( a zarazem nie drogiego )lekarza z Lubelszczyzny? bardzo chce zoperować sobie nos.
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pyt. do pana dr. Skupina - Prostowanie przegrody nosowej, a refundacja z NFZ!
Podłączam się do pytania. Mam krzywy nos w części chrzęstnej, skręca w lewą stronę. Jedna dziurka jest niedrożna. Czy powinnam liczyc na refundację? Za tydzień idę do laryngologa i chcę robic operację. Czy lepiej wykonac ją u laryngologa czy u chirurga plastyka?
Prosze bardzo o pomoc!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Mam krzywy nos w części chrzęstnej, skręca w lewą stronę. Jedna dziurka jest niedrożna. Czy mogę liczyc na refundację? Za tydzień idę do laryngologa i chcę robic operację. Czy lepiej wykonac ją u laryngologa czy u chirurga plastyka?
Gdzie polecacie prostowanie przegrody w woj. małopolskim/podkarpackim? Prosze bardzo o pomoc!! |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
[QUOTE]Jestem prawie 2 mce po operacji jestem zadowolona ze zmiany ,sa małe dolegliwości ale trzeba to przetrwać bo ammy teraz zimę
noseczek marznie jak czort , , nos robi sie czerwony jeszcze bardziej mrowi no i dostalam katar , ale całe szczęście bo już normalnie moge dmuchać. A jednej strony nosa w ogóle nie czuję , tylko promieniujące prądziki to takie dreczące mrowiące uczucie .Poza tym zatoki jeszcze troche opuchniete , poliki twarde ,przegroda w nosie twarda jak kamień , jeszcze w pełni uśmiechać sie tez nie moge , no ale co trzeba byc cierpliwym czasem płacimy za efekt bo czas leczy rany !!!do wakacji będzie cooooool i tak jestem zadowolona!!!!!! polecam nowe noski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________________
#734 |
Rozeznanie
|
Ja czytałam, że ktoś zrobił sobie w znieczuleniu miejscowym, że gadał przy zabiegu z doktorem i sobie razem żartowali...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesteście na pewno ciekawi wyglądu swoich nosów po operacji; wiem, że stymulację komputerową robi lekarz, ale jeśli ktoś chciałby samemu zrobić swój nowy nos komputerowo, to polecam program "corel photo paint 8", tam jest taka funkcja, że można zmieniać kształty. ![]() ![]() ![]()
#735 |
Raczkowanie
|
kwestia czy lekarz dobry czy nie to zalezy od efektu i oczekiwań lekarzowi trzeba zaufać ona najlepiej wie jak dobrac nosek do buzi bo wybor z gazetelk często mija sie z oczekiwaniami i może byc sytuacja ,ze w tym pieknym nosku pięknej aktorki same źle wyglądamy . ile ludzi tyle opini kazdy ma jakies wpadki , jak to w róznych branżach , stawki u lekarzy tez wahaja sie do 4500 do 10000 w zalexności jaki d lugi czas hospitalizaci , czy jaki rejon polski , dobrze miec lekarza ze swojego rejonu bo zawsze można pobiec po rade i zapytanie . ja jestem 2 mce po operacji i jest coooooooooooooooool a bedzie i lepiej to operacja nosa !!!! POMYSL PRZECIEZ TO NAJPOWAZNIEJSZA OPERACJA Z OPER PLASTYCZNYCH TWARZ I UKLAD ODDECHOWY , CZAS LECZY RANY NIC NIE JEST TAK OD ZARAZ , KURCZE UDERZYSZ SIĘ I MASZ SINIACZKA I ILE CZASU ON SCHODZI A CO TU MÓWIC O OPERACJI, POZA TYM KAZDY INACZEJ REAGUJE A NAPEWNO CZYM CZŁOWIEK STARSZY TYM WSZYSTKO WOLNIEJ SIE GOI pozdrawiam zycze sukcesu w wyborze lekarza
#736 |
Przyczajenie
|
@ malwina 2286 & kabeda
Powiedzcie prosze jak długo czekałyście na konsultację? ja też chciałbym zrobic operację nosa, ale czekać pół roku to trochę długo... z tego co wiem to w klinice Sankowskiego własnie tyle się czeka. chciałabym, żeby to właśnie dr Lembas przeprowadził operację, znajoma lekarka mi go poleciła, twierdziła, że to prawdziwy specjalista. no nie wiem, jakie są wasze odczucia? |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Przyczajenie
|
ja mialem operacje u Dr Cieślika ze szpitala Wojewódzkiego Im Rydygiera w Krakowie zapłacilem 1500 zł za plastyke nosa, a przegroda za free, i moge pokazac zdjecia Po i przed ludzie mowia ze całkiem inny człowiek, a nos to ja naprawde miałem okropny... a teraz....jak chcecie zobaczyc i ocenic to piszcie na gg 2433178 moge pokazac zdjęcia, tu link do FOT:
http://www.sendspace.pl/file/l3JmsYFM/ zdjęcie przed operacją http://www.sendspace.pl/file/9hiYJZ4D/ zdjęcie po operacji ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adus90pl Czas edycji: 2009-03-17 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Cześć! Spadłeś mi z nieba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
asia888
ja na sama konsulatcje czekalam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Na piatke supera kiedy byla operacja jaki czas abyś calkowicie tak zregenerował nosek ?zewnetrznie coool a jak wewnetrznie juz możesz zmarszczyć nosek ???
#741 |
Przyczajenie
|
ja zaplacilem dlatego 1500 zł bo operacje miałem W Wojewódzkim Szpitalu Im Ludika Rydygiera w Krakowie. I tam jest refundacja i wlasnie Dr Cieślik jest ordynatorem Odziału Chirurgi Plastycznej
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
witam,
20 maja 2009 mam operacje nosa u dr szczyta, jesli jest ktos kto bedzie mial operacje jakas u dr w kwietniu 2009 i chcialby sie zamienic ze mna to prosze o pilny kontakt marta_smolik@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
Czy mial ktos wykonywane badanie na antygeny Hbs i HCV? chcialam spytac ile kosztuje mniej wiecej takie badanie prywatnie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Przyczajenie
|
tam wszystkich bardzo serdecznie .. jestem nowym uzytkownikiem forum .. ale zdazylam sie zapoznac z paroma "wiadomosciami" tu zamieszczonymi... pamietam ze ktoś wspominal juz o dr Kazimierzu Cieśliku i dr Rafale Pabiańczyku... zinteresowała mnie ta para doktorow ... poniewaz chce zrobic sobie operacje plastyczna nosa , a nie jestem przekonana do kogo mam sie zglosic...interesuje mnie Kraków... czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak można sie z nimi skontaktować - prawdopodobnie prywatnie, bo do Specjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego Im Ludwika Redygiera w Krakowie, potrzebne jest skierowanie ... z góry bardzo dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.