![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne MEOW
Niby beige, ale wygląda na dość "brudnego", więc faktycznie wezmę pod uwagę. Dziękuję
![]() Myślę, aby wziąć Ocicat, Siamese i Abyssianian. Reszta z żółtkami za ciepła, a Angora za "true" żółta ![]() P.S. Coś czuję, że Abyssianian to właśnie to ![]() Edytowane przez skarpetta Czas edycji: 2010-09-27 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
a teraz trochę inne pytanie ;]
Jakich pędzli używacie do nakładania minerałów Meow ? To że kabuki jest najlepszy to wiem ;] Chodzi mi bardziej o nazwy firmu numery i ceny jak pamiętacie. Ja używam pędzla kabuki z essences - kupiłam go kiedy wydali edycję minerałów i powiem szczerze że jest całkiem okej za te 10zł tylko więcej minerałów zostaje w pędzlu niż na twarzy ;/ Myję go jakoś co 2 tygodnie i dramat - wypłukuję z pędzla strasznie dużo minerałów. Połowę tego co wysypuje na wieczko w celu nałożenia na twarz ;/ jeśli nie więcej. Nie nakładam dużo tapety a po pół roku z opakowania ( biga )wybyło pół proszku ;/. Wkurza mnie to strasznie bo jest to strasznie nie ekonomiczne. 1 big na rok to za dużo zwłaszcza jak próbki nakładane paluchem starczają mi na kilka razy. Czy wasze pędzle też tyle proszku marnują? Polecacie jakieś typy do Meow ? Thx z góry za odpowiedz ;] A może któraś z was ma pędzle z Meow i jak ma czas to niech napiszę jak się sprawują ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
2. Wysyp na talerzyk małą ilość proszku nabierz na pędzel i rozprowadzaj po twarzy wystarczająco długo żeby całość proszku wylądowała na twarzy. U mnie po pierwszej warstwie pędzel wygląda jak czysty. 3. Przede wszystkim myj pędzel częściej, nie wyobrażam sobie jak można się malować dwutygodniowym pędzlem ![]() I pewną ilość proszku pędzel zawsze wciągnie nie ma na to rady. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Myje jakoś co 2 tygodnie bo nie zawsze się maluję ;] jak nie muszę to nakładam tylko krem i balsam na usta. Mam płyny odkażające do pędzli i tak mi powiedzieli że jak nie maluje się codziennie to tak co 2 tygodnie powinnam odkażać. Jak maluje się częściej to myje go częściej ;p
Mam też parę pędzli z naturalnego włosia ale nie kabuki i niestety niezbyt dobrze sobie radzą z minerałami. Znajdę wątek o pędzlach thx. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Przymierzam się do próbek i mam pytanie ile g jest w samplu ?
1/4 z 22do 30 g ? czyli 5-7 gram ? Bo zagmatwałam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
keep calm and contour on
|
Dziewczyny ,powiedzcie jaką konsystencję mają podkłady?tzn. wiem że proszek,ale czy taki suchy bardziej jak edm i blusche,czy kremowy jak lauress?
![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
jak dal mnie syche sypkie, nie kremowe.
sample zalezy czego. cienie to 1/16 podkłady 1/4.
![]() |
#731 |
Konto usunięte
|
darmowy shipping przy zamówieniach międzynarodowych od 50$
![]() ![]() do tego- doszły nowe produkty, klik, już zacieram ręce i wybieram, wybieram... ![]() Edytowane przez c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a Czas edycji: 2010-10-02 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Jestem groszek... ;)
|
Fajne podkłady
![]() no i dobrze że sie wstrzymałam z zamówieniem, teraz mogę iśc zamawiać ![]()
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
Is, Ty to masz nosa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
nie jestem organizatorka, wiec nie organizuje oficjalnie zbiorowego zamowienia,
ale w zwiazku z darmowa wysylka powyzej 50$ szukam chetnej osoby aby dobić do ok 51$... Ja bym brała biga i jeden sampel ( frisky abyssinian FF ) - razem 27,95$ Pozostaja wiec conajmniej 23 dolary do zagospodarowania. Jesli ktos bylby chetny prosze PW
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jest ktoraś posiadaczką Sunsplasher Manx dark i Abyssinian dark?Poprosze o swache
![]() ![]() Mam sample w tonacji medium i ciekawa jestem czy dark jest dużo ciemniejszy,one są rewelacyjne jako bronzerek daja suptelny glow ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Sporo swachy znalazlam na tym blogu-KLIK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
BAN stały
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;22441851]darmowy shipping przy zamówieniach międzynarodowych od 50$
![]() ![]() do tego- doszły nowe produkty, klik, już zacieram ręce i wybieram, wybieram... ![]() ![]() Właśnie czekałam na kolekcję cieni Friday the 13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Jestem groszek... ;)
|
Mówiłam już że kocham miał za ich podkłady?
![]() pampered puss to jedyny podkład, który używam od 2tyg. niezmiennie ![]() Zwykle co dzień używałam innego podkładu, taka fanaberia... ![]() przy tym kursie $ nawet cena mi nie przeszkadza... ![]()
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Is przez takie posty jak Twoj czuje ze nede musiala zamowic biga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
moje zakochanie w miałkach też trwa nieprzerwanie
![]() nie mogę sie już doczekać tych skarbów ![]() dobrze ze te próbki są dość pojemne, powinno mi wystarczyć proszku do czasu przybycia paczuchy ![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chwalące te minerałki, jaką macie cerę?
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2010-10-03 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |||
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tłusta, niespodzianki w liczbie coraz mniejszej ![]() ![]() Ostatnio stwierdziłam że będę się trzymać podkładowej trójcy: meow lauress i lumiere [trzeba kupić biga ![]() ![]() idę szukać w wyszukiwarce co jest podobne do light medium lub medium beige neutral z EDM, przyjaciółkę przekonam do meow
![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
Isilindil no jakże bym mogła odmówić wspólnych zakupów we wspólne urodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, to na Wasze urodziny ja też sie czuje zaproszona do zamówienia ![]() Toż dopiero jest wyszukana celebracja ![]() ![]() (a kiedy to? ![]()
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | ||
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#748 |
Konto usunięte
|
mieszaną w kierunku suchej, wrażliwą, kilka przebarwień+sporadyczne niespodzianki
![]() o, ja mam 15.grudnia, to się podłączę pod Wasze urodziny, mogę? ![]() Emila, jestem ciekawa tych sunsplashersów, czuję się skuszona... to i próbki sobie wzięłam, nie mogę się doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;22457737]mieszaną w kierunku suchej, wrażliwą, kilka przebarwień+sporadyczne niespodzianki
![]() o, ja mam 15.grudnia, to się podłączę pod Wasze urodziny, mogę? ![]() Emila, jestem ciekawa tych sunsplashersów, czuję się skuszona... to i próbki sobie wzięłam, nie mogę się doczekać ![]() Ja mam Medium manx i abyssinian,a ciekawa jestem Dark bo chciałabym jako bronzer,medium jest dla mnie ciut za jasny boję sie ze dark będzie za ciemny,wyjście jest jedno ,2 bigi i mieszac,albo znaleśc kogoś do spóły ![]() Annieee a jakie próbaski wziełas? I Jaką masz karnację? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Zadomowienie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;22457737]
Emila, jestem ciekawa tych sunsplashersów, czuję się skuszona... to i próbki sobie wzięłam, nie mogę się doczekać ![]() Ja wziełam w ciemno biga ![]() siła rażenia hitu Emilki była obezwładniająca ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.