![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaczynam odchudzanie,pokażę wszystkim że dam radę.
dzieki dziewczynki za wsparcie. na szczescie nie jestem z tych co to tygodniami rycza w poduszke. w sumie to dzisiaj juz jest w miare ok, ale mimo wszystko czegos mi brakuje. ale z rana humorek poprawil, bo zmierzylam sie i zrzucilam 3 cm w talii
![]() ![]() ![]() mam ochote isc i sie wyzyc na silowni ![]() ![]()
![]() |
#722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chętnie bym z Tobą śmigneła na siłownię ![]()
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny
![]() Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, wiec prosze ktoras z dziewczyn by zajela sie lista. W sobote jade do Polski wiec tez mnie nie bedzie prawie 2 tyg. Naturalnie dietkuje dalej, nie ma ze boli ![]() Wieczorem jak znajde wiecej czasu to sie odezwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a tak w ogóle to dzień dobry !!!! tym co sie udało zrzucic kolejny kg gratuluję !!!!! ![]() u mnie do bani ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam lekkiego blues'a ,ale pod wzgledem diety jest ok , wrecz przeciwnie , ten stan nawet mi w diecie pomaga , bo odechciewa mi sie nawet jedzenia.( przynajmniej na razie) Pozdrawiam cieplunio wszytkie odchudzajace sie , a zwlaszcza Zakrecona- brawo za zgubione centymetry !! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() rozumiem Cie doskonale bo u mnie podobnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Witam po przerwie
![]() Wytrykusek już jestem , widze ze ładnie Ci waga spadła Gratuluje!!! A u mnie nic stoi i troszkę załamka z tego powodu, jeszcze troche i znów zaczne się obrzerac słodyczami jak nie będę widziała efektów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już nie chce zaczynac od nowa po raz "enty", Ty pewnie też tego nie chcesz !!!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
marzena22 nie poddawaj się bo wiem że będzie dobrze przecież nie po to schudłaś żeby teraz znów przytyć; wydaje mi się że może powinnaś przestac mysleć o tym i zająć sie czym innym a waga może znów ruszy
u mnie dziś spokojnie rano tylko mała kanapka i do tej pory nic nie jadłam tylko piłam kawe i herbate dziś miałam pierwsza noc w nowym mieszkaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
1. Sniezynka21 bylo 89,5kg... jest 80,3kg... bedzie 65kg
![]() 2. GoodNight było 81kg......... jest 80,5kg.......bedzie 59 kg ![]() 3. Iza27suw bylo 55kg.... jest 50kg... bedzie 48kg 6. Megalon bylo 83kg... jest 81kg.....bedzie 60kg ![]() 4. Ines85 bylo 77kg... jest 77kg... bedzie 59kg ![]() 5.Marzena22 bylo 93kg....jest 88,5kg....bedzie 70kg ![]() ![]() 7. Agusiajnw bylo 63kg....jest 59kg....bedzie 53kg ![]() 8. Aqupunktura bylo 63kg... jest 61,0kg..... bedzie 53kg ![]() 9. Joanna-Pieczarka bylo 72kg... jest 70kg.....bedzie 62kg ![]() 10. Nikola28 bylo 77kg...jest 66kg.....bedzie 52kg ![]() 11. Atka87 bylo 58kg....jest 57kg.....bedzie 53kg ![]() 12. Alazkrainy bylo 85kg...jest 83kg....bedzie 75kg ![]() 13. Iwus91 bylo 51kg.....jest 51kg.....bedzie 48kg ![]() 14. Wytrykusek bylo 94kg.... jest 89,5kg .... bedzie 64kg ![]() 15. Laksmi bylo 68kg....jest 64kg....bedzie 52kg ![]() 16. Zanka205 bylo 75kg....jest 60kg....bedzie 50kg ![]() 17. Kasikk12 bylo 55kg...jest 52,5kg...bedzie 50kg ![]() 18. Iwon_100 bylo 83kg....jest 83kg.....bedzie 70kg ![]() 19. 17zakrecona bylo 54kg....jest 54kg.... bedzie 49kg ![]() 20. Olcza1 bylo 85kg... jest 85kg... bedzie 60kg ![]() 21. Hermajona bylo 70kg.... jest 70kg.... bedzie 60 kg ![]() Chyba wszystkim poprawilam ![]() ![]() Wytrykusku niezle waga Ci leci ![]() ![]() Marzena a Ty zaraz oberwiesz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja warze się raz na jakiś czas, ponieważ nie chce się załamywć. Zaglądaj częściej na forum. ![]() Pozdrawiam i dużo silnej woli życzę!!!
![]() |
![]() |
#734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Laksmi Czas edycji: 2009-03-24 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
witam po kolejnej dłuższej przerwie, bo znowu nam komputer padł
![]() pięć dni bez kompa to okropieństwo, ale już jestem z Wami oczywiście jeszcze się nie ważyłam i nie wiem jak stoję z kilogramami znajomi mówią że coraz chudsza jestem, ale to chyba twarz mi póki co chudnie, bo uda i boczki nadal mam ogromne no ale zobaczymy, ważę się w kwietniu, jak tylko jakąś wagę dorwę ![]()
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
ojojoj, co tu się dzieje
![]() Problem w tym, że nie mam wagi i będę się ważyć dopiero za jakieś 2 tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dzięki Dziewczynki za wsparcie, jesteście kochane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
hej hej
tak tak pozbieraj się raz dwa nowe dni nowe możliwości i z każdym dniem nowa energia do pracy i do dietkowania ![]() u mnie spokojnie wczoraj na obiad zupka i troszkę mięska nic rozrywkowego teraz mam zajęcie to mnie nie ciągnie do jedzenia dziś rano herbata i kanapka a teraz kawa i oby tak dalej miłego poranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zajmie sie ktoras z Was lista ??? Tylko na czas mojej nieobecnosci. Wyjezdzam w sobote nad ranem, wiec mnie nie bedzie, przez prawie 2 tyg. Jak wroce to spowrotem zajme sie lista, ale do tego czasu moze ktos inny przejmie paleczke ??? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Jak tam Ines ??? Trzymasz sie , ja wczoraj sredniawo ,chociaz nie bylo tez i najgorzej. Dzisiaj zmierzam jednak udzielic sobie przyslowiowego "kopala w dupale" i jestem pelna dobrych checi.A teraz juz na prawde musze isc , jestem spozniona !POwodzenia! Zajrze wieczorem , chocby na 5 minut. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Laksmi w takim razie Ty zajmiesz sie lista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta, mam nadzieję, że lepiej dziś dietkujecie niż ja... Na śniadanie zjadłam 4 takie małe batoniki (łącznie coś jak 1 snickers). Zrobiłam sobie dziś wolne, bo trochę przeziębiona jestem, pokłóciłam się z kimś i ogólnie czuję się wyjątkowo źle
![]() ![]() Ale zaraz zrobię sobie sałatkę i postaram się już dziś nie popełniać błędów dietowych. A tymczasem nadrobię swoje zaległości w nauce, tzn. taki mam plan ![]() P.S. żeby nie było tak strasznie pesymistycznie, to od dziś mam trampolinę u siebie. Poskaczę później przy tv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
hermajona dobrze że z rana a nie wieczorem ale głowa do góry będzie dobrze
u mnie wszystko spokojnie przebiega także nie narzekam ale tak ogólnie to nic dziś mi się nie chce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
A ja mam zaliczony kolejny dzień diety. Oprócz małegom grzeszku 3 małych pieroszków z mięsem u teściówki ale nie mogłam jej zrobić przykrości.
Ogólnie czuję się super! Mam coraz więcej siły na to żeby się odchudzać. Pozdrawiam
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Ja prze ostatnie dni zrobilam sobie przerwe w diecie , ale zdrowa (bez slodyczy i smazonych rzeczy ) . Pomimo to mam wrazenie ze moze troche przytylam (z pol kilo) , dla tego wole sie nie wazyc. Poczekam z kilka dnina diecie i dopiero sie zwaze.Obiecalam sobie ze kolejna przerwe zrobie dopiero jak osiagne wage tak z 62, lub 63 kg. Poki co kontynuuje diete warzywno- proteinowa... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
aczkolwiek tak na prawde ważne jest, zeby cwiczyc i nie wazne o której porze dnia..wiadomo każdy ma swoje obowiązki i nie zawsze może wtedy kiedy chce.... także uważam ze powinnaś zaliczyc cwiczenia nawet o 21 jeśli masz na to ochote ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Laksmi hmmm jak u mnie ![]() ![]() ![]() ale ogolnie nie ciągnie mnie tak do słodyczy i niby zauważyłam mała poprawe ( oby nie zapeszyc) w moim metaboliźmie,,,,,jest odrobine lepiej niż ostatnio.... nie wiem w sumie czy to zasługa błonnika, który zaczełam brac oraz może suszeone sliwki które zalewam wodą i wypijam i jem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.