![]() |
#721 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek Miniaturka IV
mam nadzieje ze to nic powaznego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj dorwałam swiezy mlecz ![]()
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
Ismenkusia - jestes pewna, ze to nie sutek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, nasz wet tam dzwonił, ale tego badania nie wykonują.
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
ale dzis tu cicho
![]() przygotowania do świat chyba wywialy dziewczyny ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
nie to nie sutek
![]() ![]() Jak jednego wyleczyłam to drugi choruje ![]() aha. kawalera z Chmurką nie musiałam zaprzyjażniać, oni sami się polubili.Czasami sobie podyskutują ale na tym się kończy ![]()
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-04-09 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Rozeznanie
|
http://www.widelec.org/zdjecie,kroli...sc-2,2839.html
http://www.widelec.org/zdjecie,kroliki,160.html ![]() ![]()
#727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
swietne sa te zwierzaki i inne tez
![]() cos dla Groszka nawet poszukalam: http://www.widelec.org/zdjecie,mala-zyrafa,1761.html http://www.widelec.org/zdjecie,zyrafy,1428.html i cos tak tematycznie.... http://www.widelec.org/zdjecie,zioma...odka,1750.html
#729 |
Zakorzenienie
|
alez przesliczne te fotki, ziewajace kroliczki takie przecudne
![]() ale Motylku, Tobie wielkie dzieki za cudne zyrafki, temu facetowi to teraz tak zazdroszcze co on z ta mala moze robic ![]() Ismenkusia trzymam kciuki za Chmurke, mialam pytac o kawalera, ale juz piszesz,z e wyleczony, to superowo i lepiej nic wiecej sie nie pytam ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
Groszku - a skąd taka milość do żyraf?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
a tak jakos mam sentyment
![]() ![]() Moze kiedys ![]() a wklejam Sarcie, wczoraj jej robilam zdjecia, to na waruj, lezala, ale ta mina ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
Jaka ona śliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
ja na święta mam w domu Harvea i Buliona
![]() Harvey jest przecudny! Bulion jest zestresowany podróżą do mnie, ale już mniej. Zamszowy przy każdym spacerze pociera jak szalony wszystko ![]() no i jak zwykle szczęśliwy że ktoś jest w domu ![]() Grzanka wścieku dostaje, zazdrosna chyba jest.
#734 |
Zadomowienie
|
A z tego co czytałam Bulion miał juz byc na święta w nowym domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
po świętach
![]() tak mówiła Kasia, więc ja tylko powtarzam ![]()
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
ale fajnie masz Anka, takich gosci na swieta
![]() siedze dzis w pracy, ale cisza , spokoj , tak jak lubie ![]() P. wczoraj znow drzewa podcinal, nie nadaje sie na ogrodnika, wszystkiego mi szkoda ![]() na obiadek dzis zapiekam seler i kalarepke w plastrach, do tego salatka z roznosci warzywnych ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Kukis jak zwykle musi wszystko wiedzieć
![]() ![]() Ja juz niedługo zacznę ukrywać fakt posiadania królików bo się zaczynają na mnie ludzie dziwnie patrzeć ![]() ![]() już lepiej na alkohol i narkotyki może wtedy to by nie było takie dziwne ![]()
#739 |
Zadomowienie
|
![]() Ismenka kiedy wreszcie przedstawisz nam swojego kawalera? ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- A my w niedziele jedziemy na dzialke i bym wziela króle, co by sobie pojadły swiezej trawki i pokicały na powietrzu, ale doopa - jeszcze nie zaszczepione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja byłam już z Chmurką na spacerku ![]() kawaler jeszcze do zaszczepienia i Chmurka na pomór robiłam mazurek pomaranczowy ale jakis gorzkawy wyszedł
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-04-10 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
to dziewczynki ja juz pewnie do po swietach sie nie odezwe, wiec juz Wam złożę życzenia zdrowych i pogodnych świąt w miłej atmosferze, mało objadania, więcej śmiania
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Harvey luzak od początku, tż to zakochał się w nim ![]() ja dzisiaj po zakupach, lodówka pełna, dostałam świeże wiejskie jajka nawet ![]() ![]() no to życzę wesołych Wam wszystkim ![]()
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
O, ale fajny temat! Też mam królika, tyle że miniaturką to on był przez ok. rok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
A co myślicie o podróżowaniu z królikiem np. samolotem?
Czy nic by mu się nie stało? np. "rozsadziło główki". Ja jak latam to nie ukrywam, że głowa tak mnie ciśnie pod koniec, że ledwo wytrzymuję. Co wakacje latam to siostry do Niemiec na dwa miesiące. Nie chciałabym królika zostawiac samego w domu bo bałabym się, że po powrocie nie byłby już tym samych królikiem. ![]() Jest jeszcze możliwość jazdy autokarem, ale to trwa ok. 16 godzin ![]() Jeżeli jesteście na "nie" to będę musiała znaleźć kogoś kto by się nim zajął lub zrezygnować albo z królika, albo z wyjazdów. ![]() Edit: Co do podróży samolotem. Można podawa królikom takie tabletki jak psom na uspokojenie np. podczas sylwestra czy właśnie dłuższej podróży?(Oczywiście w mniejszej dawce)?? |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Chciałabym zapytać o pewne rzeczy... Mam króliczka ponad rok, ale dopiero jakiś czas temu zmieniły mu się przyzwyczajenia. Po pierwsze primo zaczął wygryzać mi dywan (taki włochaty, shaggy)... nie zjada go tylko wygryza. Po drugie zaczął załatwiać się w jednym określonym miejscu w pokoju, chociaż wcześniej robił to tylko w kuwecie. No i najważniejsze... wychodzi z ZAMKNIĘTEJ klatki ![]() ps Załaczam zdj mojego uszaka... Dwa pierwsze są stare... Z czasów kiedy mały dopiero do mnie dotarł. Następne są bardziej aktualne ![]() Edytowane przez knefelek Czas edycji: 2009-04-11 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Groszku i Anka, Wam też zyczę Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych
![]()
#748 |
Rozeznanie
|
Sukces!! Po ponad tygodniu bubek w końcu zaczął podjadać granulat. Kupilam Cuni duo i powoli zmniejszałam porcje starej karmy, dosypując wiecej nowej. I do dnia dzisiejszego nie bylo zadnej poprawy. Ciagle wyjadał tylko kolorowe
![]() ![]() ![]() I nasze słodkie zdjęcie ![]() Wesołych!
high Edytowane przez ogór Czas edycji: 2009-04-11 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, dużo szczęścia i radości życzą Ciapula, Jasper i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Wystawa Królików Rasowych
![]() Kukis Tobie też wesołych ![]()
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-12-31 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.