|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cześć,
Cytat:
Spało się dobrze, ale się nie wyspałam (zamiast iśc spać czytałam książkę, bo coś ostatnio zaniedbałam czytanie)Butter ja też mam pełno rzeczy z dawnych lat (barbi też )Sonerko trzymam kciuki .Będzie dobrze Uwielbiam
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nie Mango, nie podam Ci krok po kroku przepisu na naleśniki bo ja improwizuję zwłaszcza z ciastem , wczoraj udało mi się kupić mąkę gryczaną i wymieszałam pół na pół ze zwykłą mąką, a reszta to improwizacja, patrzę na konsystencję ciasta i dolewam wody i mleka miksuję i tyle...Natomisat farsz bardzo prosty, szpinak mrozony na patelnię- ja preferuje ten ze śmietaną , dodaję wyciśnięty czosnek, pieprz, na koniec jak wyłączam już szpinak to dodaję serek, żeby się nie zważył. Następnie nadziewam naleśniki,znowu na patelnię- wczoraj przegięłam bo podsmażyłam dodatkowo na masełku czosnkowym co wpłynęło na to, że rozpływały się w ustach natomiast dietetyczne nie były ![]() Na małej patelni prażę ziarna, posypuję na wierzch i smakuje wyśmienice
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-17 o 10:11 |
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Się robi.
Dodajemy pomidory z puszki - dusimy. Odsączamy fasolki z puszki, przepłukujemy jesli sa w tej gęstej zalewie, wrzucamy do gara. Dusimy kilka min i gotowe. Jak ktoś ma to pod koniec gotowania można dodoac świeże oregano. Soł/ pieprz do smaku, ale trzeb wcześniej spróbowac, gdyż bulion jest już słonawy. Podajemy z tortillą, pieczywem, ryżem alno chipsami nachos. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() L_V mąkę kupiłam przypadkowo w sklepie pod domem, była 1 sztuka, sama też szukałam już jej długo
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#728 |
|
Rozeznanie
|
L_V & Dori dzięki za przepisy na pewno spróbuję. Brzmią pysznie
![]() Dori, a mąż nie je wołowiny i wpieprzowiny ze względu na smak czy jakieś przekonania? Wracając do nieśmiertelnego ostatnimi czasy, tematu tuszowego to oglądałam program z Anią Orłowską, gdzie mówiła, że zaobserwowała z koleżankami wizażystkami, iż tusz zachowuje swoje wartości przez ok. 1,5 miesiąca. Później już nie zdziała wiele. |
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie, żebym mogła nie jeść... Chociaż akurat wołowinę najmniej.Dori, ja nie widzę problemu, możesz zrobić chilli z mielonego drobiu wymieszanego z wieprzowiną...ja tak właśnie robię chilli Kiedyś jadłam za to chilli z baraniny i była to jedna z paskudniejszych rzeczy, jakie było mi dane spróbować
|
|
|
|
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ja bardzo lubię baraninę w moim ulubionym kebabie u znajomego, jest pyszna
|
||
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A póki co - Collagen Loreala spisuje się bardzo dobrze. Cora zlepiej mi idzie z tą szczotą. Mam pytanie - kiedty kończycie tusz, kupujecie kolejne opakownaie tego samego porduktu, nawet jesli jesteście zadowolone, czy sięgacie po cos innego? Ja własnie się zorientowałm, ze nigdy nei zuzyłam dwóch opakowań tego samego tuszu pod rząd. Owszem, wracam do swoich pewniaków, ale nigdy dwa opakowania pod rząd, zawsze mnie podkusi i eksperymentuję. Cytat:
Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-03-17 o 11:20 |
||
|
|
|
#733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja nie mam tendencji do chomikowania. wszystko wywalam na bieżąco..a w sumie chciałabym znaleźć taki pamiętnik z lat szkolnych![]() Cytat:
![]() Z tuszu w sumie niezadowolona. Tzn tusz jak tusz- bez rewelacji. W takim razie życzę smacznej pizzy. Cytat:
Cytat:
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie: ostatnio w Sephorze spryskałam się lempicką, poszłam sobie pochodzić..po 20 minutach było mi nie dobrze.
ciezkie to strasznie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz uwielbiam słodkie, pudrowe ciężary
|
|
#737 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam kilka znajomych, które były wegetariankami i naprawdę je podziwiałam. Nie jadły nawet żelków, bo zawierają one żelatynę. Cytat:
Mnie zdarzało się kupić ten sam. |
||
|
|
|
#738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem co teraz kupię, chyba któryś z nieśmiertelnych Astorów jednak...![]() Cytat:
, nie mogłabym się nią zlewać codziennie Jak kiedyś wspominałam mam kilka flakonów perfum, co pozwala mi na dostosowanie zapachu do nastroju czy stroju Dalej twierdzę, że najładniejszy zapach spośród tego zbioru to Ives Rocher Jaśmin - po prostu niemęczące, sexowne, oryginalne, po prostu moje ukochane |
|||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę pamiętać, żeby je powąchać..coś czuję, że będą w moim typie.
|
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A pamiętnik...hmm...wstyd jak to czytałam, to myślałam, że się posiusiam ze śmiechu
|
||
|
|
|
#741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem kiedy je zużyję (części pewnie mi się nawet nie uda do końca ) Jestem w pracy, mamy grupę (zresztą znajomi szefa) z konferencją i takie tam. Jestem wściekła na niektórych !!! Widzę niektóre twarze nie pierwszy raz i Ci zachowują się jakby byli u siebie proszę o dowód do zameldowania i słyszę, że oni nie muszą! Muszą, ale przecież do kieszeni im nie zajrzę i go nie wyciągnę! Chamy wredne!!! ![]() ![]() ![]() Ps. Wspominaam już o moim ostatnim uczuciu do Chloe. Wąchała któraś? Podoba się?
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-03-17 o 11:38 |
|
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ale zupełnie wyleciało mi z głowy co.Muszę jeszcze dać szansę temu zapachowi ..jak nie spodoba mi się kupię w końcu Chanelkę Mademoiselle. Czaję się na nią od kilku lat
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu mi się zdarzyło zrobić tak, że poszłam do Rossmana czy SuperPharm i zobaczyłam jakie promocje, wybrałam zapach który mi się najbardziej spodobał i tyle Co do Ives Rocher to poniuchac możesz w sklepie ale nie kupuj tam, bo 50 ml. teraz kosztuje 200 zł.więc drogo , pozostaje allegro jak się spodoba oczywiście
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam różnie. Ostatnie 3 tusze miałam takie same, ale to głownie ze wzgl na dziurę budżetową, a maybelline define a lash jest tani dośc i sprawdzony więc brałam Lubię g i pewnie jeszcze kiedyś kupię.
Zawsze mnie kusi, żeby sprawdzać nowości. Teraz ten nieszczęsny podkład trzeba będzie wybrać, tego akurat nie lubię, bo duże ryzyko pudła. (dlatego nigdy nie używałam regularnie podkładów, różne miałam ale źle dobrane chyba:P). Zastanawiam się poważnie nad jakimś minerałem. Kto tu używa kosmetyków mineralnych poza hanią (sypki true match) i dori, której ten sam puder nie spasował? Kuszą mnie bo na wiosnę/lato ma się chyba ładniejszą cerę i mniej się zakrywa. Aha: poważnie zainteresowałam się różami z bourjois, fajna paleta kolorów, i niezły "glow". Kupię następnym razem
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-03-17 o 11:47 |
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się Mademoiselle zwyczajnie przejadła kiedyś się nią prawie oblewałam, a teraz nawet nie lubię Może mi się zmienił gust perfumowy
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
L`oreala kupiłam sobie, bo reklamy tak zachwalały.... Uczulił mnie jak nigdy nic, pędzel dołączony do opakowania robi straszne plamy i gryzie, co dodatkowo podrażnia skórę. Ten z essence jest naprawdę super i każda, która go używała Ci to powie ![]() Edit.: L`oreala kupiłam za 62,99zł w Rossmanie. Różnica jakość i cena - powalająca!
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-03-17 o 11:54 |
|
|
|
|
#747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj spędziliśmy w Dauglasie jakąś godzinę..nic nam się nie podobało. Zresztą mąż w sobotę na lotnisku w Brukseli obwąchiwał różne nowości i też mówi że same smrody. ![]() ..a ja tak bardzo potrzebuję nowego zapachu ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() W takim razie muszę koniecznie przetestować
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
Chlip!!! A Chloe? Chloe ktoś niuchał???
Edit.: Kurna, aż tak zareklamowałam Haniu? To trochę mi głupio. Ale uważam, że za niecałe 20zł można mieć naprawdę 2 fajne produkty. Warto spróbować.Aaaa! A ten pędzel kabuki ostatnio ktoś kupował do pudrów Diora i Chanela. Tak sobie je chwalą.
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-03-17 o 12:00 |
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co aplikuję to na całą twarz, jak podkład, używając tego pędzla kabuki? Bardzo sztywny i plastikowy jest ten pędzel? Powalająca cena po prostu:P Jest na wizażu wątek o kosmetykach everyday minerals - też mnie kusza, ale troszkę zachodu z tym zamawianiem.
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście że na wiżazu można zmieniac skórki? W końcu pozbyłam sie tej okropnej czcionki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Jakoś ogólnie preferuję właśnie facetów instruktorów. Tak się złożyło że trafiłam na dwóch świetnych. Szczerze mówiąc, jak jeden się pojawił po raz pierwszy i poprowadził zajęcia, to pomyślałam sobie, omg, nie dam rady chyba
Taka zmiana była. Bo prowadził energicznie, spontanicznie, robił trudniejsze, zwariowane układy
Teraz sobie nie wyobrażam do niego nie chodzić. Drugi trener to też facet
(zamiast iśc spać czytałam książkę, bo coś ostatnio zaniedbałam czytanie)
.Będzie dobrze

Nie wyobrażam sobie, żebym mogła nie jeść... Chociaż akurat wołowinę najmniej.

Widzę niektóre twarze nie pierwszy raz i Ci zachowują się jakby byli u siebie