|
|
#721 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VIII
Witam wieczorową porą
Szukam na necie artykułów o terroryzmie i policji/SG do pracy mgr dzień udany |
|
|
|
#722 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Co sądzicie o tej kurtce? Złotej nie ma
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#724 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie ma czegoś takiego ![]() Dobra, żartowałem Szkoda, że innych kolorów nie ma. Chociaż to i tak lepsze od wszechobecnych ostatnio czarnych, "skórzanych" kurtek na wysoki połysk
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- O, proszę ![]() http://www.allegro.pl/item588533069_...doda_zima.html A tu masz z Pumy - do kompletu;D http://www.allegro.pl/item593555488_..._kurtka_l.html To są damskie, wiem - ale chodzi mi o kolorystykę i fason
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-30 o 00:27 |
|
|
|
|
#726 |
|
BAN stały
|
Ta z Pumy...
![]() Damskie, nie damskie - podobnie jak z perfumami, wszystko jest kwestią umowną
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#728 |
|
BAN stały
|
Co widzisz?!
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mi się nie chce iść do pracy
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem Cię doskonale, mnie ostatnio chodzenie przyprawia o same okropne rzeczy Niemal codziennie śni mi się praca i nie są to wcale wesołe sny...Na szczęście dziś wybieram ostatni dzień starego urlopu, mogę więc przynajmniej poudawać, że jestem wolnym człowiekiem |
|
|
|
|
#731 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie chciałabym wyglądać jak barbie, a i tak już na uczelni tak na mnie mówią ![]() wczoraj poszłam w mini krótkiej...i więcej tego nie zrobię Gryxiu mam Smoka....aaaa tylko coś słabo się na mnie trzyma...
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie mało co nie zamordowałam koleżanki zza biurka. Jej kretyński smieszek działa mi na nerwy. I jeszcze komenatarz "co to za tekst do mnie?" Niech się cieszy, że to tekst, a nie pięśc w zęby. Wrr
|
#733 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
W ogóle ta rozmiarówka to jakiś koszmar, jeśli chodzi o mnie... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2009-03-30 o 13:17 |
|||||
|
|
|
#734 |
|
BAN stały
|
Nie przejmuje się bo ubaw miałam przedni
ja mam taką skórę...(czytaj: suchą) i najwięksi zabójcy na mojej skórze miękną, delikatnieją, trzymają się blisko...a i ładnie się wysłodził. Taki delikatny ten Smok na mnie...- to moje 2 podejście do niego, 1 to było Aaaaa FUJ! |
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko jeszcze przed Tobą
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I prawidłowo, też bym tak zrobiła
|
|
|
#737 |
|
BAN stały
|
Czuje sie jak jakaś zamroczona...ide spać...bo ledwo na oczy patrzę.
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Usmialam sie. Ja slucham od 50 minut monologu waginy mojej 'ulubienicy'. Poczatkowo darla ryja do telefonu a teraz prowadzi monolog odnosnie slubnych planow... Z tym, ze ona singiel. A jej 3 kolezanki bez osobowosci i charakteru sluchaja jak swinia grzmotu. Bez kitu - laska ma silna osobowosc a moze nie tyle osobowosc co pewne braki nadrabia byciem glosnym, aroganckim itp. Najlepsze jest to, ze jak jej nie ma to mamy fajna atmosfere w biurze. Ona sie pojawia, jej przydupasy tancza jak im zagra, zaraz ma teorie spisku. Lachona nie trawie od dnia numer jeden. Ah i nasz dialog jak ja dopiero zaczelam tu prace (ona od 16 roku zycia tu pracuje - 10 lat juz). ja 'czy moglabys prosze dac mi te liste' ona z grymasem 'nie, bo cie nie lubie' (w sensie zart) ja z grymasem 'no i?' ona 'powinnas byc zalamana' ja 'pff' i smiech w twarz. |
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Wam za ciepłe słowa To, że mi jest źle, nie znaczy,że ma być źle wszystkim - tylko dzięki radosnemu nastrojowi SB, chce mi się tu zaglądać. Podczytywałam Was w weekend, ale nie miałam siły pisać czegokolwiek. Zresztą tylko bym smuciła. Piszę sobie wiersze ( podobno pisanie poezji na działanie terapeutyczne )
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam.... Też tak miałam w ostatniej pracy. Najpierw nie odbierałam, a potem zaczęłam odbierać, ale mówiłam, że nie przyjdę i koniec.
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłam dziś na solarium, nie mogłam już wytrzymać i zafundowałam sobie 6 minut sztucznego słonka. Wysmarowałam twarz filtrem 50, ciało 15, mam nadzieję, że promienie zdołały się przez to przedrzeć Miło tak się wygrzać |
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Zdechła jestem i śpiąca. Ten stan zaczyna mnie już wkurzać, próbuję coś czytać, żeby się cokolwiek dokształcić przed jutrzejszym wolontariowaniem w pracy. Nie wiem czego się jutro znowu mogę spodziewać, a to że nie wiem wpędza mnie w stres.
Była dziś u mojej pani ginekolog.W końcu wiadomo, co mi jest Nie, żeby coś poważnego, ale mam pieczołowicie dobrane leki
|
|
|
#743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś jeszcze czuje się śnięty jak ja? Mam ochotę pójść od razu spać, ale niewiele ponad godzinę temu wróciłam z pracy, trochę bez sensu tak. Chyba przesadziłam wczoraj z siedzeniem w nocy po tej zmianie czasu
![]() Edit: widzę, że Madzik narzeka na to samo... Madziczko, trzymam kciuki za stażowanie ![]() Cytat:
A tak w ogóle to wyślę Ci zaraz coś na maila, bo nareszcie (po czterech miesiącach Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-03-30 o 20:02 |
|
|
|
|
#744 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spać po nocy nie mogę, a rano się zwlec. Rozglądam się własnie za jakimiś sensownymi preparatami witaminowymi, ale tyle tego, że nie wiem, co wybrać. Dodatkowo czytałam jeszcze, że im więcej witamin i minerałów w składzie, tym bardziej bez sensu, bo niektóre witaminy i składniki mineralne wykluczają wzajemnie swoje działanie.Na bank to ja magnezu potrzebuję Nerwowa jestem jak ch...a A najbardziej przeszkadza mi trudność w koncentrowaniu się - jestem potwornie rozkojarzona od kilku tygodni i naprawdę muszę się mocno pilnować, żeby pamiętać o rzeczach, sprawach itd...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-30 o 20:09 |
|
|
|
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od dłuższego czasu (z małymi przerwami) łykam magnez, a poza tym chrom (żeby stępić chętkę na słodycze - mógłby w końcu drań zadziałać), jakiś kompleks witaminowy, w którym siedzi chyba też kwas foliowy... Aha, jak nie zapominam kupić, to także błonnik. I belissę ze skrzypem (żeby włosy odżywić od środka).
I co? I psinco, jak widać. Ale może byłoby jeszcze gorzej bez tych specyfików? ![]() Wiosny chcę! Zieleni, słońca ![]() Madzik, dobrze, że masz zdiagnozowane, co trzeba Teraz wszystko się na pewno wyprostuje Zuziuniu - cieszę się, że Smok Ci się spodobał To EDP?
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-03-30 o 20:14 |
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam bardzo zadowolona ze belissy hydro - służącej do nawilżania skóry, cery. Fakt, że trzeba pobrać te 2- 3 miesiące ale u mnie działała.
Może czas już na Geriavit Pharmaton albo Vita Buerlecithin, u mnie?
|
|
|
#748 |
|
BAN stały
|
Też jestem ostatnio zdechła. Najchętniej nie wstawałabym z łóżka. Dziś nie poszłam na dwie pierwsze lekcje, bo nie mogłam oczu otworzyć. Pół popołudnia znów przespałam. A matura za miesiąc...
A propos niedawnej rozmowy nt wyżerania płatków ![]() Widzieliście/jedliście truskawkowe cini minis??
|
|
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo, wypróbuję może i tę belissę.
A geriavit to może mnie by się przydał ![]() Ha, wiem, co by mi pomogło - ruch Godzinka callaneticsu, rozciągania i odrobiny jakichś ćwiczeń aerobowych i będę jak nowo narodzona.Ale jak tu się zmusić
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przymierzam się do kupna rowera- takiego porządnego, ale bez bajerów zbędnych. Prosty, klasyczny. Stwierdziłam, że przyda mi się na wypadek, gdybym jakoś w soboty musiała wrócić z pracy, bo oczywiście, ktoś doszedł do wniosku, że po co komu autobus w soboty około godziny 20.00
Może zdarzyć się tak, że tata nie zawsze przyjedzie na weekend do domu, a wracanie piechotką 4 km poboczem ruchliwej szosy nie bardzo mi się uśmiecha.Poza tym uwielbiam jeździć na rowerze - wprawdzie nie robiłam tego od dobrych 7 lat chyba, ale to jest jedyna (obok pływania) aktywność fizyczna, która sprawia mi autentyczną przyjemność
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Nie ma czegoś takiego 

tylko coś słabo się na mnie trzyma...