|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D
szczotka z naturalnego włosia ![]() nie wiem jak w innych sklepach, ale chyba w drogeriach sa te szczotki i to pewnie w wiekoszosci ![]() ja mam tę: http://khaja.pl/pl/index.php?16,szczotka-do-wlosow-ewa |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja trochę odbiegnę od tematu. Otóż właśnie złożyłam na www.efavit.pl zamówienie na olej kokosowy. Za pierwszym razem, wypełniając formularz przez przypadek nacisnęłam enter w trakcie wpisywania adresu (nie zdążyłam napisać numeru mieszkania) i zamówienie się wysłało. Później postanowiłam zrobić to jeszcze raz, wybrałam olej, wybrałam rodzaj przesyłki i uzupełniłam formularz do końca. Później zrobiłam przelew przez internet i zapłaciłam za to drugie zamówienie. Tylko zastanawiam się, co z tym pierwszym. Czy jeśli nie zostanie ono opłacone, to nie zostanie zrealizowane? Pierwszy raz zamawiam przez internet i stąd te wątpliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Domi, ja chyba nigdy nie widziałam w drogeriach szczotek z naturalnego włosia? ![]() ![]() ![]() aanika, jeśli nie zapłaciłaś, nie zrealizują tego zamówienia. Możesz jeszcze wysłać im maila, że chcesz je anulowac, ja tak ostatnio zrobiłam.
![]() ![]() Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-03-21 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój Tz mnie sam zaciągnął do tego drogeryjnego, bo bylismy w galerii i tam jest ten cudowny sklep, gdzie jest wszytsko ![]() Pani-jesien, moze zastanow sie czego potrzebujesz i od razu Ci kupie tam i wysle? w tej drogerii jest wszytsko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli Ty jednak nie kupujesz tej szczotki?
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rubinko, kupuję, ale nie w tym sklepie khaja.com ![]() ![]() Co do dzików - jak byłam podczas wakacji nad jeziorem z moim TŻ, przeżyliśmy chwile grozy właśnie w związku z dzikami - lazły nocą, w lesie, niedaleko nas i wydawały dziwne dźwięki, jak przerośnięte prosiaki - byłam po prostu przerażona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-03-21 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
A mi mama własnie dala tusz Lancome, ktory kiedys dostala od mojej cioci ze Stanów ( ja taki sam dostalam, ale już zuzyłam) i łasnie policzyłam, że mam 5 tuszy-dwa na wykonczeniu
![]() szkoda tylko, ze sie malowac nie umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Usta maluję pomadkami ochronnymi, a poza tym "robię" cerę i to w sumie zazwyczaj wsio ![]() Mój TŻ, na szczęście, nie lubi makijażu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie umiem się malowac i rzadko kiedy kuouje coś sobie (jak juz coś to błyszczyki) a mam mnóstwo cienie maybelline, nawet Loreala i Lancome ![]() Nie lubie kolorówki, wole włosowe kosmetyki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
ja też dlatego porzuciłam pomysły z kosmetykami do malowania się szkoda pieniążków xd
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
ma zielone pojęcie
|
Ja się w ogóle nie maluję
![]() ![]() ![]() Cytat:
I taki dzięki za Twoje odpowiedzi. Trochę się dowiedziałam na temat badania wzroku ![]() Ja nakładam tylko odrobinę odżwyki bez spłukiwania na koniecznie mokre włosy. I jest dobrze. Ale to pewnie kwestia tego, że ja mam włosy falowane ![]() Generalnie łatwo jest przesadzić z tymi odżywkami bez spłukiwania. Trzeba nabrać wprawy i tyle. O ile chce się ich używać w ogóle (;
„Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) Edytowane przez Chatul Czas edycji: 2009-03-21 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-03-21 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
ja też rzadko się maluję tzn. tylko tusz czasem
bo jakoś tak nie mogę, bluzka czerwona , kolczyki czerwone to przecież nie pomaluje się na fioletowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz uwielbiam zakupy włosowe, zawsze cieszę się z każdego nowego szamponu czy odżywki. Ale staram się kupować coś nowego, gdy zużyję poprzednią rzecz. Chociaż kiedy kupię Kallosa zamierzam go stosować zamiennie z jakąś lekką odżywką. A balsamy do ciała mnie jakoś nie interesują, bo rzadko ich używam (najczęściej zapomninam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja nie lubie sie bawic paznokciami, jedynie na jeden kolor pomalowac i tyle ![]() obecnie mam....zgadnij Pani-jesien jaki kolor na paznokciach? ![]() a balsamy uwielbiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie Pani-jesień, ale zgaduję - różowy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-03-21 o 13:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki wyrazisty ![]() jak ta czcionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Eee, no to są sexy
![]() Ja jakoś nie mam odwagi nosić takich wyrazistych i ciemnych kolorów. Edit: chciałam tak nieskromnie zaprosić na Dziennik zapuszczania włosów ![]() Edytowane przez aanika Czas edycji: 2009-03-21 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do sszkoły nie chodze, głownie Tz mnie widzi, a jemu sie spodbały takie wiec maluje dla niego ![]() ![]() sama też sie dobrze uczje w takich kolorach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Boże, spamerki, nabijają tylko te posty...
![]() ![]() Przechodziłam w Niemczech koło półeczki z włosowatościami... ![]() Spray nabłyszczający, pachnie pięęęęknie brzoskwiniami, ma ekstrakty z brzoskwiń i krokosza barwierskiego ( ![]() ![]()
#747 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Wy też uwielbiacie oglądać kosmetyki na zdjęciach? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nie mam moich butów ![]() ![]() ![]() Aanika, widać postępy ![]() ![]() ![]()
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery ![]() Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2009-03-21 o 14:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zauważyłam Twoją odpowiedź. Zaraz wyślę im maila, że anuluję to pierwsze zamówienie. Mam nadzieję, że zrozumieją, o co chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak xD dlatego non stop przeglądam aukcje internetowe i szukam xD Mam to samo, byłam u dermatologa coś mi przepisał SUPER nawilzającego ale nie pomogło...
Włosy: 75/100 ![]() Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2009-03-21 o 15:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Przyczajenie
|
Mogę się do was przyłączyć. Też zaczynam zapuszczać włosy. Konkretnego celu jeszcze nie mam, ale myśle, ze gdzieś do połowy pleców starczy. Teraz mam troche za ramiona.
Mam do was też pytanie. Chciałabym zamówić przez internet ten olej kokosowy: http://www.helfy.pl/olej-kokosowy-do-skory-wlosow Czytałam gdzieś na wizazu, że on nie pachnie. Mi to by pasowało, bo nie przepadam za zapachem kokosa. Ale czy, oprócz zapachu różni się on od tych nierafinowanych (bo chyba te mają zapach, prawda)? I wraz z olejkiem kokosowym mam ochote kupić sobie albo vatike (tylko to też jakiś olejek kokosowy, tylko z innymi dodatkami, czy wiec jest sens go kupować?) albo amle (czy to prawda, że jest strasznie nie wydajna). Z góry dzięki z odpowiedz Mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona zapuszczaczy włosów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.