Wielbicielki Piękna część 2. - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 22:04   #721
RedApple
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.

Cytat:
Napisane przez YeM Pokaż wiadomość
wiec chyba pojde do technikum na hotelarke ... od jakiegos czasu mi to chodzi po głowie ;d ....
a teraz ide zmyc wax i spac trzymajcie kciuki bardzo mocno !!!!!!
powodzenia w wybieraniu zyczę
a z tym więcej czasu na naukę chodziło mi raczej o dobre zastanowienie się jeśli chodzi o studia - bo ja dopiero teraz juz mniej więcej wiem co i jak i zdawałabym maturę trochę inaczejale nie ma co narzekać, jest jak jest

Agnesta z nauka 5min przed maturą to prawda, ja dopiero w tym tyg mam zamiar zabrac się za biologię
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:10   #722
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Agnesta z nauka 5min przed maturą to prawda, ja dopiero w tym tyg mam zamiar zabrac się za biologię
skad ja to znam ja to sobie w kólko powtarzam..
od piątku.. od poniedzialku.. w świeta.. po swietach..
ciekawe kiedy na dobre usiade i zaczne cos ogarniac ;/
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:11   #723
olcac
Raczkowanie

GG do olcac

Ja już do łózia zmykam YeM możesz liczyć na moje zaciśnięte kciuki
olcac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:13   #724
Agnesta
Zadomowienie

..ja też juz powoli uciekam, baj
Stary 2009-04-21, 22:13   #725
sylvi_86
Zakorzenienie

ja przed matura "uczylam sie" miesiac wczesniej...to wygladalo tak ze czytalam podrecznik rozdzialpo rozdziale..z tego co pamietam to 2 razy ksiazke "przelecialam" i to bylo na tyle:P
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:14   #726
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Witamy Cię tequilko!! Tęskniłyśmy Nadrabiaj szybko i pisz tu z nami już Tymczasem ja nadrabiam:
Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Kochane, używałam któraś z Was błyszczyka z L'oreala Glam Shine? Noszę się z zakupem
Mess, ja mam ale dla mnie błyszczyk jak błyszczyk, mnie w ogóle trudno czymś zachwycić
Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
dziękuję jutro kupię i będę ćwiczyć
Mi nawet z paskami nie wychodzi równo.. pomaluję lewą rękę, ale gdy przyjdzie malować prawą, czyli używać lewej, to się tylko denerwuję i zmywam wszystko

ojej RedApple, ja tez tak często mam, głupia nie popatrzę tylko wezmę i mam potem za swoje

ja nie używałam, ale ja to ogólnie nie lubię błyszczyków, stosuję zazwyczaj coś przezroczystego i ochronnego na usta, jakos mnie denerwują:P
Zawsze podkreślam oczy, buzię przypruszam czymś brązujacym, ale usta to często nawet zwykła wazelinka (aż wstyd):P

Szukam jeszcze czegoś na wypadajace włosy.. miałam teraz sporo stresu, ten wypadek, bałam się co będzie z tym krwiakiem i lecą mi moje włosy jak szalone z głowy
Mam Wax, naftę kosmetyczną (mama używała gdy bylam dzieckiem i miałam anemię i lecały mi tak samo i pomagała) ale myślę o zakupię szamponu i balsamu do włosów Seboradin- używała ktoras?
a moze jakieś suplementy?
Jużnie wiem co robic, aż boje sie je czesac
Ja też szukam czegość na wypadające włosy. I zainteresowałam się tym http://www.allegro.pl/item614411969_...biet_wawa.html ponieważ ja mam 3 włoski na krzyż!! A pamiętam że kiedyś było nie tak źle. I lecą z głowy jak szalone... Właśnie taka pani ode mnie z pracy jedzie po PL to jej zlecę żeby mi to przywiozła, jak dostanie to na pewno będe testować więc jak chcesz zaczekaj z decyzją co na wypadające włoski i jak zdam relacje

Cytat:
Napisane przez bastka Pokaż wiadomość
Z tego co pamietam o autkach rozmawialysmy tez troche w pierwszej czesci watku Ja jezdze spadkowym audi80 pamietam ze ktoras z dziewczyn tez takim smiga
Ja mam audiczkę 80

Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość
a ja już od 1.5 roku używam plastrów antykoncepcyjnych..
ani nie przytylam.. ani nie schudlam.. zastanawialam sie
nad zmiana plastrow na tabletki, zeby choc troche przytyc
zeby choc troche cycki mi urosły

Tequilka dzien dobry kochana nadrabiaj prędko
i wdawaj sie w dyskusje.. brakowało Ciebie
Ja już kilka ładnych lat faszeruję się tabletkami... I nie przytyłam Niestety na bóle miesiączkowe mi nie pomagają :/ I niestety mnie libido spadło + praca (zmęczenie) i jestem całkowicie oziębła

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Zapamiętam sobie

Dziewczyny co myślicie o implantach? (w piersiach oczywiście). Ja bym sobie chętnie zrobiła duże duże (ale nie za duże)
Hmm ja niestety cycusie mam małe więc brałam taką opcję pod uwagę Póki co to takie moje mrzonki tylko ale wiem, że jak bym się zaparła to bym odłożyła na to. Przeraża mnie tylko ten ból i to, że kiedyś trzeba będzie wymienić Póki co to siedzi w mojej głowie ale słyszałam że raczej nie powinno się póki się nie urodzi dziecka. Może jakbym miała 100proc pewności że nie musiałabym wymieniać to raczej bym się porwała Póki co moim celem jest nosek. Ważniejsza buzia niż tam cycki Zwłaszcza, że moje są zgrabne tylko małe :/ Na nos jestem zdecydowana. Tylko myślę że to kwestia roku i doboru dobrego lekarza i nie wiem czy robić w UK czy w PL

Haha uczyłam się tak samo do matury :P Tylko cały jeden dzień (dosłownie cały) uczyłam się na prazentację ustną z polaka. Reszta praktycznie na żywioł tylko tam kilka stron z książki omiotłam z Wosu i tyle. Ehh człowiek to głupi. Zdałam nienajgorzej ale o weterynarii to mogę pomarzyć :/

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-04-21 o 22:16
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:14   #727
anusiuniaa
Zakorzenienie

dobranoc
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 22:22   #728
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Ja też szukam czegość na wypadające włosy. I zainteresowałam się tym http://www.allegro.pl/item614411969_...biet_wawa.html ponieważ ja mam 3 włoski na krzyż!! A pamiętam że kiedyś było nie tak źle. I lecą z głowy jak szalone... Właśnie taka pani ode mnie z pracy jedzie po PL to jej zlecę żeby mi to przywiozła, jak dostanie to na pewno będe testować więc jak chcesz zaczekaj z decyzją co na wypadające włoski i jak zdam relacje
ja na wypadajace wloski polecam picie herbatki z pokrzywy i takie ampulki Placent Hair Liquid oraz Seboradin Niger Lotion..mnie bardzo pomogly te specyfiki
Stary 2009-04-21, 22:31   #729
Eloska
Wtajemniczenie

nadrobiłam i ide spaćdobranoc

i czekamy na fotki Tequilla
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:32   #730
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Sylvi ja też myślałam o tym placent liquid ale te obietnice vichy że odzyskują obiętość jakoś mnie przekonały :P Ew jeśli to się nie sprawdzi to bym się tym placentem zainteresowała. A gdzie kupowałaś? Tu niestety herbaty z pokrzywy brak Tak samo jak czerwonej
Stary 2009-04-21, 22:37   #731
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvi ja też myślałam o tym placent liquid ale te obietnice vichy że odzyskują obiętość jakoś mnie przekonały :P Ew jeśli to się nie sprawdzi to bym się tym placentem zainteresowała. A gdzie kupowałaś? Tu niestety herbaty z pokrzywy brak Tak samo jak czerwonej
kupowalam na allegroszkoda ze pokrzywki nie ma u ciebie bo naprawde jest swietna..musiala by ci rodzina z tone z Polski przeslac:P na placente zdecydowalam sie bo na vichy szkoda mi kasy bylo tak szczerze

Edytowane przez sylvi_86
Czas edycji: 2009-04-21 o 22:38
Stary 2009-04-21, 23:14   #732
Renatka89
Zakorzenienie

ale napisałyście dziewczyny od popołudnia!
uwielbiam tu wchodzić i mieć kilka stron do nadrabiania

messinko bo Ty byłaś głownie zanteresowana
Popołudnie i wieczór z TŻtem byl lepszy niż mogłam chcieć

Martysia_ za drogie to z Vichy jak dla mnie póki co, niestety.. tak jak radzi sylvi_86 decyduję się na serię Seboradin i dokupie tą pokrzywkę.Plus Wax do włosów z tendencją do wypadania, i masa moich innych odżywek, powinno pomóc

tequilla witam z powrotem brakowalo tu Ciebie

a co do dyskusji o tabletkach, to ja Wam powiem,że ani nie przytyłam, ani nie spadło mi libido(może odrobinke, choć nie wiem czy to nie przemęczenie -praca na 3 zmiany, studia itd), ale za to okres boli mnie tak samo.
Nie mogę brac tych tabletek najnowszej generacji, z niskim poziomem hormonów, gdyż mi własnie tych ormonów brakuję przez brak 1 jajnika i nie do końca srawny i na dodatek nie cały 2 jajnik:/
Szkoda,ze bóle nie minęły.. Nie można mieć wszystkiego.

Podziwiam Was dziewczyny, że dobrowolnie miałybyście odwagę poddać się jakiejkolwiek operacji.
Ja mam lęk, miałam w życiu 2 operacje, z tymże ta ostatnio, wyciącia jajnika była koszmarem. Tzn narkoza z której nie potrafilam się wybudzic, cucili mnie a ja nic i rurka w gardle po narkozie która nie omal bym się nie zadławiła.. Boję sie koszmarnie szpitali. po tej operacji 2,5roku temu mówiłam, ze nastepnym razem pojawie się w szpitalu jak będę rodziła, ale niestety miałam wypadek :P
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 23:18   #733
tequilla.sunrise
Zadomowienie

o rany cały czas was nadrabiam jeszcze w międzyczasie miałam gości
naprawde nie spodziewałam się że aż tyle do nadrabiania będę miała
przy okazji witam wszystkie nowe Wielbicielki Piękna
co do fotek z wesela to powrzucam jutro cos do albumu. musze pozgrywać z aparatu
poczytam jeszcze troche zaległości i kładę się spać
jutro napisze coś więcej
dobranoc
tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 23:31   #734
Renatka89
Zakorzenienie

idę spać, padam z nóg
rano wstaję, posiedzę z Wami, wyszykuję się i w końcu wyruszę na jakieś małe zakupki
Szkoda tylko,ze nie mogę kierować autem póki co.. zawiezie mnie TŻ, już mam w głowie to marudzenie na zakpach

Dobranoc
Stary 2009-04-21, 23:41   #735
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
kupowalam na allegroszkoda ze pokrzywki nie ma u ciebie bo naprawde jest swietna..musiala by ci rodzina z tone z Polski przeslac:P na placente zdecydowalam sie bo na vichy szkoda mi kasy bylo tak szczerze
I tak sobie kupię pokrzywkę na pewno jak pojadę do PL Ja od jakiegoś czasu dostałam po prostu świra na punkcie swojego wyglądu (w końcu mam jakieś fundusze żeby się porządnie o to zatroszczyć, a pamiętam jak w Polsce kupowałam najtańszy podkład i jeszcze rozcinałam jak się kończył i paluchem wydłubywałam Nie było wesoło, oj niee... Mnie to strasznie boli, że Polska nie może osiągnąć takiego standardu życia jak inne bogatsze kraje Póki tu jestem muszę korzystać więc vichy kupuje

Renatka pewnie masz takie podejście do sprawy bo już przeżyłaś troszkę operacji my pewnie nie wiemy na co się porywamy Chociaż mnie dać po dupie to i tak zaraz polece znowu :/

Kochane moje ślicznotki proszę mi koniecznie napisać jutro jak wstaniecie co myślicie o tych butkach http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SEXY-DIAMA...QQcmdZViewItem bo ja to zakochana jestem (ale ja mam zamiłowanie do "tandety" jak największej ilosci świecidełek) więc proszę szczerze, chciałam podkreślić że pieniążki powinnam oszczędzać więc coś musi być na prawdę och i ach żebym kupiła (chcę znać Wasze zdanie bo ja przez pryzmat mojego skrzywienia świecidełkowego mogę nie myśleć logicznie) więc jeśli warte kupna- mówcie, jeśli nie- pomóżcie zejść trochę na ziemię, bardzo proszę

Dobranoc póki co, Renatka, udanych zakupów życzę i jak najmniej marudzenia TŻ życzę (skądś to znam )

Czas edycji: 2009-04-21 o 23:45
Stary 2009-04-21, 23:50   #736
tylkokasia
Moderator

Martysia jak dla mnie buciki są zbyt diamentowe tzn. w szczególności chodzi mi o obcas bo przód jest ok. Sama mam jedne na lekkiej platformie (czarne) która sie lekko mieni. I nie pasuje mi kolor fleka
Ale myślę że dobrane do odpowiedniej kreacji mogą sie fajnie prezentować. Tylko musisz pomyśleć czy te diamenciki z obcasa nie bedą sie zahaczać i odpadać. Wiec ja sama sobie bym ich nie kupiła ze względu na ten obcas.
Ps. jak musisz oszczędzać to zastanów sie czy często będziesz je nosić czy wrzucisz do szafy

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2009-04-21 o 23:51
tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 00:01   #737
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

zgadzam sie z tylkokasiaobcas taki za bardzo i ten kolor flekow
Stary 2009-04-22, 00:13   #738
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Fleki też mi się rzuciły w oczy ale można zmienić zawsze na metalowe Zobaczymy jak zdanie reszty. Dziękuje za opinie Tutaj to raczej nie będę miała gdzie latać, bardziej chciałam je kupić z myślą o urlopie w Polsce

Czas edycji: 2009-04-22 o 00:14
Stary 2009-04-22, 05:49   #739
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olcac Pokaż wiadomość
Wiem właśnie aż mi wstyd, ale musze to jakoś dyskretnie załatwić, bo mam jest przekonana o mojej świętości i nie chciałabym jej wyprowadzać z błędu Hmm może tak to ujmę - ona nie jest zbyt liberalna w tych sprawach
Moja sama mnie wysyła widząc moje cierpienie w czasie okresu...
poza tym, ja idę tam z myślą właśnie o okresie, bo z TŻ mamy sytuacje z 2-4 razy w miesiącu, więc nie opłaca się brać tabletek (chociaż nie mówię, przy okazji się przydadzą) za to planowałam zacząć brać w okresie wakacji
Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość
EVRA w promocji 39zł miesięcznie jeden miesiąc
kupuje ja.. a drugi miesiąc mój tż..
świetnie

Cytat:
Napisane przez YeM Pokaż wiadomość
hej nie było mnie troszke
ale jestem i widze ze teguilla znowu z nami
byłam dzis na solarium ;d w ogole to jutro(pojutrze i popojutrze) mam testy !! mam nadzieje ze bedziecie trzymac za mnie kciuki ... lece sie umyc i jeszcze po uczyc ...

a co do implantów ... ja sie zdecyduje w rzyszłości .. -decha jestem ..

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Mi angielski czy human nie straszny.
Prosze trzymac kciuki za czwartek , mat. przyr.

Cytat:
I tak sobie kupię pokrzywkę na pewno jak pojadę do PL Ja od jakiegoś czasu dostałam po prostu świra na punkcie swojego wyglądu (w końcu mam jakieś fundusze żeby się porządnie o to zatroszczyć, a pamiętam jak w Polsce kupowałam najtańszy podkład i jeszcze rozcinałam jak się kończył i paluchem wydłubywałam Nie było wesoło, oj niee... Mnie to strasznie boli, że Polska nie może osiągnąć takiego standardu życia jak inne bogatsze kraje Póki tu jestem muszę korzystać więc vichy kupuje

Renatka pewnie masz takie podejście do sprawy bo już przeżyłaś troszkę operacji my pewnie nie wiemy na co się porywamy Chociaż mnie dać po dupie to i tak zaraz polece znowu :/

Kochane moje ślicznotki proszę mi koniecznie napisać jutro jak wstaniecie co myślicie o tych butkach http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SEXY-DIAMA...QQcmdZViewItem bo ja to zakochana jestem (ale ja mam zamiłowanie do "tandety" jak największej ilosci świecidełek) więc proszę szczerze, chciałam podkreślić że pieniążki powinnam oszczędzać więc coś musi być na prawdę och i ach żebym kupiła (chcę znać Wasze zdanie bo ja przez pryzmat mojego skrzywienia świecidełkowego mogę nie myśleć logicznie) więc jeśli warte kupna- mówcie, jeśli nie- pomóżcie zejść trochę na ziemię, bardzo proszę

Dobranoc póki co, Renatka, udanych zakupów życzę i jak najmniej marudzenia TŻ życzę (skądś to znam )
fajne buciki
i cieszę się z wypadu z TŻ

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 07:58   #740
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:

buty ładne, ale na dłuższą 'wycieczkę' za wysoki obcas, jakby był niższy to bym brała

Dzień Dobry tak w ogóle
zaraz idę zjeść coś, potem coś porobię w domku i uczinggggggg time niestety.
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 08:47   #741
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:

sliczne te buciki ale ja bym takich nie kupila bo za duzy obcas wysoka jestem i niestety jak ubiore wysokie buty wygladam na 2 metry...

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 08:58   #742
Renatka89
Zakorzenienie

Martysia_ butki są śliczne, ale ja bym ich pewnie nie kupiła, bo nie miałabym po co.. ja bym takie buty nosiła do pięknyh wieczorowych sukienek, kojarzą mi się z jakimiś galami, więc nie miałabym gdzie ich nosić :P

Co nie zmienia faktu, ze ładne, jak mówiłam

a tak w ogóle to dzień dobry
Stary 2009-04-22, 09:08   #743
1985SiWA
Zakorzenienie

Dzieńdobry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 10:55   #744
tequilla.sunrise
Zadomowienie

dzień dobry
nadrobiłam
co do tabletek to ja nie biorę. brałam kiedyś ale lekko przytyłam, urosły mi piersi ( i tak mam spore) bolał mnie brzuch, spadło libido, hehe. później miałam zmieniane i to samo. stwierdziłam że się męczyc nie będę
a prawka też nie mam, chociaż byłam juz zapisana na kurs, i nawet teorie miałam zaliczoną hehe długa historia
zaraz powrzucam fotki z wesela. musze je pozmniejszac itp.
tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 11:23   #745
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

tequilla.sunrise witam
Stary 2009-04-22, 11:35   #746
Agnesta
Zadomowienie

bry zaspalam do szkoly..

mialam takie boskie sny bez kitu..
filmy akcji jak nic.. za***iaszcze.. i to z samymi
znajomymi normalnie az chciało sie spac..
dwa sny = dwa filmy.. jeden sredni bo na smierci
sie skonczylo i osadzaniu ze mam w tym udzial..
za to 2 totalne kino akcji ..uciekalismy, chowalismy
sie.. kilka miast.. a na koniec dalismy sie złapac.. stanelismy
w przejsciu w klatce i nadleciały po nas 2 helikoptery
co shizowe snyy

Cytat:
mam bardzo podobne buciki tez srebrne.. tez na takim
wysokim obcasie.. tylko pasek z cyrkoniami mam szerszy
a obcas i platforme mam 'orzeźbiona'
Stary 2009-04-22, 11:40   #747
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Cytat:

Kochane moje ślicznotki proszę mi koniecznie napisać jutro jak wstaniecie co myślicie o tych butkach http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SEXY-DIAMA...QQcmdZViewItem bo ja to zakochana jestem
Nawet są fajne, tylko ten obsas mi się trochę nie podoba. Ale zależy do czego. Jeżeli miałąbyś z czym nosić i nie kurzyłoby się to w szafie to kupuj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 11:42   #748
<<livia>>
Rozeznanie

Dzien dobry

tequillka mialam pytac juz co z Toba, ale doczytalam ,ze na weselichu bylaswytancowana?

Martysia mnie sie butki baaardzo podobajaale ja to sroka jestem,co swiecace juz bym brala
Na wyjscie wieczorne do pubu czy disco swietnie sie nadaja..

Mialam wczoraj wstawic foty,ale zgubilam ladowarke do baterii,obiecuje ze jak tylko ja odnajde w gal.pojawia sie one

<<Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach>>

<<livia>> jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 11:50   #749
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

ja do komorki ladowarke zgubilam i tak od 3 dni bez komorki siedze
Stary 2009-04-22, 11:57   #750
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
A jak było u Ciebie z wagą?
Nie nabralam zadnych kg jedyne z czego bylam dumna jak bralam hormony to ze piersi mialam takie wieksze
ale nie biore od pol roku bo zoladek mnie bolal od tych tabletek i przerwalam ale teraz zastanawiam sie nad plastrami chociaz nie ejstem do konca do nich przekonana

Edit:
Kurde tyle naskrobalyscie wieczorem ze ide nadrobic

Feel sexy day by day !!
bastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości