|
|
#721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki - vol 7 :)
dzień dobry
ide zrobić śniadanie....zaraz wracam ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- nie ma sprawy ..cieszę się że tak szybko nam się tu zjawiłaś ![]() Cytat:
![]() a u nas nie było TEraz jest zachmurzone i tak jakby zanosiło się na deszcz ![]() Niech troche popada bo dosłownie trawa jest wypalona ( oprócz tej naszej w ogródku którą TŻet podelwa )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz jem śniadanie ![]() Jej właśnie sobie przypomniałam że dzisiaj z Archi miał być dzień jabłkowy ![]() witaj sysanno idę do klubu
|
||||
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Kode skoro dzień jabłkowy miał być , to zrób jabłecznik
- ten Twój dobry - TŻ się ucieszy, a Ty będziesz miała jabłka , a i wyślij Archi kawałek do Kraju Wiśni - na pewno się ucieszy.idę kawę sobie zrobić
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..jakaś taka zmęczona jestem po całym tygodniu a szczególnie po wczorajszym dniu..i chyba zminimalizuje dziś mój pobyt w kuchni ![]() Śniadanie już zjadłam wiec z samych jabłek nici dzisiaj ....chyba ![]() Archi ty się trzymasz ? ![]() Właśnie sprawdział FB i jestem tam zalogowana na panieńskie nazwisko ..znasz je? czy słać PW
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
przeslij jak mozesz
o ile zmienilas po slubie to panienskiego nie znam![]() wstyd sie przyznac ale..............zapomnia lam ze dzis dzien jablkowy ![]() ![]() Sasik napewno Ci wszystko dobrze poszlo nie denerwuj sie ![]() Sus a jak takie sluby wygladaja?
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2009-05-09 o 10:49 |
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skrobię Pw ![]() Cytat:
Jesteśmy usprawiedliwione
|
||
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
to ja Wam napisałam usprawiedliwienie
i po krzyku, a ja chętnie bardzo dołączę się do WAS w następną sobotę jabłczaną mam ochotę na truskawki - niech już się zaczną ![]() ![]() ![]() wymiękam przy tym ; http://www.youtube.com/watch?v=z2qk730-mSw a to dla ARCHI http://www.youtube.com/watch?v=efx7p...eature=related
W górach jest wszystko co kocham, bo góry to nasze spiętrzone marzenia... Edytowane przez Patucha Czas edycji: 2009-05-09 o 11:00 |
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jade do miasta bo w lodówce echo ![]() miłej soboty ![]() Archi mamy już siebie na FB
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
pelen sukcesswietna ta reklama Patuszko oba linki dobre Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2009-05-09 o 11:33 |
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
boki zrywam dzisiaj - zajrzyjcie koniecznie:
http://www.youtube.com/watch?v=RdBk6pm1faY&feature=fvhl
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po powrocie do domu to było a właściwie w nocy koło 23 ![]() A oświećcie mnie co to ten FB ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- No niezły ten kabaret Pat |
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
facebook Puszku cos ala nasza klasa
moze masz konto?
|
|
|
|
#732 |
|
AGA :)
|
Dzień dobry
puchatko u mnie tez była burza wczoraj u mnie. ja nie mam FB, przy okazji założę
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() Ale ide do ogrodu ...TŻet powiedział że mam olać sprzątanie mieszkania i przyjść się wygrzewać więc idę ![]() grzeje sobie zupę i zjem ją w ogrodzie ![]() rozpogodziło się u nas a rano było brzydko |
|
|
|
#734 |
|
AGA :)
|
u mnie też słonecznie
chciałam posiedzieć na dworze, ale za chłodno jednak. a szkoda. no, ale wyprałam sobie trampki i mam nadzieję, że szybko wyschną na słońcu
|
|
#735 |
|
Przyczajenie
|
Nooo booo... ja też Koza
![]() 31.12 ![]() Witam wszystkie Wizażankowe Kozy
|
|
|
|
#736 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej.
Byłam na basenie, fajnie było akurat udało się nam umknąć z TŻem przed gromadą dzieciaków co przyszła na lekcje cześć NIEBIE no dawno się nie widziałyśmy bo żadko ostatnio się udzielam, ale czasem podglądam żeby nie mieć za dużych zaległości ![]() Cytat:
teraz nawet mi działa, ale z KWC to mnie non stop wywala Cytat:
jest weekend, nareszcie mam czas na przyjemności![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() może i ja się przyłączę, przez zimę przybyło mi 4 kg Cytat:
![]() a widziałyście ten co się wyświetla po tym z japończykami?? "poranek po pierwszej randce".....bleeeeeech ale śmieszne Cytat:
opowiedz coś więcej o sobie Cytat:
Edytowane przez blush Czas edycji: 2009-05-09 o 16:49 |
||||||
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam
A to się zakłada samemu, czy trzeba mieć zaproszenie czy jak ![]() Cytat:
Opowiedz o sobie coś więcej ![]() U mnie cieplutko - pracujemy w ogródku, a rodzice właśnie pojechali po nowe roślinki
|
|
|
|
|
#738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ciepło że aż się nakremowałam filtrem aby jutro nie być czerwona jak burak ![]() a ja wymyłam buty z zamszu i tez się suszą na parapecie ![]() Cytat:
Blush u Ciebie te 4 kg. na pewno nie są widoczne A te jabłka to nie dieta ochudzająca ale dzień oczyszczający ![]() Cudnie dziś jest na zewnątrz ale wróciłam do mieszkania sprzątać, prasować, przygotować ciuchy na jutro ( komunia ) itd..TŻet zostawił laptopa włączonego to zaglądam do was ooo Puchatka ![]() Jeśli chodzi o fB to z tego co pamietam zakłada się samemu ja w sumie konto mam ale nic tam nie robię a w ciągu roku to kilka razy zaglądnełam jak mi na maila jakieś pytanie o frends przyszło
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-05-09 o 18:22 |
||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
oo witaj Sas
![]() robie frencha więc chwile tu pobede
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hmmm - może też się skuszę
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() : bounce:![]() - OJ TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj ta zima źle na mnie też zadziałała (+3), ale jak na rower wsiadłam , to już do wagi poprzedniej wróciłam - a na pewno jeszcze spadnie - polecam Cytat:
![]() ![]() u mnie dzisiaj źle się zapowiada - pochmurno, zimno, wiatr wieje, słońc a nie ma - kaplica i z roweru nici witaj ARchi Kode - pokaż swój strój na przyjęcie ![]() ![]() , na pewno bosko wyglądasz - udanego dnia ja TŻ wyeksmitowałam na dwudniowy wypad na ryby z przyjacielem domu i robię sobie niedzielę przyjemności - czego dusza zabraknie - Dzień Patuchy - maseczki, lody, kawusia, filmik i sprawdzanko udanego dnia wszystkim KOZIOŁKOWYM DAMOM życzę
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Wszystkim Skowronkom!!!!!
Korzystam z okazji że TŻ śpi i używam sobie na kompie ![]() u mnie dzisiaj przecudna pogoda, cieplutko i słonecznie. Za chwilę czeka mnie wyjście na giełdę oglądać samochody. TŻ chce kupić i dręczy mnie tym od paru miesięcy. A ja mam szczerze powyżej uszu motoryzacji ![]() ![]() ![]() Patucho szkoda że musisz się zajmować sprawdzaniem w domu, cięzki jest żywot pedagoga Kode dzisiaj imprezuje na komunii...a co porabia reszta koziołków??
|
#746 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję - to ja skowronkowa mówiłam
![]() o to TŻ nie skowronek? zazdroszczę - u mnie pogoda totalnie się zepsuła, na pewno zaraz lunie deszcz ![]() Cytat:
Cytat:
, ale zawsze można się pośmiać :np. ostatnio na lekcji rozmawialiśmy o legendach i mówię :"Każdy rycerz posiadał swoją damę serca, czyli...." na co uczeń wyrywa się do odpowiedzi (słabszy) zadowolony, ze wie i krzyczy: "Konia!!!!!!" tak Kode komunijna dzisiaj - odświętna, ja będę bumelowała
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Sadziliśmy wczoraj rośliny do 22 tyle tego rodzice nawieźli ![]() Praktycznie nic już nie było widać o tej porze, więc nie wiem jak to wyszło Dziś u mnie niestety brzydko bo całą noc padało a teraz dalej pokapuje ![]() Później postaram się zadziałać z tym facebookiem ![]() Miłej niedzieli wszystkim ![]() PS. Pat Ty zrobiłaś 70km na rowerze jednego dnia Podziwiam |
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
witaj Puszku
Cytat:
, ale rodzice dali popis ![]() ![]() ![]() Cytat:
wzajemnie Puszku zrobiłam w 3godz. i 10 minut , w następną sobotę na 100 jedziemy w Bory Tucholskie witaj Niebuś czas zacząć sprawdzanie, bo dosiadłam się do puzzli i ciężko się od nich oderwać ![]() Puszku trzymam ![]() ![]() : kciuki:![]() za TEN obiad
W górach jest wszystko co kocham, bo góry to nasze spiętrzone marzenia... Edytowane przez Patucha Czas edycji: 2009-05-10 o 11:11 |
||
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadrabiam zaległości serialowe, bo nie mam innego planu na dzisiaj.
Wszyscy znajomi w pracy lub nad książkami, bo mają zaliczenia w tym tygodniu. Rodzice na działce, miałam ich dzisiaj znowu odwiedzić, ale zapowiadają deszcz. Więc spędzę dzień na serialach. ![]() Ależ ja już tęsknię za Tżem.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

ide zrobić śniadanie....zaraz wracam 

)

nie wiem ktora Aga to Ty