|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: A co Wy chciałybyście dostać?
* perfumy - Calvin Clein "beauty" / Lancome "Miracle" / Carrolina Herrera "212" :kocham:
* piżamkę - w Housie bodajze są takie słodkie z Myszka Miki ![]() * ciepłe, ładne kaciuchy i komplet skarpetek z angory * komplet pędzli do makijażu * porządne (może nawet podświetlane) lusterko do makijażu * książka J.K. Rowling- "Trafny Wybór" / "Harry Potter i Insygnia śmierci" * jakąś kaskę, żebym sama sobie prezent sprawiła
Edytowane przez Robin_90 Czas edycji: 2012-12-03 o 20:31 |
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
- plecak Kanken Fjallraven mini czarny
- woda toaletowa Diptyque - wełniana czapka
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
kozaki Michael Kors
szaliki laptopa lokówkę opaski do włosów opaskę ciepłą na snowboard makeup biżuterię szorty |
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
- Ksiazke "Trafny wybór" J.K. Rowling/ "Wszyscy mamy tajemnice" Cobena
- Tablet graficzny - Jakis ciepły sweterek ![]() - Obiektyw do lustrzanki - Złoty zegarek na grubej bransolecie - Farby akwarelowe - Szalik- komin w pudrowym kolorze
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
lokówke
mp3 laptopa nowe pedzle do makijazu szkatułka na bizuterie perfumy skarpetki - pełno skarpetek sweterek |
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałabym dostać:
-mp4 -kolejne książki z serii "Cień wiatru" albo coś Katarzyny Grocholi -jakąś fajną bransoletkę(charms) -może jakiś zegarek -jakieś fajne wzorzyste rajstopki(najlepiej szare) -kubek termiczny -jakąś fajną grubszą tunikę(najlepiej coś srebrnego) -i duuużo Michałków i Malag ![]() Zapewne nie dostanę z tego co wymieniłam nic akurat, ale co sobie wypisałam, to moje Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2012-12-23 o 12:02 |
|
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Ja już wiem, że coś dostanę, tylko za cholerę nie wiem co... nawet nie dano mi dojść do słowa. Jednak jest kilka rzeczy, które byłyby mile widziane:
a) szlafrok b) piżama c) kubek termiczny d) grube rajstopy co by mi nóżki nie marzły, bo lubię chodzić w spódnicache) to teraz pojadę - pieniądze bo wiem, w co bym je zainwestowała
We must fight for what we believe in Makenai Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! 04.07.2014 - pani magister!
|
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: A co Wy chciałybyście znaleźć pod choinką?
Potwierdzenie testu
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja praktycznie zawsze jestem zadowolona z książki gatunku kryminał/ thriller, także tutaj moi bliscy mają ułatwione zadanie, bo bardzo lubię
Mam takich ulubionych autorów, ale chętnie sięgam po coś czego wcześniej nie przeczytałam. Czasem lubię też dostawać kosmetyki, mimo że rzadko się maluję, to będę dość zadowolona, jeżeli dostanę np fajny balsam do ciała, najlepiej owocowy czy eyeliner (nie umiem się malować tym, ale ćwiczenie czyni mistrza i fajnie byłoby na Sylwestra taką kreskę zrobić). Nie pogardzę też bransoletką, kolczykami (jak tak popatrzę na te z sieciówek, to bardzo podobają mi się np te z Divy) Oczywiście jest wiele innych rzeczy, z których bym się cieszyła, ale za długo by wymieniać.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-12-23 o 23:41 |
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a portfel kupiłam sobie sama ![]() pozostałe rzeczy z listy aktualne ![]() dodałabym jeszcze: -syropy smakowe do kawy -buty emu wersja mini -jakiś ładny sweter, marynarka -dobrze leżące jeansy rurki niebieskie -samej siebie mogłabym dać duuuużo motywacji do ćwiczeń na przyszły rok
|
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Hmm..jakby się zastanowić to:
-spódnica z RI http://www.riverisland.com/women/sal...i-skirt-628201 - sweter Pull & Bear http://www.pullandbear.com/webapp/wc...WYPUK%C5%81YMI jakąś ładną bransoletkę i trochę dobrych ciastek
|
|
|
|
|
#732 |
|
Inkwizytor
|
Dostałam wszystko co chciałam, Mikołaj chyba ma kryształową kulę
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
|
|
|
#733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#735 |
|
Inkwizytor
|
Zawsze wiedziałam, że to forum jest wyjątkowe i są tu niezwykli ludzie
![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od babci dostałam m.in rajstopy grube, tyle, że czarne, od mamy zaś Michałki, tunikę srebrną i zegarek![]() pod choinką znalazła się też piżamka, balsam do ciała, pierniczki i pieniądze. |
|
|
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
a ja bym chciała dostać to:
http://www.buerocenter-peitz.de/imag...ell-110050.jpg wszystko w jednym miejscu: olowki, kredki akwarelowe, pastele w olowku, pastele w słupkach, wegiel, wiszery..ach<3 szkoda tylko, że cena to ponad 3 500zł :/. Byłabym zadowolona nawet z samej kasetki bez zawartości!i nawet nie musi być firmowa, ale taka kasetka to moje marzenie. Które nigdy sie nie spełni . chyba, że za swoje rysunki bede zbijać szmal i bedzie mnie na to stać(w co wątpie:F)
|
|
|
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
Karolka089, mimo, że nie mam talentu, zawsze chciałam posiąść taką kasetkę z kredkami
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie... moje maluchy mają podobne zestawy od cioci zagranicznej i jestem w szoku patrząc, co można nimi "wyprodukować". odrobina talentu też jest potrzebna, ale generalnie same te kredki dają fantastyczne możliwości. Ja ich nie tykam, bo mi szkoda, to już taki wrośnięty uraz z dzieciństwa
|
|
|
|
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
ja jak widze sklep papierniczy - to reszta swiata nie istnieje! Uwielbiam patrzeć na te wszystkie kredki,bloki, elementy dekoracyjne, różne 'przydasie' do każdej techniki plastycznej, dziurkacze ozdobne, bibuły, plasteliny,modeliny - i zazwyczaj wychodzę z czyms, nawet jeśli mi to nie jest potrzebne:P. (ale kiedyś zawsze się przyda!)
nigdy nie miałam jako takiego marzenia, które cięężko zrealizować, ale cieszę się, bo już mam he he.
|
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
taki fajny wątek, szkoda że jest nieaktywny przez cały rok
może wpisujmy tutaj co chciałybyśmy dostać na inne okazje, przecież oprócz gwiazdki jest ich kilka innych w ciągu roku urodziny, imieniny, zbliżający się dzień kobiet, jakieś rocznice itd, co tam kto obchodzi to może ja zacznę, z racji tego, że zbliżają się moje urodziny chciałabym:złotą bransoletkę kolczyki wkrętki złote kolczyki długie złote z jakimiś kamieniami lakier do paznokci opi w kolorze piaskowym lub ciemnozielonym z brokatem lokówka szpilki świece zapachowe paleta cieni do powiek naked 2
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Inkwizytor
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
co chętnie bym dostała?
-prostownicę -pendrive -bransoletkę do charms bardziej w moim rozmiarze bo mam lekko za dużą -jakiś ładny, gruby zeszyt w twardej okładce bo ciągle mam ochotę sobie kupić ale odstrasza mnie cena (20 zł za zeszyt tak na codzień to wydaje mi się dużo) -perfumy -porządny długopis bo mam milion pięćset jakiś wypisujących się co chwila -nową książkę emily giffin
|
|
#745 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#746 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#747 |
|
Rozeznanie
|
sporo tego, za każdym razem jak jestem w sklepie albo patrze coś w internecie, to chcę coś nowego
Aktualnie chciałabym dostać "Dirty Dancing" na dvd, laptopa i pobyt w SPA
|
|
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
Ja to lubię dostawać rzeczy, których sama bym sobie nie kupiła a które mnie gdzieś kuszą
![]() - wszelkie nowe wydawnictwa naukowe związane z moim kierunkiem studiów - porządny zestaw pędzli do makijażu - zafundowanie tatuażu ![]() - lokówkę - blachę do muffin - płyty moich ulubionych wykonawców ( tym znajomi obdarowują mnie najchętniej ) - i jakiegoś porządnego pendriva bo nie mogę sie zebrać żeby sobie kupić
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ucieszyłabym się z takich prezentów:
perfumy Givenchy - Very Irresistible książki, duuuuużo książek bransoletka sznureczkowa Lilou z zawieszką z grawerem jakikolwiek lakier do paznokci OPI/Essie (sama pewnie nigdy sobie nie kupię )ooo i sandałki z Zary/Mango bo mi samej szkoda dać ponad 200zł za parę paseczków i kawałek obcasa ![]() na Dzień Kobiet to raczej za drogie prezenty, ale może za jakiś czas na urodziny czegoś się doczekam
|
|
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
Niby mówimy, że niczego nie potrzebujemy, ale zawsze mamy banana na twarzy, kiedy otrzymujemy jakiś prezencik. Osobiście jestem zadowolona z każdego . Uwielbiam dostawać coś z ubrania. Praktyczne rzeczy także wchodzą w grę - prostownica do włosów,falownica, czy lokówka taka mała podręczna
, perfumy z tych droższych, czy jakąś extra płytę z moim ulubionym zespołem. Wszystko co przydatne i superowe- jak dla nas. W sumie nie wybrzydzam, cieszę się z każdego otrzymanego. Przecież ktoś się wykosztuje,więc należy sią okazać i naszą radość, robiąc tym samym przyjemność nie tylko sobie, ale i temu kto nam daje coś.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

bo wiem, w co bym je zainwestowała 

Mam takich ulubionych autorów, ale chętnie sięgam po coś czego wcześniej nie przeczytałam. 
a portfel kupiłam sobie sama