![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
dziewczyny, dlaczego ten biustonosz jest taki tani? http://www.allegro.pl/item722941986_...ne_kolory.html
kiepski?? ![]() któraś go miala?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2009-08-30 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
malomiseczkowy, tzn że jak coś to trzeba brac o miske wiekszego??
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
A ja wczoraj zaszalałam i zamówiła 3 staniki z ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Dobrze, że właścicielka sklepu jest tak cierpliwa i udzielała mi odpowiedzi na wszystkie pytania i doradzała.
Padło na kremową Fifi, różowy Opulence i Immoderata Tania http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/products/167/p/326 Podejrzewam, że do Fifi 65D będzie potrzebna przedłużka. Tania też ponoć ściśliwa. Mam cichą nadzieję, że cos mi przypasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Ja mam problem, bo nie mogę znaleźć stanika 65 w obwodzie
![]() Znacie firmy, które sprzedają staniki 65 pod biustem? Jakieś sklepy we Wrocławiu? Tylko nie polecajcie zakupów przez net, bo nie lubię tak kupować. |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Emii- firmy to np. Panache, Freya, Curvy Kate, La Senza, z polskich Milena, Comexim, Avocado, Melissa. W pierwszym poście tego wątku masz wypisane sklepy z takimi obwodami. We Wrocławiu jest Milla przy rynku z tego, co kojarzę
![]() Erolek- bardzo podoba mi się Tania. Ciekawe, jak się będzie sprawować. Mam nadzieję, że się pochwalisz ![]()
![]() |
#728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z sieciówek od niedwana robi 65tki Atlantic i Esotiq, ale sprawdź swój rozmiar bo może się okazać że potrzebujesz 60tki jeśli czujesz że 70tki są za luźne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
ciekawe co powiecie na to
![]() typowy 75 B H&M, nawet go lubie ale miseczka wydaje sie za mala a z drugiej strony odstaje i zdarza sie że sutki wyskocza ![]() ![]() moje wymiary 70/85 czyli wychodzi 65D. Bede szukac w Poznaniu w podanych przez Was sklepach, mam nadzieje że coś ciekawego znajde. Zdaje sobie sprawe że nie jest to idealny stanik, tak też czuje ![]()
#730 |
Rozeznanie
|
_Ewelka_ a trzyma Ci się dobrze biustonosz na tym obwodzie? nie musisz się nic poprawiać, a jak poskaczesz i podniesiesz ręce w górę to trzyma się na miejscu?
#731 |
Zakorzenienie
|
nie jest jakos wyjatkowo luźny ale tak poprawiam, zwykle musze na ciagac w dol - tak samo jak podnosze rece do gory to caly stanik do gory, fiszbiny nie stykaja sie wtedy z cialem
![]()
#732 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() odstaje bo miseczka jest za mała, fiszbiny też by mogły być ciut szersze - celują w początek pachy a powinny w środek poza tym jak ma być dobra miseczka jak 1/3 jest z gąbki i nie ma miejsca na piersi uważaj na panie w Yoshi, wciskają za ciasne obwody i za małe miseczki ![]() na panią w Amazonce też uważaj, bo próbuje wciskać za luźne obwody, w Avocado nie byłam, ale czytałam że też nie ma profesjonalnego brafittingu. 65D znajdziesz też w Atlanticu i Esotiqu. ja mam Esotiqa 65C i jest całkiem fajny ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez simeri Czas edycji: 2009-08-31 o 17:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no to sobie odpowiedziałaś na poprzednie pytanie. odstaje Ci miska, bo jest za duża względem obwodu. zmniejszasz obwód, zwiększasz miskę, wygarniasz do niej biust, żeby go ładnie ułożyć i obwód ściska Ci wszystko tak, że biustonosz ani nie drgnie kiedy się przeciągniesz. rozmiar 75 B to jest fikcja, no ale tak naprawdę strasznie ciężko znaleźć odpowiedni dla siebie biustonosz..
![]() |
#734 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Gdzie znajde rozmiar 75E? Z usztywnianych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
to ja mam pytanie z innej beczki - szukam biustonosza usztywnianego lub półsztywnego, który złączy piersi [niestety ja z tej większości Polek mam biust nie tyle na boki, bo po prostu większy odstęp na środku /: ] i lekko je powiększy, ogólnie nada im ładny kształt. moje wymiary to 77 pod i 96 w biuście
myślałam o inferno, ale biust mam na tyle wysoko, że nie trzeba go jeszcze bardziej podnosić, bo wyglądałabym jak kaczka z taką wypchniętą klatką (; ale czegoś w tym stylu szukam. mile widziane odpinane ramiączka i niski mostek (:
#736 | |
Zakorzenienie
|
glupio sie poczulam
![]() ![]() Cytat:
![]() rozumiem co jest źle, bede szukac ![]() ![]()
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
polskie czy brytyjskie 75E? (jesteś pewna że to jest dobry rozmiar?
![]() może Ruby Pink Fifi albo Simone, Curvy Kate Showgirl Tease me i Thrill me ładnie leżą, Panache Inferno leży różne ale jest multiwayem co jest przydatne, Milena ma jakieś usztywniane i półusztywniane, Melissa ma tylko jeden (0042), Effuniak (http://ewamichalak.blogspot.com/), La senza (www.lasenza.co.uk) hmm jakoś więcej nie przychodzi mi do głowy ![]() a znajdziesz je w sklepach stacjonarnych i internetowych polecanych w pierwszym poście ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- 70B ma mniejszą miseczkę niż 75B, dlatego wydaje Ci się ciasne, bo piersi wypychają miseczkę do przodu i ciągną za sobą obwód. 65D i 70C ma miseczkę wielkości 75B. |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
no właśnie czytałam o tyh miskach
![]() O esotiqu tez czytalam i jeszcze marks & spencer ,
#739 |
Zakorzenienie
|
na dopasownej promocja na cleo
![]() ..tylko dla czego nie ma moich rozmiarów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, mam do Was prośbę: przy moich 73 cm pod biustem i tak 82-83 cm w biuście, kalkulator wyliczył mi miseczkę 30C, polskie 65B. Na jakimś forum dotyczącym brafittingu widziałam, że dziewczynie, która miała wymiary podobne do moich, polecano 30DD. Jak myślicie, który z tych rozmiarów bardziej by pasował? z góry dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z was kupowała w sklepie only her?
Czy nie ma problemów ze zwrotem? Chciałabym kupić kilka, poprzymierzać i wybrać najlepszy, a mam złe doświadczenia ze zwrotem biustonoszy kupionych w sieci. |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Kokon pro
|
ja dzis bylam w karoline mialbyc minuet, dostalam maila ze jest w sb jakos a tam co nico, bo kurier nie dojechal, 2 raz juz nie mialam sily isc na drugi koniec miasta i zla jestem troche no moze jutro sie przejde, byla maia ale nie powala i w moim rozmiarze wg mnie strasznie wysoka pod pacha jest jak pech to pech
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Niedługo wypłata za wakacyjną robotę, także planuję zakup ok. 2 nowych staników, ale chce zaryzykować w coś lepszego jak maskaradki ![]() moje wymiary to 70 (na wydechu ciasno ściśnięte) i 89 (bez stanika wyprostowana) w zwisie (rozumiem, że trzeba się pochylić bez stanika?) to 96 Jak myślicie jaki rozmiar powinnam brać? myśląłam o 30FF?
#746 | |
Wtajemniczenie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;14013824]dziewczyny, mam do Was prośbę: przy moich 73 cm pod biustem i tak 82-83 cm w biuście, kalkulator wyliczył mi miseczkę 30C, polskie 65B. Na jakimś forum dotyczącym brafittingu widziałam, że dziewczynie, która miała wymiary podobne do moich, polecano 30DD. Jak myślicie, który z tych rozmiarów bardziej by pasował? z góry dzięki
![]() nawet gdyby miała identyczne wymiary nie znaczy, że ma taki sam biust jak Twój ![]() ![]() pod biustem mierzyłaś się bardzo ciasno i na wydechu? ja myślę, że 65B będzie małe, lepiej spróbuj polskiego 65C/D i brytyjskiego 30C/D. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
Edytowane przez simeri Czas edycji: 2009-08-31 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Mother of Cat
|
Wiecie, byłam bardzo niezadowolona z tego, że musiałam robić zakupy przez Internet. Z tego powodu straciłam ponad 30 zł, a u mnie z pieniędzmi krucho...
![]() Potrzebowałam biustonosza na JUŻ, bo stary się rozwalił... ![]() A tu miłe zaskoczenie ![]() Trafiło na biustonosz firmy Ava. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I widziałam również staniki w rozmiarze 65F, Nawet mierzyłam łudząc się, że jednak... ![]() Nawet Dalię widziałam. Ale straszny rozciągliwiec już na pierwszy rzut oka... ![]() Wnioski? Lobbujmy dalej, to poszerzą rozmiarówkę! ![]() ![]() Edit: zakupu dokonałam za śmieszne pieniądze w porównaniu do tego, co wcześniej...
❤❤❤ ❤ jesteśmy razem od 1 marca 2008 ❤ ❤ zaręczyliśmy się 15 listopada 2015 ❤ ❤ ślub 30 grudnia 2017 ❤ Edytowane przez Anemone Czas edycji: 2009-09-01 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW, jakie masz wymiary? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.