Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 21:59   #721
inc0rrect
Zakorzenienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

dziewczyny, dlaczego ten biustonosz jest taki tani? http://www.allegro.pl/item722941986_...ne_kolory.html

kiepski??
któraś go miala?

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 22:02   #722
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
dziewczyny, dlaczego ten biustonosz jest taki tani? http://www.allegro.pl/item722941986_...ne_kolory.html

kiepski??
któraś go miala?
Podobno to małomiseczkowy rozciągliwiec,chociaż osobiście nie miałam z nim do czynienia.

Edytowane przez burn-it-up
Czas edycji: 2009-08-30 o 22:06
burn-it-up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 22:04   #723
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Podobno to małomiseczkowy rozciągliwiec,chociaż osobiście nie miałam z nic do czynienia.

malomiseczkowy, tzn że jak coś to trzeba brac o miske wiekszego??

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 22:07   #724
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
malomiseczkowy, tzn że jak coś to trzeba brac o miske wiekszego??
Stary 2009-08-31, 10:52   #725
erolek
Raczkowanie

A ja wczoraj zaszalałam i zamówiła 3 staniki z ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Dobrze, że właścicielka sklepu jest tak cierpliwa i udzielała mi odpowiedzi na wszystkie pytania i doradzała.
Padło na kremową Fifi, różowy Opulence i Immoderata Tania http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/products/167/p/326
Podejrzewam, że do Fifi 65D będzie potrzebna przedłużka. Tania też ponoć ściśliwa. Mam cichą nadzieję, że cos mi przypasuje.
erolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:01   #726
emii
Zakorzenienie

Ja mam problem, bo nie mogę znaleźć stanika 65 w obwodzie Przed ciążą nosiłam zawsze 70a i dopiero teraz jak skończyłam karmić i mierze moje staniki stare widzę, że to była pomyłka. Chodzi o to, że miseczka nie obejmuje całej mojej piersi, niby są małe, ale miska A jest za mała. Dobra byłaby 70B, ale jak mierzę 70B to za luźno jest w obwodzie.
Znacie firmy, które sprzedają staniki 65 pod biustem? Jakieś sklepy we Wrocławiu? Tylko nie polecajcie zakupów przez net, bo nie lubię tak kupować.
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:08   #727
vielleicht
Raczkowanie

GG do vielleicht

Emii- firmy to np. Panache, Freya, Curvy Kate, La Senza, z polskich Milena, Comexim, Avocado, Melissa. W pierwszym poście tego wątku masz wypisane sklepy z takimi obwodami. We Wrocławiu jest Milla przy rynku z tego, co kojarzę Panie na pewno pomoga Ci coś dobrać.
Erolek- bardzo podoba mi się Tania. Ciekawe, jak się będzie sprawować. Mam nadzieję, że się pochwalisz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 14:11   #728
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Ja mam problem, bo nie mogę znaleźć stanika 65 w obwodzie Przed ciążą nosiłam zawsze 70a i dopiero teraz jak skończyłam karmić i mierze moje staniki stare widzę, że to była pomyłka. Chodzi o to, że miseczka nie obejmuje całej mojej piersi, niby są małe, ale miska A jest za mała. Dobra byłaby 70B, ale jak mierzę 70B to za luźno jest w obwodzie.
Znacie firmy, które sprzedają staniki 65 pod biustem? Jakieś sklepy we Wrocławiu? Tylko nie polecajcie zakupów przez net, bo nie lubię tak kupować.
a sprawdziłaś swój rozmiar? kalkulator rozmiarów

z sieciówek od niedwana robi 65tki Atlantic i Esotiq, ale sprawdź swój rozmiar bo może się okazać że potrzebujesz 60tki jeśli czujesz że 70tki są za luźne
simeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 16:41   #729
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ciekawe co powiecie na to
typowy 75 B H&M, nawet go lubie ale miseczka wydaje sie za mala a z drugiej strony odstaje i zdarza sie że sutki wyskocza obwod no moglby byc ciasniejszy ale dopiero niedawno zaczelo mi to przeszkadzac kiedy zaczelam sie uswiadamiac

moje wymiary 70/85 czyli wychodzi 65D. Bede szukac w Poznaniu w podanych przez Was sklepach, mam nadzieje że coś ciekawego znajde.

Zdaje sobie sprawe że nie jest to idealny stanik, tak też czuje ale jestem ciekawa co jest nie tak? te slynne buły czy mi sie robia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6305701.jpg (128,5 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6305716.jpg (113,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6305724.jpg (113,9 KB, 50 załadowań)
Stary 2009-08-31, 16:44   #730
matra^
Rozeznanie

GG do matra^

_Ewelka_ a trzyma Ci się dobrze biustonosz na tym obwodzie? nie musisz się nic poprawiać, a jak poskaczesz i podniesiesz ręce w górę to trzyma się na miejscu?
matra^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 16:54   #731
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

nie jest jakos wyjatkowo luźny ale tak poprawiam, zwykle musze na ciagac w dol - tak samo jak podnosze rece do gory to caly stanik do gory, fiszbiny nie stykaja sie wtedy z cialem ale najbardziej denerwuje mnie to, jak mi sie odchyla kiedy sie pochylam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 17:04   #732
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ciekawe co powiecie na to
typowy 75 B H&M, nawet go lubie ale miseczka wydaje sie za mala a z drugiej strony odstaje i zdarza sie że sutki wyskocza obwod no moglby byc ciasniejszy ale dopiero niedawno zaczelo mi to przeszkadzac kiedy zaczelam sie uswiadamiac

moje wymiary 70/85 czyli wychodzi 65D. Bede szukac w Poznaniu w podanych przez Was sklepach, mam nadzieje że coś ciekawego znajde.

Zdaje sobie sprawe że nie jest to idealny stanik, tak też czuje ale jestem ciekawa co jest nie tak? te slynne buły czy mi sie robia
czemu nosisz 75tke jeśli masz 70 pod biustem?

odstaje bo miseczka jest za mała, fiszbiny też by mogły być ciut szersze - celują w początek pachy a powinny w środek
poza tym jak ma być dobra miseczka jak 1/3 jest z gąbki i nie ma miejsca na piersi

uważaj na panie w Yoshi, wciskają za ciasne obwody i za małe miseczki
na panią w Amazonce też uważaj, bo próbuje wciskać za luźne obwody,
w Avocado nie byłam, ale czytałam że też nie ma profesjonalnego brafittingu.

65D znajdziesz też w Atlanticu i Esotiqu. ja mam Esotiqa 65C i jest całkiem fajny

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
nie jest jakos wyjatkowo luźny ale tak poprawiam, zwykle musze na ciagac w dol - tak samo jak podnosze rece do gory to caly stanik do gory, fiszbiny nie stykaja sie wtedy z cialem ale najbardziej denerwuje mnie to, jak mi sie odchyla kiedy sie pochylam
i Ty twierdzisz że nie jest luźny? podjeżdżanie jest niedopuszczalne.. obwód ma podtrzymywać piersi a nie ramiączka.

Edytowane przez simeri
Czas edycji: 2009-08-31 o 17:05
Stary 2009-08-31, 17:04   #733
matra^
Rozeznanie

GG do matra^

Cytat:

no to sobie odpowiedziałaś na poprzednie pytanie. odstaje Ci miska, bo jest za duża względem obwodu. zmniejszasz obwód, zwiększasz miskę, wygarniasz do niej biust, żeby go ładnie ułożyć i obwód ściska Ci wszystko tak, że biustonosz ani nie drgnie kiedy się przeciągniesz. rozmiar 75 B to jest fikcja, no ale tak naprawdę strasznie ciężko znaleźć odpowiedni dla siebie biustonosz..
Stary 2009-08-31, 17:17   #734
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Gdzie znajde rozmiar 75E? Z usztywnianych
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 17:24   #735
matra^
Rozeznanie

GG do matra^

to ja mam pytanie z innej beczki - szukam biustonosza usztywnianego lub półsztywnego, który złączy piersi [niestety ja z tej większości Polek mam biust nie tyle na boki, bo po prostu większy odstęp na środku /: ] i lekko je powiększy, ogólnie nada im ładny kształt. moje wymiary to 77 pod i 96 w biuście

myślałam o inferno, ale biust mam na tyle wysoko, że nie trzeba go jeszcze bardziej podnosić, bo wyglądałabym jak kaczka z taką wypchniętą klatką (; ale czegoś w tym stylu szukam. mile widziane odpinane ramiączka i niski mostek (:
Stary 2009-08-31, 17:38   #736
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
czemu nosisz 75tke jeśli masz 70 pod biustem?
glupio sie poczulam nigdy wczesniej o tym nie myslalam, nie znalam sie na tym. Mam tez 70B z innych sklepow ale ten wydaje sie najciasniejszy

Cytat:
Napisane przez matra^ Pokaż wiadomość
no to sobie odpowiedziałaś na poprzednie pytanie. odstaje Ci miska, bo jest za duża względem obwodu. zmniejszasz obwód, zwiększasz miskę, wygarniasz do niej biust, żeby go ładnie ułożyć i obwód ściska Ci wszystko tak, że biustonosz ani nie drgnie kiedy się przeciągniesz. rozmiar 75 B to jest fikcja, no ale tak naprawdę strasznie ciężko znaleźć odpowiedni dla siebie biustonosz..
zgadzam sie z pogrubionym
rozumiem co jest źle, bede szukac dziekuje
Stary 2009-08-31, 17:55   #737
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Gdzie znajde rozmiar 75E? Z usztywnianych
polskie czy brytyjskie 75E? (jesteś pewna że to jest dobry rozmiar? )
może Ruby Pink Fifi albo Simone,
Curvy Kate Showgirl Tease me i Thrill me ładnie leżą,
Panache Inferno leży różne ale jest multiwayem co jest przydatne,
Milena ma jakieś usztywniane i półusztywniane,
Melissa ma tylko jeden (0042),
Effuniak (http://ewamichalak.blogspot.com/),
La senza (www.lasenza.co.uk)
hmm jakoś więcej nie przychodzi mi do głowy

a znajdziesz je w sklepach stacjonarnych i internetowych polecanych w pierwszym poście

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
glupio sie poczulam nigdy wczesniej o tym nie myslalam, nie znalam sie na tym. Mam tez 70B z innych sklepow ale ten wydaje sie najciasniejszy
70B ma mniejszą miseczkę niż 75B, dlatego wydaje Ci się ciasne, bo piersi wypychają miseczkę do przodu i ciągną za sobą obwód. 65D i 70C ma miseczkę wielkości 75B.
Stary 2009-08-31, 18:22   #738
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

no właśnie czytałam o tyh miskach dlatego mam zamiar kupic 65D tak jak kalkulator mi wyliczyl, ogladam rozne zdjecia, strony, ale jednak wolalabym przymierzyc w sklepie a poźniej zamawiac przez neta.

O esotiqu tez czytalam i jeszcze marks & spencer ,
Stary 2009-08-31, 20:56   #739
braworka
Zakorzenienie

na dopasownej promocja na cleo
..tylko dla czego nie ma moich rozmiarów
braworka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 21:23   #740
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez braworka Pokaż wiadomość
na dopasownej promocja na cleo
..tylko dla czego nie ma moich rozmiarów
No właśnie,ja się tak nakręciłam na Georga w promocji a tu nie ma rozmiaru(chociaż może to i lepiej...)
Stary 2009-08-31, 21:56   #741
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

dziewczyny, mam do Was prośbę: przy moich 73 cm pod biustem i tak 82-83 cm w biuście, kalkulator wyliczył mi miseczkę 30C, polskie 65B. Na jakimś forum dotyczącym brafittingu widziałam, że dziewczynie, która miała wymiary podobne do moich, polecano 30DD. Jak myślicie, który z tych rozmiarów bardziej by pasował? z góry dzięki
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 21:58   #742
czarna_90
Raczkowanie

Czy któraś z was kupowała w sklepie only her?
Czy nie ma problemów ze zwrotem? Chciałabym kupić kilka, poprzymierzać i wybrać najlepszy, a mam złe doświadczenia ze zwrotem biustonoszy kupionych w sieci.
czarna_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:04   #743
kasiek87
Kokon pro

ja dzis bylam w karoline mialbyc minuet, dostalam maila ze jest w sb jakos a tam co nico, bo kurier nie dojechal, 2 raz juz nie mialam sily isc na drugi koniec miasta i zla jestem troche no moze jutro sie przejde, byla maia ale nie powala i w moim rozmiarze wg mnie strasznie wysoka pod pacha jest jak pech to pech

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:10   #744
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez czarna_90 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was kupowała w sklepie only her?
Czy nie ma problemów ze zwrotem? Chciałabym kupić kilka, poprzymierzać i wybrać najlepszy, a mam złe doświadczenia ze zwrotem biustonoszy kupionych w sieci.
i polecam bardzo, właścicielka się udziela tutaj w wątku jest 10% zniżki dla nowych klientek, więc mnie koszty przesyłki odpadły akurat, i zostałam zapewniona, że w razie czego mogę odesłać i wymienić.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:21   #745
margotek
Rozeznanie

Hej dziewczyny Juz od pewnego czasu staram się kupowac staniki w dobrze dobranym rozmiarze Jedyny stanik który wg mnie jest super to Debenhams 30FF miękki ale mój ulubiony, przyjemnie cisnący nie wymagający poprawiania Mam też dwa z kostara ale bardotka oo17 w rozmiarze 65f jest za mała, a drugiego nawet nr nie pamietam ale ma termicznie formowane miseczki i jest jakby lekko za duży? mam 65 G plus za odpinane ramiączka.

Niedługo wypłata za wakacyjną robotę, także planuję zakup ok. 2 nowych staników, ale chce zaryzykować w coś lepszego jak maskaradki Podoba mi się aragon, shanghai i polka (strasznie) Poza tym potrzebuje bardotki.

moje wymiary to 70 (na wydechu ciasno ściśnięte) i 89 (bez stanika wyprostowana) w zwisie (rozumiem, że trzeba się pochylić bez stanika?) to 96

Jak myślicie jaki rozmiar powinnam brać? myśląłam o 30FF?

margotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:38   #746
simeri
Wtajemniczenie

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;14013824]dziewczyny, mam do Was prośbę: przy moich 73 cm pod biustem i tak 82-83 cm w biuście, kalkulator wyliczył mi miseczkę 30C, polskie 65B. Na jakimś forum dotyczącym brafittingu widziałam, że dziewczynie, która miała wymiary podobne do moich, polecano 30DD. Jak myślicie, który z tych rozmiarów bardziej by pasował? z góry dzięki [/QUOTE]
nawet gdyby miała identyczne wymiary nie znaczy, że ma taki sam biust jak Twój piersi mogą mieć różne kształty przy tych samych wymiarach i dlatego potrzebować różnych rozmiarów. rozmiar miseczki zmienia się w polskiej rozmiarówce co 2cm w brytyjskiej o 2,5cm, wystarczy inaczej się zmierzyć i już nam wychodzi inny wynik, więc wynik z tabelki jest tylko orientacyjny i trzeba go zweryfikować nabiustnie

pod biustem mierzyłaś się bardzo ciasno i na wydechu?

ja myślę, że 65B będzie małe, lepiej spróbuj polskiego 65C/D i brytyjskiego 30C/D.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez margotek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Juz od pewnego czasu staram się kupowac staniki w dobrze dobranym rozmiarze Jedyny stanik który wg mnie jest super to Debenhams 30FF miękki ale mój ulubiony, przyjemnie cisnący nie wymagający poprawiania Mam też dwa z kostara ale bardotka oo17 w rozmiarze 65f jest za mała, a drugiego nawet nr nie pamietam ale ma termicznie formowane miseczki i jest jakby lekko za duży? mam 65 G plus za odpinane ramiączka.

Niedługo wypłata za wakacyjną robotę, także planuję zakup ok. 2 nowych staników, ale chce zaryzykować w coś lepszego jak maskaradki Podoba mi się aragon, shanghai i polka (strasznie) Poza tym potrzebuje bardotki.

moje wymiary to 70 (na wydechu ciasno ściśnięte) i 89 (bez stanika wyprostowana) w zwisie (rozumiem, że trzeba się pochylić bez stanika?) to 96

Jak myślicie jaki rozmiar powinnam brać? myśląłam o 30FF?
wg tabelki na 89 w biuście jest 30E, ale masz dużą różnicę między zwisem a wyprostem, więc na pewno o jedną miseczkę więcej powinnaś brać czyli 30F. czy aż 30FF to nie wiem. najlepiej jakbyś mogła zamówić dwa rozmiary żeby porównać i potem niepasujący odesłać. maskaradki najlepiej leżą w rozmiarze pasującym na styk, ale najlepiej poczytaj np. na balkonetce co dziewczyny piszą o poszczególnych modelach.

Edytowane przez simeri
Czas edycji: 2009-08-31 o 22:40
Stary 2009-08-31, 23:51   #747
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
nawet gdyby miała identyczne wymiary nie znaczy, że ma taki sam biust jak Twój piersi mogą mieć różne kształty przy tych samych wymiarach i dlatego potrzebować różnych rozmiarów. rozmiar miseczki zmienia się w polskiej rozmiarówce co 2cm w brytyjskiej o 2,5cm, wystarczy inaczej się zmierzyć i już nam wychodzi inny wynik, więc wynik z tabelki jest tylko orientacyjny i trzeba go zweryfikować nabiustnie

pod biustem mierzyłaś się bardzo ciasno i na wydechu?

ja myślę, że 65B będzie małe, lepiej spróbuj polskiego 65C/D i brytyjskiego 30C/D.
tak, jak najciaśniej pod biustem dzięki wielkie za pomoc
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 06:27   #748
Anemone
Mother of Cat

Wiecie, byłam bardzo niezadowolona z tego, że musiałam robić zakupy przez Internet. Z tego powodu straciłam ponad 30 zł, a u mnie z pieniędzmi krucho...

Potrzebowałam biustonosza na JUŻ, bo stary się rozwalił... Odwiedziłam atlantica i szczerze powiedziawszy nie spodziewałam się żadnych rewelacji. Ba, ja nawet nie sądziłam, że naprawdę coś znajdę.
A tu miłe zaskoczenie
Trafiło na biustonosz firmy Ava. Ścisły, obwód nie podjeżdża, zapinam się na pierwszą haftkę, miski celują w środek pachy... Mimo, że to był0 70E , podczas, gdy zwykle nosiłam... 60G było za małe, 60I za duże, więc pewnie 60H
I widziałam również staniki w rozmiarze 65F, Nawet mierzyłam łudząc się, że jednak...
Nawet Dalię widziałam. Ale straszny rozciągliwiec już na pierwszy rzut oka...

Wnioski? Lobbujmy dalej, to poszerzą rozmiarówkę!

Edit: zakupu dokonałam za śmieszne pieniądze w porównaniu do tego, co wcześniej...
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017

Edytowane przez Anemone
Czas edycji: 2009-09-01 o 06:28
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 07:39   #749
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
Wiecie, byłam bardzo niezadowolona z tego, że musiałam robić zakupy przez Internet. Z tego powodu straciłam ponad 30 zł, a u mnie z pieniędzmi krucho...

Potrzebowałam biustonosza na JUŻ, bo stary się rozwalił... Odwiedziłam atlantica i szczerze powiedziawszy nie spodziewałam się żadnych rewelacji. Ba, ja nawet nie sądziłam, że naprawdę coś znajdę.
A tu miłe zaskoczenie
Trafiło na biustonosz firmy Ava. Ścisły, obwód nie podjeżdża, zapinam się na pierwszą haftkę, miski celują w środek pachy... Mimo, że to był0 70E , podczas, gdy zwykle nosiłam... 60G było za małe, 60I za duże, więc pewnie 60H
I widziałam również staniki w rozmiarze 65F, Nawet mierzyłam łudząc się, że jednak...

Edit: zakupu dokonałam za śmieszne pieniądze w porównaniu do tego, co wcześniej...
a wstaw zdjęcie, bo aż ciekawa jestem jak to coś wygląda :P
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 08:04   #750
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość

A tu miłe zaskoczenie

Pokaż zdjęcia koniecznie, bo umieram z ciekawości!

BTW, jakie masz wymiary?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości