|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i joyce to sliczna szczupla dziewczyna i nie wiem co tu robi ![]() \ ide sie upiekszyc ![]()
![]() |
#723 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() virgiono szkoda piesków ale co zrobic..pomyśl sobie, że może jednak ktoś je wezmie kiedyś i sie jednak nimi zaopiekuje ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-02 o 20:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
dziewczyny szok, wchodze na allegro i tak sobie ogladam ubrania, nic szczegolnego tak o , wlaczam a tu rozmair XS XXS!!!!!!!!!!!
no sorrry ale w takim badz razei w co ja mam sie ubrac jak mi potrzeba XXXXXXXXXXXXL ;/ spoko same suche szkapy tylko maja sie w co odziać;/
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
bardzo sie ciesze ze spotkanko sie udalo!!!
![]() ![]()
#726 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę spotkania!!! I ciągle mam nadzieję, że kiedyś uda nam się wszystkim zebrać
![]() No i przyznajcie się, coście tam na nas naplotkowały!! ![]() Cytat:
Ok, zmykam, wkręciłam się w książkę Cobena (mój pierwszy raz z nim ![]() A z ilością basenów to dziś chyba przesadziłam, bo boli mnie kręgosłup. ![]()
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
no znalazlam cos dal siebie, chyba zaraz klikne na kup teraz
![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item747789824_..._czerwien.html
![]() |
#728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sam sex ![]() ![]()
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
troche sie obawiam, ale moze kotras z was tez chce to wezme kilka;d
![]() |
#730 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() virginio, strasznie mi przykro z powodu piesków... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cofam to co powiedziałam ogólnie o facetach. Może i są czasem beznadziejni, ale ja jestem milion razy gorsza... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja chyba ide do lozeczka bo mala mnie tak kopie po pecherzu ze juz nie daje rady ![]() milej nocki ![]()
![]() |
#732 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ojej, mała faktycznie niezły piłkarz ![]() ![]()
![]() |
#733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o rossmanna to napewno polecam Ci płyn do kąpieli BD ja na razie mam niebieski, ale Malinn wychwala tu pod niebiosa nagietkowy, więc ten pewnie będzie następny. Pieni się jak szalony a nie ma SLSów. Mamy jeszcze kremik na odparzenia tzw do pupy - sudocrem się chowa. Polecam też balsam nagietkowy i kremik do buźki. Pieluchy też są fajne - grubsze od pampersów, ale tak samo dobre. To taka wersja pośrednia między pampersami a huggiesami, które są beznadziejne. Tak więc jeśłi akurat nie ma nigdzie promocji na papmersy, to kupujemy BD. Chusteczki jak już pisałałam do bani, ja polecam pomarańczowe pampers clean&play ślicznie pachną, są mięciusie i tańsze od bambino. Ja polecam też serię BD dla mam, jest świetna - dziewczyny napisały cały elaborat na temat zastosowania kremu cyckowego (takiego malusiego na bolące sutki), do tego żel pod prysznic, balsam, oliwka - rewelacja. Ja odstawiłam inne balsamy. Dla mnie fajna jest też biała seria BD - świetny nawilżacz po kwasach. Aaaa no i jeszcze niebieski płyn z pompką - super do mycia twarzy, jako żel do higieny intymnej i w ogóle... do wszystkiego. ![]() ![]() Co do mojego wzrostu... hmm... oj chciałabym być niższa... mam 180cm. A ząbki masakra. Właśnie Niuńka zasnęła. Normalnie chodzi spać o 20tej... Fajnie, że już masz internet. Mam nadzieję, że sprawa z bankiem też już się wyjaśniła. Pochwal się jakim samochodzikiem jeździsz. Cytat:
Fajne te buciorki. Ja myślałam o fioletowych albo szarych. Nie mogę się tylko zdecydować kozaki czy botki. Zobaczymy. Dotarł link? Cytat:
Baw się dobrze kochana i wracaj do nas w poniedziałek. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hihi - a ja powiem coś nietypowego - ja kocham samochody. Uwielbiam jeździć i coś o nich wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wspólczuję z powodu piesków kochana. Trzymaj się. Ja też kocham zwierzaki. Mam nawet jednego, nawet podobnego do Tysiowego, tylko ma krótszą sierść. Jest kochany. A House'a nie kocham... nie wiem. Jakiś taki antypatyczny jest i strasznie zadufany w sobie, choć przy tym inteligentny. Mamrociu mnie tysz Niuńa strasznie kopała. Szczególnie wieczorem, jak kładłam się spać to ona zaczynała... Ale wiesz,strasznie mi potem tego brakowało. Uwielbiałam to uczucie, choć czasem dawała popalić aż mnie wszystko bolało. Zmykam. Miłej nocki. ![]() Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2009-10-02 o 21:38 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zadomowienie
|
Ja jestem chętna
![]() ![]() a tak żartując jak nie możesz znaleźc nic ciekawego to może kup 2 sztuki i zrób jedna ![]() A tak poważnie to Cię rozumiem...dla chudzinek jest wieele ciekawych rzeczy a dla nas juz nie koniecznie...ale w sumie i tak np. pare lat temu było gorzej a obecnie uważam, że nawet my z większym rozmiarem mamy jakiś tam wybór ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | ||
Zadomowienie
|
w tej szmatce to wogole jak bez niczego sie chodzi;D
Cytat:
![]() ![]() ja mam jzu i fioletowe i szare hihi;D ja gdybym sie zasunela to bym sobie kupial kozaczki, ale neistety pozostaja mi tylko botki;/ dotarł;* ale boje sie go obejrze....i tak strasznei nei lubie czytac w grejsach;/ a wiesz maleńka, staram sie hihi;D bo raz mi moj kochany braciszek powiedizla ze nic nei umiem [nie nie mlodszy, 5 lat starszy] Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- ziom;D ja mam 164;D jestem karłem przy Tobie, dziewczyny jaki mi własnei link kolega wyslał, to leże i sikam ze smichu....tu nei mgoe pozkaz bo jest neicenzuralny, ale kamana na nasza rodzinna poczte a ahahah, mama nadzieje ze kazda pelnoletnia;d
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nawet swojego faworyta - tańczy od 25-35 sekundy filmiku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie będę opisywać szczegółów bo i tak strasznie Was zamęczam moimi żalami itp.
Postanowiliśmy z Tżtem, że hm... no właśnie, że musimy przemyśleć parę spraw i to, czy chcemy być nadal ze sobą... :/ ![]() ![]() ![]() ![]() Kiepsko, nie? ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Oooooooooooooooo wileńskie wesele? Kochane, ja już tego linka rok temu widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeden typek przypomina mojego wykładowcę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() Niuniua nie boj sie wszystko bedzie ok nawet jesli sie rozstaniecie to nie koniec swiata, a wg mnie tak sie stanie bo wybacz skoro tak dlugo jestecie razem a zadna deklaracja z jego strony nie padla wiec wiesz nie wiem czy jest sens. Tyska ale ty masz pomysly ![]() co do reszty to wypowiem sie pozniej ![]() dzis ze strachem weszlam na wage i myslalam ze dostane zawalu ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze wc |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też wpadłam tylko na chwilkę. Dzisiaj jedziemy z Tżem do jego rodziców na noc, bo jest jakaś uroczystość na cześć zmarłego dziadka, także pewnie odezwę się do Was dopiero jutro późnym popołudniem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Blokerko a gdzie mieszkasz? Ja niedaleko multikina a wcześniej mieszkałam na Waryniolu Ines i jak się biega w butach?? Olcia na razie nie mam żadnych objawów i to mnie bardzo martwi ![]() Niuska dzieki za przepisy Mamrotko dziękuje ![]() Niuniuśka to z tymi facetami to już od dawna wiedziałam że beznadziejni ![]() virginia współczuję z pieskami ![]() fiolusiek brawa za wagę ![]() u mnie dobrze – staram się jeść ładnie tj. zdrowo. Nie grzeszę za bardzo – wczoraj mamą robiłyśmy smażoną cebule w cieście naleśnikowym – pyyyyyszne to jest a i ćwiczyłam sobie troszkę też wczoraj. Pozdrawiam buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
masakra
![]() ![]() Niuniuska ehhh smutne to co napisałaś...ja mimo wszysto życzę Wam abyście się nie rozstawali i wg mnie to, że TŻ się jeszcze nie oświadczył to tak do końca o niczym nie świadczy w przeciwieństwoe do tego co fiolusiek napisał fiolusiek GRATULEJSZYN ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tu chodzi o to, że ja się zmieniłam i naprawdę ciężko ze mną wytrzymać... Wiem, ze kiedyś taka nie byłam i nie było problemów w związku... Ja zdaje sobie z tego sprawę, staram się, ale za chwilę znów coś mnie wkurzy i babach - jazda, jazda. Potem dopiero myślę, że źle zrobiłam, przepraszam i tak w kółko.... On jest głównie kochany, stara się, jest czuły i opiekuńczy, ale ma też silny charakter: jest uparty i lubi postawić na swoim, co powoduje, że ciężko nam ze sobą rozmawiać. Ja wiem, że on nie chce się rozstawać bo się bardzo stara by było ok. Nawet wczoraj jak zaproponowałam byśmy to wszystko przemyśleli i nie widzieli się jakiś czas, to myślałam, że serce mu porwałam na strzępy tymi słowami:/ Ja też nie chcę bo jest miłością mojego życia i kocham go najbardziej na całym świecie, ale skoro dzieje się źle i nie umiemy ze sobą nawet gadać ostatnimi czasy, to trzeba coś zrobić... a właściwie to ja powinnam coś ze sobą zrobić :/ jeśli nie chcę go stracić. ;| Fiolusku, gratki z okazji spadku wagi!!! A to dzisiaj randka z Panem M.? ![]() BRY ![]() jak zwykle mało spałam, znów miałam koszmary;/ Dzisiaj chyba jadę na wieś, ale coś zzzzzimniutko :/ Teraz zmykam na gofra ![]() buziaki miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() Ja też tak sądzę, jak pisałam już przed chwilą - nie o oświadczyny chodzi, bo ja wiem, że wcześniej czy później (w tym przypadku) to nastąpi. Znam go, wiem, że tego chce. Problem leży w Nas - pośrodku, oboje mamy bardzo silne charaktery, chociaż głównie chodzi o mnie (zawsze mówiłam, że to on jest "lepszą połówką", nie ja;p). Mam świadomość, co robię źle, potrafię przyznać się do błędu, ale cholera nieustannie te błędy mimo wszystko powtarzam. No jakaś tępa istota ze mnie chyba, skoro nie umiem się poprawić. ;/ My się nawet na kilka dni w życiu nie rozstawaliśmy, nigdy nie zrywaliśmy ze sobą więc ten tydzień to będzie jakaś masakra... Heh, to chyba prawda, że po 5 latach pojawiają się kryzysy w związku;/
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-10-03 o 08:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Niuniusko uważam na siebie
![]() Kochana nie wiem co napisać Ci w związku z TŻ etm. wg mnie najważniejsza jest rozmowa ale może warto chwilkę odpocząc i przemyśleć kilka spraw by mieć świeze spojrze na sytuacje - czego wam życze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
Ninua !!! Ochłon trochę, przemysl wszystko, odpocznijcie od siebie ale moim zdaniem nie warto niszczyc czegoś co się budowało 5 lat...tym bardziej, że piszesz, iż jest to Twoja miłośc zycia a z tego co widze dla TŻ tez jestes ogrooomnie ważna !!!!
Moze to po prostu zwyjły kryzys....jakaś monotonia ....gówa do góry !!!! ![]()
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki!
Gratuluję Wam zakupów obuwinczych - przez moment prawdziwy wątek modowy się tutaj zrobił ![]() ![]() Virginia, przykro z powodu piesków. Ten Wasz teść to naprawdę ma coś nie po kolei. Żeby się na pieskach mścić? Eh... szkoda gadać. A oddaliście je komuś czy do schroniska? Niuniusia, wydaje mi się, że chyba dobrze zrobiłaś z tym tygodniem wolnym od spotkań. Wydaje mi się, że skoro oboje chcecie być ze sobą, to nie ma szans żeby on jakoś zaszkodził. A może jak sobie odpoczniecie, to będziecie mieć dla siebie więcej cierpliwości. Joyce, znam Little Earthquakes, a potem mam czarną dziurę i pojawia się dopiero Scarlet's Walk, no i wszystkie następne płyty. Widzę, że chyba mam sporo do nadrobienia. Ale to dobrze ![]() Joyce i MallinkoNo i tak zazdroszczę Wam tego spotkania! ![]() ![]() Aniellko, to mieszkamy w sumie blisko siebie! Jakiś kwadrans drogi ![]() ![]() ![]() A u mnie TeŻ się rozchorował. Chyba zaraziłam bidulkę. Ale jest jeden plus ![]() ![]() and WHERE ARE YOU LIMONKA??? My tu umeiramy z rozpaczy i tęsknoty!!! Pozdrowionko Laseczki ![]() Bye!
#748 |
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrry gwiazdy
![]() I'm back ![]() ![]() Niunius- strasznie mi przykro kochanie, że z TŻ-tem wyszło tak a nie inaczej ![]() ![]() Nie bądź też dla siebie taka surowa. Ostatnio przeżywasz ciężkie chwile, masz prawo mieć zły nastrój i inne niefajne jazdy. Straciłaś kogoś bardzo bliskiego... To nierealne, żebyś znów stała się sobą w przeciągu kilku tygodni. Poza tym zawsze wychodzę z założenia, że problemy w związku zawsze są wypadkową postępowania dwóch osób, więc wina na pewno nie leży tylko po Twojej stronie ![]() Trzymaj się cieplutko i gdybyś czegoś potrzebowała to wiesz ![]() Anielllko- GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Strasznie się cieszę, że będziemy miały kolejnego małego kurczaczka ![]() Virginio- przykro mi z powodu psiaków, ale podobnie jak dziewczyny myślę, że może tak właśnie będzie dla nich lepiej... Tysiu- brawa, brawa dla te Pani ![]() ![]() A przynajmniej ja nie jestem dla Ciebie żadnym zagrożeniem ![]() Fioluśku- gratuluję ![]() ![]() Malinn, Joyce- ależ Wam zazdroszczę spotkania!!!!!! Chociaż bardzo nieładnie z Waszej strony, że mnie tak obgadywałyście bezczelnie (tak mnie właśnie podejrzanie uszy piekły!!!) ![]() Też mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać jeśli nie co do jednej, to przynajmniej w jakimś większym gronie. To może teraz szybko powiem co u mnie... Na początek to co interesuje Was najbardziej czyli kolejny odcinek z cyklu 'Pokręcone życie uczuciowe Lim'. Przygotujcie się na nagły zwrot akcji, usiądźcie i odłóżcie napoje i jedzenie, coby sobie komputera nie opluć z wrażenia... Wczoraj poznałam przesympatyczną dziewczynę. Jest śliczna jak laleczka, czarująca, bardzo inteligentna i tak się śmiesznie składa, że od kilku lat jest związana z Mr Szefem ![]() ![]() Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę... Naprawdę. Jest to szczera, niekłamana nienawiść. Koniec tematu. Poza tym zrobiłam sobie wczoraj rewolucję na głowie i farbnęłam się na czekoladowy brąz. Wyszło nawet ok, chociaż zdecydowanie będę musiała się kilka razy machnąć na solarium, bo jednak do tego koloru jestem troszeczkę zbyt blada. W wolnej chwili postaram się cyknąć sobie jakąś fotkę i wrzucić na maila. Poza tym będę się jednak uczyć hiszpańskiego. Mr Szef nagle zmienił decyzję... To ma nawet swoją nazwę. Wyrzuty sumienia ![]() Dieta leży i kwiczy, z uwagi na to, że jak już wspominałam przez 3 wieczory z rzędu wypiłam swój miesięczny przydział alko ![]() Ale już będę grzeczna. Serio, serio. Pozdrawiam, ściskam, całuję ![]() ![]() ![]()
#749 |
Zakorzenienie
|
hej hej dziewojki moje
![]() jak na arzie melduje sie ze ejstem i zaraz jakos nadrobie to co napisalyscie ![]() nie mam czasu jak na razie tu uczelnia tam jeszcze cos i jak wracam do domu to jestem padnieta no ale to kwestia przyzwyczajenia bo sie troszke rozleniwilam przez te waacje ![]() a i w ogole to trafilam na grupe w ktprej sa fantastyczni ludzie ![]()
#750 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
Wiesz, ja zawsze miałam duże problemy ze zrzucaniem kg, może już taka moja 'uroda'.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to w Housie dziewczyny zwykle lubią także jego chabrowe oczka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
![]() A pieski oddaliśmy komuś, ale trochę w ciemno, bo daliśmy po prostu ogłoszenie. Ktoś się zgłosił, i już. Zależało nam na tym, żeby oddać je razem, bo one od małego są razem chowane, i nie wyobrażam sobie, żeby je rozdzielić. Cieszę się więc, że przynajmniej są razem, więc może chociaż dzięki temu jest im raźniej. Oddaliśmy je na wieś, ale jakiemuś młodemu chłopakowi (mniej więcej w naszym wieku), który wyglądał dość sympatycznie, więc może jednak będzie OK. Poza tym widzieliśmy, że były tam już inne zwierzaki i nie wyglądało na to, żeby było im tam źle. TŻet też spytał, czy będziemy mogli odwiedzać pieski, i chłopak się zgodził, więc może nie trafiły najgorzej... No wreszcie, gwiazdo!! Dobry!! Cytat:
![]() Cytat:
I co? I już? Całe jedno zdanie do mnie napisałaś? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A my z TŻetem niedawno wstaliśmy ![]() ![]() ![]() A ponieważ wszystkie moje spodnie z tamtego sezonu są za duże, a nowych póki co nie znalazłam, zaniosę je też chyba do zwężenia. Taki oto mam program na czas kryzysu ![]() Aha! nie chwaliłam się Wam chyba jeszcze, że poprowadzę kursy unijne (z ang. oczywiście) dla rolników ![]() Kurs niestety nie potrwa długo, i godzin nie jest dużo, ale lepszy rydz niż nic, prawda? Ciągle mam nadzieję, że coś się jeszcze ruszy, choć narazie nie idzie mi dokładnie tak, jak przewidywałam... ![]() No proszę i zadzwonił właśnie tel. i umówiłam się na nowe korki ![]() ![]() Ale to Was kochane nie zwalnie z obowiązku trzymania za mnie kciuków!!! Co do dnia dzisiejszego, jak już pisałam, basen chyba sobie odpuszczę. Wyglądam za okno i chyba wolę zaszyć się póki co w domku. Zwłaszcza, że na wieczór umówiliśmy się już ze znajomymi, którzy mieszkają gdzieś za Suwałkami. A jakie Wy macie plany? Ściskam! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-10-03 o 11:47 |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.