Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 12:47   #721
etherna83
Raczkowanie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Drogie dziewczyny dziękuję Wam serdecznie.

Carol77 widzę że faktycznie obydwie jesteśmy w tej samej sytuacji. Z tymi skakającymi okrasami może byc nam niestety ciężko...ale ja mam nadzieje że w końcu się uda...w sumie to dopiero początek starań....
a jakie tabsy brałaś? ja Yasmin. Zanim zaczełam je brać to miałam totalnie rozregulowany organizm...czasem dostałam na 29 czasem na 38...czasem wcale.. boje sie ze teraz to może mieć przełożenie na starania o dzidziusia...
etherna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:48   #722
syyluusiiaa
Rozeznanie

Witam przyłacze sie do was, jestem w 3 miesiacu ciąży ogolnie wpadka
ale jestem szczesliwa z moim TŻ ze za nie dlugoo bedziemy mieli potomka obawa jest, bardziej boje sie porodu i to jak bedzie wygladalo zycie po porodzie , tym bardziej ze to nasz pierwsze malenstwo

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:49   #723
latko0
Zadomowienie

Kurcze dziewczyny powiem wam że po wpisie macochy tak się zestresowałam że szok i zaczęłam wariować, już jakieś najczarniejsze wizję mam w głowie że zapalenie wyrosta i że trzeba będzie wyciąć, albo że może to ciąża pozamaciczna , a jak na złość pomimo że to warszawa to nawet prywatnie 1-2 tyg
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:49   #724
Edzia400
Zakorzenienie

Dziewczyny czy te zafasolkowane tez tak maja jak ja Jestem płaczliwa bosz ja teraz czytam co piszecie i płacze jak bóbr jestem wredna i bezuczucia po kazdym krzycze i sama nie wiem co i jak z moich obliczen wychodzi ze dzis mam 1 dzien 6 tyg według jednego kalkulatora to ze w 7 ostania @ tzn 1 dzien ostatniej @ miałam 4 sieprnia bete mam miedzy 6- a 7 12135 chociaz na wykresie jest napisane
6-7 tydz : 158-31795
7 tydz 3697-163563
i znów sie martwie czy dobrze mam ja oszaleje normalnie
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:51   #725
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
ale jestem szczesliwa z moim TŻ ze za nie dlugoo bedziemy mieli potomka obawa jest, bardziej boje sie porodu i to jak bedzie wygladalo zycie po porodzie , tym bardziej ze to nasz pierwsze malenstwo
Hejjj witamy i wielkie gratki dla Was
Chyba wiekszosc kobiet boi sie porodu Moim zdaniem reszty nie musisz sie obawiac bo wiele Ci instynkt podpowie, zawsze jakas znajoma sie znajdzie co doradzi, tesciowa, mama Wszystkiego sie nauczysz
Ja mam o tyle fajnie ze moge sobie pocwiczyc z Julkiem Umiem sie nim zaopiekowac a na poczatku balam sie to malenstwo wziac na rece w ogole
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:53   #726
etherna83
Raczkowanie

Cytat:

No to WIELKIE GRATULACJE!

dzidziuś to zawsze coś pięknego niezależnie czy wpadka czy nie grunt zebys bardzo kochała dzieciątko
Stary 2009-09-15, 12:54   #727
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny powiem wam że po wpisie macochy tak się zestresowałam że szok i zaczęłam wariować, już jakieś najczarniejsze wizję mam w głowie że zapalenie wyrosta i że trzeba będzie wyciąć, albo że może to ciąża pozamaciczna , a jak na złość pomimo że to warszawa to nawet prywatnie 1-2 tyg
nie wolno bagatelizowac takich rzeczy ;>
Umow sie najszybciej jak sie da, miejmy nadzieje, ze to nic powaznego
Moja kolezanka miala kiedys zapalenie wyrostka i to przechodzila... Ledwo szla, ale powiedziala ze na stol sie nie da polozyc, glupia.
Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy te zafasolkowane tez tak maja jak ja Jestem płaczliwa bosz ja teraz czytam co piszecie i płacze jak bóbr jestem wredna i bezuczucia po kazdym krzycze i sama nie wiem co i jak z moich obliczen wychodzi ze dzis mam 1 dzien 6 tyg według jednego kalkulatora to ze w 7 ostania @ tzn 1 dzien ostatniej @ miałam 4 sieprnia bete mam miedzy 6- a 7 12135 chociaz na wykresie jest napisane
6-7 tydz : 158-31795
7 tydz 3697-163563
i znów sie martwie czy dobrze mam ja oszaleje normalnie
I co sie stresujesz?:P Kochanie, uspokoj sie. Plakac kazdy ma prawo i krzyczec tez, oczywiscie dopoki nie robisz tym komus krzywdy
A obliczeniami sie tak nie stresuj, pojdziesz do gina to wszystko Ci powie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 12:56   #728
etherna83
Raczkowanie

Cytat:

tylko bez nerwów ( i kto to mówi) ale najlepiej skonsultować sie ze specjalista a przez ten czas nie wariować.
Stary 2009-09-15, 12:56   #729
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

matko ja to się wogóle nie wypowiadam na ten temat.... kompletnie się na tym nie znam.. dobrze ze jak zaczeliśmy planowac ciążę nie czytałam na ten temat nic bo bym oszalała.. myslałam ze to tylko jakoś na cykl sie patrzy i tyle a wy jakies obliczenia straszne

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-09-15 o 12:58
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:58   #730
latko0
Zadomowienie

Witaj syyluusiiaa no i oczywiście gratulacje. Nic się nie martw, napewno będzie dobrze, każda kbieta która ma dzidzi przeszła poród i jest dobrze więc na pewno nie jest tak źle .
Stary 2009-09-15, 12:59   #731
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Hejjj witamy i wielkie gratki dla Was
Chyba wiekszosc kobiet boi sie porodu Moim zdaniem reszty nie musisz sie obawiac bo wiele Ci instynkt podpowie, zawsze jakas znajoma sie znajdzie co doradzi, tesciowa, mama Wszystkiego sie nauczysz
Ja mam o tyle fajnie ze moge sobie pocwiczyc z Julkiem Umiem sie nim zaopiekowac a na poczatku balam sie to malenstwo wziac na rece w ogole

tak na wstepie juz rozmawialam z kolezankami ktore sa szczesliwymi mamusiami, jedne mowia ze to straszny bol nie do zniesienia inne ze poszlo szybko latwo i bezbolesnie, jak sobie o tym mysle to az serce mi wali jak oszalale

Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość
No to WIELKIE GRATULACJE!

dzidziuś to zawsze coś pięknego niezależnie czy wpadka czy nie grunt zebys bardzo kochała dzieciątko

juz bardzo mocno kocham moja mala fasolke

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 13:01   #732
latko0
Zadomowienie

Cytat:
tylko bez nerwów ( i kto to mówi) ale najlepiej skonsultować sie ze specjalista a przez ten czas nie wariować.
nie no tak strasznie się nie denerwuje, tylko czarne myśli mi krążą po głowie.
Stary 2009-09-15, 13:05   #733
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Odganiamy !!!! sio sio
Stary 2009-09-15, 13:07   #734
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
NO RZECZYWIŚCIE RÓŻNICA
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 13:14   #735
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Drogie dziewczyny dziękuję Wam serdecznie.

Carol77 widzę że faktycznie obydwie jesteśmy w tej samej sytuacji. Z tymi skakającymi okrasami może byc nam niestety ciężko...ale ja mam nadzieje że w końcu się uda...w sumie to dopiero początek starań....
a jakie tabsy brałaś? ja Yasmin. Zanim zaczełam je brać to miałam totalnie rozregulowany organizm...czasem dostałam na 29 czasem na 38...czasem wcale.. boje sie ze teraz to może mieć przełożenie na starania o dzidziusia...
Cytat:
tak na wstepie juz rozmawialam z kolezankami ktore sa szczesliwymi mamusiami, jedne mowia ze to straszny bol nie do zniesienia inne ze poszlo szybko latwo i bezbolesnie, jak sobie o tym mysle to az serce mi wali jak oszalale

juz bardzo mocno kocham moja mala fasolke

etherna83 kochana ja brałam 8 lat stare tabsy Regulon, z tego powodu, ze te nowe typu Yasmin i Yasminelle powodowały u mnie ból łydek i lekarz się wystraszył zakrzepicy i wróciłam do Regulonu. Cykle przed braniem miałam identyczne jak TY!!!!! czyli wszystko pokopane totalnie. Co do zajścia to niekoniecznie musimy miec kłopoty, trzeba jeszcze poczekac, ja wybieram sie do lekarza jak dostanę, tzn po@ no chyba, ze nie przyjdzie to też pójdę nic się nie stresuj, razem bedzie nam raźniej a jeszcze co do nieregularnych cykli to owocem ich jest już moja 11 latka także główka do góry

Sylusia buziaki, witamy i gratuluje dzidzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!S uper

Edzia
spiorę Ci d...pkę przestań te wahania to nastrojów to normalka, ja czasami jestem taka wredna na codzien, pomimo iz w ciazy nei jestem hehehe, a becze jak bobr tez z byle powodu, ja to dopiero bede wredota jak zajde hehehhe chyba mnie rozniesie, biedny ten moj chlopjak on wytrzyma ze mna

Co do porodów.... laseczki każda z nas jest inna i ma inny próg wytrzymałości na bół, ja jestem panikara, histeryczka i w ogole sama juz nie wiem co i urodziłam!!!!!!!! Bolało i to bardzo,ale da się przeżyć, rodziłam 12 h i miałam dość, ale jak małą zobaczyłam, to zapomniałam. I chce znowu rodzić, boje się jak szlag, ale chcę i dam radę i Wy też dacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Moja imienniczko kochana, wygoń czarne myśli jużżżżżżżżżżżżżżżżż!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz ile ja chorób miałam ile disgnoz, ze mam raka, ile nerwow zjadlam i żyję i mam zamiar jeszcze porzyć. Trzeba się badac i jak cos dolega trzeba lecieć do lekarza, nei amrtw się będzie dobrze!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Jeszcze Wam powiem, ze mam znajomą która operowali na zap. wyrostka w 3 mies. ciązy i ma zdrową i piekna córkewszystko jest możliwe, tzreba w to wierzyć i się nie zamartwiac, ale ze mnie psycholog heheh

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 13:17   #736
macocha19
Raczkowanie

[B]syyluusiiaa [/B ]witam Cie i gartuluje zafasolkowania. powiedzcie ja WY to zrobiłyscie co??
etherna83 Cie rowniez witam i trzymam za rychłe zafasolkowanie
Stary 2009-09-15, 13:34   #737
etherna83
Raczkowanie

"etherna83 kochana ja brałam 8 lat stare tabsy Regulon, z tego powodu, ze te nowe typu Yasmin i Yasminelle powodowały u mnie ból łydek i lekarz się wystraszył zakrzepicy i wróciłam do Regulonu. Cykle przed braniem miałam identyczne jak TY!!!!! czyli wszystko pokopane totalnie. Co do zajścia to niekoniecznie musimy miec kłopoty, trzeba jeszcze poczekac, ja wybieram sie do lekarza jak dostanę, tzn po@ no chyba, ze nie przyjdzie to też pójdę nic się nie stresuj, razem bedzie nam raźniej a jeszcze co do nieregularnych cykli to owocem ich jest już moja 11 latka także główka do góry"
No to faktycznie mamy podobna sytuacje z tym że ja dopiero o pierwszą dzidzie w życiu się staram wiec zupełna nowicjuszka jestem...co do Yaminu to miałam takie objawy jak ty przy stosowaniu pierwszego opakowania później było już wszystko w porządku a w dodatku super się czułam po nich... co do zajścia to zobaczymy jak to będzie...zwłaszcza, że mam trochę stresów (szukam pracy od wiosny- uroki kryzysu) ale zdecydowaliśmy z mężem ze nie będziemy czekać bo nigdy nie ma gwarancji ze uda mi sie robotę znaleźć nawet za rok..cóż wiadomo że młodych mężatek boją sie jak ognia...

"Edzia
spiorę Ci d...pkę przestań te wahania to nastrojów to normalka, ja czasami jestem taka wredna na codzien, pomimo iz w ciazy nei jestem hehehe, a becze jak bobr tez z byle powodu, ja to dopiero bede wredota jak zajde hehehhe chyba mnie rozniesie, biedny ten moj chlopjak on wytrzyma ze mna"

Ja też mimo ze nie jestem w ciąży to jestem strasznie rozdrażniona..zrobiłam sie płaczliwa i mam zmienne nastroje...wiec nie wiem jak to bedzie w ciąży ale na pewno współczuje mojemu mężowi LOL

Latko czarne myśli rozświetlić latarka proszę

Macocha19 - hejka no ja tez bym chciała recepty na szybkie fasolkowanie LOL może nam kto podpowie
Stary 2009-09-15, 13:40   #738
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
"etherna83 kochana ja brałam 8 lat stare tabsy Regulon, z tego powodu, ze te nowe typu Yasmin i Yasminelle powodowały u mnie ból łydek i lekarz się wystraszył zakrzepicy i wróciłam do Regulonu. Cykle przed braniem miałam identyczne jak TY!!!!! czyli wszystko pokopane totalnie. Co do zajścia to niekoniecznie musimy miec kłopoty, trzeba jeszcze poczekac, ja wybieram sie do lekarza jak dostanę, tzn po@ no chyba, ze nie przyjdzie to też pójdę nic się nie stresuj, razem bedzie nam raźniej a jeszcze co do nieregularnych cykli to owocem ich jest już moja 11 latka także główka do góry"
No to faktycznie mamy podobna sytuacje z tym że ja dopiero o pierwszą dzidzie w życiu się staram wiec zupełna nowicjuszka jestem...co do Yaminu to miałam takie objawy jak ty przy stosowaniu pierwszego opakowania później było już wszystko w porządku a w dodatku super się czułam po nich... co do zajścia to zobaczymy jak to będzie...zwłaszcza, że mam trochę stresów (szukam pracy od wiosny- uroki kryzysu) ale zdecydowaliśmy z mężem ze nie będziemy czekać bo nigdy nie ma gwarancji ze uda mi sie robotę znaleźć nawet za rok..cóż wiadomo że młodych mężatek boją sie jak ognia...

"Edzia
spiorę Ci d...pkę przestań te wahania to nastrojów to normalka, ja czasami jestem taka wredna na codzien, pomimo iz w ciazy nei jestem hehehe, a becze jak bobr tez z byle powodu, ja to dopiero bede wredota jak zajde hehehhe chyba mnie rozniesie, biedny ten moj chlopjak on wytrzyma ze mna"

Ja też mimo ze nie jestem w ciąży to jestem strasznie rozdrażniona..zrobiłam sie płaczliwa i mam zmienne nastroje...wiec nie wiem jak to bedzie w ciąży ale na pewno współczuje mojemu mężowi LOL

Latko czarne myśli rozświetlić latarka proszę

Macocha19 - hejka no ja tez bym chciała recepty na szybkie fasolkowanie LOL może nam kto podpowie
Zgadza się, wiecznie nie mozna patrzec na prace , sytuację materialną, bo w koncu człowiek nigdy by sie na dziecko nei zdecydował nigdy,wiecznie przeciez czegoś nam brakuje.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-15, 13:45   #739
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
matko ja to się wogóle nie wypowiadam na ten temat.... kompletnie się na tym nie znam.. dobrze ze jak zaczeliśmy planowac ciążę nie czytałam na ten temat nic bo bym oszalała.. myslałam ze to tylko jakoś na cykl sie patrzy i tyle a wy jakies obliczenia straszne

Ja weszłam tutaj z wczesnymi objawami powiem tak szczerze z nie liczyłam na pozytywny wynik testu bo jak mogło mi sie udac za 1 razem poprostu do teraz w szoku jestem
macocha19
na poprzednim poscie wkleiłam kalendarzyk którym sie sugerowałam wyszło ze przy moich 29 dniowych cyklach dokladnie 19 sierpnia miałam miec ten najwlasciwszy dzien owulke miałam (tu jest problem bo w co 3 kalendarzu wyszedł inny dzien )http://magazyn.netmama.pl/serwisy/kalendarz-owulacyjny/ raz ze 19 raz ze 17 ale pewniakiem jest to ze dzien w którym miałam najwieksze szanse był 19 no i sie poprzytulałam kiedy wszystko było we mnie normalniej w swiecie moj poszedl pod prysznic a ja polezałam tak z 10 min z recznikiem papierowym przy (wiecie) bo sie ze mnie lało to .... potem przyszła kolej na moj prysznic no i po parunastu dniach sie dowiedziałam ze sa II kreseczki
Carol77 etherna83 kilka postów wyżej juz opisałam co mu zrobiłam ale najgorsze jest to ze nie potrafie nad tym zapanowac i ze czasem sprawia mi to przyjemnosc :P
o to ciebie do porodu rodzinnego zwołam bo moj sie broni rekoma i nogami (chyba przeczuwa ze bede dla niego bardzo niemiła nie piszac bardzo brzydko )
ja tez jestem panikara i histeryczka ale na bol odporna . ale za to musze sie wygadac i nagadać az trzeba mnie trzepnac zebym sie uspokoiła Przyznaje jestem GADUŁA do potegi entej
Porodu jak narazie sie nie boje bo to chyba dla mnie za odległy termin i powiem wam ze nawet bardziej jestem ciekawa niz wystraszona znaczy ciekawa moich reakcji
moja ciocia przy porodzie lakrzowi złamała dwa żebra hhih mowia ze pewne cechy charakteru przy chrzcinach dostaje sie od chrzestnych ja dostałam od ciotki gadulstwo hihi to i moze jakiegos lekarza na porodówce skopie

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2009-09-15 o 14:00 Powód: edytowanie trwa u mnie wieki wrrrrr

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 13:45   #740
etherna83
Raczkowanie

oczywiście są ważniejsze rzeczy w życiu niż pogoń za dobrami materialnymi
Stary 2009-09-15, 14:07   #741
Edzia400
Zakorzenienie

No i niewiem jak sie tutaj te suwaczki wkleja zeby były widoczne bigosik mi sie pieknie podgrzewa <mniam><mniam>
Stary 2009-09-15, 14:28   #742
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macocha19 Pokaż wiadomość
[B]syyluusiiaa [/B ]witam Cie i gartuluje zafasolkowania. powiedzcie ja WY to zrobiłyscie co??
etherna83 Cie rowniez witam i trzymam za rychłe zafasolkowanie

po prostu sex bez zabezpieczenia w sumie chcielismy miec dzidziusia ale jakos tak nie bylo czasu na starania a tu masz kochalismy sie bez zabezpieczenia i odrazu wpadlismy

Carol77 kochanie ja tez jestem straszna panikara, holeryczka wyobrazam sobie nie wiadomo co jak to bedzie wygladalo 12 h rodzilas strasznie dlugo ale nauralnie urodzilas???

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Stary 2009-09-15, 14:28   #743
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
etherna83 kochana ja brałam 8 lat stare tabsy Regulon, z tego powodu, ze te nowe typu Yasmin i Yasminelle powodowały u mnie ból łydek i lekarz się wystraszył zakrzepicy i wróciłam do Regulonu. Cykle przed braniem miałam identyczne jak TY!!!!! czyli wszystko pokopane totalnie. Co do zajścia to niekoniecznie musimy miec kłopoty, trzeba jeszcze poczekac, ja wybieram sie do lekarza jak dostanę, tzn po@ no chyba, ze nie przyjdzie to też pójdę nic się nie stresuj, razem bedzie nam raźniej a jeszcze co do nieregularnych cykli to owocem ich jest już moja 11 latka także główka do góry

Sylusia buziaki, witamy i gratuluje dzidzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!S uper

Edzia spiorę Ci d...pkę przestań te wahania to nastrojów to normalka, ja czasami jestem taka wredna na codzien, pomimo iz w ciazy nei jestem hehehe, a becze jak bobr tez z byle powodu, ja to dopiero bede wredota jak zajde hehehhe chyba mnie rozniesie, biedny ten moj chlopjak on wytrzyma ze mna

Co do porodów.... laseczki każda z nas jest inna i ma inny próg wytrzymałości na bół, ja jestem panikara, histeryczka i w ogole sama juz nie wiem co i urodziłam!!!!!!!! Bolało i to bardzo,ale da się przeżyć, rodziłam 12 h i miałam dość, ale jak małą zobaczyłam, to zapomniałam. I chce znowu rodzić, boje się jak szlag, ale chcę i dam radę i Wy też dacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Moja imienniczko kochana, wygoń czarne myśli jużżżżżżżżżżżżżżżżż!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz ile ja chorób miałam ile disgnoz, ze mam raka, ile nerwow zjadlam i żyję i mam zamiar jeszcze porzyć. Trzeba się badac i jak cos dolega trzeba lecieć do lekarza, nei amrtw się będzie dobrze!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Jeszcze Wam powiem, ze mam znajomą która operowali na zap. wyrostka w 3 mies. ciązy i ma zdrową i piekna córkewszystko jest możliwe, tzreba w to wierzyć i się nie zamartwiac, ale ze mnie psycholog heheh

No tak ja powiedziałam wcześniej trochę się wystraszyłam po pare lat temu miałam operację i okazało się że rak.... niby nie był złośliwy ale....
Teraz powiem wam jakoś odeszły czarne myśli, poszukam jakiegoś dobrego usg i najwyżej się zapisze.

Cytat:
Ja weszłam tutaj z wczesnymi objawami powiem tak szczerze z nie liczyłam na pozytywny wynik testu bo jak mogło mi sie udac za 1 razem poprostu do teraz w szoku jestem
macocha19
na poprzednim poscie wkleiłam kalendarzyk którym sie sugerowałam wyszło ze przy moich 29 dniowych cyklach dokladnie 19 sierpnia miałam miec ten najwlasciwszy dzien owulke miałam (tu jest problem bo w co 3 kalendarzu wyszedł inny dzien )http://magazyn.netmama.pl/serwisy/kalendarz-owulacyjny/ raz ze 19 raz ze 17 ale pewniakiem jest to ze dzien w którym miałam najwieksze szanse był 19 no i sie poprzytulałam kiedy wszystko było we mnie normalniej w swiecie moj poszedl pod prysznic a ja polezałam tak z 10 min z recznikiem papierowym przy (wiecie) bo sie ze mnie lało to .... potem przyszła kolej na moj prysznic no i po parunastu dniach sie dowiedziałam ze sa II kreseczki
Carol77 etherna83 kilka postów wyżej juz opisałam co mu zrobiłam ale najgorsze jest to ze nie potrafie nad tym zapanowac i ze czasem sprawia mi to przyjemnosc :P
o to ciebie do porodu rodzinnego zwołam bo moj sie broni rekoma i nogami (chyba przeczuwa ze bede dla niego bardzo niemiła nie piszac bardzo brzydko )
ja tez jestem panikara i histeryczka ale na bol odporna . ale za to musze sie wygadac i nagadać az trzeba mnie trzepnac zebym sie uspokoiła Przyznaje jestem GADUŁA do potegi entej
Porodu jak narazie sie nie boje bo to chyba dla mnie za odległy termin i powiem wam ze nawet bardziej jestem ciekawa niz wystraszona znaczy ciekawa moich reakcji
moja ciocia przy porodzie lakrzowi złamała dwa żebra hhih mowia ze pewne cechy charakteru przy chrzcinach dostaje sie od chrzestnych ja dostałam od ciotki gadulstwo hihi to i moze jakiegos lekarza na porodówce skopie
Kochana nie przejmuj się tak bardzo, ja też jestem strasznie nerwowa, nawet bym powiedziała że czasami furi dostaje i potrafie być złośliwa i nie jestem w ciąży, a moje kochanie to już się boi tego jakie będe miała humory w ciąży
Stary 2009-09-15, 14:35   #744
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
No i niewiem jak sie tutaj te suwaczki wkleja zeby były widoczne bigosik mi sie pieknie podgrzewa <mniam><mniam>
Kochana wpisujesz w ''suwaczki'' i Ci wyskakuja, jak juz sobie zrobisz taki, jaki chcesz to pokazuje Ci kod html potem na tej stronie i kopiujesz go sobie i wklejasz w podpisik Mam nadzieje, ze dosc zrozumiale wytlumaczylam

I jak mija popoludnie kochane? Widze juz sie troche uspokoily nasze panikary? Albo tylko cisza przed burza i cos tam w nich po cichu siedzi?;>

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Jeszcze a propos isterii i paniki jak sie juz zacznie porod, to moja ciotka, kurde jak tylko pomysle o tym to nie wyrabiam jak nosila moja kuzynke to wszystkie baby jej gadaly ze porod boli niewiadomo jak, ze sie kobiety strasznie dra jak rodza i takie tam ... wiadomo 20 lat temu bylo 'troszke' inaczej :p No i jak przyszla godzina 0 u ciotki to ta od momentu odejsca wod do chwili jak jej dano dziecko na rece tak sie darla ze lekarze nie mogli wytrzymac !! Nawet nie zauwazyla kiedym miala dziecko w ramionach
Potem bylo jej tak glupio.... wujek z kwiatami i bombonierami potem lazil do wszystkich
Stary 2009-09-15, 15:17   #745
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
macocha19
Nie ma sprawy, chetnie powyzywam z Tobą heheh ja też jestem starszna gaduła, klepie niemiłosiernie,mój Tz mi zawsze mówi, ze faceci nie maja podzielnej uwagi a ja gadam na 3 tematy na raz i jeszcze się wkurzam, ż eon tak nie umie My tak juz chyba mamy, ze te zlosliwosci czasem nas strasznie ciesza biedne te nasze kochania hehehhe. Ale się usmiałam, złamała lekarzowi 2 żebra ahahahhahhaha ja pierniczę, niezła artystka ja nie złamałam nikomu żadnego ale wszystko przede mną

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
po prostu sex bez zabezpieczenia w sumie chcielismy miec dzidziusia ale jakos tak nie bylo czasu na starania a tu masz kochalismy sie bez zabezpieczenia i odrazu wpadlismy

Carol77 kochanie ja tez jestem straszna panikara, holeryczka wyobrazam sobie nie wiadomo co jak to bedzie wygladalo 12 h rodzilas strasznie dlugo ale nauralnie urodzilas???
Tak, normalnie, na oksytocynie i to bez żadnych środków przeciwbólowych, nei chcieli mi dac. W ogóle fatalnie wspominam cały ten szpital, ale najwazniejsze, ze urodziłam i to powiem Wam nawet nie wiem kiedy, bóle parte to pikuś 3 razy parłam i już Teraz na pewno bedą mnie znieczulac, juz sie nie dam tak urządzić

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-15, 15:34   #746
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
EDZIA400 chyba mamy cos wspólnego ja to jak zaczne gadac to nie moge przestać ost jak mnie meeega tak bolał ząb a mój M cos mnie pyta a ja nic nie odpowiwadam i On dalej swoje (i zauwazyłam ze specjalnie to robi) to wkoncu sie odezwałam i mu powiedziałam ze sie nie bede odzywac terazprzez jakis czas bo bardzo mnie boli jak mówie, a On na to:" no w koncu bede miał troche spokoju" nie trwało to dlugo zrobiłam 30 min drzemke, wszytsko mi przeszzło i dalej gadałam

Cytat:
tak ja powiedziałam wcześniej trochę się wystraszyłam po pare lat temu miałam operację i okazało się że rak.... niby nie był złośliwy ale....
Teraz powiem wam jakoś odeszły czarne myśli, poszukam jakiegoś dobrego usg i najwyżej się zapisze.
latko nie najwyzej Tylko MASZ sie zapisać bo jak nie to bedzie lanko

cosmaaaa dobra ta historia z Twoja ciotką

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

syyliuusia
Cytat:
Edzia400
Cytat:
macocha19
syyliuuunia sex bez zabezpieczenia hmmm juz 10 miesiecy tak wąłsnie robimy i nic poprostu miałas szczescie!!!! ja takiego nie mam
Edzia400 to ja juz do tego stopnia zgłupłam ze staram sie nie wycierać i lezeć i spać tak zeby jak najmniej wyleciało, zero kompieli po, dopeiro rano i nic, nadal nic ech.....

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

edzia400 nie moge znalez tego linka do kalendarzyka co mi poleciłas....
Stary 2009-09-15, 15:40   #747
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Hehem niezle nie? No ale polamanych zeber i tak nie przebije

Macocha, nie martw wie, na Ciebie tez przyjdzie kolej

Ja z natury gadula nie jestem ... Ale jak ogladamy z TZ cos nudnego w TV, tzn dla mnie nudnego a dla niego niewiadomo jak interesujacego to jak mi sie wlaczy katarynka to malo nie placze i nie nadaza za tym co mowie
Jestem wsciekla, taki mi pryszczol wyskoczyl ze z daleka widac! A jeszcze w firmie jestem

@ sie skonczyla dzisiaj na dobre i chyba pomecze TZcika wieczorem

Choc zaczynam sie czuc zle we wlasnym ciele ... tak mi sie przytylo ostatnio, ze patrzec na siebie nie moge ... Dobrze, ze mu jeszcze nie przeszkadza, ale musze cos z tym zrobic

Pepus, jak staranka, pewnie dzialacie Udanej zabawy (przede wszystkim zabawy!) zycze bede niecierpliwa na tej Majorce, czy cos wyszlo

Cos nas ''stare'' laseczki opuscily (mowiac stare mam na mysli wczesniej udzielajace sie )Gdzie Kicia, StaraPanna, Zebra??

Edytowane przez Cosmaaaaaaa
Czas edycji: 2009-09-15 o 15:42

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 16:49   #748
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Hehem niezle nie? No ale polamanych zeber i tak nie przebije

Macocha, nie martw wie, na Ciebie tez przyjdzie kolej

Ja z natury gadula nie jestem ... Ale jak ogladamy z TZ cos nudnego w TV, tzn dla mnie nudnego a dla niego niewiadomo jak interesujacego to jak mi sie wlaczy katarynka to malo nie placze i nie nadaza za tym co mowie
Jestem wsciekla, taki mi pryszczol wyskoczyl ze z daleka widac! A jeszcze w firmie jestem

@ sie skonczyla dzisiaj na dobre i chyba pomecze TZcika wieczorem

Choc zaczynam sie czuc zle we wlasnym ciele ... tak mi sie przytylo ostatnio, ze patrzec na siebie nie moge ... Dobrze, ze mu jeszcze nie przeszkadza, ale musze cos z tym zrobic

Pepus, jak staranka, pewnie dzialacie Udanej zabawy (przede wszystkim zabawy!) zycze bede niecierpliwa na tej Majorce, czy cos wyszlo

Cos nas ''stare'' laseczki opuscily (mowiac stare mam na mysli wczesniej udzielajace sie )Gdzie Kicia, StaraPanna, Zebra??
A ile wazysz kotuś ? Jezeli to nie tajemnica Ja od roku stosuje dietę 1200 kcal bo po 30 tce zaczęło mi się tyć jak nie wiem co, a przy moim wzroście 158cm tyłeczek był za duży

No właśnie laseczki uciekły nam gdzieś

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-15, 17:12   #749
zebra666
Zakorzenienie

Żadnej ucieczki nie ma. Ja piszę jak mam wenę albo komus chcę coś doradzić... albo mam co napisać. Jak nie mam to tylko podczytuje

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 17:16   #750
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
A ile wazysz kotuś ? Jezeli to nie tajemnica Ja od roku stosuje dietę 1200 kcal bo po 30 tce zaczęło mi się tyć jak nie wiem co, a przy moim wzroście 158cm tyłeczek był za duży

No właśnie laseczki uciekły nam gdzieś
Powiem Ci szczerze, ze sama nie wiem mam 167cm wzrostu i zawsze bylam troche pulchniejsza, waga wahla mi sie od 59 do 62-63. Teraz spokojnie z 4-5 kg przytylam ;( co widac po spodniach np :p

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Żadnej ucieczki nie ma. Ja piszę jak mam wenę albo komus chcę coś doradzić... albo mam co napisać. Jak nie mam to tylko podczytuje
Dobre i to A jak sie czujesz? Wszytko w porzadku?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości