|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też myślałam o tym, ale jak pojawił się kaszel to bańka prysła. A jutro jak będziesz się dobrze czuła to idź po ten komplecik, mam nadzieję że będzie na Ciebie czekał. Cytat:
![]()
![]() |
#722 |
Wtajemniczenie
|
matko jakie to uczucie jak człowiek wraca do domku z nowymi zdobyczami
![]() ![]() zebra masz racje.. ja też nie lubie jak mi tak mówią. każda mama chce dla swojej dzidzi najpiekniejsze rzeczy anie tylko byle co bo i tak wyrośnie;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
No ale gorsza jest babcia... Uważa normalnie, że powinno się czakać do końca z kupnem rzeczy, bo dziecka w jeje mniemaniu nie ma jeszcze... i zmusić mnie usiłuje do wierzenia w cuda boskie i chodzenia do kościoła- jak jej mówię, żę nie póje to nie:| a ona przyjedź do mnie razem pójdziemy i teraz się obrazi bo nie przyjade... Po co sie daje jej namówić na takie coś...jechać przez dwa miasta do kościoła żeby z nią iść a potem będzie chciała żebym u niej posiedziała i tak obiad będę do wieczora gotowała zanim wrócę itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
wiem że to tak ciężko.. inne pokolenie i ine ma na to patrzenie.. ja nikogo nie słucham. moje ziecko moje pieniądze i juz. nie zamierzam pózniej wydac 2 tyś zł naraz żeby wszystko na szybko kupic.. a tam mam pomalutku i już sie ciesze a nie potem: ) a z babcia idz... dla nij to duża radość, kiedys ci bedzie jej brakowało i sobie przypomnisz jak ja zbywałas bo ci sie nie chciało.. mówie z doświadczenia........ no ale czasu nie da sie cofnąć..
no nic z wami się równiez żegnam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Paprotka nie pójdę, bo to przemyślałam... raz wystarczy i już będzie tak chciała co tydzień. Wiesz wymusić na mnie głęboką wiare jak ja nie weim czy słabą chociaż mam... Bez sensu tak wymuszać na kimś i dlatego nie póje, bo odwiedzam ją zawsze raz w tygodniu i to kilka godzin a mam kawałek do niej. Tak, że niedziela dla mnie i męża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
BAN stały
|
Witajcie kobietki
![]() alez ja sobie dzis pospalam ![]() ![]() ![]() ide zaraz robic pomidorowke bo przez pol nocy mi sie snilo,ze jadlam taka dobra z makaronikiem ![]() ![]() ![]() zycze Wam milego dzionka kobietki bo pewno wszystkie dzis jak to zwykle w weekend beda poza domciem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Alexa super, ze apetyt dopisuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#731 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez alexa1307 Czas edycji: 2009-10-03 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Na zdrowie Alexa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
BAN stały
|
I jak Wam kobietki mija sobota
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak sie najadlam kobietki ,ze normalnie nie moge sie ruszac ani nawet siedziec,ja wiem,ze to niezdrowe ale wydaje mi sie caly czas ,ze jestem glodna i tak sie nafaszeruje,ze pozniej jest mi ciezko jak diabli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj będę umierała z nudów... Aż mam ochotę gdzieś wyjść ale mój będzie wolał w domku odpocząć po nockach... Ech no cuż życie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Zebra znam ten bol niestety. moj ciagnie po godzinach pracy swoja firme wiec tez wraca do domu kolo 24 wiec nie widzialam go juz tydzien czasu i jeszcze tydzien widziec nie bede
![]() ![]() ![]() Pepus wracajac do tych psiaków, tez mam pinczera miniature hehehe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Bajka nie narzekałabym jakbyśmy razem siedzieli i się przytulali:P ale on gra a ja umieram z nudów przed tv
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Wtajemniczenie
|
A ja
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() A ja siedzę i się nudzę, nosi mnie wewnętrznie ![]()
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
wreszcie minąl mi ten zjazd wytrzymalam do konca tzn 2130 a ile zjadlam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Katarzy ja wczoraj nie wytrzymałam do 20, o 15 juz wszyłam bo nie dawałam rady, wykładowca powiedział, że kobiety w ciąży są uprzywilejowane i te karmiące piersią. No to powiedziałam, przeprosiłam i poszłam sobie. Strasznie zmęczona byłam bo mo tż tak chrapał.... Ale wczoraj kupiłam mu juz takie plasterki na nos i dziś wyspana jestem ![]() ![]() Wybralam specjalizację ![]() Alexa cieszę się, że wracasz do siebie;*
#741 | |
BAN stały
|
Witajcie dziewczynki
![]() ![]() ![]() PEPUS komplecik nie przeszedl kolo nosa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
ja bylam twarda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie jest KICIA??? Coś się kontakt urwał ![]()
![]() |
#744 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
zebra mi moj raz taki numer odwalil, ze jak bylam u niego to sobie grac zaczal.... odplacilam mu takim samym zachowaniem tydzien pozniej i od tamtej pory poswieca czas tylko mi
![]() pepus moj jest spokojny, ale rzuca sie do wszystkich psow ktore sa wieksze od niego i ma obsesje na punkcie pileczki hehe chociaz sam tez nie jest wyjatkowo mlody bo ma z 7 lat. ale tak jak mowilam, gdy przyzjezdzam do rodzicow z moim kotem to ma pelny zestaw cwiczen bo moja kotka doslownie skacze mu na grzbiet i ujezdza ![]() ![]() alexa jak to dobrze ze czujesz sie juz lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() katarzy gratuluje wytrwalosci! ![]() ![]() atinas powaznie te plasterki na nos dzialaja? bo moj w nocy tez czasem da taki koncert ze mam ochote z okna skoczyc.... do tej pory wystarcza samo szturchanie, ale nie wiem jak dlugo bedzie sie to sprawdzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Zimno i paskudnie za oknem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Wtajemniczenie
|
hello to znowu ja...
szkoła mnie wymeczyła przez weekend.. miałam wam ciuszki Tosi pokazac kupione ale nie chce mi sie kbla z aparatu szukać.. nie mam nastroju się chwalic.... a wszystko ładnie poprane i poprasowane.... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Ja nastrój wróci to pochwalisz się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Katarzy U teściów spoko, muszę się przyzwyczaić do ich nawyków, choć muszę sobie zastrzec, że nie życzę sobie aby ktoś poza mną wycierał się moim ręcznikiem o który poprosiłam... Niestety u nich jest tak, że wisi 3 ale wycierają się któremu który w rękę wpadnie, a u mnie każdy ma swój bo to jest rzecz osobista. No nie chciałaby żeby np. teściu sobie d*** wytarł, a później ja twarz. Nie wyobrażam sobie tego ![]() Tak poza tym to oki, teściowa nadopiekuńca i ciagle tylko słyszałam "dziecko Ty nic nie jesz!". Dziś pierwszy raz rozmawiałam z wc ![]() ![]() Uciekam spać dziewczynki bo bardzo zmęczona po tym weekendzie jestem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Atinas mam nadzieję, zę z teściami lepiej się dogadasz niż ja ze swoją teściową jak z nią mieszkaliśmy przez 3 najdłuższe żbrałam go ze sobą do pokoju, bo jej okropny facet wycierał się moim!!! Ochydny był. Jednak nie ma jak u siebie, nie zniosłabym tego kolejny raz, użerania się z kimś takim- anwet jedzenie nam podbierał a kupowalismy dla siebie nie dla niego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.