|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() wczoraj miałam na sprawdzianie zadanie a'= 1/3 (analogicznie a=2/3) b= 4/5 musiałam znaleźć a sumę b i a przekrój b. A suma b nie było sprawy a a przekrój b, to co? Iloczyn? musiałam to pomnożyć? ![]() Dzisiaj tata kazał mi i mojej starszej siostrze rozgrabić liście w ogrodzie (mam mały sad, mieszkam na wsi) wzięłyśmy grabie, zrobiłyśmy z 5 małych kupek i miałyśmy te wszystkie liście wynieść na tzw. kompost. Doszłyśmy do wniosku, że taczki będą najlepszym rozwiązaniem i.... zamiast wywozić liście woziłyśmy się na nich po całym ogrodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
Omg dziewczyny, jak szybko piszecie, nie nadążam za wami
![]() Dzieki za miłe przyjęcie ![]() Długo nie byłam zdecydowana co chcę robić i jakie studia wybrać. Ostatnio chciałam iść na politechnikę, ale stwierdziłam, że to mnie nie interesuje. jestem w biol chemie, ale moja biologia kuleje, ponieważ mój umysł woli chyba ścisłe przedmioty;p ( ale chcę na farmację!!!) Tak więc w tym roku zabieram się do roboty, tzn już się zarałam i nadrabiam zaległości. Od dawna czytam wizaż, i postanowiłam stać się czynnym uczestnikiem, a nie tylko czytać. Szukam dziewczyn, które zdają to co ja, tzn. biol i chem na R, reszta na P. ![]()
![]() |
#723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, ale iloczyn to chyba będzie część wspólna obu tych zbiorów. ale dziwny jakiś przykład w sumie ![]() u mnie nauczycielka nie daje takiego czegoś. to są ułamki w tych zbiorach? to będą zbiory jednoelementowe? trochę w sumie nie jarzę oznaczenia "przekrój", u mnie się tego nie używa ![]() może u mnie się przerabia jakąś inną matematykę ![]() no,ale wybite ![]() ![]()
![]() |
#725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie wiem czy będą to lepsze notatki,ale możesz sobie przejrzeć.
![]() |
#727 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Suma zbioru a i b oznacza się takim znaczkiem jak U (A u B) a przekrój to jest to są te wspólne elementy z obu zbiorów i oznacza się takim odwróconym u Przeglądnęłam sobie wszystkie moje liche notatki z matmy i mam źle, bo tego się nie mnoży ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
mam w zeszycie notatki z definicji praktycznie same.
Zdarzenia losowe (tu mam razem z przykładami z książki) Zasada mnożenia też z zadaniami z ksiązki Permutacje jakieś zadania od nauczycielki Wariacje też zadania z książki Kombinatoryka pusto mam w zeszycie. ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() iloczyn w zbiorach to inaczej część wspólna ![]() ale nie wiem jaka będzie część wspólna z tych dwóch zbiorów. skoro to tak jakby jednoelementowe.. i w dodatku z ułamkiem ![]() nie wiem.
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
jeśli byś mogła wrzucić na chomika to byłabym wdzięczna
![]() A jakie ksiażki macie? ![]()
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
ej, gdzie Justyna ?
![]() wczoraj miała ten wieczór filmowy, a dzisiaj co się z nią dzieje? miała jazdę w Piotrkowie ?
#731 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje miasto ![]() ![]() e tam biologia scisly przedmiot ![]() to Ty w avku? ![]() wlasnie zapodajcie linka do chomika na ta biologię ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- GreenTea - wsumie to chcialam Ci powiedziec (po to pisalam;p) ze tez chce isc na farmacje we wro ale w tym roku sie nie dostane raczej, bo mam i biologie i chemie na podstawie, a ze zdaje jeszcze oprocz tego troche przedmiotow to sie nie zdarze nauczyc perfekt ![]() wsumie miedzy podstawa a rozszerzeniem to przepasc wielka, a no i moja szkola nie oferuje mi takiego czegos jak fakultetow;/ mimo że jestem w klasie ogólnej
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-10-24 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Troszkę mi nie wyszło z tym planowaniem nauki, bo sprzątałam u siebie w szafie (aż wstyd się przyznać, stos ciuchów robi się w zastraszającym tempie ![]() Siostra malowała coś farbą olejną i nie mogę już wytrzymać tak śmierdzi. Po za tym mam wrażenie jakbym miała tą farbę w nosie. ![]() Dzisiaj się już z Wami żegnam. Jednak pouczę się jeszcze z czegoś. Ale najpierw coś zjem. Dobranoc, pchły na noc;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-24 o 20:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przekrój, nie słyszałam, może jakoś inaczej to się w mojej książce nazywa. Cytat:
A chemię to myślę. Na razie P. Poszłam i przyszłam bo stwierdziłam, że nie chcę się za.je.bać. Za to zrobiłam sobie narcystyczną sesję zdjęciową. ![]() I stwierdzam, że mój aparat jest beznadziejny. Jak robi zdjęcie z lampą t tak jakoś rozmazuje kontury. Impresjonista normalnie ! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
_____ Ech, ja się chyba tego wyjścia na imprezę w tym roku nie doczekam. ;] idę ZiK czytać, ściski. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie Panie
![]() caly dzien nauki ;O daawno sie tyle nie uczylam hehe ![]() a zaraz zmykam przed tv i spaac ![]() A tymczasem żegnam was Małżystki i życze udanego weekendu. Może zawitam tu jeszcze kiedyś ...
#737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aparat artysta ![]() ![]() pokażesz nam sesję ![]() ![]() Cytat:
takie uzależnienie. oj no, pomarudziłam sobie ![]() --- zrobiłam dziś wszystko co miałam z korków z biol ![]() ![]() jeszcze musze nadrobić to, co się zebrało z poprzednich korków ![]() ale jestem dumna z siebie, łał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
Ja też chcę was zobaczyć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dobra ![]() To wyślij mi na pw Twoje nk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i też planuję farmację no ew. analitykę, ale w Krakowie, także nie będziemy sobie robić konkurencji ![]() a że z moich planów nic nie wyjdzie to inna bajka xD i szukam sobie czegoś zastępczego, ale postanowiłam sobie, że farmację i tak kiedyś zrobię ![]() ![]() Cytat:
miałam się dzisiaj za lekcje i naukę wziąć, a NIC nie zrobiłam ![]()
![]() |
#741 |
Konto usunięte
|
jednak nie pojechałam na ta imprezę.... w sumie dobrze.
ja tez kompletnie nic dzisiaj nie zrobiłam jeśli chodzi o naukę. przeczytałam jedynie jeden rozdział 'granicy' ;] . ogladałam chwilkę mam talent i super te dziewczynk imałe były ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
ej tam, nie marudzic!
kiedys czeba odpocząc ![]() nawet mnie nie pochwaliłyscie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie wymagam od niego za wiele. Cytat:
Ale zapomniałam napisać. ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14902434]\ ogladałam chwilkę mam talent i super te dziewczynk imałe były ![]() ![]() A ja zapomniałam, że to dziś jest ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14902434]
ogladałam chwilkę mam talent i super te dziewczynk imałe były ![]() ![]() poker face! ![]() aha ![]() mi się marzy lustrzanka ![]()
#746 |
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() Ale tata powiedział, że jak sobie zarobię to sobie kupię. Bo im wystarczy taki. To sobie zarobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie robię zdj. tym co mam xD
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo, to powtórkę jutro obejrzyj ![]() moja kasia popowska odpadła ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14902519]zapomniałam ;p;p ![]() ![]() ![]() haha ![]() no, na pewno na bardzo dlugo, jak zawsze ![]() nie no, na to co trzeba, to checi starczą. poza tym korepetytor mi uświadomił, że.. to nie on zdaje mature i nie on nie umie. tylko my i to nasza sprawa czy robimy prace domowe i się uczymy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Konto usunięte
|
dokładnie
![]() moja faworytka ![]() w niedziele chyba ale nie pamietam o której godzinie. na stronie MT sa filmiki. ide spac . dobranoc Dziunie ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.