Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-15, 13:46   #721
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

a ja czekam na@ i niech przylazi szybko bo zrem jak swinka
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Czekoladko Werka zaraz wyzdrowieje-nie martw się Taki mały urwisek w mig pokona katarek
A bakterie i wirusy precz

oj urwisek z niej niezly

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Mam nadziejej ze mala wizazaneczka wyzdowieje szybciutko. I zazdraszczam wam tej choinki mysmy zdecydowali ze wtym roku bez choiny .... pozostaniemy na deokoracjach i jemiole pod zyrandolem...

mysmy w zeszlym roku juz nie mieli choinki wiec w tym roku obowiazkowo

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

czeko bidulko Ty to się umęczysz z tym wstawaniem co godzinę ..... buziolki dla Werci niech zdrowieje ..... a choineczki zazdraszczam bo my w tym roku na budowie bez choinki
mam nadzieje ze maly chochlik wreszcie da sie mamusi wyspacbo jak nie to

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

ad. 1 oby antybiotyk szybciutko zadziałała
ad. 2 i z Weroniką
no tak i z nasza mala kruszynka
swietne zakupy

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 14:03   #722
mooonik
Zakorzenienie

Hej dziołszki

jakaś jestem wypluta dzisiaj, nie mam na nic siły ani ochoty, godzina 15 a ja bym się położyła najchętniej spać i wstała jutro rano, wypiłam właśnie kawę mega mocną, to mnie może obudzi trochę
weekend spędziliśmy w domku, mąż się rozchorował i leżał w łóżku a mi zostało siedzieć i go doglądać bo oczywiście jak to facet choruje to tylko jeść, pić i podaj pilota lub gazetę (że tak zacytuję )
mieliśmy iść gdzieś, żeby sprawdzić nowy statyw w terenie ale się nie udało
chcieliśmy jeszcze teraz dokupić filtr UV i osłonę przeciwsłoneczną ale jak zobaczyłam ile to kosztuje to przenieśliśmy zakupy na nowy rok

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Niestety, fotki ze spacerku będę miała później, bo my nie robiliśmy zdjęć, ale za to mam fociaki Shiro i Luny (czyli jego mamy)!
super! jak fajnie wyglądają z niunią

Cytat:

Na poprawę humorku .
dobre demotywatory rulez

Cytat:
Byłam dzisiaj z siostrą na zakupkach, kupiłam sobie zielony sweterek, cieniutki golfik na ramiączkach i wisiorek
zielony sweterek cudoooooo!!
zastanawiałam się co to za golfik na ramiączkach a to już widzę, że z rękawkiem krótkim też mi się podoba

Cytat:
a wczoraj podczas wizyty gosci czulam taka satysfakcje jak widzialam ze tesciowej szczenka opadla. Zaraz wam pokarze jak mialam przyszykowany stol. Pauchy schabowe sprawily ze mojej tesciowej oczy zrobily sie jak 5 zl bo dla niej ze schabu robi sie tylko kotlety. A szwagier sie nimi zajadal hehhe
Daget za dekorację należą Ci się ogromne brawa pięknie to wygląda kurcze ale Twój mąż ma skarb w domu, zdolniacha z Ciebie w każdej dziedzinie a tort (zostało coś jeszcze )

Cytat:
szwagier znalazł mieszkanko i emigrowal. W piątek mnie usciskał i przeprosił. Ale najważniejsze że już go nie ma
super, że znalazł mieszkanie i się wyprowadził widziałam, że tu wczoraj częstowałaś winkiem, załapię się dziś na kropelkę ? takiego mam smaka na winko, że łooooo

udanego spotkanka z carycą Katarzyną pozdrów koziczkę od nas i przekaż, żeby się odezwała tu coś

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

mam nadzieje ze maly chochlik wreszcie da sie mamusi wyspacbo jak nie to
przybij piątkę Czeko ja też czekam na @ i mam na wszystko ochotę
a czemu Weroniczka tak dokucza? ucałuj ją od ciotki może będzie lepiej spała

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-12-15 o 14:09
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 15:06   #723
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

przybij piątkę Czeko ja też czekam na @ i mam na wszystko ochotę
a czemu Weroniczka tak dokucza? ucałuj ją od ciotki może będzie lepiej spała
wspolczuje ci bo chory chlop w domu to gorzej niz male dziecko

a Wercia dokucza bo jest chora -chociaz ona bardziej sie meczy z tym katarem to udziela sie i mnie bo wyspac sie nie da......niech szybko ten katar zniknie

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-12-15, 15:56   #724
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
wspolczuje ci bo chory chlop w domu to gorzej niz male dziecko

a Wercia dokucza bo jest chora -chociaz ona bardziej sie meczy z tym katarem to udziela sie i mnie bo wyspac sie nie da......niech szybko ten katar zniknie
ehh dokładnie

o kurcze jeszcze ją katarek gnębi, biedactwo małe się tyle musi męczyć
mam nadzieję, że już niedługo jej przejdzie i obie będziecie spać spokojnie

mąż wraca za chwilę, zjemy obiad i jedziemy do Ikei, może coś upoluje fajnego

Julitka

Stary 2009-12-15, 16:10   #725
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No i mamy wtorek jej jeszcze 1,5 tyg do swiat a my zadnego prezentu nie mamy
Cytat:
[COLOR=navy]Meldujem się .... od 8 do 19-tej koczowałam w pracy ..... potem bieg po pryzencior dla małża cobym miała czas go zakopać w mieszkaniu pod podłogą no i w drodze przypomniałam sobie, że dzisiaj mam deadline do północy na zrobienie testu na platformie internetowej UW więc wpadłam do domu i w płaszczu z kromką chleba i parówą zasiadłam do testu (to się nazywa łącznie studiów z pracą i życiem rodzinnym prawie jak żąglowanie piłeczkami ...... najgorzej jak wszystkie zrobią srrruuuuuu!!!!! o ziemię) ale właśnie skończyłam test i zadania ..... zdjęłam płaszcz ..... wyrzuciłam folię po parówce i mogę coś do Was skrobnąć
Mam nadzieje ze nie obsmarowalas klawiatury parowa . Ze tez Ci nie bylo goraco siedziec tyle w tym plaszczu . . Ale co Ci powiem to Ci powiem, mleko tylko czeka aby sie odwrocic..... Zalalam dzis swiezo wymyta kuchenke ....

Cytat:
Normalnie przy poniedziałku jakiś ruch się zrobił na dole fotki moich zakupów
Sliczny jest ten zielony sweterek.... A jakie ma mega dlugie mankiety...
Cytat:
Nooo ja tez chyba musze lodowke na klodke zamknac....

Cytat:
weekend spędziliśmy w domku, mąż się rozchorował i leżał w łóżku a mi zostało siedzieć i go doglądać bo oczywiście jak to facet choruje to tylko jeść, pić i podaj pilota lub gazetę (że tak zacytuję )

Daget za dekorację należą Ci się ogromne brawa pięknie to wygląda kurcze ale Twój mąż ma skarb w domu, zdolniacha z Ciebie w każdej dziedzinie a tort (zostało coś jeszcze )
Uuuu no to niefajnie ze sie mezus rozchorowal, zeby tylko Cie nie zarazil... A co do tortu to niestety z przykroscia musze powiedziec ze zezarlam dzis ostatni mega dobry kawalek

Cytat:
udanych zakupow

Wlasnie zajadam tesciowego serniczka z makiem, chce ktora czy tylko mnie ma isc w biodra????
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 19:55   #726
katarzinka
Wtajemniczenie

witajcie
ja wpadam się tylko przywitać, bo jutro musze jechać do pracy i wygłosić referat (bo niby mam macierzyński)

trzymajta kciuki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 21:37   #727
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej
Z miłych rzeczy to...zapobiegłam dzisiaj totalnemu zalaniu mojej łazienki. Woda od sąsiadki sączyła się nam do środka plafonu, usłyszałam to, w porę zareagowałam (tzn zadzwoniłam po męża) i tylko troszkę sufit nam spuchł, może nawet obędzie się bez dodatkowej roboty.
Dzisiaj też dosłali moją tapetę. Chcę jeszcze jedną ścianę wytapetować i obraz tam powiesić.
Poza tym to od trzech dni zbieram się do zrobienia zdjęć moim sobotnim zakupom, ale jakoś strasznie daleko mam do aparatu)
Cytat:
jednak nie obylo sie bez wizyty u lekarza i Wercia dostala antybiotyk na ten katar

a dobrych wiesci to mamy choinkenasza pierwsza choinke z tz
ojej, takie maleństwo i antybiotyk, współczuję jej.

a my choinki nie kupujemy w tym roku, mamy taką małą to jeszcze w tym roku przecierpimy. Nawet nie mam kiedy.

Cytat:
w jednym łóżku-3 dziewczyni i...Arek
no no musiało być bardzo sympatycznie

Cytat:
Nie przepraszaj ja tez sie usmialam. A przejmowac sie juz nie bede, jeszcze troche i powiem co mysle na jej temat. Szala goryczy sie w koncu przeleje.
no nie wiem, myślisz, że warto...wiem, że trudno jest kogoś znosić ale co z relacjami na przyszłość

Cytat:
w drodze przypomniałam sobie, że dzisiaj mam deadline do północy na zrobienie testu na platformie internetowej UW więc wpadłam do domu i w płaszczu z kromką chleba i parówą zasiadłam do testu (to się nazywa łącznie studiów z pracą i życiem rodzinnym prawie jak żąglowanie piłeczkami ...... najgorzej jak wszystkie zrobią srrruuuuuu!!!!! o ziemię) ale właśnie skończyłam test i zadania ..... zdjęłam płaszcz ..... wyrzuciłam folię po parówce i mogę coś do Was skrobnąć

gosia1007 masz rację z tymi remontami ..... a wszystko obija się o kasę .... bo jak się zabawa remontowa przedłuży to musimy płacić za wynajem mieszkania + kredyt i czynsz za nowe mieszkanie - opłaty razy 2 no i robi się jakieś 3 tysiączki miesięcznie ..... pesymistyczny plan przewiduje przeprowadzkę na koniec lutego - optymistyczny na początku ..... niby tylko 28 dni ale jak cieszy
oj czekotubciu, jak zwykle rozbawisz
strasznie nieodpowiedziani Ci Wasi "lokatorzy" wiem, że remont to straszna kasa, szkoda więc wydawać niepotrzebnie. Może by tak sprobować jakoś sposobem ich wykurzyć... kto jak kto ale jestem pewna, że już Ty coś wymyślisz

Cytat:
na dole fotki moich zakupów
lubię takie sweterki, co roku jakiś kupuję.

Cytat:
oczywiście jak to facet choruje to tylko jeść, pić i podaj pilota lub gazetę (że tak zacytuję )
U nas to moja choroba tak właśnie wygląda

Cytat:
Wlasnie zajadam tesciowego serniczka z makiem, chce ktora czy tylko mnie ma isc w biodra????
biodra????jakie biodra chudzino

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
trzymajta kciuki
no to trzymam, chociaż już 22:36, więc już po fakcie

spadywuje
czesc
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-15, 22:15   #728
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
witajcie
ja wpadam się tylko przywitać, bo jutro musze jechać do pracy i wygłosić referat (bo niby mam macierzyński)

trzymajta kciuki
Jasne ze bedzieta trzymac. Heheh bier core pod pache i niech ci pomaga, bo pewnie zapomnieli co niektorzy ze niedawno rodzilas.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej
Z miłych rzeczy to...zapobiegłam dzisiaj totalnemu zalaniu mojej łazienki. Woda od sąsiadki sączyła się nam do środka plafonu, usłyszałam to, w porę zareagowałam (tzn zadzwoniłam po męża) i tylko troszkę sufit nam spuchł, może nawet obędzie się bez dodatkowej roboty.
Dzisiaj też dosłali moją tapetę. Chcę jeszcze jedną ścianę wytapetować i obraz tam powiesić.
Poza tym to od trzech dni zbieram się do zrobienia zdjęć moim sobotnim zakupom, ale jakoś strasznie daleko mam do aparatu)

no nie wiem, myślisz, że warto...wiem, że trudno jest kogoś znosić ale co z relacjami na przyszłość

biodra????jakie biodra chudzino
Heheh znam takie zalanie z autopsji.... tylko ze my ni emamy jeszcze wyremontowanej lazienki . A z aparatem to chyba mozemy sobie reke podac, . Wiesz warto czy nie warto, ale mam to w nosie mnie moze traktowac po macoszemu ale synow ma dwoch i powinna o tym wiedziec, skoro ona wymaga od nas szacunku to nam tez powinna go choc troche okazywac. A co do bioder, to gdybys nie wiedziala ale mam, dwa piekne bioderka z wystajacymi koscmi hhihi. No ale moje na zawsze.

Ale ja juz glupoty plete ale to dlatego ze moj maz mnie dzis winkiem uraczyl . Ktora chetna na czerwone slodkie????
Stary 2009-12-15, 23:24   #729
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Ja tylko na chwilkę, bom zmęczona po pracy, zmykam zaraz do męża

Cytat:
swietne zakupy

Cytat:
jakaś jestem wypluta dzisiaj, nie mam na nic siły ani ochoty, godzina 15 a ja bym się położyła najchętniej spać i wstała jutro rano

zielony sweterek cudoooooo!!
zastanawiałam się co to za golfik na ramiączkach a to już widzę, że z rękawkiem krótkim też mi się podoba
ad. 1 masz na poprawę humorku i za przeżycie z marudzącym i chorującym mężem
ad. 2 kolorek tego sweterka siostra mi wybrała

Cytat:
Sliczny jest ten zielony sweterek.... A jakie ma mega dlugie mankiety...
rękawy tylko wyglądają na takie długie, w rzeczywistości są normalnej długości

Cytat:

trzymajta kciuki
mówisz i masz

Cytat:
lubię takie sweterki, co roku jakiś kupuję
mam jeszcze taki jeden sweterek tylko w srebrno - fioletowe paski
Stary 2009-12-15, 23:43   #730
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

dobry dzień moje gołąbeczki

Czemu wy jeszcze śpicie Już ranek zawitał Nowy dzionek

Nafurana jestem spotkaniem z Carycą Ale się uśmiałam a Kasia nawet o mało nie zabiła na śliskich kafelkach pizzerni
Kurcze nawet nie wiecie jak szybko czas mija.
Jedyne co mnie niepokoi że po tych spotkankach nabieram ochoty na zakupy-tym razem spodobała mi się Kasina torba-poluję na nią
Byłam też w urzędzie pracy i czekam aż mnie na jakies kursy zapiszą Jestem głodna wiedzy i papierów którymi potem podetrę sobie tyłek

Gosia miiło było- jak pisałam Kamilowi wtedy o tym a on dowiedział sie że tym facetem z nami w wyrku jest Arek stwierdził...a co to za facet
Taki specyficzny współlokator...jedzący tylko to, co mu mamusia zrobiła(on pierwszy uraził moją kulinarną dumę jak nie chcial zjesc mego spaghetti, drugi raz zrobiła to Czekotubka mniemająca że moje zaproszenie na makaronik z sosem odstraszyło Peemki)
A jak jesteśmy przy kuchni
Małutka sosik zrobiłam prościutko
Otwarłam zamrazalnik wyjęłam stamtad paprykę mrożoną różnokolorową pokrojoną w taką wiekszą kostkę. Włożyłam umytą łapę do worka i wygrzebałam tak ze trzy garście gdzie najwiecej było czerwonego koloru
Wrzuciłam to na wodę i gotowałam do zmieknienia papryki, w trakcie dodałam też cebulki pokrojonej, pieprzu i soli. Na patelni na cebulce usmażyłam mięsko mielone z szynki załałam wywarem paprykowym, dodałam przecier pomidorowy i trochę pomidorół z puszki i gotowałam kilka chwil. Dopieprzyłam, dodałam chili, bazylii i oregano. I koniec

A co do sweterka kolor ma fenomenalny-bede jechała przez Szczecin chyba ci go ukradnę razem z syneczkiem moim słodkim-tzn jeszcze nie moim ale już wkrótce...
Stary 2009-12-16, 11:17   #731
mooonik
Zakorzenienie

Hej kobietki

kurka nic nie kupiłam w tej Ikei wczoraj, tzn kupiłam - słomki do napojów różnokolorowe
wypatrzyłam takie fajne szklanki, mogłyby być do kawki latte, lub mrożonej, ale w ostatniej chwili doczytałam, ze to do piwa i o ile do kawy na zimno mogłyby być, to wolałam nie ryzykować ,żeby mi nie pękły przy pierwszym zalaniu gorąca wodą
oo takie - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90092217

no i udało się uniknąć katastrofy pisałam Wam kiedyś ze na gwiazdkę chce sprawić mężowi taką lampkę z Ikei, na którą już choruje od jakiegoś czasu, i wczoraj jak byliśmy zaczął ją oglądać i mówi, że jak już tu jesteśmy to sobie weźmie, a ja już tą lampkę kupiłam, leży schowana w szafie! No wiec zaczęłam go przekonywać ze mu się nie przyda na razie, ze nie mamy miejsca na nią na biurku itp aż odłożył i stwierdził ze mam racje i kiedyś później sobie ją kupi uff niespodzianka uratowana

Cytat:
No i mamy wtorek jej jeszcze 1,5 tyg do swiat a my zadnego prezentu nie mamy
Uuuu no to niefajnie ze sie mezus rozchorowal, zeby tylko Cie nie zarazil... A co do tortu to niestety z przykroscia musze powiedziec ze zezarlam dzis ostatni mega dobry kawalek

udanych zakupow

jeśli Cię to pocieszy to my też jeszcze nie pokupowaliśmy prezentów, pewnie w weekend pojedziemy dopiero

szkoda, że torcika brakło, ale serniczka jak jeszcze jest to chętnie spróbuje, uwielbiam sernik w każdej postaci

Cytat:

trzymajta kciuki
proszę na pewno pójdzie dobrze

Cytat:
Hej

U nas to moja choroba tak właśnie wygląda
uff no to się udało nie zalać mieszkania
jaką tapetkę będziesz mieć Gosiu? mam nadzieję, że wkrótce odnajdziesz drogę do aparatu i pokażesz zakupki
czyli mówisz, że ty jak facet chorujesz? to współczuje mężowi (żartuję )

Cytat:

ad. 1 masz na poprawę humorku i za przeżycie z marudzącym i chorującym mężem
ad. 2 kolorek tego sweterka siostra mi wybrała
dzięki mąż już zdrowy prawie, do roboty chodzi więc nie jest tak źle
przekaż siostrze w takim razie, że kolor wybrała fantastyczny

Cytat:

Czemu wy jeszcze śpicie Już ranek zawitał Nowy dzionek

Nafurana jestem spotkaniem z Carycą Ale się uśmiałam a Kasia nawet o mało nie zabiła na śliskich kafelkach pizzerni
Kurcze nawet nie wiecie jak szybko czas mija.
Jedyne co mnie niepokoi że po tych spotkankach nabieram ochoty na zakupy-tym razem spodobała mi się Kasina torba-poluję na nią
no proszę, proszę jak ranny ptaszek nam się pokazał
Izuś w miłym towarzystwie zawsze czas szybko mija no tak spotkanie z Kasią i już nowe zakupki w planach co to za torba? Ja ostatnio widziałam u babki w tramwaju mega zaj..stą torbę w kolorze śliwki z jednym uchwytem na ramię, aż chciałam za nią wyskoczyć i zapytać gdzie zakupiła, tylko mi się trochę spieszyło, no i teraz uparcie zaglądam w wystawy ale nie mogę znaleźć nawet odrobinę podobnej...

Julitka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-16, 13:45   #732
Milibili
Zadomowienie

Hej kochane!!!!

ŻYJE!!! Padam na ale żyje.. proszę o mnie nie zapominać Mam od dzis komputer wiec mam nadzieje ze uda mi sie do Was czasem zajrzeć i w koncu włączyć się w pogaduszki z wami.

Czeko dzięki wielkie najbardziej spodobała mi sie ta wersja http://www.rollflex.pl/rolety_rzymsk...rzymskie_5.jpg tylko kurcze (nie smiac sie ja naprawde ciemna w tych sprawach ) nie wiem jak zrobic cos takiego co jest na góże?? Mam kupic poprostu material i go tak zazucic czy to jakaś spacjalna zaslona??

Soffciu Dziekuje Ci bardzo tez myślałam o czym takim ale to sa dwa okna i jak sie do tego przymiezalam to wygladalo to za ciezko niestety

Na koniec zdjecie z wielce powazną paienka Alicją

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 14:15   #733
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
rękawy tylko wyglądają na takie długie, w rzeczywistości są normalnej długości
Mnie nie chodzilo o dlugosc rekawow tylko o ten sciagacz taki szeroki .

Cytat:

Czemu wy jeszcze śpicie Już ranek zawitał Nowy dzionek.
Ladnie to tak ludzi po nocy budzic???

Cytat:
Hej kobietki

kurka nic nie kupiłam w tej Ikei wczoraj, tzn kupiłam - słomki do napojów różnokolorowe
wypatrzyłam takie fajne szklanki, mogłyby być do kawki latte, lub mrożonej, ale w ostatniej chwili doczytałam, ze to do piwa i o ile do kawy na zimno mogłyby być, to wolałam nie ryzykować ,żeby mi nie pękły przy pierwszym zalaniu gorąca wodą

no i udało się uniknąć katastrofy

szkoda, że torcika brakło, ale serniczka jak jeszcze jest to chętnie spróbuje, uwielbiam sernik w każdej postaci
My tez czychamy na szklanki do latte, ale ja to sobie w Pepco na sztuki kupie za 3,99 zl/ szt ale pieniazki nazbieram . Super ze udalo ci sie odciagnac meza od tej lamki, ja tez stosuje takie argumenty gdy juz cos mam kupione hihih. A serniczek leci do Ciebie
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Hej kochane!!!!

Hej Mili alez Ty cudownie wygladasz... Tylko podziwiac, a Alicja powazna babka
Stary 2009-12-16, 14:47   #734
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane!!!!

ŻYJE!!! Padam na ale żyje.. proszę o mnie nie zapominać Mam od dzis komputer wiec mam nadzieje ze uda mi sie do Was czasem zajrzeć i w koncu włączyć się w pogaduszki z wami.

Mili nie zapomniałyśmy o Tobie
liczymy na to, że będziesz nas troszkę częściej odwiedzać
ślicznie wyglądacie razem, Ala jaka już duża dziewczynka i jaka słodka

Cytat:

My tez czychamy na szklanki do latte, ale ja to sobie w Pepco na sztuki kupie za 3,99 zl/ szt ale pieniazki nazbieram . Super ze udalo ci sie odciagnac meza od tej lamki, ja tez stosuje takie argumenty gdy juz cos mam kupione hihih. A serniczek leci do Ciebie
dziękować za sernika, będzie do kawusi w sam raz
nie znam sklepu Pepco ale sobie wygoglowałam i się okazuje, że w Krk nie ma..
tyż będę dalej szukać szklanek do latte bo mam tylko jedną, która mi pasuje i na dokładkę ma logo pepsi

Julitka

Stary 2009-12-16, 22:22   #735
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hej
zapracowany dzien mialam bo Maruda byla krzykliwa dzisale udalo mi sie wysprzatac kuchnie
jutro mam w planie myc lazienke......i zakupy tez-zobaczymy

Cytat:
ehh dokładnie

o kurcze jeszcze ją katarek gnębi, biedactwo małe się tyle musi męczyć
mam nadzieję, że już niedługo jej przejdzie i obie będziecie spać spokojnie

dzisiaj juz lepiej bylo wiec antybiotyk dziala

Cytat:

Nooo ja tez chyba musze lodowke na klodke zamknac....
a ja zgrzeszylam przed chwila tortilla z Mc donalda
Cytat:

ojej, takie maleństwo i antybiotyk, współczuję jej.
meczyla sie biedna z katarem i nic nie pomagalo to musiala dostac antybiotyk

Cytat:
Hej kochane!!!!

co za sliczne kobietki

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-12-17, 14:03   #736
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzien dobry dziewczynki

Dziś z rana przysypało-biały puch zasypał Oborniki. A ja pojechałam z mezem do Wrocławia dokupić resztę świątecznych prezentów.
Został nam tylko tata Kamilowy do obdzielenia-ale nadal brak pomysłu ;(
Za to dla cioci kamila zamówiłam broszkę-moim doradcą była Daget

Mili słonce jak super że się pojawiłaś. Masz śliczną córunię a macierzyństwo , podobnie jak innym PM-kom Ci służy wspaniale
Czekoladko-najważniejszę że widac poprawę a Weronisia wraca do normy Pomyśl o tych przespanych nocach...mmm

Ja dziś kobietki musze się pochwalić. Wzięłam udział w konkursie na stronie wprost.pl na polityczne rymowanki i wygrałam jedną z pięciu głównych nagród-bon upominkowy za 100zł
I musze powiedzieć że to również dzięki wam bo na waszych uroczystościach warsztat ćwiczę
Stary 2009-12-17, 16:17   #737
katarzinka
Wtajemniczenie

witam
dzięki za kciukasy

faceci oczywiście nie widzieli problemu w tym, ze musiałam jechac do pracy i w ogóle - oni są czasem z kosmosu

jakos dalismy radę, Agatula została z tatą i zapasem mojego mleczka i sobie świetnie poradzili, a ja nie dość, ze jak wychodziłam to łzy w oczach to jeszcze ciągle myslalam co u nich oj cięzki będzie powrót do pracy
do tej pory to ją zostawiam tylko na 2 godzinki jak mykam na trening i teraz miałysmy pierwsze długie rozstanie

ale dzis juz lepiej mi
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 17:18   #738
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Czekoladko-najważniejszę że widac poprawę a Weronisia wraca do normy Pomyśl o tych przespanych nocach...mmm

Ja dziś kobietki musze się pochwalić. Wzięłam udział w konkursie na stronie wprost.pl na polityczne rymowanki i wygrałam jedną z pięciu głównych nagród-bon upominkowy za 100zł
I musze powiedzieć że to również dzięki wam bo na waszych uroczystościach warsztat ćwiczę

oo gratuluje nagrody -zawsze kaska sie przyda na prezenty

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-12-17, 19:26   #739
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej.Co u Was bo u mnie biało bielusieńko i do tego mroźno. Wróciłam z aerobicu z buzią bardzo czerwoną (jak gdybym drinkowała od dłuższego czasu), nie lubię takiej pogody i śniegu w ogóle nie lubię, chcę do swoich klimatów (czytaj słoneczka i ciepełka).
Ale ale...są też plusy tego życia jutro i w poniedziałek jestem na urlopie super! Wprawdzie jutro nie pośpię za długo, bo mają przyjść panowie do wytapetowania tej mojej nieszczęsnej ściany, ale i tak się cieszę.
Cytat:
A co do bioder, to gdybys nie wiedziala ale mam, dwa piekne bioderka z wystajacymi koscmi hhihi. No ale moje na zawsze.

Ale ja juz glupoty plete ale to dlatego ze moj maz mnie dzis winkiem uraczyl. Ktora chetna na czerwone slodkie????
No tak, Twoje własne hihi
Dziękuję, nie mogę, jestem na antybiotyku

Cytat:
Ja tylko na chwilkę, bom zmęczona po pracy, zmykam zaraz do męża
no jak do męża to pewnie, że uciekaj, bez dwóch zdań

Cytat:
Ale się uśmiałam a Kasia nawet o mało nie zabiła na śliskich kafelkach pizzerni

Taki specyficzny współlokator...jedzący tylko to, co mu mamusia zrobiła(on pierwszy uraził moją kulinarną dumę jak nie chcial zjesc mego spaghetti,

A co do sweterka kolor ma fenomenalny-bede jechała przez Szczecin chyba ci go ukradnę razem z syneczkiem moim słodkim-tzn jeszcze nie moim ale już wkrótce...
Oj biedny Kasik, to nie dobry czas na obcasy.
A to małpa jestem pewna, że robisz dobre spagetti

Albo czegoś nie rozumiem albo o czymś nie wiem (mówię o podkreślonym fragmencie). Izo, tłumaczyć mi to szybko!

Cytat:

no i udało się uniknąć katastrofy ...niespodzianka uratowana

czyli mówisz, że ty jak facet chorujesz? to współczuje mężowi (żartuję )
1. fajne szklanki. Lubię Ikeę, szkoda tylko, że aż do Warszawy muszę jechać, żeby sobie trochę pobuszować a czasami tak by się chciało iść i jakiś drobiazg kupić. No nic, może kiedyś i w Białymstoku Ikea się pojawi, wtedy będzie mi dużo łatwiej i będę miała bliżej.

Hahaha ale spryciula z Ciebie. Że też się nie połapał o co Ci chodzi. Zawsze wypytuję męża o różne rzeczy jak chcę mu coś kupić, czasami (ale nie za często) potrafi się zorientować, że coś knuję

Muszę dotapetować jedną ścianę,bo szybko się pobrudziła. Projektantka od razu mi mówiła, żeby wytapetować, ale nie, Gosia była mądrzejsza, bo tapeta droga ...to teraz będzie lepiej, dokupiłam tapetę, pudło kleju (mniejszych nie robią) plus zapłacę za robociznę...interes pierwsza klasa. Dobrze, że nie wpadłam na pomysł, żeby własną firmę założyć bo z moimi zdolnościami długo bym nie pociągnęła.

Hahaha no tak, choruję trochę jak facet, mój mąż mówi, że wykorzystywaczka ze mnie

Cytat:
śliczne jesteście dziewczyny a alicja - mała dama. Na tym zdjęciu wygląda jak gdyby miała grzywkę idealnie przyciętą

Cytat:
Wzięłam udział w konkursie na stronie wprost.pl na polityczne rymowanki i wygrałam jedną z pięciu głównych nagród-bon upominkowy za 100zł

Dobra teraz czas na telewizję, dzisiaj mój dzień: Dr House i Pit Bull poza tym to muszę Wam powiedzieć, że jak byłam na zwolnieniu to stwierdziłam, że dawno telenoweli jakiejś brazylijskiej czy meksykańskiej nie oglądałam. Przełączałam sobie kanały, patrzę, jest jakaś myślę sobie dobra będę oglądać, i oglądam, ale ubaw, teksty są niesamowite.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 19:56   #740
Milibili
Zadomowienie

Dobry wieczor! Dziekujemy za komplementy

Izuś Spóźnone ale szczere życzenia urodzinowe!!! Wszystkiego Najlepszego Gratuluje wygranej a pochwalisz sie co to za rymowanka była??

Gosiu dobrze ze szybo zareagowalas z ta lazienka Housa zazdroszcze... my naraze bez telewizji zyjemy. Ma to swoje dobre strony ale czasem chcialoby sie na cos zucic okiem.

Czekotubylcu
nie wiesz ze do parówki najlepiej piwo pasuje a nie chleb??? Widac jeszcze za mało panów budowlanców przy pracy widziałaś

daget
ja bym sie chetnie napila ale jeszcze musze poczekac na takie przyjemnosci

Czekoladko doczytalam ze mala chorutka... Biedactwo. Mam nadzieje nze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej Tak ostatnio myslalam czy sie kiedys u Pana Marka nie spodkamy przypadkiem

uff... znikam bo mi sie czaswolny konczy a jeszcze musze zajzec w jedno miejsce Do jutra mam nadzieję

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Stary 2009-12-17, 20:17   #741
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czekoladko doczytalam ze mala chorutka... Biedactwo. Mam nadzieje nze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej Tak ostatnio myslalam czy sie kiedys u Pana Marka nie spodkamy przypadkiem

a rodzilas w Raciborzu??i jak wrazenia?
pan Marek juz teraz nie pracuje w Raciborzu tylko w Rydułtowach nie wiem czemu
a ja sie narazie nie wybieram na wizyte poki co.....chyba ze @ nie przyjdzie(niech no sprobuje nie przyjsc)

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-12-17, 21:31   #742
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Gosiu już śpiesze z wyjaśnieniami-przyznaje szczerze, że bardzo chciałabym miec dzidziusia ale już takiego odchowanego no i spodobał mi się Dawidek I knuję coś by go Malutkiej podwędzić
Ja dziś trening odpuściłam bo kiepsko się czułam- o 18 poszłam spać i teraz wstałam. Ja tez nie lubię zimna i czerwonego kicholca. Może macie sprawdzony krem "na zimę"?? Polećcie mi coś bo nie umiem znaleźć mojego ulubionego niebieskiego AA
Czekoladko powiem szczerze ze jestem zaskoczona że ludzie spoza mego miasta chcieli rodzic w Raciborzu- moje znajome z kolei uciekały z Racjka do Rybnika albo Rydułtów z kolei
Mili my też beztelewizyjni ,za to nadrabiamy w internecie-z moimi serialami jestem na bieżąco a jakies sportowe zawody ogladamy on -line. Wystarczy
Co do rymowanek to było ich kilka, oni wybrali o Marcinkiewiczu:

"Wizerunek"

Był maż stanu, człowiek prawy
Słodki jak w telenowelach
Aż zniszczyła wizerunek
Pewna panna Izabela

pozostałe:

"Nowe przysłowie"

Najpierw poszło o samolot,
potem jeszcze o krzesełka
Na każdy pomysł Donalda
Lech niechętnym okiem zerka

Co rząd w Sejmie chce uchwalić
Lech donośnie krzyczy "veto"
I znów bieg PO przerwany
Na dwa kroki tuż przed metą

Stąd nowe mamy przysłowie
Nasze polskie-z życia wzięte
Już nie: "żyją jak pies z kotem"
Lecz "jak premier z prezydentem"

"Świńska grypa"

PIS dziękuje świńskiej grypie,
że się teraz pojawiła
Wirus groźnym okiem łypie
A PO się pogrążyła

Na minister psy wieszają,
że szczepionek nie kupiono
Ręce w PIS-ie zacierają,
że wyborców rośnie grono

Lud pandemią wystraszony
Uwierzy w prorocze słowa
Ze na wojnę z grypą świńską
Tylko Szczypińska gotowa

I zbiorowa ta histeria
Aptek zwiększy też obroty
Choć od grypy znacznie gorszy
Wirus zbiorowej głupoty

"Aferzyści"

Jest w naszym kraju nowa afera
Co znów dorodne plony uzbiera
Już polecieli PIS decydenci
tylko posłowie PO są święci
Ładnie układa się dyktatura
Gdy przy korycie przyjaciół fura
Zawsze pomogą domek zbudować
I na złe czasy forsę zachować
Nic mnie w tym kraju już nie zadziwi
wszyscy posłowie są przecież chciwi
Zły pesymistów sen wszak się ziści
Że w całym Sejmie znów aferzyści

"Andrzej"

Wypłynął Andrzej na szerokie wody
Ma nowy garnitur prosto z domu mody
Jak włoży kalosze to tylko z Burbery
Prostackie mu tylko zostały...maniery
Stary 2009-12-18, 00:43   #743
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Jakos ostatnio weny brak i rzadko tu zagladam. Ale dzis wkoncu podlaczyli mi neta w domu to sie odzywam.
U mnie w sumie nic ciekawego Choinka ubrana, zakupy na swiateczna wyzerke w trakcie tzn. codziennie uzupelniam lodowke Az tak duzo nie robie bo w wigilie spedzamy we dwoje a w pierwszy dzien swiat idziemy do znajomych. Nie mam jeszcze prezentu dla meza bo nie mam kiedy sie rozejrzec nawet jak koncze codziennie po 20 to juz wszystko pozamykane, dobrze, ze teraz w niedziele otwarte to jedyna szansa dla mnie A wlasnie w niedziele idziemy na roczek do kolezanki synka - bedzie bal Leci ten czas niesamowicie

Izus swietne rymowanki, moze jakiegos bloga wierszowego zaloz

Mili piekne z Was dziewczyny

Czeko zdroweczka dla corci

Postaram sie juz zagladac czesciej
Buziaki i milych snow

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-18, 10:32   #744
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzien doberek miłe panie-stawiam przed Wami śniadanie

A tak po prawdzie...wiecie kto ma dzisiaj urodziny??
Tak tak Caryca

Nasza Caryca dzisiaj swiętuje
Złoże jej życzenia choć nas bojkotuje:P
Zyczę Ci Słonce byś się nawróciła
I sens tego wątku od nowa odkryła
By Twoje posty nas rozśmieszały
I zamieszanie znów wywołały\
A oprócz tego życzę Ci zdrówka
Byś miała energię jak młoda jałówka
Oczy jak sarenka, nóżki jak gazela
I zawsze szalała tak jak w dniu wesela
Niech uroda Twoja dojrzewa powoli
Niech Cię jeszcze długo kręgosłup nie boli :P
Byś jeszcze szpilek nie odpokutowała
Tylko niezmiennie pięknie wyglądała
Zwiedzaj ciepłe kraje ze swoim Łukaszem
I na ten nasz wątek pozaglądaj czasem:P
Stary 2009-12-18, 11:58   #745
Milibili
Zadomowienie

Dziendobry!
Dziś zasnełśmy dopiero o 7:00 wiec padam na twarz... ciezka noc byla

czekoladko
rodziłam w Pyskowicach- rewelkacja!!! Kazdemu moge polecic, opieka rewelacyjna położne ciepłe,miłe, pomocne a w trakcie porodu bardzo pomagaja, mozna rodzic w najwygodniejszej do siebie pozycji, ale nie ma znieczulenia bo ten szpital jednak stawia na naturalny poród, ale kiedy cos jest nie tak to nie zmuszaja kobiety na sile do porodu sn

paulina izabela

Izuś
zadziwiasz mnie klask i: Masz naprawde talent kobieto

Kasienko
Żyj nam Sto Lat!

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Stary 2009-12-18, 12:15   #746
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka Przymrozilo i u nas troche brrr...

Kasienko - Sto Lat i spelnienia wszystkich marzen

Mili zycze alby Alusia dala mamusi sie wyspac

Milego dnia
Stary 2009-12-18, 17:39   #747
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc
no i doczekalam sie wreszcie@.......juz zamowilam u tż redsika zeby mi kupil po drodze

Kasiu mega buziak dla ciebie z okazji urodzinek kochana

powiem wam ze przezylam horror wczoraj......mala sie zakrztusila jak podawalam jej antybiotyk i cala sina sie zrobila .......boze ile strachu sie najadlam-na szczescie udalo jej sie zalapac oddech po moim dmuchaniu w nosek

Cytat:
Gosiu już śpiesze z wyjaśnieniami-przyznaje szczerze, że bardzo chciałabym miec dzidziusia ale już takiego odchowanego no i spodobał mi się Dawidek I knuję coś by go Malutkiej podwędzić
Czekoladko powiem szczerze ze jestem zaskoczona że ludzie spoza mego miasta chcieli rodzic w Raciborzu- moje znajome z kolei uciekały z Racjka do Rybnika albo Rydułtów z kolei
"
ad. 1 no to juz ci sie nie uda ten spisek bo jak Malutka przeczyta co knujesz to cie
ad.2 widzisz mnie spotkaly same dobre opinie o szpitalu w Raciborzu a ze pracowal tam moj lekarz to tam rodzilam i nie narzekam

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Czeko zdroweczka dla corci

moja panna juz lepiej sie czuje

Cytat:
czekoladko rodziłam w Pyskowicach- rewelkacja!!! Kazdemu moge polecic, opieka rewelacyjna położne ciepłe,miłe, pomocne a w trakcie porodu bardzo pomagaja, mozna rodzic w najwygodniejszej do siebie pozycji, ale nie ma znieczulenia bo ten szpital jednak stawia na naturalny poród, ale kiedy cos jest nie tak to nie zmuszaja kobiety na sile do porodu sn
najwazniejsze ze milo wspominasz porod bo to jest bardzo wazne jesli potem chce sie drugie dziecko to wizja porodu powraca jak bumerang

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-12-18, 19:02   #748
czekoladka79
Zadomowienie

Caryco Katarzyno III sprawiedliwie nam panująca
O pani Ty piękna, zabawna i zniewalająca
Porzuciłaś Lud swój wierny i odddany
Zsyłasz na zagładę wątek tak przez Ciebie lubiany.
Lecz znaj serce tego narodu nieszczęśliwego
i przyjmij hołd dla dnia święta Twego.
Wznieśmy kielichy z winem na Twą cześć
Niech wystrzeli armat sześć
Moc życzeń zasypie Cię ze wszytskich stron
A Sto Lat rozbrzewa echem ton w ton.
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 19:08   #749
paulinaizabela
Zakorzenienie

no no Czekotubko gonisz Ize z tymi wierszami
Stary 2009-12-18, 19:48   #750
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Przede wszystkim dla naszej Kasicy z okazji urodzinek:

W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.

Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.

Czekoladko nie dziwie się, że się strachu najadłaś. najważniejsze że zachowałaś zimną krew i nic poważnego się nie stało

A u mnie wszystko ok, piesek nadal absorbuje jak dziecko, w pracy dowalili mi robotą przed świętami że nie miałam się jak po dupce podrapać i tak jakoś się wszystko kręci. Dobrze, że święta niedługo, to się odpocznie. A jutro jedziemy zakupić choinkę Kocham święta

Buziaki

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości