|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany![]() |
|||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 100,00% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: My wyzwolone kobiety
ja juz jestem
![]() Wytrwalam jakos chociaz mlody mi jeczal bo kolezanka dostala w przedszkolu szczoteczke do zebow i paste (wszystkie dzieci dostawaly - oni tu cos czesto daja).. no i oczywiscie on tez taka chce....na szczescie mu przeszlo... ALe zimno - termometr pokazuje -11 stopni... Olcia - nie musi to byc nic zlego ale taki bol nie jest normalny wiec hcociaz zadzwon do swojego gina i powiedz mu co sie stalo...lepiej chuchac na zimne...i zadnej roboty tylko usiadz na tylku!!!!! to rozkaz! buleczki czy cos tam moga poczekac do jutra... a co do dietki - jesli beda problemy na pewno bede sie pytac ![]() ![]() Juz bym dzisiaj zrobila babola bo chcialam sie napic maslanki ale przezornie spojrzalam na kartonik ile czego zawiera... diablico przeginaja z tym biurkiem... homi - masz racje - najwazniejsze zeby Twoj maz nie nastawial corki na NIE ... staraj sie jej wytlumaczyc ze wcale nie jest tak jak ona mysli (albo mowi ze tak mysli).. mam nadzieje ze ten maly bunt szybko minie... prazyna - czasem tak jest ze sie nie chce czy nie wiadomo co pisac... buzka - oby natchnienie szybko przyszlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
chorobcia prasowałam i żelazko spadło mi z deski na dywan i wypalona plama na dywanie ,żelazko działa jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Rozeznanie
|
kurcze dziewczyny... jedna wczoraj czajnik, druga dzisiaj wykladzine spalila... same straty przez ten internet
![]() czy ktoras widzi moj podpis? bo dodalam ale ja go nie widze ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- edit - juz widze ![]()
#724 |
Raczkowanie
|
Cześć laseczki
![]() Ja dzisiaj pospałam do 10, później na dworek, wróciłam po 12 a później zabrałam się za sprzątanie, zwłaszcza pokoju chłopców, musiałam znowu przejrzeć zabawki bo straszny bajzel. Teraz az miło, pokój jak z filmu, tak ładnie , kolorowo ![]() Paulinka zakopałas doły i dołki ?? Ola przynajmniej zadzwoń do lekarza i powiedz mu o tym !! Koniecznie !! Aguśka nei daj dziecku sobą manipulowac, nie wiem czy dobrze pamietam Judytka na początku nie płakała prawda, wiec pewnie teraz ma ten moment. Popytaj panią jak sie zachowuje po Twoim wyjściu, załoze sie ze cały czas nie płacze. A przede wszystkim porozmawiaj z mężem. Nawet jeżeli ma jakies obiekcje to neich Tobie o tym mówi a nei robi z siebie dobrego attusia a Ty jestes ta zła. Powtarzaj jej ze ja kochasz i na pewno po paru dnach to minie. Trzymam mocno z ato kciuki. I absolutnie nie płacz przy niej bo jak zobaczy że Tobie jest przykro to na pewno postara się o to żebyś jej tam nie zaprowadzała. Diabełku, Ty maniaku komputrowy Hihihi Ale żeby czajnik spalić hihi ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Ruda fajny tekst ![]() Mnie bardzo podobał się tekst Oli na gg " Formlanie idiotów jest niewielu ale są tak sprytnie ustawieni ze spotykamy ich na każdym kroku " ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Taki strój wczoraj zamówilismy naszemu kawalerowi na bal karnawałowy http://www.allegro.pl/item873888798_...cm_gratis.html |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
Bibisi wszystko jest tak i było jak napisałaś odnośnie mojej osoby w Twoim poście
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- podoba mi się policjant znaczy strój niunia jest opis ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- u nas bal 19 ,o1 18,o1 dzień babci i dziadka |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
U nas 21 albo 22, nie wiem jeszcze dokładnie. Ja miałam iść z małym po Arka i mi wziął i zasnął. I teraz albo go obudzę po 15 albo pójdę pogadam z sąsiadką.
Arek bardzo chciał być kowbojem, był fajny strój już z kapeluszem i pistoletem ale jak zadzwoniliśmy to się okazało ze nie ma rozmiaru i mąż gdzieś ten wygrzebał. A widziałyście ile osób go kupiło ? ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Hehe mój mały rozmyślił się ze spania wiec pójdę z nim zaraz na dwór to drzemnie się na dworze i od razu po Arka. Miłego popołudnia lalki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Ja sie zdrzemnelam troszke ale obudzil mnie pecherz pelny... staram sie ostatnio wiecej pic i dobija mnie to ciagle latanie do lazienki..
bibisi - stroj super! Oolcia widze ze jestes... jak sie czujesz? dzwonilas do lekarza? ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- diablico a Ty tez od dzisiaj Protal? i tutaj mi prosze pisac zamiast tam dziewczyny podgladac ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- kurcze dziewczyny co tu dzisiaj taka cisza? ![]()
#728 |
Rozeznanie
|
Tak rudzielcu
![]() ![]() i coś z tyłu plecy zaczynają boleć,to chyba przez ten kwas moczowy,co to z rozkładu białek powstaje a podglądać,podglądałam dziewczyny z wątku o protalu.Ale niektóre mają efekty!! ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- czytam i już sama nie wiem,dziewczyny piszą różnie,ale właśnie dziś kupiłam książkę dr Dukana i na niej będę się wzorować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Rozeznanie
|
Niunia,
masz fajny podpis |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Rozeznanie
|
prazynko dziekuje
![]() diablica - na samych jogurtach i serkach dlugo nie pociagniesz - ja poprzednim razem tak robilam i juz na 4 dzien przykro mi sie robilo na widok jogurtu... zobacz - tam gdzies jest watek z przepisami...jak chcesz to ja mam ksiazke z przepisami - tam jest sporo na same proteiny (bo w watku to wiekszosc na proteiny i warzywka...) wejdz na mojego chomika tygrysek_uk - mam tam ta ksiazke i mozesz sobie sciagnac ![]() Ja na obiadek zjadlam piers z kurczaka gotowana na parze lekko przyprawiona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- no i sama zostalam ![]()
#731 |
Rozeznanie
|
ja jestem,ciągle szukam i czytam!
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- byłam na Twoim chomiku ,ale nie ściągnęłam bo nie jestem tam zalogowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
skonczylam te cholerne cista,jutro tylko miesko i salatki.nic wiecej nie robie bo sily nie mam,czuje sie dobrze( chodzi o te bole brzucha) gdyby nie kregoslup. ale maz obiecal masaz ;p no nic to do jutra,mysle ze bede miala chwile przerwy zeby cos kliknac,
spokojnej nocy Wam zycze papa |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
rozumiem ,że nie byłaś u lekarza ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#735 |
Rozeznanie
|
kotku - rozumiem doskonale... bedziemy na Ciebie czekaly
![]() Oolcia - i to ma byc Twoje odpoczywanie? !!!!! ![]() ![]() diablico - czytaj czytaj bo mozna sie duzo dowiedziec... a na chomiku latwo sie zalogowac a jak nie to podaj mi na priv swoj adres e-mail to tak Ci przesle ![]()
#736 |
Raczkowanie
|
Jestem pierwsza
![]() Wcale mi się nie chciało wstać ale mam sporo prania w rękach a jak się Przemek obudzi to już wiele nie narobię. Mój mąż wczoraj z Arkiem pojechali na wieś i wrócą aż w poniedziałek wieczorem, wiec mam labę ![]() Aguska i jak mała jak ja odbierałas , pytałas pani jak sie zachowywała w ciągu dnia ? U mnie na oknach zamarznięty deszcz, paskudna pogoda. |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
wstalam wczesniej bo spac nie moge.maz poszedl do pracy i sie denerwuje bo tyle sniegu a on ma wycieczke( tzn wiezie wycieczke) zaraz wypije kawke z tesciami i biore sie za gotowanie.nie mam tego duzo,nie musicie sie martwic(chociaz dziekuje to mile ze sie o mnie martwicie) ale ja poprostu nie potrafie suiedziec na du.....pie a czuje sie dobrze juz mnie brzuch nie boli, ale obiecuje ze zaczne o siebie dbac,nasteone urodziny jakie bede musiala zorganizowac to meza w czerwcu a wczesniej juz urodze wiec nie ma strachu ![]() pozdrawiam i milego dnia zycze |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
Witam! ja dzis mam jakis skopany humor wiec nie bede za duzo truc...
bibisi - to faktycznie labe masz ![]() homi - no wlasnie jak corcia? Olcia - ale niegrzeczna jestes bo wczoraj sie nie skontaktowalas z lekarzem... nu nu!
#739 |
Rozeznanie
|
nie skontaktowalam sie z lekarzem bo w mojej przychodni trzeba umawiac sie przynajmniej tydzien wczesniej na wizyte. jakbym zadzwonila to "przemila "pani w rejestracji powiedziala by mi ze mnie nie polaczy bo trzeba sie umowic a jezeli to nagla sytuacja to mam jechac do szpitala,w szpitalu nastala bym sie 4 godziny w kolejce i czula sie jeszcze gorzej. wiec jaki to sens?
wszystki mi przeszlo czuje sie dobrze jakby cos bylo nie tak pojechala bym do tego szpitala. ale mam tam naprawde niemile wspomnienia kiedys sie zatrulam czyms i bylam odwodniona,polprzytomna czekalam 3 godziny na lekarza dyzurnego ktory akurat pojechal do domu na obiad. potem walneli mi 2 kroplówki na raz w jedna zyle które zlecialy(1,5 litra) w 30 minut .myslalam ze reka mi odpadnie taka sina byla, a pielegniarka powiedziala- my strajkujemy i nie mamy czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
witam kochanieńkie
buziaczki kociaczku nasz ,super ze się odezwałaś co do córci jak po nią poszłam zadowolona że jest w przedszkolu ,po rozmowie z panią dowiedziałam się że już za 10 min.uśmiechała się i wszystko było w porządku bawiła się zadowolona z dziećmi ,,,,ale córka w domku powiedziała mi że była wnerwiona jak wyszłam z sali i pokopała panią ,pani nic mi o tym nie wspomniała a kiedy mąż usłyszał tę historię tłumaczył jej że tak nie można i tak dalej i że w poniedziałek będzie musiała iść do przedszkola i przeprosić za to panią a więc widzę postęp u męża ,mała wieże w poniedziałek idzie bo tata też tego chce ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- u nas zima że hohoho śniegu tyle że podwórko odśnieżają 3 ej panowie już od godziny a jeszcze im trochę zostało ,mąż mówi że pogoda dość przyjemna i za 2 godz jedziemy do lasu za saneczki ,na górki i mały kulig ,mała jedzie z nami i jeszcze kilka osób ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Oolcia widzę Cię jak zdrówko ,jak brzusio na pewno nic nie pobolewa ?????? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- teraz zmykam do pralki miłego dnia życzę wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
Homi ju zczuje sie dobrze, dziekuje
a tak apropos Twojego avatara to co go widze przypomina mi sie pewna smieszna sytuacja, moja mama wyszywa obrazy i kiedys do niej dzwonie i pytam co robi a ona mi na to: haftuje pawia. hehe usmialysmy sie wtedy jak cholerciaa a ona naprawde wyszywala pawia ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- nie siedz za dlugo w tej pralce bo Ci sie w głowie zakreci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() miłego dnia dziewczynki!!! wpadłam się tylko przywitać,teraz nie mam czas popisać z Wami znowu muszę lecieć do t..... ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- myślę,że mała powinna mieć jakąś karę za to kopanie!!,owszem musi przeprosić ale nauczka musi być!! możecie się ze mną nie zgadzać ale to moje zdanie, dziecko powinno umieć tłumić agresję! |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
diablico a jak Ci idzie z dietka? ja dzisiaj strasznie slaba jestem i w glowie mi sie kreci.. wiem ze powinnam jesc wiecej mieska (wlasnie sie rozmraza) i ze to przejdzie dlatego tym razem sie nie poddaje... nie moge tylko tego po sobie pokazac bo L. zaraz zacznie gadanie i bedzie sie wsciekal o ta diete... Najgorsze ze dzisiaj musze miec sily bo jde na 3 godziny na sprzatanie - hmm.. ciekawe jak skoro ledwo wlocze nogami...
no ale juz maly spadek (choc to tylko woda) zaliczony... moja waga (ktorej za bardzo nie ufam bo jest niedokladna) pokazuje ok 1kg mniej... musze sobie elektroniczna zafundowac i centymetr krawiecki kupic i sie pomierzyc - tylko cholerka nigdzie tu nie widzialam... a bardzo zalezy mi na porownaniu wymiarow... Oolcia - niezle z tym haftowaniem ![]()
![]() |
#744 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#745 |
Raczkowanie
|
Kotku bardzo jestem ciekawa co kupisz na 5 urodziny ?? Czy nie przasadziłąś teraz z tymi prezentami ?? Borysek jest jeszcze mały ale jak tak dalej pójdzie to za 2 lata będzie kojarzył babcię ze względu na dużą ilość prezentów, na pewno tego chcesz ?
Nie gniewaj się na mnie za tą moją wypowiedź ale tak sobie po prostu pomyślałam. Edytowane przez bibisi Czas edycji: 2010-01-09 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
Bibisi ale napisałam ,ze to jest prezent mój i chrzestnej mojej córki. Za 5 lat może nie będę miała kasy????? Kto wie??? Nie gniewam się
![]()
#747 |
Raczkowanie
|
Homi ja jestem ciekawa czy to prawda z tym kopaniem. Bo mój chrześniak podobno w przedszkolu tez niby nakrzyczał coś na panią i tak powiedział w domu wiec jego mama kupiła kwiatka i poszła z nim do przedszkola przeprosić a a ten już w konfrontacji z panią powedział ze on nei przeprosi bo on nic nie zrobił tylko tak sobie wymyślił.
Cieszę sie ze mąz już Ci pomaga, mała widzi że on jest po jej stronie miała łatwiejsze pole do popisu a teraz już nei bedzie jej tak lekko Tobą manipulowac. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Kotku ja to raczej z doświadczenia piszę. Bo jedna ciocia moich chłopców zawsze kupowała zabawki czy oni byli u nas czy my u nich aż któregoś razu jak powiedziała Arkowi ze do niego przyjedzie to ten mówi " tylko pamiętaj kupić mi samocgód " czy coś w tym stylu. wiecie jak mi było wstyd Edytowane przez bibisi Czas edycji: 2010-01-09 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=prazyna;16328410]Kingul,
twój brat przeszedł długą drogę do sukcesu, ale ją wygrał. A tak z ciekawości-to miał robioną plastykę brzucha?!? takie zwoje tłuszczu musiały zostać ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 --------- Hej!Troszkę żeście tu popisały aż miło się czyta!Dziewczyny jak wam pisałam odchudzanie mojego brata trwało ok2 lata i trwa nadal wiem że ciężko w to uwierzyć ale nawet lekarze się dziwią że ta skóra tak ładnie mu się wchłania mimo toi tak będzie miał jeszcze zabieg bo bez ubrania to az tak dobrze nie wygląda ale jak na razie nic nie miał robione! |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Kingul a nie mogłabyś jakoś wstawić fotek sprzed i teraz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.