Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 15:20   #721
Mustique
Lena

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

ja też spadam.. idę jako przyzwoitka na randkę z bratem i jego dziewczyną... ciekawe co w kinach grają
Stary 2010-01-03, 15:24   #722
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Zmykam na urodziny Miłego wieczorku

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:30   #723
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Zmykam na urodziny Miłego wieczorku
bawcie sie dobrze

Mustique Ty tez ;*

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:31   #724
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

hej dziewczynki wróciłam do RZE własnie i pierwsze co to odpalam kompa i na wizaż przez całe święta posucha, bo albo nie miałam czasu, albo bracia mnie nie wpuścili na neta
ale już jestem i to w nowym wątku

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:32   #725
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
hej dziewczynki wróciłam do RZE własnie i pierwsze co to odpalam kompa i na wizaż przez całe święta posucha, bo albo nie miałam czasu, albo bracia mnie nie wpuścili na neta
ale już jestem i to w nowym wątku
Witamdobrywieczorek
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:33   #726
laborek
Rozeznanie

Hej dziewczyny!
Oby ten rok był jeszcze lepszy niż poprzedni
Ja teraz będę coraz rzadziej na wizazu bo sesja się zaczyna i niezły sajgon
Chciałam się was zapytać,bo chcieliśmy z Tżetem w tym roku pokupować pare rzeczy które się przydadzą na wesele, aby obniżyć wydatek tuż przed.możecie mi podpowiedzieć co to by mogło być?
Myśleliśmy już o figurce na tort i kieliszkach dla pary młodej...
laborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:46   #727
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
zobaczymy po terminie jak okres ma przyjsc.ale to jeszcze trochę.
Mustique mnie troszke na @ bolą zawsze ale nie tak piekielnie jak teraz przy dotyku.
Lusesita jak bym była to masz u mnie czekolade ja w simsach to z dziecmi robiłam tak,ze w pokoju bez drzwi je zamykałam a pani z opieki nie mogła do nich wejść. ale najbardziej lubiłam w basenie tpić simów przeez wyczerpanie przez płyawnia non stop i brak wyjścia.ahahah
trzymam kciuki za ciążę
ja też simsy topiłam, ale w 3 nie da się można je za to spalić

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a no ponoc porywaja ich kosmici ale mi sie to nie zdarzylo jeszcze heh
tak porywają, w 2 tak miałam i potem facet albo babka rodzili zielone kosmiczne dziecko muszę w 3 spróbować

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A ja mam podobno małą nadżerkę,ale już druga ginka mi mówi,że tego się nie usuwa przed ciążą jeśli jest małe,tylko podlecza farmakologicznie.
ja miałam nadżerkę poważną w 3 klasie liceum i mi gin usunął laserowo

Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
Chciałam się was zapytać,bo chcieliśmy z Tżetem w tym roku pokupować pare rzeczy które się przydadzą na wesele, aby obniżyć wydatek tuż przed.możecie mi podpowiedzieć co to by mogło być?
Myśleliśmy już o figurce na tort i kieliszkach dla pary młodej...
obrączki, alkohol, buty, jakieś dekoracje jeśli macie wymyślony kolor

jedną stronkę tylko przeczytałam, bo tyyyleeee tego napisałyście

święta, święta i po świętach, fajnie było się pobyczyć kompletnie nic się nie uczyłam jeszcze dziś ferie, ale niestety od jutra trzeba zacząć:P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 15:49   #728
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupilam za 119zl (ale na All chyba taniej chodzą) dodatek kosztuje 79zl
mój P stwierdził że dodatków nie warto kupować i ma mi ściągnąć
w empiku 3 była za 130 zł aż
a ja wzięłam sobie na początek 2 bo 79 zł to jeszcze można przeżyć
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:53   #729
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za ciążę
ja też simsy topiłam, ale w 3 nie da się można je za to spalić

tak porywają, w 2 tak miałam i potem facet albo babka rodzili zielone kosmiczne dziecko muszę w 3 spróbować

ja miałam nadżerkę poważną w 3 klasie liceum i mi gin usunął laserowo

obrączki, alkohol, buty, jakieś dekoracje jeśli macie wymyślony kolor

jedną stronkę tylko przeczytałam, bo tyyyleeee tego napisałyście

święta, święta i po świętach, fajnie było się pobyczyć kompletnie nic się nie uczyłam jeszcze dziś ferie, ale niestety od jutra trzeba zacząć:P
A wiesz,że duuuża cześc "nadżerek" (bo to tylko tak ocenione na oko) to nie nadżerki tylko cosik innego?Na forum ginekologicznym o tym było. I że wtedytrzeba poprosić o kolkoskopię.

Kurcze,niedobrze,żeby Ci usuwał i żebyś potem miała blizny,bo podobno mogą być problemy w czasie ciąży.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:54   #730
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
mój P stwierdził że dodatków nie warto kupować i ma mi ściągnąć
w empiku 3 była za 130 zł aż
a ja wzięłam sobie na początek 2 bo 79 zł to jeszcze można przeżyć
ja simsy chcialam miec oryginalne i dodatki hihi
W Empiku roznice cen są duze... np dodatek kupiony zostal w Auchan za 79zl a w Empiku 80 czy 99zl kosztowal

Stary 2010-01-03, 15:58   #731
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz,że duuuża cześc "nadżerek" (bo to tylko tak ocenione na oko) to nie nadżerki tylko cosik innego?Na forum ginekologicznym o tym było. I że wtedytrzeba poprosić o kolkoskopię.

Kurcze,niedobrze,żeby Ci usuwał i żebyś potem miała blizny,bo podobno mogą być problemy w czasie ciąży.
ja też coś miałam wypalane, ale on mówił że to nie była nadżerka tylko jakieś zmiany (właśnie już nie pamiętam)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 16:01   #732
lusesita23
Zakorzenienie

a w media markcie przes swietami byl za 75 w empiku najdrozej maja to fakt...

przeczytalam 3 wyklady i juz mi sie nie chce

Mustique, Jenny bawcie sie dobrze

butterfly nie zawsze s aproblemy...ale to taka moda teraz wlasnie nie usuwac...ale jak joanwi miala duza to moze trzeba bylo? huk ich tam wie...

poczytam jeszcz ei bede grac

u mnie tylko poarzeni byli. i raz jak cos naprawili to cos wybuchlo i smiesznie wygladali, jak w bajkach, cali czarni z wlosami postawionymi TŻ sie z emnie smieje, ze w to gram...ja to ja, ale moja 30-letnia sis? heheh
Stary 2010-01-03, 16:03   #733
T'ai
Zakorzenienie

ja się zbieram, także miłego wieczoru wam życzę
Stary 2010-01-03, 16:08   #734
goosia207
Zakorzenienie

Dziewczyny śliczne zdjęcia

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
ja po zakupach mam nową kiecuszkę do mojej kolekcji i butki

a to mój kuferek który od teściów dostałam
Boski kuferek

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

a wiecie co, dostaliśmy z G złote obrączki od ciotki bo ona miała brać cywilny ale ją chłop wkurzył i go wygoniła....przetopimy ja na swoje. Zawsze to jeden wydatek z głowy...
Miłego dnia Dziewczynki
Hehe niezła ciotka uśmiałam się

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
też masz młodszego TZ
ja jestem rocznika 87 a P. 84 i w dniu ślubu będziemy mieli 24 i 27 a dzidzie ja chcę jak będę miała 28 albo 30 lat, raczej skłaniam się ku 28 ale nie wiadomo jak będzie z mieszkaniem

kurcze ja podziwiam Waszych TZ-ów, że w tak młodym wieku będą ślubować-mój to chyba najstarszy jest no, ale tak to jest jak robi już 2 kierunke czasem jestem zła na niego, że przez to ślub się odwlekł, ale w sumie będę już po studiach i będzie spokój
Bez obaw nie jest najstarszy
Mój ma 28 (rocznikowo już 29) w dniu ślubu będzie miał niecałe 30 (bez 3m-cy), a ja w dniu ślubu 28

Cytat:
szukal wszedzie niestety.. na 99% wyslizgnął mu sie z kieszeni tylnej jsk jechal na rowerze
ojej to pech

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no my ze soba mieszkamy już 3 miesiące jest bosko i od tego czasu się nie kłócimy a niby jak się ze soba zamieszka to na początku są jakieś krzywe jazdy a tutaj miła niespodzianka
To dobrze, że wam się układa moja koleżanka zamieszkała ze swoim Tżtem rok przed ślubem.Tak się kłócili, że kazała mu się pakować po 4m-cach Myślałam, że odwołają ślub. Na szczęście miłość zwyciężyła i dziś są szczęśliwym małżeństwem z małym bobasem

jolka na szczęście mi rodzice nie wtrącali się do nauki. Skończyłam spokojnie studia bez ich marudzenia

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
A ja się chciałam przywitać i nieśmiało do Was dołączyć W skrócie - jestem z Markiem niecałe 2 lata, od 1,5 roku mieszkamy razem i 30 grudnia usłyszałam magiczne pytanie, czy chcę z nim spędzić jeszcze kolejne 40 lat (bo z nerwów to sobie chyba nie policzył, że 40 lat to może być trochę za krótko, bo będziemy mieć wtedy po 64 lata) Co prawda nic jeszcze nie mamy zaplanowanego, ale tak sobie wymyśliliśmy, że ślub w 2011. W najbliższym czasie zaczniemy szukać sali, ale najpierw musimy powiadomić moich rodziców. Także witam Was dziewczyny serdecznie i mam nadzieję, że razem będziemy czekać na ten 2011 rok
witaj

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Micia bardzo fajny efekt

to ja pokaze zdjecie obrobione mojej sis
Twoja siostra ma piękny kolor włosów

Jeżeli chodzi o obrączki, to moja siostra ma z łączonego złota.Bardzo ładna, ale teraz 8 lat po ślubie z dwójką dzieci jest lekko przymała (tzn.wciśnie ją, ale na siłę) jubiler poinformował ją, że powiększanie nawet o jeden rozmiar może spowodować pęknięcie i zrobi to na odpowiedzialność klienta

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2010-01-03 o 16:10
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:21   #735
frida99
Raczkowanie

Hej dziewczyny!!!!!!
długo mnie nie było, już zdążyłyście nowy wątek założyć <wow>
Ale piszę tą okropną pracę magisterską i pracuję............ czasu brak.

martarr Mustique hecate5

Najlepsze życzenia urodzilowe!!! STO LAT!!!

A Wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Mam nadzieję że zaraz nadrobię zaległości w newsach
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:27   #736
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:

Ja w ogóle wtedy pierwszy byłam u gina, więc trochę wystrachana byłam i on był taki głupi, że nic mi nie tłumaczył, ale blizn raczej nie mam, bo byłam potem u 3 różnych ginów i żaden nic nie mówił

Stary 2010-01-03, 16:28   #737
frida99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
A ja się chciałam przywitać i nieśmiało do Was dołączyć W skrócie - jestem z Markiem niecałe 2 lata, od 1,5 roku mieszkamy razem i 30 grudnia usłyszałam magiczne pytanie, czy chcę z nim spędzić jeszcze kolejne 40 lat (bo z nerwów to sobie chyba nie policzył, że 40 lat to może być trochę za krótko, bo będziemy mieć wtedy po 64 lata) Co prawda nic jeszcze nie mamy zaplanowanego, ale tak sobie wymyśliliśmy, że ślub w 2011. W najbliższym czasie zaczniemy szukać sali, ale najpierw musimy powiadomić moich rodziców. Także witam Was dziewczyny serdecznie i mam nadzieję, że razem będziemy czekać na ten 2011 rok
Witaj!
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:29   #738
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Jesteśmy z TŻ razem już 4 lata i 2 dni a ślub mamy za 566 dni

Stary 2010-01-03, 16:37   #739
butterfly20
Zakorzenienie

A my jutro będziemy mieć 600 dni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 17:02   #740
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
A my jutro będziemy mieć 600 dni

Stary 2010-01-03, 17:04   #741
Stysik
Zakorzenienie

Witam
Mustique hecate5 wszystkiego najlepszego

wreszcie wrocilam chociaz szybko Was nie nadrobie widziałam tylko że Elunka konspiracje w pracy robiła na czas otwarcia nowego wątku

ja wróciłam przeziębiona niestety ale wyjad się udał, po za tym że nie było warunków narciarskich ale wypoczelam bardzo i nie wiem jak jutro do pracy/szkoly wstane w ogole chyba mam goraczke ...

jak zdobede zdjecia to wrzuce jak leze na stoku bylismy raz na nartach eh juz sie nie moge doczekac 7 lutego kiedy to się ferie zaczynaja

Kto mi streści te 40 stron?

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:06   #742
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Witam
Mustique hecate5 wszystkiego najlepszego

wreszcie wrocilam chociaz szybko Was nie nadrobie widziałam tylko że Elunka konspiracje w pracy robiła na czas otwarcia nowego wątku

ja wróciłam przeziębiona niestety ale wyjad się udał, po za tym że nie było warunków narciarskich ale wypoczelam bardzo i nie wiem jak jutro do pracy/szkoly wstane w ogole chyba mam goraczke ...

jak zdobede zdjecia to wrzuce jak leze na stoku bylismy raz na nartach eh juz sie nie moge doczekac 7 lutego kiedy to się ferie zaczynaja

Kto mi streści te 40 stron?
40 stron x blablablaaa hihihi hahaha blablablaaa yyyyy eeeeeeee łubudubu cyk cyk fik mik.
JUŻ!

Stary 2010-01-03, 17:08   #743
karolinusienka
Zakorzenienie

spiaca sie zrobilam...

karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:16   #744
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej kobitki Kochane
Już jestem pogodzona z Łukaszem, ale już było nieciekawie - normalnie doprowadziłam Łukasza do takiej złości, że chciał wyrzucac moje rzeczy I wiecie, ze jakoś obojętne mi to było Choc moze trochę w brzuchu mnie wierciło.

MiciaKicia - wiedziałam, że t5ak będzie, ale więcej już tak nie pisz

Obrączki - max. chcemy dac za nie do. 2 tys. Butterfly - 3500 zł to tanio Nie dla mnie

Widzę, że na takie kobiece tematy rozmawiacie - ja miałam usuwaną nadżerkę, bo podobno miałam straszną i lecznei farmakologiczne nie dawało w ogóle efektów Ale teraz jest ok tylko postanowiłam sobie,ze w tym roku muszę póśc na USG, bo nigdy nie miałam robionego.

Stysik czekamy na zdjęcie wywróconej Justyny Żartowałam

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:26   #745
anemeon
Zakorzenienie

Dobry wieczór, Dziewczyny!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!
Wróciłam wczoraj z wyjazdu sylwestrowego, ale musiałam jeszcze dwie imprezy zaliczyć, więc dzisiaj, potwornie zmęczona melduję się w końcu w nowym wątku.

Zaręczyn ciągle u mnie brak. Myślicie, że one kiedykolwiek nastąpią?

Muszę niestety już mykać (piszę w końcu ten rozdział pracy licencjackiej, bo do środy muszę go oddać). Całuję!

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:42   #746
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
40 stron x blablablaaa hihihi hahaha blablablaaa yyyyy eeeeeeee łubudubu cyk cyk fik mik.
JUŻ!
no to bla bla bla he he he yyyy hmmm i odpisane

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej kobitki Kochane
Już jestem pogodzona z Łukaszem, ale już było nieciekawie - normalnie doprowadziłam Łukasza do takiej złości, że chciał wyrzucac moje rzeczy ... I wiecie, ze jakoś obojętne mi to było ... Choc moze trochę w brzuchu mnie wierciło.

Stysik czekamy na zdjęcie wywróconej Justyny Żartowałam

he a co dodam
........ historia jednego upadku na jednym zdjęciu wygladam jakbym na slalomie jechala a trasa byla czerwona jak dla mnie trudna

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2010-01-19 o 22:00
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:45   #747
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

mustique, hecate wszystkiego najlepszego:c mok:

anemeon za pisanie pracy

Kurde, kombinujemy z kolegą jak podłączyć neta, bo współlokatorka kupiła sobie lapka i mamy router, ale na 1 kompie chodzi net, a na 2 nie

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Stysik ty laska jesteś niezła

Stary 2010-01-03, 17:50   #748
kaska87
Zakorzenienie

cześć wiecie co ja się tak martwiłąm projektem,a mój P. przyszedł usiadł i sam go migiem zrobił mój kozak kochaniutki
i jeszcze mi drinka z martini i limonką zrobił kochaniutki malutki
teraz zdziczam oglądać z nim coś w tv, a o 20:00 są "4wesela i pogrzeb"

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:57   #749
lusesita23
Zakorzenienie

Stysik nie da rdy strescic, wiesz jak jest
ale z ciebie ladna kobita

kaska i wlasnie po to mamy tych swpoich ancymonow...

ide jesc kolacje;p a potem winko i gram z mama w scrable
Stary 2010-01-03, 18:06   #750
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
no to bla bla bla he he he yyyy hmmm i odpisane

he a co dodam
pierwsze dodaje bo mi się podoba ale potem go usune na wszelki wypadek a potem historia jednego upadku na jednym zdjęciu wygladam jakbym na slalomie jechala a trasa byla czerwona jak dla mnie trudna
śliczna jestes
powiedz mi kochana wloski ukladasz z rana??
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości