|
|
#721 | |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
Cytat:
Ja dziś ide na pierwsza lekcje odswiezania sobie anglika...bo po pierwsze musze podtrzymywac moje tureckie znajomosci, ktorych jest cale mnostwooo a po drugie to awans dostalam w pracy i teraz bede zdana na siebie i na niemców ( a niemca uczyc sie nie zamierzam Na temat francuskiego to sie nie orientuje . W Turcji bylo cudnieeee....juz jestem ponad 2 tygodnie w Polsce , a dalej sie przerobic nie moge...nie moge wrocic do rzeczywistosci...nie bylo nic na co mozna narzekac....super hotel, swietna pogoda, mila obsluga i Turcja przepiekna...jedzonko dobre i drinków do woli...no zyc nie umierać . Opalona bylam bardzo...az mnie laski w tramwaju zaczepialy i pytaly czy spie w solarium ale szybko schodzi...wiec nim my sie spikniemy na piwko to pewnie juz sladu nie bedzie...no ale ja zamierzam tam w tym roku wrocic W moim profilu jest kilka fotek...ale to sie musisz ze mna zaprzyjaznic jesli chcesz zobaczyc
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2010-06-21 o 13:48 |
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze w czwartek uderzymy na darmowe driny do za szyba. choc jeszcze nie wiem czy sa. a jakby nie bylo to wtedy gdzies indziej pojdziemy. pasuje?no to sie zaraz zaprzyjaznimy
|
|
#723 |
|
Podróżniczka
|
Pasuje mi czwartek....jak najbardziej
I juz sie przyjaznimy Moze jeszcze jakies chetne na spotkanko w czwartek? |
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to wspomnienia z ubiegłych wakacji mam niezapomniane. I zdjęć masa!
|
|
#725 |
|
Podróżniczka
|
Jest przepiekna, cudna
Ja sie nawet w 10% nie spodziewalam, że ten kraj mnie tak zafascynuje ... ta swoja różnorodnościa teraz moim marzeniem jest zwiedzenie Istanbulu... poznalam nawet jednego Turka, z ktorym ciagle mam kontakt...i mieszka wlasnie tam...i moze skorzystam z jego zaproszenia. Swoja droga to piekielnie przystojny jest
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W środę będę znać termin obrony ![]() ![]() Gratuluję awansu! No i zazdroszczę Turcji mi się w tym roku raczej nie uda z wakacjami
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma bzika na punkcie rachatlukum (locum tureckiego
Podejrzewam, że to byłyby jedyne pamiątki, które stamtąd byśmy przywieźli :P Mnie marzy się Gruzja, ale w tym roku niestety wakacji brak Mam nadzieję, że w przyszłym to sobie odbijemy. farfala- przepisać się można raz na pół roku od momentu przenosin, jak już któraś pisała W razie czego zawsze można iść na pogotowie, tam przyjmą Cię w każdym mieście. No, albo zostają lekarze prywatni. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Skoro napisana to dawaj z nami na driny ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko na razie trzeba się do obrony przygotowywać
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
A w jakim rejonie byłaś?
My pojechaliśmy na dwa tygodnie do Fethiye, codziennie mieliśmy jakieś wycieczki/łaźnie turecką/całodzienne rejsy statkiem/inne atrakcje. Na 'naszej' plaży byliśmy pół dnia, przy hotelowym basenie też pół Dla mnie taki wyjazd i leżenie plackiem przy basenie czy na plaży przez całe dwa tygodnie to tylko strata pieniędzy Poleżeć to ja mogę we własnym ogrodzie albo na Gliniankach Ah, się tylko rozmarzyłam nad wakacjami A tu do książek trzeba iść, bo jutro egzamin
|
#731 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
ale kazdy lubi coś innego!Bylam na riwierze tureckiej...okolice Alanyi..ale wypuszczalam sie 600 km w głąb kraju wiec co nieco oprocz tej czesci turystycznej udalo nam sie zobaczyć. My Ci pomozemy Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2010-06-21 o 14:34 |
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widziałam ludzi, którzy ciągle tylko przy basenie leżeli Po 8 szliśmy na śniadanko, to większość leżaków przy basenie była już obłożona ręcznikami Później jakaś wycieczka, wracaliśmy około 16-17 i dalej Ci sami przy basenie Przy czym racja - każdy lubi co innego Turcja
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym byla z tej czesci wycieczki co by caly dzien lezala plackiem na plazy. a drugi dzien w domu by leczyla słoneczne poparzenia
to co czwartek godzina 20.30 pod fotanna na jana pawla, pasuje? jak tak to zaraz wkleje info na drugi watek i niech sie chetne zapisuja. pewnie nikogo nie bedzie jak zwykle bo nie bedzie pasowac, ale spoko
|
#734 | |
|
Podróżniczka
|
Po takich dwóch tygodniach czy tylko lezenia czy samego zwiedzania to bym wrocila do pracy bardziej zmeczona niz przed urlopem...ja musze tak pośrodku żeby bylo dobrze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [uciekam już do tych książek
|
|
#736 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
ogloszenie gotowe. zapraszamy
UWAGA, UWAGA bedzie spotkanie miejsce spotkania: fotanna na jana pawla data: czwartek 24.06.2010 godzina: 20.30. znak rozpoznawczy: jeszcze nie wiem moja kremowa, duża torebka. miejsce docelowe: pub za szyba z darmowymi drinami dla kobiet lub inne miejsce.lista obecnosci: moniczorek ja - plywok ZAPRASZAMY WSZYSTKIE CHETNE. p.s. na spóźnialskie czekamy 15 minut, moge ew. na pric podac komorke.
|
#738 |
|
Konto usunięte
|
Aleście sobie datę wybrały paskudy jedne
|
|
|
|
#739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
Ja też kiedyś wpadne. Jak w końcu zamieszkam w tym pięknym Wrocławiu. udanego spotkania
pozdrawiam ;*
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
KOCHANE !! ZNACIE DOBRĄ i w miarę tanią fryzjerkę?
Zamówiłam keratynę i potrzebna mi jakaś dobra fryzjerka która dojeżdża do domu czy coś żeby mi to zamontowała na włosach
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
a Paulinka?
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znasz Paulinki? Myślałam, że większość wrocławskich Wizażanek ją zna
Ja jestem jej wierna od kilku lat. Ostatnio musiałam skorzystać z usług innej i będe musiała poprosić Paulinkę, żeby mi poprawiła, bo jednak co jej ręka, to zupełnie inny efekt. Dojeżdża do klientki i jest bardzo niedroga. Chociaż jak coś drobnego, to prosi, żeby do niej przyjechać, bo nie opłaca jej się jeździć wtedy.
|
|
|
|
#745 |
|
Konto usunięte
|
A tak z ciekawości - ile bierze za podcięcie włosów? Chociaż orientacyjnie... Bo muszę się w końcu gdzieś wybrać i nie mam weny gdzie
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak teraz, bo rok przez ciążę nie korzystałam z jej usług, ale zawsze było 15 zł za ścięcie , 15 za farbowanie swoją farbą, za jej ciut więcej.
Nie wiem ile zabiegi pielęgnujące. |
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Podałabyś mi namiary na nią ?
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, już wysyłam pw
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
moniczorek jutro nasz lady night together
wszyscy sie nas boja i nikt nie chce dolaczyc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

mozemy sie jakos ustawic. nawet w tym tygodniu. a jak tam w tej Twojej tunezji, turcji czy gdzie Ty tam bylas?
ale szybko schodzi...wiec nim my sie spikniemy na piwko to pewnie juz sladu nie bedzie...no ale ja zamierzam tam w tym roku wrocic

Za to wspomnienia z ubiegłych wakacji mam niezapomniane. I zdjęć masa!
teraz moim marzeniem jest zwiedzenie Istanbulu... poznalam nawet jednego Turka, z ktorym ciagle mam kontakt...i mieszka wlasnie tam...i moze skorzystam z jego zaproszenia. Swoja droga to piekielnie przystojny jest

Mam nadzieję, że w przyszłym to sobie odbijemy.

Przy czym racja - każdy lubi co innego

dobra i tania ?