|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wizażowe pogaduszki cz. II
jakby mi kazali pisać egzaminy z 2 lat, to nie wiem... masakra... jak można się tyle materiału nauczyć? Pewnie jak pójdę na studia to się dowiem
![]()
|
#723 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Taka praca, że wcześnie musiał wstawać, a w pracy też lekko nie było. Miałam nerwy jak on już o 9 zasypiał, a ja sama przed tv zostawałam ![]() On tłumaczył, że zmęczony i że same oczy mu się zamykają, potem się wnerwiał na mnie, że ja go nie rozumiem i tak w kółko. Z czasem zmądrzałam, a i on zmienił pracę także teraz mi nie zasypia. A jak zaśnie to kładę się obok niego i chrapiemy razem Lub jak widzę, że śpiący i walczy żeby nie zasnąć, to go wysyłam spać a ja np. na wizażu siedzę![]() Ale Kochana doskonale Cię rozumiem Cytat:
|
||
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie mam tak samo.. Przyszłam do niego, a żeby już nie musiał dreptać (całe 3 minuty do mnie) jak jest taki zmęczony. Powiedział, że pójdziemy gdzieś na kolację, bo mamy dzisiaj 200 dni jak jesteśmy razem. No to ja zadowolona siedzę i czekam, aż będzie gotowy. Powiedział, że musimy zostać z młodszym bratem na chwilę, aż rodzice nie wrócą, bo nie może zostać sam. Ja powiedziałam, że ok, jasne. Poszliśmy na tv, przykryliśmy się kocem i oglądaliśmy jakiś film. Nawet nie zauważyłam jak zasnął ;/ przyszli jego rodzice i zaczęli się śmiać, że mam z nim gorzej niż z małym dzieckiem. Potem poszliśmy do jego pokoju i on poszedł spać, a ja oglądałam film.. jaki romantyczny wieczór... ja pierdziele..;/
|
#725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widzisz Ty i tak masz lepiej, bo ja ze swoim to tylko w weekendy się widuje. I jak już przyszedł ten piątek, to bym chciała spędzić jak najwięcej czasu....a tu dupcia. Przyjechał o 19, a o 21 już lulu Potem przebudzenie o 12-1....kolejne 2 godziny razem i ja jechałam do siebie do domu ![]() Dobrze, że w sobotę i niedzielę było lepiej, bo piątki były straszne ![]() A teraz to sobie spanko odpuściłam. Niech śpi, a ja swoje sobie porobię. On happy i ja też....ehhhh jak stare małżeństwo |
|
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
wstaje o 6 rano. I wraca o 15. Ja wiem, że na pewno jest strasznie zmęczony. Poza tym nie pracuje w Oświęcimiu, tylko musi dojeżdżać 30 min. ;/
I kocham też patrzeć na niego jak śpi. <3 ale ale.. co za dużo, to nie zdrowo zasypia dokładnie o 20.30-21.. gorzej niż stare małżeństwo!
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
jasne, że będziemy trzymać
![]() Dobranoc masz kopka na szczęście
|
#729 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Także ma-sa-kra![]() A z tym starym małżeństwem to nie do końca o to mi chodziło, o czym Ty myślisz. To miało być pod tym względem, że jego spanie mnie już nie wzrusza, coś na kształt -"A idź już stary spać i daj mi spokój" ![]() Aga, tak jest, od rana ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
haha
rozumiem wszystkie już poszły spać, oprócz nas?
|
#731 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
tiaaa
mam grzeszne myśli ![]()
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
Czas się zabawić pod kołderką
|
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
ha ha ha
ja na wieczór muszę sobie "zwalić konia" !!! ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Ładnego mam króliczka w Avatarze?
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
O mrrr jaki av
To ściągaj z torrentów filmiki, a nie z redtube się użerasz ![]() A ja zaraz wyczochram bobra Swoją drogą to bardzo razi mnie "walenie konia". Nie lubię tego określenia, jest takie hmmm obleśne. Tak samo jak nie lubię słowa - ruchać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha
ja też nie cierpię jak ktoś mówi "ruchać". Mój Tż jak chce mnie zdenerwować i drażnić się ze mną to właśnie przyłazi, chwyta mnie za dupę i mówi: "Chodź. Idziemy się poruchać". Kiedyś tak zrobił, a moja mama akurat weszła do pokoju spalił buraka oczywiście i skulił ogon xD.---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- co do zmiany Avatara to mnie mój tż namówił bo powiedział, że wy wszystkie macie takie ładne zdjęcia, a ja jak zdzira (oczywiście w żartach) to zmieniłam na bardziej ponętne
|
#737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziś Tż śpiewał mi przez telefon "Boginie seksu"^^ A potem jakieś inne piosenki, od romantiko do country. On to na serio jest głupi ![]() Ale to Twój Tż czyta co my tu piszemy?
|
|
|
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie czyta. no co Ty
tak przypadkiem zauważył mojego króliczka. Nigdy w życiu nie mógłby się dowiedzieć, że ja jestem tutaj taka "swobodna" w sprawach seksualnych, bo wykorzystał by to przeciwko mnie . A co do "ruchania" to i tak dalej tak mówi. On chyba nie zna słowa "nauczka".
|
#739 |
|
Konto usunięte
|
Mój raczej też nie czyta
![]() Ostatnio spytał się mnie jaki mam nick To ja szybko do niego, że to nie chodzi o "takiego lizaka", tylko, że to cytat z piosenki 50 centa A on na to, "A to co Ty sobie myślisz, że o jakim lizaku 50 cent śpiewa?" I nie przetłumaczyłam mu, że to o zwykłego chupa-chupsa chodziło
|
|
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha
te TŻe to są niemożliwe czasem, naprawdę. Zupełnie inaczej patrzą na świat niż my. Tak na co dzień to nie zwraca się na to uwagi, ale czasem, tak przysiądę i popatrzę na niego, jak on się zachowuje, to mi się śmiać chce. Ubiera np. skarpetkę 3 razy, bo każda jedna jest dziurawa. Ale nie wyrzuci jej, tylko wsadzi spowrotem do półki... Po co? `Bo nie chce mi się iść do kosza!`
|
#741 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I przy okazji brudne zostawia gdzie popadnie Nadal pracuję nad tym i malutkie efekty sąMy tu gady gadu, a mi się łoko już przymyka. Także idę wyczochrać mojego futrzaka i spadam w kimono ![]() Do jutra bejbe
|
|
|
|
|
#742 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc, słońce
kosmatych snów
|
#743 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poprostu go obudzila![]() Cytat:
kurcze, ale zdolniachy z wasto teraz napewno tez bd 5! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja bym chciala miec usta jak ta babulina ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- noo i zapomnialam wam powiedziec, ze przyszlam sie przywitac bo do skul zaraz ide ![]()
|
|||
|
|
|
#744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
dziś zasypało u mnie znów śniegiem, zima zaskoczyła drogowców niestety Cytat:
gratulacje z 5 ![]() Cytat:
|
|
#745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() witam wy moje zboczuchy tak wogóle hehe
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-01-28 o 08:38 |
||
|
|
|
#746 |
|
Konto usunięte
|
Ratujcie! Zasypało mnie!
Przed garażem mam zaspę po pas ![]() Tak sypie, że szok i do tego wieje niemiłosiernie ![]() Także pójdę dziś do sipy i odśnieżać będę ![]() I dziękuję za gratulacje. W tym roku tez postaram sie zdobyć 5
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie zadyma jak jasna cholera...
|
#748 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale tez bym sie wnerwila hehe...Dzien Dobry.... dzis u mnie sniezyca.... A i mija tydzien od operacji....czyli zostalo mi jeszcze 5 tygodni......
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Włączę lapa pod ładowarkę, bo jak prąd wyłączą to chociaż będę miała kontakt ze światem
Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2010-01-28 o 09:19 |
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak szłam do pracy to nie sypało, ale teraz to nie wiem; ale widziałam pogodę to dziś cały dzień taki ma być
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

Lub jak widzę, że śpiący i walczy żeby nie zasnąć, to go wysyłam spać a ja np. na wizażu siedzę
jutro