|
|
#722 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Angel, Smashbox, Sephora, Theorema, Dior, Body Shop, Aquolina,...
Cytat:
|
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hmm mam cien boujoris do oczek w watku
z ziaji pro mam kilka kosmetykow ale nie nowe bardzo mnie interesuje Paleta różnokolorowych eyelinerków Smashbox.
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Sephora, Vanille Monoi, 100 ml bez 5 ml, mam kartonik. i podklad ze skonczona data waznosci?
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Tym razem zapytam o Theoremę. Proponuję: Jil Sander Sensations (w wątku), poza wątkiem Yves Rocher Tendre Jasmin (48 ml), Max Mara Le parfum (30 ml), Gucci edp. II (30 ml) Pozdrawiam
|
|
|
|
#726 |
|
🦄
|
Dziewczyny, pytające o duo Elfa- wydałam je na innym forum, więc jest nieaktualne.
Wankaw, kobieto co Ty masz fajnych ciuchów, ale jakoś tak nic w moim rozmiarze (a buty super, szkoda że nie 36 ;( ) Edyt, a masz może coś poza wątkiem- np. pomadkę jakąś? Bo u Ciebie same próbki, ja takowych nie chomikuję, wolałabym jakiś drobiazg i byłoby super. Claudus, ta torba Croppa to masz może fotkę jak ona wygląda na ramieniu? A ta czarna sukienka z początku to taka gnieciona? Jaki to materiał/firma? Muciu, a jakie masz te Ziajki? Bo w wątku tylko jedną widzę. A masz może jakiś zapach dla mężczyzny? ![]() Blue, ja chętnie tego Gucia, dorzucę coś nawet.
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
A co z naszą wymianka krem Inside Prebiotine za żel? Chyba ominełaś mój post, bo juz prawie od tygodnia czekam na odp.
|
|
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Blue, ja chętnie tego Gucia, dorzucę coś nawet.[/QUOTE]
Ja do Gucia dorzucam balsamik i żel pod prysznic plus pudełeczko firmowe (a więc cały zestaw). Pudełeczko ciut pęknięte na brzegu, już takie dostałam. Balsam przeze mnie raz przetestowany, żel nie. Jak masz coś na dokładkę to chętnie. Pozdrawiam i zapraszam na PV. Oto link do zdjęcia tuni55 (z wymianki), pozwalam sobie załączyć, gdyż szwankuje mi aparat i nie uda mi się chyba zrobić nowego zdjęcia. Ubytek perfum nieznaczny, z mojej strony dwa psiki. klik
|
|
|
|
#729 | |
|
🦄
|
Cytat:
Ale po Twojej poprzedniej odpowiedzi kliknęłam sobie na promo żel i dwie tubki kremu tak że na razie zapas mi niepotrzebny. Ja do Gucia dorzucam balsamik i żel pod prysznic plus pudełeczko firmowe (a więc cały zestaw). Pudełeczko ciut pęknięte na brzegu, już takie dostałam. Balsam przeze mnie raz przetestowany, żel nie. Jak masz coś na dokładkę to chętnie. Pozdrawiam i zapraszam na PV. Oto link do zdjęcia tuni55 (z wymianki), pozwalam sobie załączyć, gdyż szwankuje mi aparat i nie uda mi się chyba zrobić nowego zdjęcia. Ubytek perfum nieznaczny, z mojej strony dwa psiki. klik [/QUOTE]W takim razie przyklepane. A co byś chciała na dokładkę? Bo będzie nowy wątek na dniach. A ja bym Ci chętnie coś dołożyła szczególnie że cały zestaw dostaję.
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nowa tylko wyprobowana oriflame pure color - odcien candy pink - http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=21141 To wszystko co nadaje sie do wymiany z mojej kolekcji pomadkowej. Jesli sie zdecydujesz to napisz do mnie na priva bo czesciej sprawdzam. |
|
|
|
|
#731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim razie przyklepane. A co byś chciała na dokładkę? Bo będzie nowy wątek na dniach. A ja bym Ci chętnie coś dołożyła szczególnie że cały zestaw dostaję. Ok, a więc zarezerwuję Gucciego i poczekam na nowości, niestety nic więcej dla siebie w Twoim obecnym wątku nie znalazłam (a co planujesz wystawić?). Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ziajke mam:
ziaja pro maska zwezajaca pory peeling mocny do buzi peeling mocny do stop krem do stop suchych,pekajacych
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola jeśli nadal chcesz muszelkę Guerlaina to ja chętnie za Aniołka oddam, bo mi to maleństwo do torebki potrzebne
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#734 |
|
🦄
|
Dziewczyny, zapraszam do nowego wątku. Edyt, może być ta druga.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

Ale po Twojej poprzedniej odpowiedzi kliknęłam sobie na promo żel i dwie tubki kremu tak że na razie zapas mi niepotrzebny.