| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-03-24, 17:21 | #721 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)

| 
|     |   | 
|  2010-03-24, 18:54 | #722 | |||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- spokojnie  rzadko siedze na nk wiec zablokowałam galerie, w wolnym czasie odblokuje i dodam pare fotek bo ta   dostępna jest z przed jakiś 2 lat  juz takiej grzyweczki nie mam   ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat: 
  szereg sklepów tam zlikwidowali podobno czynsz mieli za wysoki  a co do spodni to jak ostatnio na egzamin kupowałam to w trollu, po za tym może cos bedzie w gigancie, albo top shopie,  jest taki dosć nowy sklep z ciuchami obok biblioteki publicznej i tam jest duzo eleganckich  ubrań ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- a może załapie sie na jakieś profile nk?? ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- kselokss bardzo ładna z ciebie kobitka   Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-04-19 o 18:10 | |||
|     |   | 
|  2010-03-24, 19:04 | #723 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

sonnewampie to super, bo i ja Tbg  wysłałam Ci nk, i też chciałabym Cie zobaczyc   
				__________________ http://immenseness.blogspot.com/'Bizarre is good!  Bizarre has hardly any...' | 
|     |   | 
|  2010-03-24, 19:17 | #724 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2010-03-24, 19:21 | #725 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Niemcy 
				 | 

Witajcie   doskonale rozumiem ten temat, tez brakuje mi kogos takiego bliskiego, prawdziwej psiopsioly. Przyznam, ze robi troche za nia moj Tż. Taka kiedys dawno temu mialam, niestety nasze drogi sie rozeszly (te podworkowe) i juz niestety nie jest tak jak dawniej, choc kontakt mamy, o swoich urodzinach pamietamy itp. Cytat: 
 wlasnie widzialam, ze niezle z waga zjechalas  Powiedz co takiego robisz...bo ja tez musze tyle zrzucic   Cytat: 
  Kocham wizaz   | ||
|     |   | 
|  2010-03-24, 19:27 | #726 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ http://immenseness.blogspot.com/'Bizarre is good!  Bizarre has hardly any...' | |
|     |   | 
|  2010-03-24, 19:33 | #727 | 
				 | 

moze i tak albo kogos mi przypominasz a czym sie zajmujesz?pewnie pisalas ale nie chce mi sie wracac do poprzednich stron  ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- ktos cos pisal o diecie?  moze macie jakas fajna albo jakies cwiczenia?właściwie to niby mowia ze chuda jestem ale spadlabym ze 3 kilo   | 
|     |   | 
|  2010-03-24, 19:34 | #728 | 
				 | 

studiuję dziennie angielski w Sandomierzu   a Ty widzę pedagogikę, będziesz w szkole siedzieć, a na drzwiach "Pedagog szkolny"?  może akurat będziemy pracować w tej samej szkole  mi to się marzy 6 kilo zrzucić   poszłabym na aerobik ale nie ma z kim   
				__________________ http://immenseness.blogspot.com/'Bizarre is good!  Bizarre has hardly any...' Edytowane przez Immenseness Czas edycji: 2010-03-24 o 19:39 | 
|     |   | 
|  2010-03-24, 19:34 | #729 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

O jejku ile Nas z TBG   Chyba z 5 już(no i z okolic) | 
|     |   | 
|  2010-03-24, 19:46 | #730 | |
				 | 

Cytat: 
  teraz zaluje ale trzeba juz skonczyć a magisterke w innym kierunku robic  mnie juz od roku namawiaja na aerobik ale jakos nie moge sie zebrac  pare dni biegałam ale na tym poprzestałam  ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- moze podasz swoj profil  ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- może z taka prawdziwymi psiapsiolami bardziej by mi sie chciało ruszac... no nic lece trzeba jeszce referat napisac na jutro na seminarium sie rozpisalam  mileg  o wieczorku wszystkim   | |
|     |   | 
|  2010-03-24, 19:58 | #731 | |
				 | 

Cytat: 
  ja miałam chodzić na osiedlowy aerobik, ale trenerka zrezygnowała bo mało osób chodziło  a sama to się wziąć za siebie nie potrafię  no właśnie, z prawdziwą psiapsiółą by się na pewno chodziło  weny twórczej życzę i również miłego wieczorku   
				__________________ http://immenseness.blogspot.com/'Bizarre is good!  Bizarre has hardly any...' | |
|     |   | 
|  2010-03-24, 20:01 | #732 | 
				 | 

Ale i tak mnie nie znajdziesz bo mam wyłączoną opcję w wyszukiwarce(za dużo zaproszeń od nieznajomych)  Chyba, że masz facebooka? Ten portal mi wchodzi ok, i tam najchętniej mnie zobaczysz. P.S Używa z Was ktoś Playa? Też tak macie, że niektóre strony chodzą Wam migiem a niektóre w ogóle? I drugie pytanie czy jak pobieracie jakąś rzecz to ona Wam staje w połowie? Jest to tak irytujące, że aż mnie szlag trafia. | 
|     |   | 
|  2010-03-24, 21:20 | #733 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Nie tylko Ty   Cytat: 
  Cały listopad chodziłam sama na taniec brzucha i jogę, było super, bardzo mi się podobało, ale.. drażniły mnie starsze babki (po 40-ce) które przychodziły całą ekipą i non stop się chichrały   | |
|     |   | 
|  2010-03-24, 21:26 | #734 | |
				 | 

Cytat: 
  starsze babki na jodze czy tańcu brzucha?   
|     |   | 
|  2010-03-24, 21:55 | #735 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
  hmmm....a ta biblioteka to nie jest gdzies koło salonu plusa, ja z okolic tbg wiec sie nie orientuje ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- tak, tak. 5 nas jest razem z Tobą  może imprezka   ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat: 
    ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat: 
   | |||
|     |   | 
|  2010-03-24, 22:13 | #736 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Lbn 
				 | 

jak dla mnie kwestia przyzwyczajenia się do ludzi i systemu i nic nadzywczajnego, trochę więcej pracy własnej, ale przynajmniej zajęcia nie s a porozwalane po całym tygodniu z masą okienek.

| 
|     |   | 
|  2010-03-24, 22:19 | #737 | |
				 | 

Cytat: 
  ale na taniec brzucha też takie trzy chodziły (ok. 35-tki) które obrabiały d.. innych kobitek, gdybym nie była sama, to     | |
|     |   | 
|  2010-03-24, 22:34 | #738 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Hej dziewczyny   Wróciłam po zajęciach, jakaś taka zmęczona jestem i chyba szybko pójdę spać. Najbardziej mnie męczy ta niesprawiedliwość na świecie. Niekiedy wydaje mi się, że sobie poradzę z przeciwnościami losu, ale niekiedy, tak jak dziś, mam po prostu dość. Mam małego doła z tego powodu. Zwłaszcza, że to wszystko zaczyna się już u mnie w domu. Wiem, że jestem dużą dziewczynką i najbardziej polegać powinnam na samej sobie, ale bywam bez sił. Chciałabym mieć wsparcie u rodziny, czy coś takiego. Jest mi smutno  A wy widzę rozkręciłyście się, i bardzo dobrze. Witam koleżankę z Sosnowca (Lotta - czy jakoś tak  ) 
				__________________ znikam, ale... wiecie, gdzie mnie szukać   | 
|     |   | 
|  2010-03-24, 23:23 | #739 | |||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  tez mam zamiar mieć płaski brzuszek bo troszke się hmm zapuściłam, mimo niskiej wagi ten tłuszczyk osadza sie nie tam gdzie powinien  jeszcze tylko czekam na jakies przyzwoite temperatury i liście na drzewach i wiśta wio: adidaski i park 2-3razy w tygodniu  Cytat: 
  bo gdybym poszła na zaoczne to miałabym ten sam tytuł, wiedzę a 100razy większe doświadczenie bo byłby na to czas. A tak to za trzy miesiące stanę przed dużym znakiem zapytania pt co dalej   | |||
|     |   | 
|  2010-03-24, 23:30 | #740 | |
				 | 

Cytat: 
  może jutro będzie lepszy dzień  Każdy ma takie chwile, że ręce opadają, ale co zrobić.. takie życie  Mój kumpel kiedyś powiedział "w życiu nie można mieć za dobrze", coś w tym jest.. ale ja mimo to, ciągle dążę by było dobrze  Sehmet masz rację, 42 dni, a nie 40  Znalazłam fajną stronę http://a6weidera.pl/harmonogram.html chyba wybiorę sobie wariant 2 (dla leniwych  ) Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-03-24 o 23:35 | |
|     |   | 
|  2010-03-25, 00:57 | #741 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

moge sie dolaczyc? zeby nie zabrzmialo tojak jakis anons z netu  szukam dobrej kumpeli,przyjacioki, ktorej mozna sie zwierzyc, pogadac na przerozne tematy,isc na zakupy.. w weekend do pubu na piwo na impreze, ale i popłakać razem kiedy trzeba... dzis to juz przerodzilo mi sie w jakas "obsesje" placze, przykro mi i popadam w kompleksy, wierzcie mi jak to może boleć, kiedy nie ma sie do kogo tak naprawde odezwac.. samo napisanie tu na forum juz mi duzo daje.. mam kochanego chłopaka, ale taka cudowna przyjaciołka to prawdziwy skarb mam 19lat jestem z Wawy, studiuje na 1roku  moje gg gdybym tu dłużej nie wchodziła 4143016. pozdrawiam zagubione duszyczki   
				__________________ zmiany... zmiany!  i dbam o siebie  * jem codziennie jeden owoc i jedno warzywo * robię brzuszki * piję pokrzywę Edytowane przez Aureli Czas edycji: 2010-03-25 o 01:16 | 
|     |   | 
|  2010-03-25, 03:10 | #742 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2010-03-25, 06:02 | #743 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Warmia. 
				 | 

Zniknę na dwa dni kochane, bo z jednego pogrzebu zróbiły mi się dwa, ehhh. Udanego dnia wszystkim!   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-03-25, 08:05 | #744 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Cytat: 
  Przyda się odrobina wsparcia. Masz rację, dzisiaj jest już lepiej, staram się nie dołować, bo tż mówi, że najfajniejsza jestem jak się uśmiecham  Wy tutaj o a6w, a ja jestem gruba. Pewnie macie po 2 cm tłuszczyku na brzuchu czy gdzieś indziej i się zamartwiacie. A ja jestem gruba po prostu. I już taka pozostanę. Mi żadne ćwiczenia nic nie dadzą, nawet nie jestem pewna czy jakbym przestała całkowicie jeść, to czy bym schudła  Chyba nie ma siły na moją figurę  Cytat: 
  Ja za chwilę zaczynam mój miting szkolny. W zasadzie to zaczął się wczoraj, ale miałam dosyć mało zajęć. A dzisiaj od 10,10 do 20,40. I jutro zaś. Myślałam, żeby w sb jechać samochodem do szkoły i zwiać szybciej, ale obawiam się, że nie dostanę samochodu  A bardzo pomogłoby mi auto. Zamiast 1,5h jazdy, miałabym jakieś 25 minut. I więcej wolnego czasu dla siebie i znajomych, a potem tż. Świat jest niesprawiedliwy   
				__________________ znikam, ale... wiecie, gdzie mnie szukać   | ||
|     |   | 
|  2010-03-25, 09:11 | #745 | ||
				 | 

[QUOTE=joyeuxe;18115105]Ale i tak mnie nie znajdziesz bo mam wyłączoną opcję w wyszukiwarce(za dużo zaproszeń od nieznajomych)  Chyba, że masz facebooka? Ten portal mi wchodzi ok, i tam najchętniej mnie zobaczysz. QUOTE]nom mam  załozyłam i teraz nie wiem jak go skasowac  ale widze ze moze sie przydac  ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat: 
  w tbg to chyba najwiekszy wybór obuwia jest  ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2010-03-25, 09:29 | #746 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Lbn 
				 | 

Mnie też się a6w przyda, w tamtym roku zaczynałam, ale nie dotrwałam  ale w tym jestem zdeterminowana i muszę dać rade   | 
|     |   | 
|  2010-03-25, 09:44 | #747 | 
				 | 

juhuuuuuuuuu   własnie dostałam telefon odwołali zajęcia...no ale i tak tzeba pare spraw pozałatwiać tak wiec zmykam   | 
|     |   | 
|  2010-03-25, 10:08 | #748 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Cytat: 
  lepiej późno niż wcale Jaka u mnie jest piekna pogoda! aż chce się usmiechać jak widzi się to słoneczko i roznegliżowanych lud nie wygladający jak bałwanki   | |
|     |   | 
|  2010-03-25, 11:19 | #749 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

weszłam tutaj pośrednio dzięki postowi Aurelie z wątku Warszawa   . wątek zdecydowanie dla mnie. mam 3 wspaniałe przyjaciółki i jednego równie wspaniałego przyjaciela, ale aktualnie oddaleni są ode mnie o 500 km. Dlatego szukam kogoś bliższego geograficznie, bo samotność jest dołująca,a na razie nie potrafię znaleźć nikogo mentalnie do mnie podobnego. mam nadzieję, że to się zmieni. i faktycznie, wygadanie się na wizażu działa lepiej niż wizyta u psychologa  . jeśli chodzi o krótki rys charakterologiczny  uwielbiam różne zajęcia ukulturalniające- kino, teatr, koncerty, jednocześnie jednak lubię trochę hedonizmu  - szalone zakupy, imprezy, pub. chciałabym móc pójść z kimś na spacer, kawę czy na jakieś fajne zajęcia sportowe [marzy mi się ta cholerna salsa]. lubię rozmawiać o wszystkim- poważnie, ale i o głupich rzeczach. niestety, ostatnio spotykam albo osoby zbyt głupie, albo zbyt poważne, dlatego szukam złotego środka. 
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=639070 kosmetyki wymiana Edytowane przez innuendo Czas edycji: 2010-03-25 o 11:33 | 
|     |   | 
|  2010-03-25, 16:24 | #750 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: wlkp. 
				 | 

Czyli jesteś z Warszawy tak?   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.