|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: sposób na 'boczki'
No właśnie, ćwiczyłam wczoraj pierwszy raz. 50 powtórzeń na każdą stronę i dziś czuję lekkie zakwasy, tak więc moje mięśnie pracowały.
Mam pytanie: po jakim czasie zauważyłyście efekty. Ile powtórzeń wykonujecie na każdą stronę? |
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
łoooł dałas rade 50? gratuluje, ja robie tak 20-25 na kazda strone ale bardzo powoli unosze i opuszczam to jeszcze bardziej wg mnie zmusza miesnie do pracy i na poczatku na drugi dzien mialam niezle zawkasy teraz juz nie, ja cwicze od jakichs dwoch tygodni i widze efekty ale nie jestem w stanie powiedziec czy to dzieki temu cwiczemiu bo cwicze duzo innych cwiczen na brzuch i talie i krece sie na twisterze
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Ja cwicze po 60 na strone tylko szybko, muszę spróbować wolno zobaczymy co sie będzie działo
|
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki, ja też się biorę za moją oponkę bo strasznie sie zaniedbałam. Nigdy w zyciu nie mialam takiego brzuchola i boczkow...bleee;(tak więc do wakacji mam zamiar sie ich pozbyc aby pokazać sie w stroju kapielowym bez wstydu;P bede tu zagladac i podpatrywa co sie dzieje. Zycze wszystkim wytrwałości
![]()
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim celem i najwieksza motywacja tez sa wakacje i bikini, trzymam kciuki i rowniez zycze wytrwalosci
|
|
|
#726 |
|
Konto usunięte
|
a co do sposobu na boczusie
- u mnie podziałało po prostu zgubienie kilku kilogramów, i po tych ohydnych schabach nie ma ani śladu
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Moi nieszczęściem również są boczki/1 Brzucha pozbęde się szybko, ale boczki ciężo zbić.
![]() Wiem z autopsji, że przyrobieniuAW6boczki redukuja sie
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
"niusia" o jakich cwiczeniach mowisz?
|
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam się do was
![]() na szczescie mam juz od dawna twistera ale z niego nie korzystałam :P powiedzcie mi prosze jak wy robicie te skręty? takie mocne czy króciutkie? w jednej wypowiedzi wyczytalam ze po 90 stopni. z góry dzięki za odp |
|
|
|
|
#730 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was dziewczyny! widze ze sporo z nas ma ten głupi problem
niestety ja tez już zaczełam ćwiczyć i mam nadzieje ze mi sie uda pozdrawiam
|
|
|
|
|
#731 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przeczytałam własnie ze widzisz rezultaty moze zdradzisz mi Twój maly sekret jakie jeszcze robisz cwiczenia ?? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#733 |
|
Przyczajenie
|
hej wszystkim
ja też mam problem z moimi boczkami;d mam nadzieje,ze sie ich pozbede,biegam i robie skłony wiec wszystko jest na dobrej drodze ![]() jak ktos ma jakies fajne cwiczenia to jestem chetna ![]() buziaki ![]()
|
|
|
|
|
#734 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Mam pytanie... ile trzeba ćwiczyc?
Codziennie czy co 2 dni? Bo sie trochę pogubiłam:/ Teraz ćwiczę od poniedziałku do piatku a w weekend odpoczynek dla mięśni. Tylko nie wiem czy to dobry pomysł :/ Pozdrawiam |
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powinno się ćwiczyć codziennie. Chyba tylko mięśnie brzucha można, ale generalnie mięśnie potrzebują trochę odpoczynku i regenerację.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki i jak Wam idzie gubienie schabików
znikaja?? u mnie troszke nie bardzo robie ta winde z tym unoszeniem nog i 8minute ABS do tego ale nie zauwazylam zeby cos znikalo z boczków ale brzuszek sie juz ladnie ksztaltuje Chciec to moc, na pewno w koncu je pokonam pozdrawiam
|
|
|
|
|
#737 |
|
Rozeznanie
|
Pozbycie się boczków :)
Hej dziewczyny
Potrzebuję waszych wskazówek i rad. Mój wzrost to 173 cm i ważę 65 kg. Chciałam się dowiedzieć czy to dobra waga do mojego wzrostu? I jeszcze jedno......nie jestem gruba ale mam :boczki: które wypływają mi trochę a nawet bardzo za jeansów Pomóżcie mi dobrać ćwiczenia oraz dietę do pozbycia się tych strasznych wylewających się boczków |
|
|
|
|
#738 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pozbycie się boczków :)
Hej
![]() Ja mam ten sam problem. Mam 172 cm i 65,5 kg. Baaardzo bym chciała schudnąć do 58kg! Choć i tak jest już nieźle bo w zeszłym roku w kwietniu wazyłam... 75 kg przy wzroście 169cm! Masakra. I przyznam, ze by stracić te 10 kg wcale nie ćwiczyłam. Po prostu... samo zeszło. Ale teraz koniec obijania się! Ćwicze dopiero tydzień. A dietkę stosuje od wczoraj Mam nadzieję ze dojde do 58 kg!Pusiakg wydaje mi się że najlepszą dietą będzie '1000 kalorii' Moja koleżanka ją stosowała i naprawdę sporo schudła! A co do ćwiczeń to skakanka i hula-hop (świetne na boczki!). I te ćwiczenia ewki.mnk wydają się spoko (6 post od dołu). Stosuje je od wczoraj. Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
|
#739 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Przyczajenie
|
Ooo serio? To niedobrze... Kurcze to musze cos innego wymysleć... Znasz jakies lepsze diety?
i dzieku za uprzedzenie ![]()
|
|
#741 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno na boczki dobre są ćwiczenia ja robie a6w...11dzień ale to bardziej na brzuch niż na boczki...natomiast na boczki to hula hop tylko to ciężkie ja np. miałam hula hop z zabawkowego(jest najczęściej bardzo lekkie i od razu spada więc wypełniłam je i teraz już oki). Twister jest dobry oraz ćwiczenia na boczki które możesz znaleźć w tym wątku . Twoje BMI 21,72 więc jesteś w normie i masz prawidłową wagę ciała. wg Broca twoja waga ciała idealna wynosi 62 a wg. Lorenza 61 Normalnie ważysz poprawnie... |
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze!
własnie zobaczyłam zdjęcia Ewki i się zmobilizowalam Zaraz idę powycierać podłogę (jako rozgrzewkę ) i do roboty do lata jeszcze daleko, ale ciągle mam zimową oponkę, więc najwyższy czas zacząć
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Przyczajenie
|
ja też poprosze
|
|
|
|
|
#745 |
|
Przyczajenie
|
i ja też poprosze myszka11-16@tlen.pl
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
Na boczki twister
lub hula hop. jeżeli mogłabym prosić o przesłanie ćwiczeń na e-mail kasiunia122@onet.eu
|
|
|
#747 |
|
Przyczajenie
|
hEY dziewczyny podacie mi jakieś spoko ćwiczenia na boczki, zeby rezultat był w maire szybko z góry dziękuje ;-** pozdrawiam
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
W miasre szybki rezultat, jak pisałam u góry, hula hop i NŻT (nie zryj tyle), widoczne sa efekty po ok. 2 tygodniach (ja tak miałam)
|
|
|
#749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
monika_911@op.pl
|
|
|
#750 |
|
Przyczajenie
|
byłam na jakimś innym forum i wypowiadała sie jakaś laska że robiła jakieś dwa ćwiczenia i znikło jej 11 cm po miesiącu wiec chyba super efekt.. Chyba to zacznę już wam pisze na czym to polega ( a raczej skopiuje od niej tak jak ona to napisała)
a więc: kładziesz sie na lewym boku,lewa reką sie podpierasz- ( lewy łokieć oparty na podlodze ) druga reka oparta na głowie ( tak jak zakładasz ręce przy robieniu brzuszków -ważne aby kciuk dotykał dolnego płatka ucha a lokieć odegnij jak najbardziej w tył ) nogi podnosisz z 15 cm nad podłoge i uginasz zblizając je do klatki piersiowej , i zaczynasz ćwiczyc -zasada podobna jak przy zwykłych skrętoskłonach tylko bardziej wydajna. kiedy uginasz nogi wtedy rękę którą masz za głową starasz sie dotknąć przeciwleglego kolana . co ważne robiąc to ćwiczenie nie możesz w miedzy czasie odkładać nóg na ziemie . zginasz nogi i prostujesz ,zginasz i prostujesz i tak z 15 razy na jedna stronę!! gwarantuje efekty !! kto zaczyna ze mną??;p |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

- u mnie podziałało po prostu zgubienie kilku kilogramów, i po tych ohydnych schabach nie ma ani śladu

Chciec to moc, na pewno w koncu je pokonam

własnie zobaczyłam zdjęcia Ewki i się zmobilizowalam