![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dieta plaż południowych - kto ze mną?
Kasiula nie masz za co dziekować
![]() ![]() Basia... ups... no ale grzechy się zdarzają. Jakby człowieka nic nie kusiło to byłby idealny. Nie poddawaj się, dalej plażuj a szybko zapomnisz o tych dwóch zestawach. Czymże byłoby zycie bez grzeszków... nie ma sie co zamartwiać ![]() a ja dzisiaj miałam iść na basen ale nie pojde... "czerwone dni" jednak przeszkadzają w pewnych czynnościach :/ Trzeba się będzie posportować więcej w domu... ugh... po wczorejszym wspomaganiu odchudzania tak mnie ręce bolą że szok (pompki robiłam). A samo plażowanie idzie jak marzenie. Cóż, jak narazie nieźle ![]() Do września będzie ok. a do lutego super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzeba być silnym, staram się od dziś znowu, zaraz właśnie będę rybkę smażyć na oliwce i przygotowywać sałatkę ... Jeśli chodzi o aktywność fizyczną to u mnie cos cienko ostatnio, od przyszłego tygodnia chyba zapiszę się do fitnes clubu. Życzę powodzenia w dietce i szybkiego spadku wagi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Witam optymistycznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
A pewnie ze damy, MY miałybyśmy nie dać rady? bzdury!
![]() ![]() a ja jestem właśnie po drugim udanym dniu w tym tygodniu, mimo nie pojscia na basen ćwiczyłam solidnie (The Ultimate Dance Workout By Deanne Berry - Pump it up ---> i wszyscy wiedza o co chodzi ![]() ![]() Ale wiecie co? ta dieta i ta strona to najlepsze co mi się w tym 2006 roku przydazylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
guleczek mi też! mimo, że był moment, że się poważnie obraziłam na DSB
![]() słuchajcie, czy któraś z Was miała zastój wagowy na SB? bo mnie chyba dopadł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Chciłabym Was kochane Plażowiczki wesprzeć.Moja przygoda z plażowaniem rozpoczęła się dwa lata temu.Przy wzroście 162 ważyłam 71kg.To była tragedia.Troszkę zostało po ciąży,a reszta z obżarstwa. Próbowałam różnych diet,zaczełam ćwiczyć i NIC.Pamiętam jak ukazał się artyuł odiecie plaż południowych w Twoim Stylu i spróbowałam.
Każdą fazę przechodziłam tyle ile trzeba,nie dłużej.Jedynie ostatnia faza trwa do dziś ale z pozwolenim czasem na słodycze czy kawałek pizzy. Przez cały ten czas nie chodziłam nigdy głodna,teraz też nie.Nie mam efektu jo-jo.Ćwiczę czasami,napewno nie regularnie,choć czasem lubię się pokatować. Przy 1 fazie schudłam-4kg Przy 2 fazie-3kg Po ok.6 miesiącach zaczęłam ważyć 51kg i wyglądać SUUPER .Tak jest do dziś,czasem w porywach do 53(to w czasie miesiączki)Pozdrawiam Was gorąca i życzę wytrwałości. Edytowane przez Marta Czas edycji: 2006-06-11 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Marta
![]() ![]() u mnie było dobrze do obiadu bo jakimś dziwnym trafem z lodówki wszystkie warzywa, sery, szynki poznikały i zostało to co ugotowała mama- makaron z serem... Trudno się mówi i żyje się dalej. Ale czuje się taka... nie pełna bo duzo nie zjadłam ale napęczniała. Poćwiczę więcej ![]() yeah- zastój wagowy miałam. Jakiś tydzień waga wskazywała 57 ale potem ruszyła. Teraz nawet nie chce wiedziec ile ważę... Po tej osiemnastce i wizycie rodzinki... ugh... Ale zważę się w poniedziałek to zobaczymy. edit:// wazę 56kg. wrrrr.... zjadłam dzisiaj truskawki, jakieś 200g. zaraz wskakuję na rowerek i trzeba coś z tym zrobić. No tak, do końca maja te 54 chciałabym zeby było ![]() Dobra, koniec! wziąć się w garść! i do roboty!
Mam 152 cm wzrostu, małe jest piękne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dbam o włosy- pokochałam moje kręciołki! STOP prostownicy! Edytowane przez guleczek Czas edycji: 2006-05-17 o 16:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
ja na II fazie jestem juz 2 tydzien i waga idzie nadal ladnie w dol tak ok 1 kg na tydzien
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
Witam Wszytskie plażowiczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
Ja też się jakoś trzymam. Niby już tydzień minął, ale w zasadzie to liczę, że 3 dni. Bo duzych ilości sera żółtego na kolację i w ogóle dużo innego to chyba nie można liczyć.
No i przez to jeszcze nic nie schudłam ![]() ![]() Ale się trzymam póki się nie złamię ![]() ![]() Trzymajcie się laski. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Znowu wróciłam do tej dietki ![]() ![]() ![]() Chciałam się zapytac, czy mozna jeść jajecznicę z kawałkami takiej chuudziuuteńkiej szynki? PO.ędwica chyba ![]() Z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze mozna.W kazdym razie jadlam.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Jajecznica jak najbardziej,staraj się tylko wybierać nie za tłustą wędlinę.Nie namawiam nikogo ,ale ja dodawałam(dodaję) czasem kiełbaskę.Mi nie zaszkodziło tzn.chudłam dalej.Pozdrowienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
piwnoo..., gołąbki z cielęciną super, niestety ja nie lubię cielęciny i chyba też zrobie tyle że z indyczyzną. A ty do tych obiadków i kolacji jakieś sałatki wcinasz, czy tak na sucho? bo to by było za niezdrowo i znowu za mało. Wprowadż sobie jeden węglik dziennie, najlepiej codziennie inny, im więcej wprowadzisz, tym lepiej, bo efektu jojo nie będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
just.... dieta sb nie nalezy do najtańszych, warzywa jak na razie drogie, chude mięska i ryby też. Podam kilka niedrogich produktów, soja, soczewica, fasola, groch -suszone, fasolka szparagowa mrożonka starczy na kilka razy, serek wiejski pątnicy 3%, orzeszki ziemnie. Może masz blisko do Tesco, tam są teraz na promocji take kostki łososiowe mrożone ok.5zł 4szt.mozesz je zrobić /polać/sosem jogurtowo -koperkowym, do tego ugotowanego grochu i gotowe.
Trzeba troszkę pogłówkowac, albo poszukać na necie przepisów. |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Przyczajenie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
no KUBUS juz sie nie moge doczekac tych golabkow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hmmm ja jem 2 wegliki KUBUSIU- sniadanko to otreby z kefirem albo chlebek zytni pelnoziarnisty z szyneczka z indyka i pomidorkiem i nie wydaje mi sie pusto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
włąśnie wróciłam z areobiku
![]() ![]() Dietkę kontynuuję i z zadowoleniem stwierdzam ze nie ciagnie mnie juz tak strasznie do barku- miejsca pokus słodkich diabełków. Chociaż jeśli pani Ola dalej bedzie nas odwiedzac i przynosić ze sobą taaaaaaaaakie ilości ciasta to za siebie nie ręczę. A jutro na śniadanko jajeczniczka z chudziutką szyneczką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Witam . właśnie wróciłam ze spaceru cała mokra .... we Włocławku dziś bardzo brzydka pogoda moze jutro będzie lepiej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
sluchajcie, czy czesto zdarza Wam sie jesc mimo, ze nie jestescie glodne?
jestem w I fazie i czasem jem bo jem, jem bo lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Rozeznanie
|
yeah, mam coś podobnego :/ jem bo tak mi sie zachce... ale najgorsze jest to ze jak mnie takie coś napadnie to jem NIEdozwolone produkty (poprostu nie chce mi sie nic przygotowywać)
Jak narazie do dzisiaj moge zaliczyć kilka płatek kukurydzianych. Do wczoraj kawałek jabłecznika... weźcie mi przywalcie bo co mi daje areobik i rowerek skoro nie moge sie zmotywowac? A ja naprawde MUSZE schudnąć... koniecznie i to zaraz! Czemu stres musi być takim motorkiem do chęci na słodycze? wrrr... Kurdeeeeeeeeee!!!! Się wściekłam... na siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jak was lapie na podjadanie to ustalcie sobie z gory godziny posilkow i bedziecie mialy problem z glowy
![]() śniadanie 7-9 II sniadanie 10-12 obiad 13-15 deser okolo 16 kolacja o 18 i nie mam problemu ![]() dziewczyny a co z przekasek proponujecie na wycieczke?? caly dzien w autokarze no i cos musze jesc jak wszyscy beda sie zazerali chipsami, paluszkami i ciastkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
Witam dzisiaj zle z moja dieta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
No to chyba na jakieś zbiorowe podjadanie się nam zebrało.
Ale od dzisiaj w garść się bierzemy i i dietujemy ładnie dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I znowu się nie umiem zmobilizować do "niemyślenia" o podjadaniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
no ja dzis pochlonelam tyle orzechow ziemnych, ze szok....
do tego mam zastoj, a jak tak dalej pojdzie to waga mi jeszcze podskoczy..... pomocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
to chyba coś w powietrzu, bo ja dałam rade przez 2.5miesiąca, a wczoraj pochłonełam 5 kawałków ciasta, aż mi póżniej było niedobrze, nie wiem czy od ilości , czy od słodkiego. Ale już więcej takiej ilości nie pochłone
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Witam i podbijam wątek! on nie może zniknąć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
Optymiści góra
![]() A mi ktoś zrobił formata :/ wrrr... dizeń zaczęłam udanie, nawet nie przytyłam po weekendzie choc i ciasto było... Rano jajeczko sadzone na chudziutkiej szyneczce ![]() ![]() a reszte dnia się zobaczy, mam nadzieję że będize jak najbardziej prawidłowa ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.