Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 21:20   #721
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wiem, wiem. dlatego wybieram się do rodzinnego po jakies skierowanie na badania / rehabilitację.

wklejam zdjęcia. z pierwszego dnia mojej ręki.
Ojoj fatalnie wygląda ta ręka...

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
dzień dobry kochane

długo mnie nie było, nie jestem w stanie nadrobić, ale mam nadzieję, że jeszcze o mnie nie zapomniałyście
Fajnie, że jesteś. Ostatnio się zastanawiałam co się z Tobą dzieje. Dobrze, ze już mdłości przechodzą powoli.

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Kochane nadrobiłam was i dziele sie moim szczesciem po dzisiejszej rozmowei z prezesem od 1 maja awansuje dostaje podwyżkę i wysępiłam jeszcze umwe na stałe zeby było łatwiej kredyt wziąć ale obiecałam mu ze nie zajde w ciąze przez najblizszy rok w sumie to nie powinien mnie o takie rzeczy pytać ale powiedział ze tego sie boji ze uciekne za kilka miesiecy na zwolnienie wiec mu wytłumaczyłam ze bylismy wczoraj w banku i pani nam wyliczyła kredyt i zdolnosc i nie opłaca sie wynając bo u nas odstepne i czynsz wychodzi równy racie kredytu a mieszkanie u mnie w mieście takie 3 pokoje kosztuje jakies 140 000 a z dopłatami byłoby spoko jeszcze Tż zastanawia sie nod budowa domu ale to juz wieksze pieniądze wiec ryzykowne
Super
Stary 2010-04-20, 21:22   #722
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

nie no, korzystać będę mogła (kiedyś w jednym dziale całkiem odcięli, jak za długo siedzieli), ale nie za długo, kilkanaście minut dziennie może
Skończy się moje wtrącanie we wszystko
Wielka to strata, stąd moje powyższe kondolencje

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:24   #723
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
super. gratulacje
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
w takim razie ogromne gratulacje!!!
super, że udało się az tyle załatwić
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
super gratuluje
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
mika gratulacje!!!!!

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Mika super wieści wiele bym dała, żeby choć w połowie usłyszeć tak dobre wiadomości

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
gratulacje!!!!!! trzymam kciuki za kredyt i mieszkanie
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Ooo super wieści a gdzie pracujesz?
Dziekuje dziewczynki tez strasznie sie ciesze teraz musimy porozgladac sie za jakims konkretnym mieszkaniem tyle ze Tż dostanie umowe na stałe we wrzesniu ale moze uda sie cos załatwic i staranka musimy przełożyc bo samemu bosowi obiecałam ze poczekam
Anna a pracuje w zakładach metalowo- górniczych
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 22:19   #724
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Oj.... ale słodko no połechtała Ci ego nie ma co...
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha ale miło fajnie tak się poczuć docenionym no nie ?i niezastąpionym
nawet nie wiecie jak bardzo.. tak mi sie bosko zrobilo i wogole.. no ja latammm
naprawde milo slyszec takie slowa wiec bynajmniej ze to co robilam bylo tego warte i ze wybralam dobry zawod.. bo juz nie tylko dzieci jak je odwiedzam sie ciesza ale teraz i rodzice mi na to zwracaja uwage naprawde mi milo
Stary 2010-04-20, 22:28   #725
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ciesze sie bardzo

Martuś paczuszkę wysyłam jutro o 16

czasem sie dziwie jak mozna wziac kredyt na 140 tysiecy...
oddajecie z 200.000
to jest glupie...
Stary 2010-04-20, 22:29   #726
Sysunia_d
Zakorzenienie

india ach męczą mnie mdłości a najgorsze jest to ze zaczynaja mi sie około 19:30 i trwaja do 7 rano. Czuje sie przez to strasznie zmeczona. Wiem ze inne dziewczyny maja gorzej , bo ja naszczęscie późno je dostałam i w sumie tak naprawde to mnie mecza kilka razy w tyg ale ja i tak juz wysiadam bo w pracy czasami nie moge wyrobic. Mam nadzieje ze za 3 tyg mi to cholerstwo przejdzie i zaczne sie cieszyc moim malęnstwem bo narazie to mi w dupke daje

Martucha super az sie chce do pracy wracac po takich miłych słowach Dzieciaki muszą cie bardzoooo lubieć .

Misqu dobrze ze juz lepiej sie czujesz , swoje juz przeszłaś ! Właśnie dzisiaj o tobie myslałam czy wszystko oki bo cie dawno nie było.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 22:58   #727
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mąż poszedł się kąpac i postawił mi laptopa na kolanach. Kazał mi wejsc na wizaz abym nie zasnęła hehe bo chce jeszcze coś obejrzec

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
super gratuluje

Wysłałam wczoraj całą pracę mgr do promotora, dziś mi ją odesłał. No i muszę się przyznać, że nie jest źle mam trochę do poprawy ale to raczej kosmetyczne sprawy, zmiana jakiś wyrażeń i dopisanie kilku rzeczy. A tak się bałam, że mu się wiele rzeczy nie spodoba.
Poza tym w sobote i niedziele mam ostatni zjazd tak się cieszę, że kończę już naukę przynajmniej na kilka lat, bo pewnie jakąś podyplomówkę później zrobię, ale daję sobie przerwę teraz.

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Madzia i od kiedy staranka zaczynacie??
Nie wiemy do konca co z Holandią. jak juz bedzie pewne, ze zostajemy to wtedy podejmiemy. ale.. mam jeszcze tylko 2 opakowania tabsów wykupione
Cytat:
Ałł nie za ciekawie to wygląda... Zdrówka!
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ojoj fatalnie wygląda ta ręka...
no niestety
Nastawiłam sobie budzik na 7.50 i od 8 zaczynam dzwonienie do przychodni aby mnie przyjeli od razu wezme leki na przeziebienie

aaa i jutro są zapisy do gina, abym nie zapomniała. od 10 do 12 mozna tylko dzwonic. jak zapomne, to znowu do pon trzeba czekac.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 22:59   #728
Daysy85
Zakorzenienie

Jestem z powrotem.
Dziś dostałam od szefowej ogromną torbę z ubrankami dla dzieci
Dużo fajnych jest tam śpioszków , koszulek, pajacyków ...
Posegregowałam to:czyli na mniejsze i większe, białe i kolorowe.
Teraz piorę białe. Jutro je uprasuje i poukładam do półki, mam nadzieje, że już nie długo się przeprowadzimy ... spędza mi to sen z powiek czy dostaniemy ten kredyt że szok!
Gdyby nam się udało to wiem , że jest to trochę bezsensu , to pranie i prasowanie ale potem jak dobrze to przewiozę , zabezpieczę w reklamówki to będzie ok.
Czekam aż mi się pralka wyłączy, chociaż oczka mi się kleją...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 23:16   #729
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ja od 18 roku tabsy łykałam, teraz moge sobiue pozwolic na odpoczynek a taka niespodziewanka w postaci dzidzi jakby się trafiła to OK tak czasem sobie mysle, że sie nie zabezpieczam i może podswiadomie licze na to, ze moze kiedys samo się trafi... bo na takie palnowane to ja chyba nigdy się nie zdecyduję - kurcze zawsze mam jakies plany cos do zrobienia itp itd... poza tym nie bede się nad tym za wiele teraz zastanawiała. dziś czuje się swietnie, odzyskałam energie, a brzuch ani troche nie boli... tak mogłabym sie czuc zawsze
Wiesz, a ja tak szczerze powiem, że chodzę w pracy i myślę czy "zaskoczyłam" i czy coś się tam może już dzieje??? a jak ból brzucha to "o pewnie macica mi się rozszerza" a dopiero tydzień temu był "mój pierwszy raz"
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Kochane nadrobiłam was i dziele sie moim szczesciem po dzisiejszej rozmowei z prezesem od 1 maja awansuje dostaje podwyżkę i wysępiłam jeszcze umwe na stałe zeby było łatwiej kredyt wziąć ale obiecałam mu ze nie zajde w ciąze przez najblizszy rok w sumie to nie powinien mnie o takie rzeczy pytać ale powiedział ze tego sie boji ze uciekne za kilka miesiecy na zwolnienie wiec mu wytłumaczyłam ze bylismy wczoraj w banku i pani nam wyliczyła kredyt i zdolnosc i nie opłaca sie wynając bo u nas odstepne i czynsz wychodzi równy racie kredytu a mieszkanie u mnie w mieście takie 3 pokoje kosztuje jakies 140 000 a z dopłatami byłoby spoko jeszcze Tż zastanawia sie nod budowa domu ale to juz wieksze pieniądze wiec ryzykowne
Super!!!!!!!! Gratulacje!!!!! super wieść!! Umowa na czas określony to coś wspaniałego, ja się jej nie doczekam przez najbliższe 5 lat no ale cóż, coś za coś... przez najbliższy rok nie uciekniesz?? no za 9 miesięcy możesz się starać i w 3 miesiącu pójdziesz na l4

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
prawie jak cinquecento
(...)
masz coś do cinquecento?!!?! jest boskie

ale się nam rozpada...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 00:54   #730
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Żabcia - no to koniecznie musisz zobaczyć polskie morze, dla mnie ma swój klimat i bardzo je lubię.
Chcialabym bardzo jechac
Mam nadzieje ze bede miala z TZetem taka mozliwosc

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Dokładnie Niestety wiekszosc naszych znjaomych ,z ktorymi sie zzylismy wyjechała juz do kraju ,ale o tym juz pisalam kiedys Jakos przetrwamy z TZ te pol roku
Dokladnie!
Najwazniejsze ze macie siebie nawzajem

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Anika będę szczera... Ty ze slubu i teraz to dwie inne osoby ślicznie Ci w blondzie, twarz stworzona do tego koloru wygląda na rozświetlona Niestety nie podobasz mi się w tym rudym już nie chodzi o smutną minkę, tylko ogólnie. Fryzurka o.k Lubię szczerych ludzi, więc piszę co myślę- śliczna i młoda z Ciebie dziewczyna a ten rudy Cię postarza
mam podobne zdanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
TO ZAPRASZAM
tz uwielbia grillowac
a ja uwielbiam przygotowywac karkowke, skrzydelka, rybke itd itp
ja tezzzz
u nas sezon grillowania zaczelismy pare tygodni temu

Cytat:
wklejam zdjęcia. z pierwszego dnia mojej ręki.
o kurcze nie wyglada to za ciekawie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Jestem z powrotem.
Dziś dostałam od szefowej ogromną torbę z ubrankami dla dzieci
Dużo fajnych jest tam śpioszków , koszulek, pajacyków ...
Posegregowałam to:czyli na mniejsze i większe, białe i kolorowe.
super !
Fajnie z jego strony

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 06:48   #731
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
i wychodzac ze sklepu spotkalam mame jednego z moich uczniow, az wybiegla za mna ze sklepu.. ale mi sie milo zrobilo tak mnie komplemetowala ze dzieci tesknia ze nic sie niedzieje ze ja takie fajne rzeczy im robilam ze mieli tyle ciekawych zajec metod, i ze wogole teraz bezemnie jest bez sensu.. i ze juz 15 rodzicow (na 28) sie zapisalo do pojscia do szkoly (rodzice maja sami decydowac bo to 6 latki sa) a jak ja pracowalam to sie 4 zglosilo.. i ze ona rozmawiala z innymi mami i zabieraja z tamtad dzieci bo juz bez sesu jest nie to co ze mna.. i oczywiscie pytala jak sie czule rozumiala ze ie wracam i zebym na zakonczenie roku przyszka i wogole... naprawd tak mi sie milo zrobilo.... aaa najfajniej jak powiedziala ze rodzice mowia przy oplatach pani dyr ze to juz nie to samo co bylo jak ja bylam i zeby bylo tak fajnie a teraz tak nijak.. i dyr sie podobno dernerwuje i rozmowe ucina... hahahhaha dobrze jej tak wkoncu mnie doceni
naprawde milo mi sie zrobilo
o widzisz hehe pewnie obrosłaś tam trochę w piórka...

Cytat:
Dobrze, że mdłości minęły... Jak brzuszek? rosnie? może jakieś zdjęcie??
brzuszek rośnie jak szalony już chyba nikt nie ma wątpliwości, że jestem w ciąży później wstawię foteczkę

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 08:11   #732
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wielka to strata, stąd moje powyższe kondolencje

a co za ciacho w avku?
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
masz coś do cinquecento?!!?! jest boskie

ale się nam rozpada...
do samochodu nic nie mam tylko tytuł książki kojarzy się z jakąś instrukcją napraw motoryzacyjnych
Stary 2010-04-21, 08:21   #733
Ana***
Zakorzenienie

Dobryyyy

Cytat:
nawet nie wiecie jak bardzo.. tak mi sie bosko zrobilo i wogole.. no ja latammm
naprawde milo slyszec takie slowa wiec bynajmniej ze to co robilam bylo tego warte i ze wybralam dobry zawod.. bo juz nie tylko dzieci jak je odwiedzam sie ciesza ale teraz i rodzice mi na to zwracaja uwage naprawde mi milo
mam nadzieję, że kiedyś się tego doczekam

Cytat:
...

brzuszek rośnie jak szalony już chyba nikt nie ma wątpliwości, że jestem w ciąży później wstawię foteczkę
Czekam uwielbiam oglądać mamusie z takimi piłeczkami uroczo wyglądają
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 08:23   #734
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laski juz poradziłam sobe dałam meżu 5 linków i ma cis wymyślec

takie o

http://allegro.pl/item1007418747_garderoba_ euforia_dostawa_od_1zl_me bline.html

http://allegro.pl/item970233736_wies...ds_nowosc.html

http://images.google.pl/imgres?imgur...TjDcaW-gbZotUI

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.meblohurt.pl/mhsklep/foto/produkty/gpwp-165.jpg&imgrefurl=http://www.meblohurt.pl/index.php%3Fplik%3Dpokaz% 26rodzaj1%3D57%26od%3D0&u sg=__7e1fOS41hGN2p2VvsQIr I_tpGeA=&h=600&w=312&sz=5 7&hl=pl&start=187&um=1&it bs=1&tbnid=0vFUR1SJv2xsUM :&tbnh=135&tbnw=70&prev =/images%3Fq%3Dwieszak%2Bdo %2Bprzedpokoju%26start%3D 180%26um%3D1%26hl%3Dpl%26 lr%3D%26sa%3DN%26ndsp%3D2 0%26tbs%3Disch:1

http://xxxinspiracjexxx.blox.pl/resource/wieszak_a_la_drzwi_300x30 0.jpg

to w sumie ma być deska na ścianie z jakąs połką i wieszaczkami

cos wymyśli

moze....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-04-21 o 08:26
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 08:33   #735
Ana***
Zakorzenienie

Anika mi się podobają z taką ławeczką i są praktyczne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 08:35   #736
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Anika mi się podobają z taką ławeczką i są praktyczne.

mnie też słońce ale nei mam gdzie tego postawić

najchętniej bym ten wielki bialy wzieła ale.... brak miejsca

ale kiedy taki będzie

Stary 2010-04-21, 08:38   #737
Ana***
Zakorzenienie

Na tej zasadzie:
Stary 2010-04-21, 08:40   #738
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
mnie też słońce ale nei mam gdzie tego postawić

najchętniej bym ten wielki bialy wzieła ale.... brak miejsca

ale kiedy taki będzie
No właśnie na to potrzebne jest trochę więcej miejsca, albo taka wnęka...
Moi rodzice mają mały korytarzyk, ale właśnie jest taka wnęka no i tam wmontowali szafę z lustrami i właśnie takie wieszak z ławką
Stary 2010-04-21, 08:42   #739
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

o tak tak boski jest

wogole jestem szalenie zachwyconma takim własnie stylem

natomiast moj mąłż troche mniej....

Stary 2010-04-21, 08:45   #740
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie,

U nas znowu ładny dzień i jak to dobrze się wstaje, kiedy ja uśmiechnięta, tż uśmiechnięty... no żyć nie umierać

Martucha najwidoczniej znalazłaś swoje powołanie

Madzia Ty nie zwlekaj, tylko szybko zmykaj do lekarza, a jak Cię nie będzie dzisiaj chciał przyjąć, to idź prywatnie, bo to strasznie nie ciekawie wygląda. Teraz możesz mieć jakieś zapalenie, do tego pewnie ropa Ci się zbiera - lepiej jak najszybciej skonsultować to z chirurgiem.

Misqa ciesze się, że co raz lepiej się czujesz! Oby tak dalej.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 08:47   #741
Ana***
Zakorzenienie

Ania albo coś takiego tylko zamiast tego lustra zrobić wieszaki, z półeczką, ławka też jest i zajmuje niedużo miejsca
Stary 2010-04-21, 08:54   #742
AgatkaL
Wtajemniczenie

Witam
Maja...hehe...jak Ty wytrzymasz "w milczeniu" forumowym w ciągu dnia pracy??? Ja miałam monitoring w poprzedniej pracy, ale wtedy nie korzystałam z naszego forum

Dzisiaj zrywam się z pracy w południe i lecę do fryzjera zrobić odrosty, chyba nie będę ścinać włosów ew, końcówki, bo mam fazę na długie włosy

Z newsów...mój były mąż już na dobre chyba odżył po rozwodzie. Jest widywany z wysoką blondynką na mieście i dzisiaj rano mijałam go jak zwykle w drodze do pracy i jechał z nią (pewnie już u niego nocuje)...kurde, wiem, ze to przecież mnie już nie dotyczy, no ale szlak mnie po prostu trafia

Ide na kawe...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 08:54   #743
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

ale mam chrypkę

Cytat:

Madzia Ty nie zwlekaj, tylko szybko zmykaj do lekarza, a jak Cię nie będzie dzisiaj chciał przyjąć, to idź prywatnie, bo to strasznie nie ciekawie wygląda. Teraz możesz mieć jakieś zapalenie, do tego pewnie ropa Ci się zbiera - lepiej jak najszybciej skonsultować to z chirurgiem.
.
udało mi się zarejestrowac na 9.20 mam wizytę wiec zaraz jadę. TZ mnie zawiezie a na 10 jedzie do pracy (wspominałam wam, ze ma malowac pokoje w Hotelu)
chyba wezmę od razu od rodzinnego skierowanie na tokso

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 08:57   #744
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam
Maja...hehe...jak Ty wytrzymasz "w milczeniu" forumowym w ciągu dnia pracy??? Ja miałam monitoring w poprzedniej pracy, ale wtedy nie korzystałam z naszego forum

Dzisiaj zrywam się z pracy w południe i lecę do fryzjera zrobić odrosty, chyba nie będę ścinać włosów ew, końcówki, bo mam fazę na długie włosy

Z newsów...mój były mąż już na dobre chyba odżył po rozwodzie. Jest widywany z wysoką blondynką na mieście i dzisiaj rano mijałam go jak zwykle w drodze do pracy i jechał z nią (pewnie już u niego nocuje)...kurde, wiem, ze to przecież mnie już nie dotyczy, no ale szlak mnie po prostu trafia

Ide na kawe...
nooo ciekawe jak długo laska wytrzyma..... sie zorientuje jaki z niego kapeć i ....

nie mysl o tym du....ku nie warto

Stary 2010-04-21, 09:02   #745
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatko niech teraz inna się z nim męczy. Do czasu az i jej pokaże jaki jest naprawdę

Stary 2010-04-21, 09:02   #746
myszka_maj
Zakorzenienie

dzień dobry

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 09:02   #747
kliwia
Zakorzenienie

madzia toxo i tak platne wiec bez skierowania mozesz isc do laboratiruum

agata a ciagle taki dziwny? czy juzna normalnego wyglada??
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 09:06   #748
martucha84
Zakorzenienie

agus87 jak sie nie ma wyjscia to sie bierze, dla mnie np lepiej wziasc i splacic wiecej niz mieszkac u rodzicow, czy w wyajmowanym...

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Martucha super az sie chce do pracy wracac po takich miłych słowach Dzieciaki muszą cie bardzoooo lubieć .
no lubia ale nie sadzilam ze rodzice az tak bardzo bo oni tacy dziwni wszyscy byli wszytko komentowali bardzo sie zaprzyjaźnili i spedzali ze soba pod przedszkolem duzo czasu, gadali komentowali co sie dzialo co mowilam itd.. i bylam ciagle na widelcu.. a ze jestem mloda to nawet na "ty" probowali mi wyjerzdzac ale sie nie dalam..
wiec hmm bardzo mi milo slyszec takie cos bo czuje sie doceniona.. a czy wracam tam raczej nie... bo rodze w sierpniu rokszkolny 2010/2011 bede na macierzynskim i wych. a jak bym wrocila to i tak juz zadnego mojego dziecka tam niebedzie.. a nie lubie sie z pania dyr
wiec jakos mi sie nieusmiecha

Cytat:
o widzisz hehe pewnie obrosłaś tam trochę w piórka...
o tak
a tz stal obok i sluchal i jak on sie prezyl, jaki byl dumny potem, mi mowil ze mu tak przyjemnie bylo ze to jego zona jest taka och i ach

Cytat:
mam nadzieję, że kiedyś się tego doczekam
napewno ja zawsze na 1 miejscu stawialam dzieci, jakies kreatywne zabawy zeby zawsze duzooo sie dzialo bo dzieci sie ucza jak sie je bombarduje cos sie dzieje a nie jak ciagle sie bawia czy rysuja..
no i do tego duzoooo milosci...
(plus nie dac sie dyr )

ten jest najfajkniejszy... zgrabny i malo miejsca zajmuje

Cytat:
Martucha najwidoczniej znalazłaś swoje powołanie
tak tak ja to wiedzialam ale nie wiedzialam ze to jednak jest dwustronne

przychodza dzis do mnie kolezanki, na babska impreze tz sie wynosi fajnieee

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
ehsssss ale pomysl ze juz ich widzialas... wiec juz teraz bedzie lepiej... bu..
pocieszyl sie... moze wiesz tej nie przeszkadza ze ma byc w cieniu mamusi

Cytat:
chyba wezmę od razu od rodzinnego skierowanie na tokso
i tak jest platne wiec nie musisz skierowania... tyle ze jak bedziesz robic to pamietaj zeby zrobili 2 oczynniki igg i igm bo jeden niewiele ci da
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia toxo i tak platne wiec bez skierowania mozesz isc do laboratiruum
dokladnie tak

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-21 o 09:08
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 09:06   #749
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
No i tak jak myślałam, Tż nie jadł zupy...
w ogóle jakoś mi dziś smutno.
Była teściowa i jak wyszłam do ubikacji to oczywiście pytała Tż czy pożyczy jej kasę, ale on powiedział, że nie mamy bo zbieramy na naprawdę piecyka... a ona się... obraziła! oczywiście pokłóciłam się z Tż bo wszystko załatwiane jest bez mojej wiedzy, wystarczyło, żebym poszła zrobić siku a już interesy chciała ubijać.
Aha i oczywiście się nie zapytała czy się dobrze czuje... ale dowaliła... Ty się jeszce w spodnie mieścisz???
A ja na to , że tak i do samego końca się będę w nich mieścić...
co za babsztyl
Cytat:
:

no super

super gest. a mezus pewnie zazdrosny bedzie

ciesze sie, że wszystko ok i tak dobrze się czujecie i rozwijacie

nie smutkuj sie...

a tesciowa... co tu wiecej komentowac

Cytat:
Maggie - już jakby trochę lepiej, chyba powoli przechodzą mdłości, już tylko czasami rano. Jem już więcej rzeczy niż wcześniej, hehe dzisiaj kiszońce z ptasim mleczkiem
tylko głowa okropnie mnie boli, ale jakoś się przemęczę
eeee jak juz przegryzasz ogorki czekolada tzn ze najgorsze masz za soba
Cytat:
gratulacje!!!!!! trzymam kciuki za kredyt i mieszkanie

no i bosko a co z ta analiza metodologiczna? dobrze to zrobilas?

ale slodko

hahahahaha nie

superrr
juz sie nie moge doczekac...

bylam na zakupach i kupilam sobie ksiazke... "qutarrocento" jakas z intryga rozwiazywaniem zagadaki itd..

i wychodzac ze sklepu spotkalam mame jednego z moich uczniow, az wybiegla za mna ze sklepu.. ale mi sie milo zrobilo tak mnie komplemetowala ze dzieci tesknia ze nic sie niedzieje ze ja takie fajne rzeczy im robilam ze mieli tyle ciekawych zajec metod, i ze wogole teraz bezemnie jest bez sensu.. i ze juz 15 rodzicow (na 28) sie zapisalo do pojscia do szkoly (rodzice maja sami decydowac bo to 6 latki sa) a jak ja pracowalam to sie 4 zglosilo.. i ze ona rozmawiala z innymi mami i zabieraja z tamtad dzieci bo juz bez sesu jest nie to co ze mna.. i oczywiscie pytala jak sie czule rozumiala ze ie wracam i zebym na zakonczenie roku przyszka i wogole... naprawd tak mi sie milo zrobilo.... aaa najfajniej jak powiedziala ze rodzice mowia przy oplatach pani dyr ze to juz nie to samo co bylo jak ja bylam i zeby bylo tak fajnie a teraz tak nijak.. i dyr sie podobno dernerwuje i rozmowe ucina... hahahhaha dobrze jej tak wkoncu mnie doceni
naprawde milo mi sie zrobilo
super ta babeczka sie zachowala
Cytat:
Ałł nie za ciekawie to wygląda... Zdrówka!

Dobrze, że mdłości minęły... Jak brzuszek? rosnie? może jakieś zdjęcie??

Ooo super wieści a gdzie pracujesz?

Basia zazdroszczę ja dopiero będę zaczynała licencjata pisać...
A w ogóle 2 miesiące do końca roku, a my nawet połowy egzaminów i zaliczeń nie mieliśmy... Nie wiem jak to zrobimy.

O to pozytywnie bardzo się cieszę i kibicuję Twojej ciąży od samego początku...

A To ma być "sama szafa" czy może pomieszczenie z szafkami? zamknięta ta szafa czy z półkami?
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 09:10   #750
martucha84
Zakorzenienie

no i wlasnie slysze ze polskie lotnska sa uruchomione i wszytkie losty z i do polski sa wykonywane

to chyba dobrze

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
super ta babeczka sie zachowala

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości