|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Mam dylemat. Dzis animator z oazy zaprosil mnie na wesele... facet nie odzywal sie od oazy to bylo jakies 10 miesiecy temu a nagle wyskoczyl mi z taka propozycja. Ale dobra. Sielankowo, facet nie pijacy bo krucjata na cale zycie, mily, kulturalny bardzo, sympatyczny, z nim nie da sie nudzic umie tanczyc i ma wyglad. widzicie sielanka... przyjechalby po mnie i odwizol by mnie. Dalej sielanka. Ale kiedy..
i tu zaczynaja sie schody pod gorke.. gdyz tego dnia mam komers w szkole (dla nie wiedziacych impreza pod koniec gim cos w stylu dyskoteki w eleganckich strojach polaczone z kolacja tylko w gronie 3 klas gim) I co wybrac? Wiem ze na weselu zabawa bylaby swietna na pewno z nim. Wiem, a raczej spodziewam sie ze na komersie bedzie lipa i nie bedzie z kim tanczyc poniewaz mam taki rocznik ktorzy polowa z nich nie tanczy druga polowa to zmuly a 1/10 jest ok. Takze lipa.. musialabym bawic z dziewczynami jak nie na wspomagaczu (czyt. alko) ![]() gadalam o tym z TZ i mowil mi ze wybor nalezy do mnie, ze nie zabroni mi, ale sie boi i wcale mu sie nie dziwie. gadalam z moim partnerem do poloneza na komers i powiedzial ze nawet mu to na reke bo nie chce mu sie na proby chodzic. gadalam z przyjaciolka o tym i powiedziala ze moj komers to raczej bedzie ogolny nie wypal, ze po prostu bedzie nudno znowy dziewczyny beda ryczec itd.. gadalam z mama o tym powiedziala ze komers to impreza na koniec gimnazjum jak organizujemy to milo by bylo.. ale jesli spodziewam sie jaka impreza bedzie to moze lepiej jak na wesele pojde i ze ona nie ma nic przeciwko. Ja jestem przekonana bardziej do wesela. Ostateczna kwestia zalezy od mojego taty ale jego dopiero zapytam pod koniec tyg bo musi sie uspokoic a chodzi ostatnio troche wkurzony. ![]() teraz z wami gadam. POMOCY !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale tak koniec żartów, cieszę się że spędziłaś miło wieczór ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykle to ja pierwsza wyciagam dlon, bo szkoda mi zycia na klotnie. Tym razem postaram sie, zeby bylo inaczej. Mam dosc brania winy na siebie, on kompletnie nie widzi swoich bledow. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że dasz radę wytrwać w tym postanowieniu..nie odzywaj się do niego..niech zobaczy, że na prawdę jest Ci przykro, niech zrozumie swoje błędy..bo jak Ty sie pierwsza odezwiesz, znowu wyjdzie jego racja..trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się po Twojej myśli ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
Ok Śliczne, ja uciekam spać, padam ze zmęczenia
![]() Słodkich snów ![]() Nafi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z Blanka, troche sie nie fajnie zachowal, moze zrozumie, ze Cie zranil i przejrzy na oczy i uda sie wam pogadac, ja w takiej sytuacji to bym sie chyba od razu pobeczala, zamiast zrozumiec o co Ci chodzi to sie obrazil
![]() Magda jesli na tej imprezie masz sie meczyc to idz na wesele ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda no wybacz, ale ja wogole nie wiem jak mozesz nawet rozwazac kwestie pojscia na wesele z kims innym, majac TZta ![]()
![]() |
#733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On sie raczej pierwszy nie odezwie. Ja tez postaram sie tego nie robic. Jutro wytrwam, ale co dalej to nie wiem. Cytat:
Magda, ja tez nie bardzo rozumiem... Ja bym nie poszla z kims na wesele majac TZta. Ile ten animator ma lat? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Śliczny kolor mi wyszedł....taki podobny do jasnego kasztana , ale troszku jednak inny, super!!
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
E.J wreszcie jesteś
![]() Mysłalam ze było tak źle ze po następna farbe pobiegłaś ![]() Wrzuć fotke ![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie chyba jej Tz nie bardzo to akceptuje, bo sama pisala ze on jej powiedzial ze sie boi, a niektorym facetom nie jest latwo mowic "nie chce zebys szla", mowia "idz jak chcesz" ale w srodku jest im strasznie z tym zle
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
magda ja bym nie poszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zadomowienie
|
Wrzuciłam fote jeszcze raz
![]() Macie mój paskudny ryjek dopoki nie pójdę spać ![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
to juz sama Magda go zna i bedzie wiedziec co poczuje jak pojdzie, fakt nie doczytalam, jak sie waha to moze lepiej zostac niz potem sluchac zali, jesli jednak bedzie pewien jak ten kolega moj to niech idzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
a juz wogole nie rozumiem osob, ktore zapraszaja kogos na wesele itp wiedzac ze ten ktos jest w zwiazku, ma kogos, jest zajety... dla mnie to niepojete...
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moj TZ na poczatku mowil ze mu to obojetne ze to zalezy ode mnie. Powiedzial ze nie zabroni mi isc. Ale zaczelam go wypytywac. Zapytalam czy sie boi powiedzial ze tak .. Zapytalam czemu.. powiedzial ze boi sie ze zrobie cos nie tak chodzilo mu ze przelize sie z nim, boi sie bo go nie zna. rozumiem go swietnie. powiedzial ze mi ufa.. ale to nie zmienia postaci rzeczy. Zapytalam czy nie chce zebym szla, popatrzyl na mnie i 'przeciez nie bede skakac z radosci jak moja panna idzie z jakims na wesele' glupie pytania ale ja chcialam zeby to powiedzial, wydusil z siebie. Wie, ze nie zrobie nic glupiego ale to nie jest wazne. Ja wiem ze nie zrobilabym nic glupiego. Bede trzezwa i telefon miala wlaczony caly czas. Bede z nim w kontkacie. Wiem ze moge mojemu koledze zaufac bo wiem jacy sa ludzie z oazy. On wiem ze mam chlopaka i szanuje go. Potanczy ze mna, pobawi i tyle. Nic wiecej, ale nie wazne ile bym to tlumaczyla mojemu i tak powie ze sie boi. Zreszta odwaracajac sytuacje gdyby to jego ktos zaprosil na wesele... powiedzialabym to samo co on. Ale puscilabym go na ta impreze. Mimo ze musialabym sie wykazac duzym kredytem zaufania, puscilabym go z tamta panienka. Nie moge zabronic. On mi tez nie. Oby dwoje o tym wiemy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Magda Twoja decyzja... kazdy jest inny...
mi nawet do glowy by nie przyszlo zeby rozwazac taka propozycje, odrazu bym powiedziala ze nie pojde i jeszcze bym dodala, ze jak wogole moze sie mnie o to pytac wiedzac ze mam faceta (szczerze to nie za dobrze o nim swiadczy)... naszczescie moj TZ ma takie samo zdanie... po co mi to? ja sie dobrze bawie tylko z TZtem, niepotrzebny mi do dobrej zabawy jakis inny koles, wogole do niczego nie jest mi potrzebny inny facet i na pierwszt rzut oka widac ze Twoj facet nie chce zebys szla na to wesele z tym kolesiem, i ja sie mu wcale ale to wcale nie dziwie... wogole nie wiem skad sie ludziom biora takie pomysly, ale to tylko moje zdanie a ja raczej konserwatywna jestem jesli chodzi o te sprawy...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-05-12 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Napisal mi sam z siebie smsa..."Kocham Cie". Nie wysilil sie, ale i tak doceniam, ze wyciagnal pierwszy dlon...Nie wiem czy odpisac czy zostwic to bez komentarza...
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
I trzymam kciuki byś wytrzymała w swoich postanowieniach ![]() magda skoro lepiej będzie na weselu to idź na wesele ![]() Ja zdjęcia nie wstawię bo....mam tak naprawiony komp, że nie ma połączenia między kompem a kablem od aparatu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
ja bym odpisala, ze tez go kochasz ale jest Ci przykro po tym jak sie dzis zachowal, moze juz ochlonal i cos dotarlo
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
E.J., nie jest wcale taki mlody. Ma juz 26 lat.
Nie wierze........... Odpisalam mu, ze ja go tez kocham tylko szkoda mi, ze dwa ostatnie dni tak zmarnowalismy. Zadzwonil (o tej porze nigdy tego nie robil). Zapytal czy nie spotkamy sie jutro, bo on by chcial porozmawiac...Mamy isc na spacer na plaze.. Dalej jestem w szoku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.