![]() |
#721 |
Przyczajenie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Chciałabym przestrzec przed florystką z Kliniki Urody w Wilanowie. Pani tzw. stylistka na moje prośby, aby tam skrócić, a tam zostawić zrobiła dokładnie na odwrót, dodając, że jest przecież stylistką i wie co robi. Gdybym jej nie powstrzymała obcięłaby pewnie więcej. Zrobiła 5 cięć, ale za to skutecznie oszpecających....Mam kręcone włosy , a ona nawet nie chciała obejrzeć moich włosów przed myciem, jak się układają jaki jest ich skręt, faktura, chociażby przedziałek itp.... Wykupiłam z Gruponu pakiet, który miał zawierać rekonstrukcję włosa, strzyżenie, modelowanie (w wykonaniu Pani to było po prostu koszmarne napuszone afro). Rekonstrukcji włosa się nie doczekałam, a usłyszałam jedynie, że jej nie potrzebuję i nic w zamian mi nie zaoferowano (a miałam do wyboru jeszcze badanie trychologiczne, ale niestety Pani zdążyła już zmoczyć mi głowę i było za późno...). Zapłaciłam więc jak za zboże za coś co mój mąż finansista (że nie fryzjer, artysta czy muzyk) o dwóch lewych dłoniach zrobiłby to lepiej. Zła jestem sromotnie bo na własne życzenie sobie ufundowałam tych co najmniej kilka dni złości, a tygodni smutku
![]() Oto frustracje, a polecam gorąco Panią Renatę Lenczewską lub Dąbrowską (nigdy nie pamiętam czy ma dwa nazwiska czy jedno z nich) Jest nauczycielką fryzjerstwa w W-wie i perfekcjonistką. Płacę 105 pln, ale wychodzę perfekcyjnie ścięta.... Przyjmuje na KEN 15 w Warszawie. Stronki jej brak, trochę się czeka ale warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
annbuss
;23933951]Chciałabym przestrzec przed florystką z Kliniki Urody w Wilanowie. Pani tzw. stylistka na moje prośby, aby tam skrócić, a tam zostawić zrobiła dokładnie na odwrót, dodając, że jest przecież stylistką i wie co robi. Gdybym jej nie powstrzymała obcięłaby pewnie więcej. Zrobiła 5 cięć, ale za to skutecznie oszpecających....Mam kręcone włosy , a ona nawet nie chciała obejrzeć moich włosów przed myciem, jak się układają jaki jest ich skręt, faktura, chociażby przedziałek itp.... Wykupiłam z Gruponu pakiet, który miał zawierać rekonstrukcję włosa, strzyżenie, modelowanie (w wykonaniu Pani to było po prostu koszmarne napuszone afro). Rekonstrukcji włosa się nie doczekałam, a usłyszałam jedynie, że jej nie potrzebuję i nic w zamian mi nie zaoferowano (a miałam do wyboru jeszcze badanie trychologiczne, ale niestety Pani zdążyła już zmoczyć mi głowę i było za późno...). Zapłaciłam więc jak za zboże za coś co mój mąż finansista (że nie fryzjer, artysta czy muzyk) o dwóch lewych dłoniach zrobiłby to lepiej. Zła jestem sromotnie bo na własne życzenie sobie ufundowałam tych co najmniej kilka dni złości, a tygodni smutku ![]() ...pomyliłaś wątek- powinnaś to opisać w Najgorsze wizyty u fryzjera https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=50419
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2010-12-23 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Przyczajenie
|
Tam też to zrobiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Przyczajenie
|
Ja chciałabym polecić salony HairStyle Professional w podwarszawskim Wołominie i Kobyłce. Pracują tam dwie fryzjerki Marzena, przedłużam u niej i farbuje włosy, jest I v-ce mistrzynią Polski w przedłużaniu włosów-rewelacja bardzo polecam, oraz Agnieszka fryzjer-stylista specjalizuje sie w strzyżeniu i farbowaniu. Mają też świetną kosmetyczke, przedłużałam u niej rzęsy jedna do jednej, czy coś takiego, bo wiem ze mają też jakąś metode na dwa tygodnie, mowiły ze to jakaś nowość, ale nie próbowałam.
Ceny dużo niższe niż w Warszawie, bynajmniej jeśli chodzi o rzęsy i przedłużanie włosów, ja jestem z warszawy i tam jezdze . Polecam http://www.studiourody-hairstyle.serd.pl/ to jest ich strona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! WROCŁAW
Polecam "SZALONE NOŻYCZKI"
Wrocław; pl. marsz. Piłsudskiego 11 polecam REGINĘ ![]() Nigdy też nie widziałam TAM żeby salon świecił pustkami chyba tylko pod koniec dnia jak jestem ostatnią klientką ![]()
https://wizaz.pl/akcje/pantene/wygraj-metamorfoze-z-pantene-na-antenie-tvn/profil.php?pid=626660 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez heyday Czas edycji: 2011-03-02 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
Szukam dobrego fryzjera w Krakowie w rozsądnej cenie, pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Przyczajenie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! WROCŁAW
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić salon fryzjerski u mnie w Olsztynie, na ulicy kościelnej. Salon nazywa się Magda, chodzę tam już od kilku lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny
Może komuś poradzę. Przeprowadziłam się 4 lata temu do Wawy z Gdańska. Zostawiłam tam niestety swoją ukochaną stylistkę fryzjerkę. Nie chciała ze mną się przeprowadzić. Chodziłam do niej w sumie 6 lat. I w warszawie zaczął się problem. Znaleźć kogoś godnego uwagi to jakaś masakra. Nie ukrywam, że przeszłam cały przekrój stylistów od Czajkopodobnych poprzez inne równie "znane" nazwiska i byłam przerażona. W końcu w zeszłym roku znalazłam!! Przez zupełny przypadek. Na imprezie w Platinium znajomej siostra miała super zrobione cięcie włosów i kolor. I od słowa do słowa. Jednym zdaniem. Ania Karaś - Instytut Urody Lavender, Warszawa Cenrum. Macie pytania piszcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Przyczajenie
|
Polecam Michała, ul. Próchnika 16
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Chciałabym zapytać, czy ktoś już "oddał" swoje włosy w ręce Pani Marty w Saffron Beauty w Krakowie? Jestem bardzo ciekawa, czy jest równie dobra jak Pan Szymon ![]()
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczynki, poleciły byście mi jakiś fajny salon fryzjerski w okolicy Kotliny Kłodzkiej ?
![]() |
![]() |
#734 |
BAN stały
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Pani Renata
![]() Ona jest po prostu genialna. Wie SAMA-jaka fryzure dobrac-nie trzeba duzo tlumaczyc! Przy tym dobiera kolor i fryzure perfekcyjnie. Dla mnie jest po prostu NAJLEPSZA ![]() Edytowane przez tulimuli Czas edycji: 2011-06-26 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Marcin - Hair Line krakowskie 70
Lublin pelen profesjonalizm zawsze wychodze z tym co chcialam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Przyczajenie
|
Cześć
Szukam pilnie dobrego fryzjera we Wrocławiu. Mam długie, miękkie, brązowe włosy ( za pupę). Ostatni raz u fryzjera byłam 6 lat temu. Szukam kogoś kto zna się na długich włosach bo zależy mi na jakimś fajnym cięciu tak by nie były krótsze niż do pasa. Chciałabym je też zafarbować, ewentualnie jakiś skręt który by się utrzymał na włosach tej długości bo moje są naturalnie falowane ale prostują się pod wpływem własnego ciężaru. Polećcie proszę kogoś!!! ![]() Za niecały miesiąc idę na imprezę i zależy mi na nowej fajnej fryzurze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich
jezeli chodzi o dobrego fryzjera to poleam w lodzi na ul. wigury11 salon katrin super obsluga a nozyczki same lataja nad glowa fachowosc na 100 cena rowniez przystepna za wlosy do ramion zalacilam strzyzenie i modelowanie 60 zl.klimat rowniez super goraco polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Ja mam świetny salon w Wolsztynie, "Kosmyk" na ul. 5 stycznia. Ceny niskie (za ściecie nie zapłaciłam nigdy więcej jak 20 zł), miła obsługa i zawsze wychodze z fajna fryzura.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
kolo rynku dosc potezny salon matrixa i tam tylko jeden pracuje Pawel kolo 40stki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam. Jestem tu nowa, ale postanowiłam wtrącić swoje trzy grosze.
Od siedmiu lat chodzę do Basi Pieczary do salonu Avant Apres w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Od pierwszej wizyty jestem platynową blondynką i doprawdy nie wiem jak ona to robi, ale włosy po tych kilku latach rozjaśniania wciąż są zdrowe, błyszczące i odpowiednio nawilżone. Ścina tak, że włosy układają się same- wystarczy wysuszyć. Mąż strzyże się u Kuby w tym samym miejscu i wygląda świetnie. Niestety trzeba się zapisywać dużo wcześniej, no i ceny też nie najniższe, ale uważam że warto poczekać trochę dłużej, a potem słyszeć ochy i achy. Często chodzę na czesanie do osiedlowego salonu i każda nowa fryzjerka pyta " a kto pani tak pięknie blond położył?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
Z krakowskich fryzjerów polecam salon Maniewski na Rynku. Miałam u nich metamorfozę i jestem baaardzo zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
Wroclaw i Warszawa
We Wroclawiu jest salon L'Oreal na Jaracza (numer bloku chyba 4 lub 6), gdzie 2 lata temu strzyglam sie u dwoch mlodych fryzjerek. Choc za marka L'Oreal nie przepadam, za tamtymi fryzjerkami bardzo. Obie niezbyt wysokie, jedna miala aparat na zebach. Bardzo mile i swietnie strzyga.Farbowalam tam wlosy tonerem i fryzjerka dobrala mi jeden kolor na koncowki wlosow, by nie poglebiac ciemnego wlosu, a na odrost tez nieco inny - by zachowac rownowage. Efekt wspanialy, a za ciecie z odzywka i farbowaniem zaplacilam 170 zlotych. Dostalam jeszcze kilka probek kosmetykow w fajnych podroznych pojemnosciach 30 ml. Samo ciecie kosztowalo 75 zl.
Nie wem, czy te panie jeszcze tam pracuja, bo wyprowadzilam sie z Polski. Warszawiankom w drodze i podrozniczkom oraz milosnikom zachowawczej linii strzyzenia polecam panie w Hair Coif. Strzyglam sie tam kilka razy, w oczekiwaniu na Intercity, i bylam zadowolona. Cena strzyzenia to jakies 80 zlotych. Nie zaszkodza, nie tna 10 cm zamiast 3, maja dobre produkty. Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2011-08-22 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wroclaw i Warszawa
Gliwice studio Chili ul Skowrończa 3 pracuje na produktach schwarzkopfa
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Przyczajenie
|
Kochane forumowiczki mam problem. Poszukuję dobrego fryzjera w Bydgoszczy lub okolic. Chciała bym nareszcie trafić na fryzjera z wyobraźnią do długich włosów. Niestety prze tyle lat nie mam szczęścia. Nie trafiłam jeszcze na fryzjera, który nie obcina włosów na krótko. Możecie coś polecić.
![]() |
#745 |
Przyczajenie
|
Polecam Piotra Janusa z Krakowa. Pisałam już o nim na forum. Jest SUPER!!!
pozdrawiam Marlena |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
Hej, tutaj mają listę fryzjerów z opiniami, można poszukać wg. miast, mam nadzieję, że znajdziecie jakiegoś dobrego http://www.dbajosiebie.info.pl/salony-fryzjerskie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nadal liczę na opinie na temat fryzjerów z Bydgoszczy i okolic.
![]() |
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
Okolice Katowic i Mysłowic:
Polecam: salon farouk w Lędzinach k. placu targowego: Pani Aneta robi śliczne fryzury okazjonalne w tym ślubne, zwraca uwagę na każdy szczegół. Fryzura musi być idealna i tak jest. Trzyma się nawet do 4 dni ![]() Cena za farbowanie długie włosy: 150 zł Cena za fryzurę ślubną długie włosy: 100 zł Cena za fryzurę okazjonalną długie włosy: 75 zł Katowice: P. Beata Ryguła ul. Lelków 7 P. Krzysztof Pajor (adres j/w) 32-209-10-27 Super farbują i robią super fryzury Cena za farbowanie: ok 160 zł długie włosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Przyczajenie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!- Łódź
Dziewczyny a możecie polecić kogoś sprawdzonego z Łodzi??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!- Łódź
Ja z ręką na sercu polecam Studio Fryzur w podkrakowskich Michałowicach i Panią fryzjerke Darię. Kobieta rewelacyjnie zna się na rzeczy! MA świetną ręke, wyczucie i pomysł na fryzure. Na prawde warto podjechać ten kawałek. Ceny mają całkiem korzystne i ja jestem zawsze bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.