|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Mlode Kielce - część VI
Witam znowu pochmurnie i deszczowo
dziękuję wszystkim Wizażankom za namiary na autokar Ja się już denerwuję, mam od soboty wzdęcia,zaparcia i nie mogę sobie poradzić chyba przez nerwy choć znowu tak strasznie się nie stresuje, nie wiem co się dzieje buuumam pytanko do was. Nie wiecie może gdzie w CK lub okolicach napełni mi ktoś balony helem??? szukam i szukam i nie mogę znależć. Jakby któraś z was się orientowała proszę dajcie mi namiarki![]() aa i jeszcze jedno czy giełda kwiatowa na magazynowej jest tylko w pn i czw? o której będę mogła juz jechać tak z rana? a na ulicy rolnej tez tylko w te dni jest czynna? chyba sobie kupie do wazonow na sale sama kwiaty i po prostu wloze w wazoniki, bo takie gotowe bukieciki drogo wychodza, a i tak je pozniej wyrzuce. Zainspirowałaś mnie alamig tymi świecami, może ja tez poproszę p. Anię o coś takiego jeszczę pomysle ale super pomysłTen dzień zbliża się wielkimi krokami Wszystkim świeżo upieczonym mężatkom zyczę słodkieeeego, miłeeeeego życia u boku tego jedyneeeego ![]() |
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy możecie mi przypomnieć ile kosztuje kg tortu u Braci Janusz? W sobotę mój TZ miał urodziny i na próbę zamówiłam tort śmietanowo wiśniowy w Szarotce, (cena 30 zł za kg) wszystkim bardzo smakował. I chyba zdecyduje się na tą cukiernię bo nie biorą za przywiezienie tortu a u Braci Janusz krzyknęli mi 150-200 zł za dojazd do Kurozwęk.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-05-31 o 13:38 |
|
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
U Braci Janusz biora chyba ok. 37-39zl za kg.
My zamowilismy tort z szarlotki na urodziny taty, wiec tez zobaczymy co i jak ![]() A chcialam zapytac odnosnie dokumentow do slubu. Urodzilam sie w Kielcach, ale teraz mieszkam w Bilczy. Skad mam wziac akt urodzenia i gdzie sie z nim udac? Jakie dokumenty mam jeszcze brac do slubu? |
|
|
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
byłam na 2 weselach, gdzie grali i na pierwszym wypadli rewelacyjnie na drugim tak sobie, ale to już chyba zależy od gości. Grają fajnie, dziewczyna ma bardzo ładny głos i ma yyy... saksofon chyba. Trochę mało obcojęzycznych utworków, ale zależy co kto lubi. Chodzą między stołąmi jeśli ktoś ma ochotę i są napradę sympatyczni. Nie robią długich przerw. A cenowo mieszczą się w średniej kieleckiej. Podsumowując oceniam ich dobrze
|
|
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.A na stres i problemu żołądkowe szczerze polecam meliskę - kup sobie herbatkę z melisy w aptece i pij ze 2 - 3 razy dziennie, zobaczysz, że pomoże
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Dziewczyny
Ide w przyszlym tyg do USC i zabiore sobie ten akt urodzenia. Musze jeszcze zadzwonic do kancelarii do Milosierdzia Bozego i zapytac, czy od nich uzyskam akt chrztu, bo bylam chrzczona w kosciele. No i pomalu trzeba myslec o wizycie u ksiedza
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
A chcialam zapytac odnosnie dokumentow do slubu.
Urodzilam sie w Kielcach, ale teraz mieszkam w Bilczy. Skad mam wziac akt urodzenia i gdzie sie z nim udac? Jakie dokumenty mam jeszcze brac do slubu?[/QUOTE] Po akt musisz się zgłosić do urzędu w Kielcach ![]() Dziewczyny macie jakies namiary na wynajecie autobusu i busu, jakie to kosza ???
|
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
Hello! Jestem dziś zła i wku..a to wszystko przez te głupie studia...Człowiek się stara ale przecież wiecznie mało...Poza tym od 10 dni biorę tabletki anty..mam humorki jak kobieta w ciąży a moje piesi przypominają kamienie-dobrze, że tylko 2 miesiące.
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Tż jest z Konskich i tam sie urodzil. Z Konskich bierze akt urodzenia i zanosi go do...? Slub w Bilczy, ale zaswiadczenie skad ma wziac?
|
|
|
|
#732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki
Troszke sie w tym pogubilam...
|
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie po weekendzie
![]() Dzisiaj przypadkiem widziałam na ulicy taką angielską taksówkę, któraś dziewczyna wklejała zdjęcie, że ma taką do ślubu. Powiem Wam, że "na żywo" super się to prezentowało, a jeszcze jak będzie ze ślubnym przystrojeniem, to naprawdę miodzio Dziewczyny, jutro mam obronę pracy mgr, co prawda na moich studiach to dopiero "połowa sukcesu", bo jeszcze muszę zagrać recital, ale i tak pliss, trzymajcie kciuki, słyszałam, że działają
|
|
#735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale stanika do takiej sukni to w ogóle nie widzę.
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#737 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co to jest napa?---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
ciesze się, że dobrze wygląda
|
||
|
|
|
#738 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-05-31 o 15:38 |
||
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez bedę sama kupowała kwiaty. Nie mam jeszcze pojęcia jakie, ale jeśli chodzi o kolor to ecru i białe z dużą ilością zieleniny
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Przyczajenie
|
ja będę mieć mieczyki, lilie i różne inne, których nazw nie jestem w stanie powtórzyć
Wszystko biel i fiolet
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie nie wiem czy to się napa nazywa, ale tak mi się jakoś skojarzyło. To jest taka jakby hm... Podkładka? jak jest sznurowanie z tyłu sukni, to jest to pod sznurkami, taka jakby zakładka. I ja mam to mieć dopinane.
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.airproducts.com.pl/balloon_gas/Hel_balonowy/index.htm Nie pamiętam ceny tych butli i nawet nie chcę strzelać,że "coś około..." żeby nie wprowadzić nikogo w błąd. Co do Pana z parku to bym nie ryzykowała,bo z balonami to nie jest tak,że napełni się je helem i wszystko będzie cacy. Raz gdzieś na forum czytałam,że para młoda napełniła balony helem w piątek po południu,a w sobotę rano połowa z nich leżał na podłodze. Żeby wszystko było ok trzeba się jeszcze zaopatrzyć w uszczelniacz Hi Float jak np. ten http://partyshop.congee.pl/product-p...l-KOD-410.html I raczej Pan z parku go nie posiada. Sorki że się tak rozpisałam,ale chciałam to dobrze wytłumaczyć
|
|
#744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A my w ten weekend zaczęliśmy pomału zapraszać gości trafiło się akurat że przyjechał wujek z Kluczborka więc już pierwsze zaproszenie wręczone![]() W długi weekend też mamy zamiar pojeździć tym bardziej że w czerwcu dwa weekendy nam odpadną bo ja mam zjazdy w szkole a oprócz tego TŻ przecież co tydzień w delegacji więc tylko weekendy nam zostają. Ja już chce lato....... |
|
|
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- na allegro te staniki są dostępne, wpisz tylko "stanik silikonowy"
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100724290113.html Edytowane przez PikPock Czas edycji: 2010-05-31 o 19:12 |
|
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta a ja mam do was pytanie, bo już chyba zgłupiała. Chodzi mi o dokumenty jakie trzeba dostarczyć do Kościoła. Mój TZ pochodzi ze Szczecina ja z Kielc. Mój TZ ze szczecińskiego USC ma mieć metrykę chrztu (skrócony odpis???) i zaqświadczenie obraku przeciwskazań do pobrania się i ze swojej parafii akt chrztu i bierzmowania a ja to samo z Kielc. ??Proszę o pomoc
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
ok...moge juz jakis konkret napisac
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Meeggy to zapodaj nazwami.. jaki foto, która sala?
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
PikPock Dzieki
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

chyba przez nerwy choć znowu tak strasznie się nie stresuje, nie wiem co się dzieje buuu
szukam i szukam i nie mogę znależć. Jakby któraś z was się orientowała proszę dajcie mi namiarki
jeszczę pomysle ale super pomysł