|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
ale co to było za zakoczenie jak mnie ten konduktor obudził, patrzę a tu noc za oknem, a wsiadałam do pociągu o 5 ranono zaje.iste te sukieneczki pewnie że się opłaca a jaki kolor chcesz?
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() no ja standart pewnie czarna bym wzieła,ale może bym do tego jakis kolor sobei zamówiła strasznie amarant,capuccino i szary mi się podobaja ale sama nie wiem a Ty?
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
kochane misiaczki
Niepotrzebnie się martwiłyście U mnie takie burzysko wczoraj przeszło ,że dopiero teraz zaczął działać mi internet:/ W całym mieście nie działała zasrana neozdrada, dopiero teraz mi włączyli :/Ogólnie to u mnie w mieście powódź :/ Tzn. mi tutaj nic nie grozi, ale trzy osiedla ewakuują , bo w nocy ma nadejść taka kulminacyjna fala i na stówę będą pływać tam :/ Porażka... |
|
|
|
#724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie czarny lub biały ale do białego musiałabym być ładnie opalonaja mam prawie wszystkie ciuchy czarne i stwierdziłam że muszę sobie trochę kolorowych ciuchów pokupować ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
to fatalnie bardzo..
|
||
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak myslałam ze coś z netem![]() no to niedobrze,ważne ,że Ty jestes bezpieczna a już wszyscy mieli nadzieje ze to koniec z powodzią![]() Cytat:
![]() ja stwierdziłam znowu ze teraz inwestuje tylko w klasyczne ciuchy,a urozmaicam dodatkami
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie lubię dodatków noszę jeden łańcuszek, moje wszystkie pierścionki i jedne kolczyki lubię tylko złoto
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najchetniej to chodziłabym w jeansach,sneakersach i jakiejs bokserce
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhhhhhhh
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i najchętniej również bym chodziła non stop w jeansach i w zwykłej koszulce ale stwierdziłam że muszę zminić styl trochę bo mam już 24 lata a wyglądam jak nastolatka tzn nastolatki wypindrzone wyglądają dojrzalej ode mnie![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- co się dzieje??
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz , że jestem wyrąbana po cały dniu , a dwa... Rozmawiałam z Desperadosem prawie półtorej godziny... Nie będę Wam truć i tego wszystkiego streszczać, ale jak on znowu mnie zawiedzie, to ja się chyba powieszę z żalu, że kolejny raz dałam z siebie zrobić taką idiotkę :/ |
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
co jest?
![]() Cytat:
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co Ci powiedział? zmieniło się coś,czy co?
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mu napisałam wprost, że jeśli to ma wyglądać tak samo , jak nasza dotychczasowa znajomość, to ja nie chcę tak ,bo już to przerabiałam i odchorowałam i więcej nie chcę... Niby kobiecie nie wypada, ale jak on wróci to ja na początek od razu wymuszę taką poważniejszą rozmowę, żeby nie doszło między nami do żadnych czułości , zanim nie będę miała jasnej sytuacji... ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Już nie pamiętam , kiedy ostatnio mi się ktoś o dowód zapytał
|
||
|
|
|
#737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozniej gnida 15 się ze mnei wyśmiewa ,że mi nie chcą sprzedawac![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
i bardzo dobrze,to jest bardzo dobry pomysł,żeby go przemaglowac zaraz na poczatku ale miejmy duzą nadzieje,że mu przejdzie FUN i w końcu doceni ze może miec taka kobietę przy sobie
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I trudno jest trzymać go na dystans, bo jednak nie jest i nigdy nie był mi obojętny . Broniłam się jak mogłam, ale jednak jestem tylko kobietą , zwykłą uczuciową no i uderzyły mnie jego słowa i narobiłam sobie jakichś tam nadziei i dlatego, jeśli on znowu mnie zawiedzie, to chyba umrę :/ Postaram się jakoś rzadziej wchodzić na gg, jak najwięcej wychodzić z domu, żeby o nim nie myśleć... Tak mi się spieszyło do jego powrotu, a teraz odwlekłabym to jeszcze bardziej, bo boję się, co to będzie... Nie wiem już sama co myśleć :/ Dziękuję Ci za dobre słowo skarbeczku |
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze,musi !!![]() ![]() nie masz za co
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tej dzisiejszej rozmowie jakieś takie czarnowidztwo widzę u siebie w związku z tą całą sprawą, a pozytywne nastawienie to przecież 90% sukcesu ! Będzie dobrze i koniec kropka !! Nie ma innej możliwości ! ![]() Oj mam , mam Co ja bym bez Was zrobiła ? Ano zginęłabym jak ciotka w Czechach ![]() Jutro mam zjazd, ale chyba sobie daruję, bo raz mogę nie pojechać, a ma być wyje*ista pogoda , a ja mam kupę roboty w domu ![]() A wieczorem nareszcie poszłabym do dziewczyn na tego upragnionego Reddsa A Wy jakie plany na weekend ? Jakieś podrywy ? ![]() Widziałam dzisiaj tego chłopaka, który mnie zapraszał do siebie, tego od bzykania |
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ba! ![]() ja weekend w domu jutro może znowu cielsko wywale ale za tydzien,sa dni mojego miasta i sa imprezy,koncerty etc ,a mama wyjezdza do siostry do lodzi wiec bedzie luuuuuz![]() uhuhu faceci lubia laski w dresach bo sa wyuzowane,podobno a przytiojny on jest?
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cyce są na posterunku Enooo, to ja już widzę, co się tam będzie działo Coś czuję, że porzucisz obietnicę o abstynencji i znowu będzie chlańsko i miziańsko Obchody dni mojego miasta były w ub. tygodniu, ale ja wtedy na weselu się bawiłam ![]() No mega sexownie, de facto to byłam mega zaspana, bo jakoś tak mi się kimnęło popołudniu Także wyglądałam czarująco No powiem Ci ,że nie jest zły Całkiem fajnie wygląda, zadbany ,dobrze ubrany , no i ma domek Ale on do związków raczej się nie nadaje, ma bardzo swobodne podejście do związków i kobiet, mimo 29 lat ma tylko "koleżanki" A do czego te koleżanki służą, to każdy wie |
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie ma mowy tzn piwko pewnie sobie walne ale nie ma chlańska mizianska tez pewnie nie bedzie,bo gdzie?! w parku chyba;pz pewnościa albo nawet kola na jedna noc jak mnie zobaczy rano o matko boska! nei dosć ,że spię zawsze z otwartą gębą i rano pierwsze co robie to chlam bo nie mogę złożyc gęby z sychości to jeszcze włosy-jak szczypiór... no way-i think so![]() ![]() łeee to fajny kolo zna się na tym co dobre![]()
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to samo, rano wyglądam koszmarnie :/ Też zdarza mi się spać z otwartą buzią, rano mam popuchnięte oczy, włosy wyglądają tragicznie , jestem blada jak ściana i szczerze mówiąc to podziwiam moich ex, że nie uciekli widząc mnie po przebudzeniu Ale jak to stwierdził mój znajomy, jeśli ktoś pokocha mnie naprawdę, to będzie mnie kochał nawet taką, jaka jestem ,gdy rano otwieram oczy No i to jest prawda, więc nie bój się, znajdziesz No to na pewno mu sprzątają! On jest do tego stopnia zaradny, że gdy został bez "koleżanek" na Wielkanoc, to na śniadanie wielkanocne jadł... tosty z serem |
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja z swoim będziemy się gździć a pozniej każde do swojego pokoju,żeby rano szoku nie było o kur
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahah dobry pomysł Włos jak siano , poliki i usta czerwone jak 150 , oczy przekrwione i całe w żyłkach , głos jak stary dziadek, a oddech jak od jakiegoś żula No pozazdrościć Nigdy nie rozmawiałam z nim na ten temat, ale ciekawi mnie, czy on ma jakieś poważne plany na przyszłość w związku z jakąś kobietą Jak na razie to jest z niego straszny lekkoduch , chyba największy ze wszystkich mi znanych No tak, ciekawe jak u niego w TAMTYCH sprawach Skoro te kobiety tak do niego lgną, to coś w tym musi być |
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie do jutra tylko do przyszłego weekendu ![]() ooo taaaak może nie znalazł jeszcze takiej z bacikiem,która by go doprowadziła do porządku ![]() no może cos być albo dobry bajerant jest i zamiast orgi,kawały sobie opowiadają
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mówi to samo , słowo w słowo, że wali jak w gorzelni A tam podtruty , obudzi się na fazie od razu, po takiej nocnej aromaterapii Oj nie wiem ,czy taka by się znalazła w ogóle Ja lubię niegrzecznych facetów, ale on to nawet dla mnie jest spore przegięcie Ok idę spać dupeczko, bo jutro ciężko dzień Mam kopę prania w łazience, a zapowiadają 28 stopni , więc będę to upierać od rana Standardowo słodkich i zboczonych snów hihi
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nie jestem w stanie wyczuc cos*******ić taka aromaterapię! ja Ci mówię tak się ładnie zabawiają,że ho ho czekaj czekaj podrzuce Ci i moje ja jutro jesli mama pojedzie do siostry to *******e i spie do obrzydzenia albo się obudze i wywale sie na balkon i pojde dalej spac![]() o dziękuję dziękuję to ja całuję tam gdzie lubisz![]() dobranoc
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No trzeba było podrzucić, moje już się kończą prać A powiedz mi , kiedy Ty nie śpisz do obrzydzenia ... ? ![]() Nie chcesz wiedzieć, gdzie lubię A w ogóle to dzień dobry Ale dzisiaj miałam horror w nocy... Oczywiście senny :/ Śniło mi się, że łaziłyśmy z koleżankami po takim domku , on był w stanie surowym ,nie miał okien , drzwi itd. No i był tak zbudowany, że nad jednym balkonem mieścił się drugi. My weszłyśmy na ten wyższy balkon i koleżance jakoś powinęła się noga i spadła , a głową uderzyła w ten balkon niżej, oczywiście zgon na miejscu:/ A my tak rozpaczałyśmy po niej , wywieszałyśmy klepsydry itd:/ A później wróciłyśmy na tą budowę , inna koleżanka mimo naszego odradzania poszła w to samo miejsce i tak samo spadła i tak samo uderzyła głową i również zgon :/ Na śniadanko było półtorej kromki z pasztetem pieczonym Zaraz będę wieszać pranie, a później chyba skoczę do miasta. Muszę w razie czego być gotowa do wyjazdu,bo koleżanka ma mi dać znać, czy mamy dzisiaj kolosa u takiej babki . Jak się okaże , że mamy, to muszę szybciuśko jechać do szkoły ![]() Właśnie się wku.wiłam, bo robiłyśmy projekt z takiego jednego przedmiotu w dwuosobowych grupach. Ja zrobiłam swoją część i wysłałam koleżance, a ona miała dokończyć i wysłać do prowadzącej . No i właśnie sobie sprawdziłam i mam brak oceny ,czyli ci.a nie wysłała tego projektu i teraz ku.wa mać będę musiała płacić za poprawkę, przez matoła :/ ![]() Brak słów do takich ludzi:/ Chcę się do niej dodzwonić, to nawet telefonu nie odbiera je.ana :/ Ehhhhhhhh........ ![]() Miłego dnia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.

ale sama nie wiem
U mnie takie burzysko wczoraj przeszło ,że dopiero teraz zaczął działać mi internet:/ W całym mieście nie działała zasrana neozdrada, dopiero teraz mi włączyli :/
to fatalnie bardzo..
a już wszyscy mieli nadzieje ze to koniec z powodzią

Już nie pamiętam , kiedy ostatnio mi się ktoś o dowód zapytał
i bardzo dobrze,to jest bardzo dobry pomysł,żeby go przemaglowac zaraz na poczatku
o matko boska! nei dosć ,że spię zawsze z otwartą gębą i rano pierwsze co robie to chlam bo nie mogę złożyc gęby z sychości to jeszcze włosy-jak szczypiór... no way-i think so
Włos jak siano , poliki i usta czerwone jak 150 , oczy przekrwione i całe w żyłkach , głos jak stary dziadek, a oddech jak od jakiegoś żula