|
|
#721 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy wesołych au pair'ek!
ja juz od 1,5 h na nogach
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od 15 min
![]() dzisiaj będę zapieprzać jak głupiaaa...
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Ruciaczku - co masz na mysli mówiąc
"slyszalam jeden obrazliwy komentarz" jak można Ciebie obrażać? niepojęte!
|
|
#724 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś na obiad gryla mam xD a potem do książek
Tanya na fb była ale żadnego odzewu.. eh. Ale za to P. Pisał do mnie heh ponoć się 'can't wait' kiedy będę w Londynie heh taa zobaczymy głupol
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze 90% moich znajomych juz nie mieszka w moim miescie wiec nudze sie niemilosiernie :/ Dziewczyny moja szkola zaczyna sie dopiero w pazdzierniku, myslicie ze uda mi sie znalezc jakas rodzinke od konca lipca do konca wrzesnia??
|
|
|
#726 |
|
Konto usunięte
|
no wlasnie tu sie czuje nienormalnie jakos eh
![]() rok caly ![]() a nikt mnie nie rozumie z rodziny wiadomo brat oczy strzela ze co ja gadam jak tu zle mozna sie czuc o.O no mozna
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moze ja tylko depreche narazie przechodze... Ale widzialam fajne rodzinki na aupair-world w londynie i to z tej strony co ja bym chciala, na rok szukaja od sierpnia-wrzesnia. Tylko nie wiem czy by sie zgodzili zebym co 5-6tyg do polski latala na weekend.
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, czemu mieliby się nie zgodzić?
Przecież to co robisz w weekend to Twoja sprawa
|
|
#729 |
|
Konto usunięte
|
Ja depreche to i tak przez te studia mam. Jak się okaże że ten wysiłek i wszystko cały rok było na marne to się zdenerwuje! I polece na rok jako aupair też chyba....
Kasia Weekendy wolne więc co tam. A chciałabyś tu się uczyć i tam mieszkać tak? |
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ja zakladam aparat na zeby i musialabym do orto latac, ale nawet jakby sie nie zgodzili to moglabym tam chodzic przeciez.
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
kasia, ale czy tam nie miałabys duzo drożej ortodonty??
a promocje na loty mozna wyhaczyc cały czas, wiec nawet co 506 tyg mozesz za niewielka kase latac. jak juz Kasieńka wspomniała, to co robisz w weekend to Twoja sprawa, ważne zebys byla na czas w domu do dzieci ![]() myślę, że to niegłupi pomysł
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję mocnego kopa w... o tu
W ogóle nie czuję, że sesja już od wtorku, że egzaminy, że nie powinnam z książek wychodzić. Mam zbyt lajtowe podejście do tego. W tamtym roku chodziłam po domu jak truposz z przeuczenia. No nic... lecę pod prysznic i na dobrą kawę ![]() A potem już tylko ja i gramatyka... (ciekawe ile wytrzymam z nią sam na sam )
|
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
Ja chciałabym mieć lajtowe podejście niestety ja nie istnieje dla rodziny i znajomych od pół roku bo stale książki książki z pokoju nie wychodzę nawet tylko na posiłki wychodzę
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha, ja miałam właśnie tak w tamtym roku.
Przypłaciłam to zdrowiem niestety. Teraz postanowiłam, że choćby nie wiem co znajdę czas dla znajomych i na chwile relaksu. Nie jest ich za wiele, ale zawsze coś. W tym roku przeżyłam też pierwsze poprawki... i wiem, że ten cały stres (moja mamuśka aż chciała mnie do psychologa zapisać bo tak się martwiła) jest tak naprawdę gówno wart. Dla mnie słowo poprawka było jak wyrok
|
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
Ja jak bym miała dostęp do psychiatry to sama bym poszła bo ja się stresuje wszystkim martwię to na tle nerwowym psychicznym jest czy co. Nie potrafię inaczej. I dlatego tracę zdrowie. Ale jeszcze miesiąc jeszcze miesiąc..
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
przyjechalam miesiac temu, a moje walizki dalej na dole leza.
nikomu sie nie chce przyniesc na gore ![]() i brat sie pyta czy mam jakas koszulke (bo ja meskie kupuje i ja mowie,ze nie mam. znalazl dwie biale zwykle koszulki (po 2 euro) i zamienilam sie z nim na super koszulke kupiona w Paryzu, z takim krawatem i na tym krawacie Paris interes roku. mam koszulke na rolki ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- moja siostra do brata: -ja bede inna dziewczyna niz wszystkie on- dlaczego tak myslisz? ona: bo ja bede tajna agentka
|
|
|
#737 |
|
Konto usunięte
|
widzisz teraz smigac mozesz :P
ja meskich nie kupuje nie lubie ;p |
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zbyt męską budowę ciała żeby zakładać męskie koszule.
Całe zycie długie spodnie i adidasy okazyjnie jakiś obcas... ale długie spodnie zawsze
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
w Anglii jakis taki sklep wielki sportowy,
i tam markowe koszulki po 6 funtow. toz to szok ; o ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- co to znaczy meska budowa ciala?
|
|
|
#740 |
|
Konto usunięte
|
chodzi ci o sports direct?
![]() kupilam bratu koszulki z pumi i nike za 7-8Ł ![]() ja kocham szpilki spodniczki |
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
tzn, że nogi mam jak u atlety
i jestem naprawdę obiektywna. ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Kacha, też kocham spódniczki. Ale nie na sobie Wielkie łydy i uda są moim przekleństwem. Dlatego nie cierpię lata bo muszę się gotować w długich spodniach.
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
ja z męskości to jedynie ramiona szerokie mam.
bo dupą minotaura zostałam obdarzona (jakby kto tacę z kawą postawił,nawet by nie drgnęła), cycki takie w miarę, udaaaa takie że hohohooooooo (w sensie moje jedno udo,to Wasze dwa:P), no i wcięcie w talii wprost nieproporcjonalne. więc gdyby nie te nieszczęsne ramiona,może by się jakiś samiec zainteresował |
|
|
|
|
#743 |
|
Konto usunięte
|
ojej a ja chuda jak szkapa i co tez nikogo nie mam nie marudzcie.
chcialabym miec z 15 kg wiecej by czlowieka przypominac a nie 10latke... kurcze Tanya nie dzwoni i nie wiem co jej napisac jak sie przypomniec o to zadzwonienie bo mi glupio ![]() bo co napisze kazalas przypomniec sobie jak nie zadzwonisz o jeny
|
|
|
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
Kacha,masz już po prostu taką drobniutką budowę.
Bo dizeciach Ci się pewnie zmieni:P http://www.sfora.pl/Wlewaja-sobie-wo...c-WIDEO-a20433 wlałybyście sobie wódę do oczu???? |
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
LOL
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
bawimy sie w you can dance
siostra tanczy, a brat cioteczny ocenia : kurcze, gardlo mnie bolalo, jak tanczylas ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- wiki: no bylo show, ale na poczatku to myslalam,ze jakiegos trupa nam przywiezli
|
|
|
#747 |
|
Rozeznanie
|
laski,idę chyba s spppać.
zimno mi. słucham sobie ruskije radio,a stopy mam jak lody. akurat tatu leci, aż sobie je w anglojęzycznej wersji włączyłam. i tak się zaczęłam zastanawiać... jak to jest, że one tak ładnie śpiewają po angielsku,a w wywiadach tak język kaleczą? z innymi gwiazdami, co pożyczają sobie języka też tak jest? |
|
|
|
|
#748 |
|
Konto usunięte
|
panna widzialam na opisie wlasnie na gg u ciebie
|
|
|
|
|
#749 |
|
Rozeznanie
|
sikaaaammmm,cały pokój zasikałam!
pociąć bym się dała za tę kiecę!!! http://www.gendai.pl/product_info.ph...roducts_id=406 |
|
|
|
|
#750 |
|
Konto usunięte
|
nie sikaj tak
:Pfajna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

Tanya na fb była ale żadnego odzewu..

moja rodzina była super nie raz rano leżąc w łóżku musiałam sobie uprzytamniac że ja jestem w pracy wogóle bo czułam się jak u rodziny