|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpierw są zajęte, a potem gadają jak najęte :) - wirtualnych przyjaciółek cz.
Cytat:
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20226228] Kelpie Promocje są w Reserved (50% taniej czy jakoś tak), w Uups czy jak to się tam pisze i niektóre rzeczy są przecenione w Orsay ![]() Gratulacje najważniejsze, że zaliczone Ja się na egzaminie zawodowym męczyłam 4 godziny.[/QUOTE] Dzięki... To idę dzisiaj polować do Reserved...Często tam kupuję...Tylko, że wkurza mnie taki trochę ogólny bałagan, który panuje w tym sklepie...wszystko wisi bardzo ciasno poutykane na wieszakach i jest czesto wygniecione i przez to zniechęca... |
|
|
|
|
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpierw są zajęte, a potem gadają jak najęte :) - wirtualnych przyjaciółek cz.
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20226228]No to ładnie
ważysz tyle co ja też mi się marzy waga 49, ale jest nieosiągalna. Skąd ja to znam, moja rodzina tak samo reaguje, zaraz każe mi wszystko do końca jeść, a jak czegoś nie zjem albo np. nie chciałabym zjeść kawałka czekolady to zaraz jakieś problem z tego robiąDroższe tzn. meybelline, inglot. Płyn do demakijażu okazał się świetny, już mi się rzęsy na dolnej powiece po spaniu nie odbijają No ja też tabletki biorę w ostateczności (nie licząc skrzypovity), czasami np. pół nocy się męczę z bólem a potem w końcu biorę tabletkę![]() Niestety nie masz jak tego zobaczyć, moja znajoma potrafiła ruszać uszami ![]() U mnie z piciem to jest różnie, ale wody w ogóle nie piję, tylko herbatę, coca colę ![]() Zakupy wczorajsze miałam udane, ale żałuję, że nie miałam 50zł więcej, bo bym wzięła krótkie spodenki, tylko jeden problem bym miała, bo nie wiem z czym zestawić krótkie spodnie w kratkę nie potrafiłam sobie jakoś ich zgrać z ciuchami, które mam w domu, a szkoda, bo były ładne i ładnie leżały.[/QUOTE]Oooo czyli widze nie jestem sama ![]() U mnie to samo bi sie chooby jakiejs nabawisz czy cos ![]() ja ostatnio zaczelam kupowac z lovely szybka schna i to jest duzy plus No ja nie mam takich zdolnosci ![]() ja kiedys wcale nie pilam nie lubilam a teraz to tylko woda i woda Jak zakupy to zawsze kasy brakuje ![]() Fajnie ze zakupy udane ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Z tym bałaganem to sie zgadzam i czesto mnie to zniecheca |
||
|
|
|
|
#723 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A mnie te popowieszane ciasno ubrania nie zniechęcająwwweeerka No dokładnie, tylko szkoda, że mój tata waży tyle samo co ja, a jest jakieś 20 cm wyższy, a na mnie mówi, że chuda jestem (ciekawe z której strony) i totalny zakaz odchudzania mam, bo jak zacznę i by się kapnęli to masakra![]() Ja tam lubię lakiery z Maybelline, fajny mają pędzelek i długo się trzymają, z inglota raczej nie przypadł mi do gustu, a jeżeli chodzi o tanie to lubię z ingrid Niestety, zawsze kasy mało
|
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20228923]J
wwweeerka No dokładnie, tylko szkoda, że mój tata waży tyle samo co ja, a jest jakieś 20 cm wyższy, a na mnie mówi, że chuda jestem (ciekawe z której strony) i totalny zakaz odchudzania mam, bo jak zacznę i by się kapnęli to masakra![]() Ja tam lubię lakiery z Maybelline, fajny mają pędzelek i długo się trzymają, z inglota raczej nie przypadł mi do gustu, a jeżeli chodzi o tanie to lubię z ingrid Niestety, zawsze kasy mało [/QUOTE]top jak na mezczyzne to on strasznie szczuply jest. O moim to nie wspomne ![]() U mnie to samo wec poprostu mniej jem ![]() a ile kosztuja? |
|
|
|
|
#725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aż mu zazdroszczę![]() Z Maybelline teraz gdzieś byłą promocja i kosztował 13, inglot 18, ingrid 5zł. Kurcze, jak mnie to wkurza, że nie mam 50zł na te spodnie co mi się podobają Dziewczyny, z czym zestawiłybyście spodnie w kratkę??
|
|
|
|
|
|
#726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastawiłam budzik wcześnie, po czym rano stwierdziłam, że przecież już wszystko umiem i poszłam dalej spać ![]() Koniecznie Cytat:
Tylko miałam głupie pytania, które dla niego pewnie były oczywiste Ale ja czułam, że on da takie zadanie dzisiaj! I prosze bardzo, ładnie zaliczone ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20226228] Zakupy wczorajsze miałam udane, ale żałuję, że nie miałam 50zł więcej, bo bym wzięła krótkie spodenki, tylko jeden problem bym miała, bo nie wiem z czym zestawić krótkie spodnie w kratkę nie potrafiłam sobie jakoś ich zgrać z ciuchami, które mam w domu, a szkoda, bo były ładne i ładnie leżały.[/QUOTE]Jak nie chcesz za bardzo mieszać, to przecież każda bluzeczka gładka, bez zbyt dużej ilości wzorków pasuje Oczywiście odpowiednio kolorystycznie dobrana do spodenek, by się nie gryzło ![]() Kelpie gratuluję
|
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
Danaeee84 za soczewki nie płacisz chyba drogo, przeważnie drożej płacą i mają właśnie te miesięczne i chyba najlepsze takie jak chce się nosić na co dzień. Tylko ja to się boję że mi wypadnie i zgubię
i moja okulistka mi raczej ich nie przepisze ![]() Karolka poka foto zakupów w croppie są też super ciuszki po przecenie![]() Werka ale malutko ważysz ja dwa kilo mniej a wyglądam jak chodząca reklama głodu, ludzie dają mi 45, ja to chyba mam drobne, ale ciężkie kości ![]() a zimne ręce też przeważnie mam, ale pamiętaj kto ma zimne ręce ten ma gorące serce, a kto ma ciepłe ten ma małego ![]() a robiłyście coś wczoraj na Jana, jakieś ognicho? Ja najpierw byłam u Babci a potem jeszcze na ognicho poszłam i wróciłam przed 3 do domu
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Konam w bibliotece ;p
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zastanawiam się czy by krata pasowała z tymi bluzkami z ćwiekami, bo z paskami jakoś mi nie pasuje A spodnie to takie mniej więcej szaro-niebiesko-czarne.tagogirl Jutro wrzucę fotki (jak nie zapomnę), bo teraz to mi się akumlatorki ładują. Wczoraj nic specjalnego, piwo z tatą i bratem wypiłam, obejrzałam dwa filmy i poszłam spać To pewnie miałaś udany dzień zjadłabym sobie kiełbachę i ziemniaki z ogniska
|
|
|
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20235809]tagogirl Jutro wrzucę fotki (jak nie zapomnę), bo teraz to mi się akumlatorki ładują. Wczoraj nic specjalnego, piwo z tatą i bratem wypiłam, obejrzałam dwa filmy i poszłam spać
To pewnie miałaś udany dzień zjadłabym sobie kiełbachę i ziemniaki z ogniska [/QUOTE]Ty to ładujesz te akumulatorki co chwilę jak ja ![]() to całkiem miły miałaś wieczór ale takie ziemniaczki z ogniska mm
|
|
|
#731 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko ja nie mam gdzie takiego ogniska zrobić, bo na działce dziadki nie pozwoląA no trzeba dbać o akumlatorki, bo jakby się popsuły to na nowe szkoda byłoby mi kasy
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20236662]No właśnie mmm
tylko ja nie mam gdzie takiego ogniska zrobić, bo na działce dziadki nie pozwoląA no trzeba dbać o akumlatorki, bo jakby się popsuły to na nowe szkoda byłoby mi kasy [/QUOTE]To poproś dziadków, może Ci jednak pozwolą mały kawałeczek przeznaczyć na ognisko ![]() a ja mam akumulatorki zepsute, dlatego co chwilę ładuję muszę nowe kupić
|
|
|
#733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to dopiero zdam relacje w srode Cytat:
Gratuluje kochana![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
ale juz sie przyzwyczailam![]() ha gorace serce wiadomo ![]() Cytat:
![]() Właśnie przyjechałam od koleżanki bo mi wlosy farbowala Wiec dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- przezyłas?
|
||||
|
|
|
|
#734 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ja do swojej miejskiej biblioteki boję się iść. bo dostałam wezwanie do oddania książek, w końcu poszłam je odnieść, babka powiedziała że ileś tam ma do zapłaty jako karę, powiedziałam że nie mam przy sobie pieniążków, więc przyjdę jutro i jak wyszłam z niej tak się więcej tam nie pojawiłam
jak myślicie, rośnie mi ta kara?![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zaraz myjku i też do łóżka, bo jutro muszę wstać i jechać po świadectwo Dobranoc
|
|
|
|
#735 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na egzamin ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20235809]Na razie dysponuję bluzkami z takimi imitacjami ćwieków (jedna to czarna tuba a druga czerwona z krótkim rękawkiem), potem mam ciemnozieloną z czarnym nadrukiem, w żółto-czarno-białe paski, biało-czarną i tylko jedną gładką czarną, ale bez rękawków. Jak myślisz, któraś by jeszcze pasowała prócz tej gładkiej?? Zastanawiam się czy by krata pasowała z tymi bluzkami z ćwiekami, bo z paskami jakoś mi nie pasuje A spodnie to takie mniej więcej szaro-niebiesko-czarne.[/QUOTE] Kratka raczej z paskami nie leje, choć widziałam już takie kombinacje Możesz spróbować tą z ćwiekami. A najlepiej zrób zdjęcie i spodenek i bluzeczki ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Ani trochę Choć praktycznie zaraz zaczynam potem praktyki, więc też z tym może być ciężko ![]() Niezawodna ![]() Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
Też chcę
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
tak...dzisiaj part II
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#737 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo ja jezcze mam dlugie palce i zyły mi widac i wszedzie kosci wiec kazdy po tym ocenia ze powinnam przytyc a zyly to mi wszedzie widacczarny i wyszedl jej idealny bo zadnych przeswitow nie ma Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
A ja w srode ide na rozmowe w tej sprawie ![]() Wiadomo bo Twoja ![]() ![]() Cytat:
ja to taki wybryk natury ![]() na calym ciele widac mi zyly a najgorzej na dekoldzie i recach i tam tez najbardziej kosci wystaja ![]() czarny Ty tez kiedys bedziesz miala ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- no to powodzenia w przezyciu kolejnego dnia w bibliotece ![]() a ja ide buty sobie umyc
|
|||||
|
|
|
|
#738 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Też fajne zajęcie
![]() Cytat:
ile masz w nadgarstku? leć po centymetra bo na razie nikt mnie nie pobił![]() Cytat:
bo wypożyczyłam trzy książki filozoficzne, pochłonęłam szybko i wrzuciłam gdzieś do szafki i jak przyszło wezwanie to sobie o nich przypomniałam![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale kiedyś odwalił chamskie - Boże co za chude łapy. Olałam to sikiem prostym ale nie ma co ukrywać - takie komentarze bolą![]() to super yeeeeeeeeeeeeeees tylko byka zrobili, bo napisali że urodzona w Gdyni jestem, a ja w Wejherowie się urodziłam, ale nie szłam już z tym, żeby poprawiali, bo w sumie to świadectwo z drugiej klasy to i tak pewnie mi się do niczego nie przyda. Co innego z klasy maturalnej, tam musi być wszystko cacy![]() Cytat:
) a ja nie, tak samo kości miednicy, chociaż to akurat mi się podoba jak są widoczne. Ah ale mój brzusio to i tak uwielbiam (jak stoję ) , tylko ten pępek jakiś taki nie teges![]() moje białe trampy nie wytrzymały ogniska i wszyscy mi podeptali je i nie doprały się i je trochę poszorowałam i jak wyschły to o dziwo są nawet czyste ![]() Teraz czekam czy przyjaciółka się będzie dobrze czuć, bo chcę z nią iść się napić, a jak nie to jutro. W ogóle to bym się do pubu wybrała, ale tam drogo kurcze i zawsze tyle ludzi
|
|
|
|
#739 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie wiem gdzie ich mam szukac ![]() Cytat:
przyzwyczailam sie mnie kiedys bolaly a teraz wole jakas riposta i nie wiedza co powiedziec![]() Cytat:
Cytat:
ale wiadomo o co chodzi mi powoli tez sie brzuszek podoba az dziwne ale i tak najbardziej podobaja mi sie paznokcie![]() nie ma to jak skromnosc ![]() Cytat:
na takie imprezy mam czarne![]() Cytat:
![]() u mnie zeby do pabu isc to trzeba jechac 16km ![]() a teraz ide pod prysznic buty bielutkie
|
||||||
|
|
|
|
#740 | |||
|
Wtajemniczenie
|
maluśko
najpierw Wy powiedzcie![]() pewnie w najmniej odpowiednim miejscu są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja tylko mam nadzieję że mi się nie spasi ten brzuch. Jakieś mięśnie wyrobić i będzie pięknie![]() pewnie piwo w Gdyni są naprawdę świetne
|
|
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
to pozniej sobie zmierze i powiem
![]() lodowka?D: Cytat:
mnie juz to nie rusza jak nie wiem co powiedziec<a to sie rzadko zdarza> to sie smieje i mam czas na wymyslenie riposty![]() Cytat:
![]() jaka ja brzydka ![]() oj kiedys kiedys to ja musze pojechac nad morze |
||
|
|
|
|
#742 | ||||
|
Zakorzenienie
|
20 dni.
A gdzie chcesz mieć praktyki? No ba ![]() Cytat:
![]() Zrób jakąś foteczkę ![]() Jeszcze trochę Jakiś tydzień Za to jak intensywny tydzień... ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Ale za to spędziłam dzisiaj przemiłe popołudnie z TŻtem ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Ujmujące ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Ale to w sumie wiadomo nie od dziś Bo ja się sobie praktycznie cała podobam
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Ło mamo ależ się rozpisałyście
Czy u Was tez taka beznadziejna pogoda ? no od tygodnia u mnie chmury i pada;/ Poza tym u mnie sie nic nie zmieniło, zaczęłam grać znów w konkursach i pare rzeczy wygrałam Drobne rzeczy ale zawsze cieszą Ogółem zdecydowałam się w końcu na studia mgr, pójdę do Pułtuska na Akademię Humanistyczną na dydaktykę języka obcego. Mam nadzieję, że dobrze robię, bo z pracą ciężko i mam teraz dylemat... Chodzi o to, że mogłabym pracować w szkole ale zaocznej i teraz pytanie czy nie będą mi się pokrywać zjazdy z pracą, bo idę na zaoczne... No i teraz czekam na to kiedy w końcu się dowiem czy się dostałam do pracy i na studia..... Wszystkie juz po sesji ?
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo dostaniesz baciki za to!
![]() A ja chce już nad morze! W tej chwili! O niczym innym chyba ostatnio nie marze No może poza końcem sesji Ale marzy mi się ta zimna woda wcześnie rano, to rześkie powietrze, ludzi tak mało jeszcze wtedy na plaży .... ![]() A w tym roku nie będę nad morzem chyba ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() A kiedy będziesz wiedziała? Nieeeee u mnie to końca tej sesji nie widać
|
|
|
#745 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
w aptece i w srode mam rozmowe na ten temat.
szkoda ze tylko na dekoldzie anie na brzuszku np ![]() z fotka to nie wiem jak bedzie chyba musi zadzialas wyobraznia ![]() Dasz rade ja to wiem ![]() Cytat:
a przybajmniej sie nim nacieszylas?![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja juz dawno ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- ha czekalam na to ![]() Cytat:
![]() za gorami za lasami gdzies jest ![]() Wiecie co jakos taro sie czuje bo ostatnio kazdy sie hajta w moim wieku szok dzisiaj tez ide na slub dziewczymy w moim wieku
|
||||||
|
|
|
|
#746 | ||
|
Zakorzenienie
|
To powodzenia
![]() Nieeee, fotke mi tu pstrykaj ale już! ![]() Nie będę spać przez najbliższy tydzień ![]() Średnio Za krótko było A teraz wakacje, to tak daleko będziemy mieli do siebie Cytat:
To bardzo dobrze, więc uważaj! ![]() Dobre by to było ![]() Żeś mnie pocieszyła ![]() Cytat:
To co ja mam powiedzieć? ![]() Moja prawie cała stara klasa gimnazjalna już jest pohajtana Baw się dobrze ![]() Mnie TŻ zaprosił w lipcu na ślub siostry. I mam stresa
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ;]
u mnie śliczna pogoda i siedzenie w bibliotece part III... kurcze jak mi to wolno idzie ;/ |
|
|
|
|
#748 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie dziekuje
kolezanka zaraz przyjdzie to pstryknie ![]() ale to sa takie czarne czarne ![]() ale najwazniejsze ze dasz ![]() kochana ale na spanie tez musiz przeznaczyc kilka h bo bede sie martwic ![]() Cytat:
![]() u mnie tez ![]() Trzeba o tym kiedys pomyslec polecam sie ![]() Cytat:
no ale ja jeszcze nie zglupialam![]() u mnie sie juz zaczyna ![]() Dzoekuje ![]() Dopiero mama mi wlosy zrobila teraz sobie zjadlam i bede sie malowac ale mi sie nie chce ![]() A ktorego lipca? ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W roznych na facebooku w paru, m.in meski kosmetyk z men expert, karton bake rolls, t-shirt z ekogirl, simsy 3+ dodatek, stringi za typowanie meczu ehh sporo tego bylo :PMniej wiecej jakos w polowie lipca, mam zamowic ksiazki z jednego wydawnictwa na szkole i zapoznac sie z podstawa programowa czyli mozna powiedziec ze prawie sie udalo, ale jeszcze zostaly tylko papierkowe rzeczy , zlozenie dokumentow itp. ![]() No to fajnie gratkiCytat:
" i zamykaja sie ![]() Cytat:
moj TZ ciagle ma egzaminy i do konca lipca niestety ma egzaminy bo u nich nie ma czegos takiego jak sesja ;/ tylko co jakis czas maja egzaminy, praktyki ehhh ![]() To jeszcze 3mam kciuki za sesje
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

nie potrafiłam sobie jakoś ich zgrać z ciuchami, które mam w domu, a szkoda, bo były ładne i ładnie leżały.[/QUOTE]
i totalny zakaz odchudzania mam, bo jak zacznę i by się kapnęli to masakra

Tylko miałam głupie pytania, które dla niego pewnie były oczywiste