![]() |
#721 |
PIP.
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLI - Heal the world
a ja sie dziwilam co to
![]()
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
padlam z was
![]() koza od Radziola Majkol doglada ryzu u Anisi kasztan w domu zakwitl ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- tak wy sobie klikacie na farmie, a ja, nabawilam sie odcisku ![]() nie od klikania, od grabienia trawy, wczoraj i dzis znow P. nakosil, na ok.2000 mkw ![]() glodna jestem ![]() moze cos popisze, ale jakos spac mi sie zachcialo, ale co tam nie pora ![]() u mnie co chwile kropi, ale moze byc, a burzy niet. na jutro zaprosilismy tesciow, bo na dzien matki P. mamie kupilam u pani jednej wszytskie kwiaty co miala, jak sie cieszyla, ze mogla juz isc do domu, ale czy jej chlop to nie wiem ![]() a kupilam piwonie, takie biale jakies i fioletowe, 1 je widzialam ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- ja sie sinokoperkowa zrobilam ![]() ale spoko akcja opanowana i zakonczona sukcesem Matkooo ale ja nie mam pojecia gdzie on sie stoluje taka mala dupka, a kasztan ze łooooooooooo rajuśku ![]()
#724 | |
Zakorzenienie
|
W końcu kasztany zawsze na matury kwitną
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także uważajcie ![]()
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
byłam na zakupach i było mleko zambrowskie
![]() ![]() wiecie, ja się zawsze zastanawiam... ja się brzydzę kup psich, jak idę i widze na ulicy to skłonna jestem natychmiast ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
ale temat macie
![]() a co do kasztanow, to ja mam 2 i ten jeden 1 raz zakwitl w tym roku ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- a dzis Majkel na 3, Julka juz wspomniala, z Bad, a ja mialam ciary ![]() w Tv jednak jak zobacze go, to jakos inaczej ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- mnie nie brzydza od zwierzat, szczegolnie, ze ja mam 4 psy, to na podworku moze sie trafic nieraz, choc daleko chodza. ale ludzkie bardziej, choc mi sie wydaje, ze od dziecka inaczej swojego i zawsze mozna meza do tego zaprzegnac ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- mialam pisac, ale mi sie po prostu nie chce, bo mam pomysl juz na kolejny odcinek, ktory wypada, no troche daleko w czasie, i nie wiem co traz wstawic ![]() i Ivre widze ![]() Ivre odezwij sie ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- dzieki dziewczynki za deski, drzewka, energie ![]() a Kamus mi wysyla na HP dalej, bo jakos mi umknelo ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- dach mi sie juz tam pojawil, to moze jakos tej stajni sie doczekam ![]() tak mysle czemu od ilios mi na farme przychodza deski i gwoździe ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- o dzis na Canal mam "ślubne wojny", wyglada ciekawie, wiec nie bedzie mnie wieczorkiem, przyjde kolo 22 ![]() http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Alub...ny-2009-216448 ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- potrzebuje pomocy technicznej, bo pani w cyfrze dzis byla nie mila, a ja sie na tym nie znam, wczoraj przedluzylam umowe i moge wymienic dekoder na ten HD, i chodzi mi o to , ze wiem, zeby w HD ogladac to tzreba miec juz nowszy telewizor i specjalny do tego kabel, ale czy na starszym moge normalnie ogladac z takiego przez kabel euro? ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- fajnie se do siebie pogadalam ![]() cienie se dzis kupilm, bo zachcialo mi sie takiego morskiego, z artdeco widzialam, ale kupilm inne i cos mnie oczy troche szczypia i czy nie od nich ![]() a w ogole wachalam ten Heat Beyonce, i powiem, ze kolejny komercyjny zapach slodki, nawet nie psiknela, bo to nie moj gust, a ja myslalam, ze ona wyzej juz cos wymysli, a nie taki banal, jak dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- niedlugo amku ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
obcięłam TZ
![]() Aniśka fryzjerka ![]()
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po pierwsze: jak najbardziej możesz oglądać na normalnym telewizorze i kanały będą odbierać normalnie. ![]() po drugie: faktycznie, żeby oglądąć w HD to trzeba mieć telwizor HD i nie wystarczy HD ready, musi być Full HD po trzecie: żeby odbierać w HD potrzebna jest również antena satelitarna HD i po czwarte: nawet jak będziesz miała cały osprzęt (tv, antenę i dekoder) to w jakości HD bedzie mogła oglądać wyłącznie te programy, które w HD są... u nas niestety jest ich zaledwie kilka... więc te dekodery HD to bardziej chwyt reklamy niż faktyczne korzyści... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
we wroclawiu woda przerwala wal w dwoch miejscach
![]() woda wylala sie na osiedle, ale jeszcze nie ma tragicznie.. ulice w wodzie, chodniki jeszcze nie
#731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak to jak nie zmienie TV to moze zostane z tym starym dekoderem? bo potem i antena i w ogole malo tego ![]() ale on tez ten dekoder ma nagrywanie i moge wypozyczac fimy, to zcy na straszym moge to robic? bo ten co teraz mam jest taki maly zgrabny, a opcje dostalam korzystna, bo bede placic tylko polowe tego co teraz z canal i 2 -ce gratis HBO, potem za 15 zl moge se wziac ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- P. robi hamburgery, to ide zaraz jesc ![]() za 10 minut , juz sie zapytalam ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
a ja kończę Chirurgów i ryczę, Boże jakie odcinki, rozłupały mi psychę..
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie mam pojęcia jaki masz dekoder czy z nagrywarką czy bez, więc musisz sie zorientować, bo są dekodery w hd bez nagrywarek i dekodery z nagrywarką... jedno nie pociaga drugiego... w każdym razie nie ma co się nabierać, że warto wziąć bo HD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że Anki nam nie ruszyło. Ja się cholera tak rozłożyłam... śpię i śpię... wczoraj położyłam się o 23 i spałam do 12. A i tak śpię cały dzień ![]() a miałam się uczyć ![]() cholera... dzień w plecy ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- ja skrobnęłam do Ani smsa jak tylko się dowiedziałam, że wały nie przetrwały. Te które rypnęły są daleko od niej. Całą noc nie spała... Trzymajmy kciuki żeby innych wałów nie ruszyło.
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie kuś ![]() Jak tylko szczęśliwie dokończę odcinek, od razu wbijam na stronkę i oglądam ![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
muszę zrobić zastrzyk i piekielnie sie boję...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
ponoc woda ich przechytrzyla, wylala tam, gdzie sie tego nie spodziewali...
echh ci biedni ludzie... ![]()
#738 |
Zakorzenienie
|
Pisarko obejrzyj serio, ja się deko poryczałam musisz to obejrzeć, no musisz! genialne zakończenie sezonu, dramatyczne jak chol3ra...
#739 |
Zakorzenienie
|
Lusia, zaczęłam oglądać i...
![]()
#740 |
Zakorzenienie
|
noooooooooooo miałam tę samą minę
#741 |
Zakorzenienie
|
warszawa chyba sie obroni przed woda
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- a co takiego? ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- sie tam wydarzylo ![]() mialam dopisac
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Anisia Chirurdzy to naprawdę super serial no i na zakończenie sezonu zawsze są dwa odcinki na raz w tym mąż pacjentki, którą odłączono od aparatury (we wcześniejszym odcinku) wpada rozwścieczony po nieudanej walce ze szpitalem (babka nie chciała maszyn wiec ja odłaczyli a facet był zdruzgotany) wpadł do szpitala i zaczał strzelac do ludzi tak po prostu...
#744 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3129629
czy on tą dłonią planuje trafić na tyłek tej laski, taką ma lubiezną minę ![]()
#745 | |
Zakorzenienie
|
i pewnie sie sezon skonczyl, zebyscie czekali do wrzesnia
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Anisia Anka jeszcze nie obejrzała to nie będę mówiła, jest mniej niewiadomych niż w ost sezonie na koniec, ale była masakra szpitalna...
#747 |
Zakorzenienie
|
mnie tak kiedys załatwili w Housie M.D (którymś sezonem)
![]() teraz to sie biore na sposob i pelne seriale ogladam w sierpniu, bo do wrzesnia wtedy blisko ![]()
#748 |
Zakorzenienie
|
Zabieram się za drugi odcinek
![]()
#749 |
Zakorzenienie
|
Anth właśnie twittuje o Chirurgach chyba też skończył oglądać
![]()
#750 | ||
Zakorzenienie
|
konkursiwo tylko do poniedziałku, a ja wypadam z 2 nagrody prawie ![]() każdy głosik się przyda ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.