![]() |
#721 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
![]() ![]() Mam już okropnie wielki brzuchol, okropnie jest się przewrócić z boku na bok ![]() Może ma coś z tym to, że siedzi na dupce i mu jest trudniej skurcze wywołać. Nie może nic biedny główką swoją zdziałać na szyjkę i tak siedzimy razem w zawieszeniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bydgoszczanka Luzika jest małym słodzielem, szczególnie widać jakie to kochane maleństwo na rękach twojego lubego ![]() Propo kołysanek to ta jest moja ulubiona: http://www.youtube.com/watch?v=F01Dk...eature=related Raczej nie jest do chlipania, wydaje mi się taka optymistyczna, co o niej sądzicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
Jamaico mi też tętno płodu lekarz sprawdza na każdej wizycie
![]() ale ktg czy sprawdzanie szyjki to mu nie w głowie chyba ![]() Ale mała mi baraszkuje w brzuchu, zdecydowanie miejsca brak ![]() Ostatnio nawet lekarz jak popatrzył, że się rusza to stwierdził że u mnie strasznie widać bo taka szczupła jestem ![]() Boję się że małej jest tam strasznie źle, ale brzuch nic nie chce rosnąć ![]()
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Na pewno nie po mnie
![]() Tatuś ma ciemniejszą karnację. Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19609960]Dziewczyny, z innej beczki - jaka jest temp. w waszych mieszkaniach? U nas chłód na dworze, w domu 20-21,5 stopnia, mam wrażenie, że małej za zimno, chociaż karczek ma ciepły. Bydgoś, fota z tatą urocza ![]() ![]() Temp. u mnie 22 stopnie, pomimo pouchylanych okien. Luiza przez pierwsze 2 tygodnie nie trzymała temp. i się trzęsła, a karczek też miała ciepły. Cieplej ją ubierałam i zauważyłam, że jak ma 2 warstwy na klatce piersiowej to jest ok. Luizka posyła ciotkom ![]()
![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
Lecę się pouczyć bo w niedziele ostatnie zaliczenie w szkole
![]()
![]() |
#725 | |
Zadomowienie
|
dzien dobry-zależy dla kogo bo dla mnie nie.Od samego rana pokłuciłam się z teściową i nie odzywamy się do siebie.Kurcze już minęły 4 dni a mojej pościeli nadal nie widać.Chyba prędzej urodzę niż ją dowiozą
![]() Bydgoszczanka tatuś super wyglada z dzidziusiem Chyba mam dziwne akcje stresowe.Mam wrażenie,ze za mało ciuszków dla małej kupiłam........ ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#726 |
Rozeznanie
|
jejku jaka jestem senna ciagle juz od kilku dni...normalnie niewiem co sie dzieje
![]() ide na spacera bo usnę na klawiaturze.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam wszystkie rozpakowane mamy i te brzuchate Mama styczniowa 2009
![]() |
![]() |
#728 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Mała cudnie wygląda
![]() ![]() Jak dla mnie to on zawsze był nisko osadzony ![]() ![]() Moja córa sie rozbrykała ![]() Byłam chwile koło oczka poplewic siedziała cicho - teraz jak siedze tak charcuje że co chwile widze i czuje jej rączki i nóżki z innej strony ![]() boskie uczucie ![]() ![]() Ide obiadek sobie zrobic , bo pózniej mam wizyte u gina - zobaczymy co ten szkrab kombinuje ![]()
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19609122]
A ja nie wytrzymałam ![]() ![]() Ssaczka pojadła i śpi. W sumie zadowolona jestem, bo widzę, że udaje nam się utrzymać rytm jedzenia co 3-4 godziny, częściej co 3, ale jak śpi dłużej, a wiem, że sporo zjadła, to nie budzę małej na siłę ![]() I w nocy w sumie 1 pobudka, bo tej ok. 5 już jako nocnej nie liczę (cffffaniara ![]() ![]() W pobliskim ciuchlandzie dzisiaj dostawa, wpadnę tam, może co kupię na siebie i malutką - wiecie, że ja już praktycznie do przedciążowej wagi wróciłam ![]() ![]() Ja swojego nie opierdzielałam (przedwczoraj też mówiliśmy i pierwszym dniu mamy dla mnie), cały dzień cisza... a przy kolacji.. wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy.. STARA. i zaczał się śmiać<--tak ci oto mój mąż skwitował.. a ja co? Poryczałam się bo mi się przykro zrobiło ![]() Głupek z niego i buc. Powiedz, powiedz jaki to KopCiuszek tak zachwalasz? Bo ja to tylko do jednego syberyjskiego śmigam ale już mi tam głupio bo baba zza kasy tak na mnie patrzy jakbym z kosmosu przyleciała i ją nawiedzam szykując się do porwania xD Jaka kruszyneczka ![]() ![]() Jesssusss ja to sie chyba posiuram ze strachu zanim będę tak swobodnie trzymać dziecko - w takiej pozycji jak na zdjęciu. Z resztą w każdej xD Ja się po prostu panicznie boję podnieść takie dzieciątko.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochana możesz mu się odwdzięczyć tym samym w Dzień Ojca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() takze kochana trzymam kciuki za twoja wizyte ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#733 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bydgoszczanka śliiiiiczna ta Twoja Niunia ![]() ![]() ![]() Swoją drogą całą noc śniła mi się dziś Darianna aż się zastanawiałam po przebudzeniu czy przypadkiem nie urodziła dziś w nocy ![]()
![]() |
![]() |
#734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
Witajcie wszystkie świeżo upieczone i przyszłe Mamusie. Podczytuję Was sobie od kilku dni i pomyślałam, że w końcu trzeba się ujawnić, bo to trochę nie w porządku korzystać z Waszych informacji, a wcale się nie udzielać. Moja godzina 0 powinna nadejść za niecały tydzień, ale jak dotąd nic na to nie wskazuje.
Cytat:
Gratuluję wszystkim rozpakowanym i, szczerze mówiąc, "zazdraszczam" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Kochane, donoszę że Malhalczar jest na porodówce
![]() ![]() ![]()
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
Bydgoszczanko prześliczna córeczka
![]() Malharczar trzymamy kciuki za szybki poród ![]()
![]() |
#738 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19608386] wierzymy, wierzymy... ![]() Tak, 28 maj to mój termin według om, nasza piata rocznica ślubu i na dodatek pełnia- kurde... w tym dniu musi coś się wreszcie wydarzyć. ![]() [/QUOTE] wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy0to juz na wyrost ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19609122]I Omajgad ![]() ![]() [/QUOTE] Mojego małża tez jak to widzi, mnie przed ciaza pewnie nawet by to przez mysl nie przeszla-taka kombinacja. Mała jest sliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Maz poszedl na 2 zmiane do pracy, a mnie sie nudzi. z jednej strony mnie nosi zeby posprzatac cos porobic (instynkt wicia gniazda mi sie chyba zalacza ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |||
Konto usunięte
|
ale z niej kruszynka!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam termin na jutro- 28 maja, a L4 mam wystawione do 4 czerwca- do dnia kolejnej umówionej wizyty. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Malhalczar szybkiego porodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19609122]
No nie mogę, moja też ![]() W pobliskim ciuchlandzie dzisiaj dostawa, wpadnę tam, może co kupię na siebie i malutką - wiecie, że ja już praktycznie do przedciążowej wagi wróciłam ![]() ![]() Moja też Halina-ale z tych fajnych ![]() ![]() Cytat:
![]() Gringoo- wysłałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=marrticzka;19612628]ja tez dzis smigam na wizyte.
takze kochana trzymam kciuki za twoja wizyte ![]() QUOTE] dziekuje to i ja potrzymam za twoją ![]() ![]() relacje zdamy sobie pózniej ![]() spadam na wizytke zobaczymy co tam u Gabryśki słychac ![]()
![]() |
#743 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki za odpowiedzi... Siedze i się wkurzam tylko , chociaz mi nie wolno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIc , idę do małża do warsztatu, zaniese mu coś słodkiego, może mnie sie humor poprawi, a jak sie gin nie odezwie to pójdę do innego ![]() Do poźniej... Hmmm, a moze z tych nerwów coś urodzę... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
MALHALCZAR trzymam kciuki.
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli dziewczyny, nie znamy dnia ani godziny ![]() Marchalczar - trzymam kciuki!! Cytat:
mama na dziś skończyła, odwaliłą kawał dobrej roboty. przyjdzie kolejny raz w poniedziałek. poprane przeze mnie rzeczy się suszą. idę wykombinowac coś na obiad, a koło 17 przywiozą mi bratanka na ostatni angielski w tym roku (i chyba w ogóle, bo jednak rodzinę ciężko się uczy...) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Silpe;19614664]
![]()
![]() |
#747 | |||||
Rozeznanie
|
Dziękuję za słowa otuchy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() uuu to już termin niedługo, super- fajnie że się odezwałaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() a TŻta nie żałuj oni i tak mają za dobrze w porównaniu do nas ![]() czekam, bo jeszcze nic nie doszło ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- a ja sobie coś zamówię dzisiaj do jedzenia, bo nie mam siły nic gotować ![]() może kanapkę z tuńczykiem lub łososiem ![]() chciałam się przespać ale nic z tego ![]() mieszkam pod pierwszym numerem i ciągle ktoś dzwoni domofonem a to listonosz, ulotki, srotki ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a na obiadek mam dziś bigos, wczoraj wieczorem z TŻ ugotowaliśmy największy garnek jaki mam.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
a dzis rano rozmawialismy jak to bedzi ejak pojawi si edziecko i pytam go czy bedzie zmienial pieluszki, spodziewalam sie ze powie no co ty, fuuuuj, a on mowi ze mhm, wszystkeigo trzeba sie nauczyc ![]() miło ![]() Cytat:
![]() moj maz jakos w polowie ciazy zwierzyl mi sie ze podczas seksu czuje jakby cos sie tam zamknęło, ze jakby czuje koniec... hmmm mnie tez sie czasem zdaje ze jestem ..krotsza.. ![]() ![]() no i postanowilam go przygotowac i mowie ze po porodzie to juz wogole moze tam byc inaczej.. ale on mowi ze to naturalna kolej rzeczy ![]() [QUOTE=janulla;19613210]Witajcie wszystkie świeżo upieczone i przyszłe Mamusie. Podczytuję Was sobie od kilku dni i pomyślałam, że w końcu trzeba się ujawnić, bo to trochę nie w porządku korzystać z Waszych informacji, a wcale się nie udzielać. Moja godzina 0 powinna nadejść za niecały tydzień, ale jak dotąd nic na to nie wskazuje. [ QUOTE] witamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tego co pamietam to szaja z tych szczęściar jest i przytyła tylko 9 kg... chyba lea ja sie dzis rano zwazylam.... +17...wstyyyyddddd....... . a jeszcze miesiac zostal....co najdziwniejsze wcale jakos duzo nie wpierniczam.. a na obiad dzis robie zupke z botwinki mniam ![]() i zrobilam o tak: Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-05-27 o 14:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kto wie co mnie czeka dziś u położnej. Mała coś sie nie rusza od dłuższej chwili (nawte u dentysty nie szalała tak jak zawsze) i sie martwie ale zaraz na wizyte jade to sprawdzimy. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.