|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 21:13 |
|
|
|
#722 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny u was tez taka paskudna pogoda???
jej, moj tz pojechal bo wiezie dzis do slubu pare mloda swoim autem i siedze w domu sama, musze sie zabrac za nauke na obrone....
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Pogoda beeee,
my dziś byliśmy troszku potańczyć i w biurze podróży popatrzeć na oferty gdzie co i jak no i ceny... i chyba Greckie wyspy wygrają
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
U mnie pogoda taka sobie. Bylam dzisiaj z mama na zakupach, kupilam czesc produktow na wesele, mama kupila sobie kreacje
aha jeszcze kupilam sobie sliczne biale klapeczki. Bede miala na zmiane na weselu, w razie gdyby mnie nogi bolały. Wymyslilam tez, ze zamiast rekawiczek chcialabym taka biala roze na reke, ale nigdzie nie moge takiego czegos znalezc. Na allegro znalazlam tylko rozowa Aha, zamowilam sobie w koncu stroik do wlosow
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
ładny ten stroik
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładny
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
oj długo mnie nie było bo u mnie wielkie malowanie całego domu wewnątrz i na zewnątrz.... także roboty co nie miara i na dodatek sesja.... bleeeee
troszkę sobie poczytałam my tez nie mamy spisanego protokołu ani żadnych jeszcze papierów bo mojego tż jeszcze nie ma. wraca za tydzień![]() to wtedy będziemy wszystko załatwiać i zaczniemy prosić na wesele troszkę późno no ale nie było czasu wcześniej. Ewa śliczny ten stoik ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Hej Też mnie trochę nie było bo znalazłam pracę i teraz mam mniej czasu więc zaglądam rzadziej ale wszystko nadrabiam
![]() Wczoraj spisaliśmy protokół, teraz tylko spowiedź zostala i USC
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
witam,
u nas strasznie brzydka pogoda. pada, zimno....brrr;/ co tu robic?? chcialam isc na targ po buty bo za tydzien wesele kuzynki tz a ja nie mam butków...;/ a tu leje...
|
|
#732 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
skromne, proste ale bardzo ładne Cytat:
Cytat:
![]() Choć tez bym się martwiła, czy Tż załatwi wszystko tak jak byc powinno, miej reke na pulsie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na proszenie pora najwyzsza Byliśmy wczoraj na naszej sali zobaczyc jak wygląda po remoncie i jest niezle Dopytaliśmy jeszcze o kilka szegółów i w tym tygodniu idziemy wybrac tort Miałam robic sama ksiege gosci kupiłam juz kilka akcesoriów, ale z braku warunków do jej tworzenia i braku czasu chyba kupie gotową, musze poszperac na all
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Atila masz zdjecia sali???
pochwal sie, fajnie , wybór tortu przyjemna rzecz, pewnie sie "nasmakujecie" wielu
|
#734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://wenus-gorzyce.webpark.pl/ Ta limuzyna jest do naszej dyspozycji juz razem z przystrojeniem ![]() Pokrowce na krzesła się szyja ![]() Posmakowałby tortu, a tu wybieranie bardziej obrazkowo-opisowe :p W ogóle to chetnie poszlabym na jakies wesele wybawic sie jeszzce przed naszym, a tu nic się nie szykuje :/
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
uff ale miałam zaległości i strasznie dużo czytania ale już nadrobiłam wątek.
tak więc mam już zakupione buciki nawet mam je teraz na sobie żeby je rozchodzić zdjęcie poniżej.sukienka jest właśnie u krawcowej - musiałam ją troszkę skrócić bo okazała się za długa i się potykałam o nią. wódka już także kupiona. kupiliśmy sobieskiego - 144 butelki za 18 zł za szt. myślę ze nie przepłaciliśmy... niestety zostało nam jeszcze kulka zaproszeń do rozdania w połowie lipca jedziemy jeszcze kupić wino bo też chcemy. i początkeim lipca odbieramy obrączki jak tylko będę je mieć to pochawlę się
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
my ciagle nie wiemy na jaka wódke się zdecydowac, a będziemy kupowac koncem lipca jak goscie potwierdza swoja obecnośc
A jakie winka kupujecie? czerwone białe? Ile butelek na ile osób-jak to liczycie? W jakim sklepie? Możecie podać konkretne nazwy win? Ja nie orientuje sie w ogóle w tej kwestii. Butki- ładne, a jaki obas Bedziesz miec nogi do nieba
10.06.2009 24.12.2009 21.08.2010 ![]() Edytowane przez Atila Czas edycji: 2010-06-20 o 13:50 |
|
|
|
#737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do winka to my jedziemy na węgry kupić bo tam jest o wiele lepsze smakowo wino i troszkę taniej a i tak chceliśmy jechać na weekend w lipcu tam. kupimy pewnie trochę wytrawnego, półwytrawnego i półsłodkiego i pewnie też białe i czerwone żeby każdy miał coś do wyboru. a ile sztuk nie wiem jeszcze się nie zastanawialiśmy nad tym więc nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć. butki faktycznie mają wysoki obcas ale mam drugie w razie w na przebranie
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
aanukaa super butki
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
tez z chęcią założyłabym buciki na wysokim obcasie.Uwielbiam takie,jednak liczy się komfort.
|
#740 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak pani w salonie mi powiedziała, na te długie perełki w moim stroiku U Ciebie też widzę ten ryż ![]() A różyczki- szukać w pasmanterii, wiem że u nas były, więc później dokupić tasimkę, rzep i zrobione ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Ale my winek mało. Po 3 z każdego, czyli 18 (będą stać na stole z kolorowymi alkoholami)
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
my tez bedziemy miec Varne na weselu
![]() to wino nam się kojarzy z naszym pierwszym spotkaniem, bo poznaliśmy sie na kolacji , którą wygrałam w wyborach miss zaprosiłam na nią mojego jeszcze wtedy kolege, ktory obecnie jest moim narzeczonym![]() nie mialam z kim pojsc, wiec kumpla zaprosilam, byla kolacja przy swiecach, wino, muzyka i byla Varna bardzo nam smakowala![]() takze z tym winem mamy wspolne wspomnienia
|
#742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Piłam ją kiedyś, ale nawet nie pamiętam jak smakuje. Fajne jest to jak piszecie, że jest białe, czerwone i różowe. Muszę spróbować
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 21:13 |
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
My chyba nie bedziemy kupowac wina. Ostatnio sie nad tym zastanawialismy i doszlismy do wniosku ze chyba raczej nie bedziemy kupowac wina ani zadnych kolorowych alkoholi. Chociaz jak znam zycie i nasze pomysly to wszytsko moze sie zmienic
a poki co ja szaleje z zakupami. Dzisiaj zamowilam sobie bizuterie. Mam nadzieje ze na zywo bedzie wygladac rownie uroczo
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
super komplet
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
Ja osobiście nie lubie wina,chyba że super swojskie
Nie odmówię.Chodzę prawie co tydzień na wesele - taką mam pracę kelneruję i powiem wam,że każde wesele jest inne.Róznie ludzie piją te wina.Wczoraj młodzi na weselu mieli 6 win i 2 nalewki.. zostały rozpoczęte tylko 2 butelki.Na innym weselu był stół z alkoholami kolorowymi i poszło b.duzo alkoholi do dronków itp. oraz win.Na swoje wesele nie wiem jak zrobię,ale chyba zrobię mały wywiad wśród gosci Najardziej jestem za kolorowymi alkoholami,np whiskey.A win kupię po 2 butelki białego i czerwonego
|
#747 |
|
Wtajemniczenie
|
my kupiliśmy winka 20 butelek czerwonych i 15 butelek białych
u nas w rodzinie goście spijają ogromna ilość winka :P i do tego 2 butelki whisky dla dziadka bo bardzo lubi ah w czasie weekendu byłam jakaś taka podekscytowana weselem i normalnie nie mogę się już doczekać
|
|
#748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziś mamy 10 i 47 dni do ślubów
|
|
|
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
ellin juz tylko 47.....jej a ja mam tylko suknie, buty i kwiaty....i bizuterie....
|
#750 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od dziś równe 2 miesiące i tak naprawdę to prawie nic nie mam.Sukni butów nic
Muszę już pogadać z siorką, że czas zacząc szyć.Najgorzej, że nie wiem jaką wybrac?Chyba sabella wygra.Zaczynam się denerwować.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

My też mamy slub 7.08 i nie mamy spisanego protokołu.Ksiądz nie ma na razie czasu,zwodzi nas ciągle.Trudno-on to bierze na siebie.
Czekamy na Ciebie fasolko

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja mam teraz sesje i nie mogę pojechać do niego i tym się zająć a mieszkamy od siebie 450 km
nauki tez niby ma załatwić... ale jakoś mam stracha niby zawsze jak powiedział to załatwił no ale stres jest
na proszenie pora najwyzsza