Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 15:15   #721
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

orlico jak ci to pomoze to możesz sie nam wygadac,ale nie bede wscibska.dobrze ze bedziesz miala tżta przy sobie po ten przerwie.

mi sie wydaje ze nie ma reguły co do powodowania wypadków.jednak z tego co ja słyszalam od znajomych itd.to faceci jak prowadzą jak wariaci to powodują chyba gorsze w skutkach wypadki.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:18   #722
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Nie chcę się wdawać w żadne szczegóły, napiszę tylko, że jeśli moje małżeństwo miałoby wyglądać jak to coś, co tworzą moi rodzice, wolę być do końca życia sama i zaoszczędzić bólu sobie, mężowi i dzieciom.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:23   #723
zetafon
Zakorzenienie

no z małżeństwem jest tak ze jak sie o nie nie dba to sie psuje.orlico u moich rodziców tez różnie bywało i bywa,ale wiem ze jak ja bede miala dzieci to nie bede popełniać tych błędów co oni.nie wyobrazam sobie ze miałabym sie przy nich klocic z mężem.to chyba jest najgorsze dla dziecka jak widzi różne sceny.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-06-13, 15:28   #724
Konto usunięte

Wiesz, kłótnie, choćby najgorsze, to jeszcze nadal pół biedy...
Z TŻem mamy przecież bardzo poważne plany, chcemy założyć rodzinę, teściowie chcą kupić działkę i wybudować na niej domy dla nas i dla siebie - mi nie przeszkadza, że blisko teściów.
Wczoraj zwrócił mi uwagę, pocieszając mnie, że podczas gdy inne pary w naszym wieku żrą się o to, że tamta "przelizała się" z tamtym, a ten zdradził z tamtą, to my dyskutujemy, czy będziemy mieć podział majątkowy czy nie. Naprawdę wierzę, że możemy utworzyć udane małżeństwo, ale tak naprawdę kto to może wiedzieć?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:29   #725
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
witajcie.miałam wczoraj straszny dzień dla tego też nic wam nie pisałam.

mieliśmy wypadek samochodowy z tżtem na skrzyżowaniu głupia baba wymusiła pierwszeństwo a tż nawet nie miał gdzie przed nią uciec.my jechalismy wolno bo robiliśmy zakręt,może z 20/h a ona zasuwała co najmniej 60/h.cały przód auta rozwalony,poszła nam chłodnica,maska, nie mogłam wysiąść bo coś się stało z drzwiami.dobrze że byłam zapięta w pasy bo bym wyleciała przez szybę.na szczęscie mam tylko posiniaczone nogi i bolą mnie kolana.tżtowi nic sie nie stało bo uderzenie poszło na mnie.na całe szczescie nie nasza wina,baba sie przyznała bez problemu.auto poszło do mechanika na lawecie i pewnie z miesiąc zajmie naprawa.silnik chyba nie jest uszkodzony więc nie jest tak tragiczne,aczkolwiek cała naprawa bedzie kosztowac z jakies 5tyś.dobrze ze auto jest ubezpieczone.
po tym wypadku moi rodzice wzieli nas do siebie bo wieczorem mieli przyjechac tesciowie do moich.ja starałam sie byc spokojna ale jak byłam juz w domu to poszłam do łazienki na pietrze i sie poryczałam z tego stresu i nerwów.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zet straszne dobrze, że wam się nic poważnego nie stało, a samochód tak jak mówisz, jest do naprawienia
mój brat ostatnio jechał ze swoją żona i 8 miesięczną córeczką i baba im wjechała w tył na autostradzie, więc prędkość miała niezłą a wiadomo, że dziecko przecież z tyłu w foteliku, strasznie to przeżyli, bo bali się czy nic jej nie jest..
O Matko!
Zet, bardzo współczuję Największe szczęście, że nie stało się Wam nic poważnego.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19959191]Nie chcę się wdawać w żadne szczegóły, napiszę tylko, że jeśli moje małżeństwo miałoby wyglądać jak to coś, co tworzą moi rodzice, wolę być do końca życia sama i zaoszczędzić bólu sobie, mężowi i dzieciom.[/QUOTE]
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:45   #726
ganimedea
Zakorzenienie

Jeja, dziewczyny, współczuję

Drobnych kolizji rzeczywiście więcej powodują kobiety, mężczyźni natomiast ze względu na swoje instynkty i brawurę częściej są sprawcami poważnych wypadków.

Już od 3 godzin słucham przyśpiewek ludowo-weselnych , w sąsiadującym z moim budynku trwa impreza plenerowa emerytów . Lecą jak nie "Hej sokoły", to "Jedzie pociąg z daleka"

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:56   #727
zetafon
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19959345]Wiesz, kłótnie, choćby najgorsze, to jeszcze nadal pół biedy...
Z TŻem mamy przecież bardzo poważne plany, chcemy założyć rodzinę, teściowie chcą kupić działkę i wybudować na niej domy dla nas i dla siebie - mi nie przeszkadza, że blisko teściów.
Wczoraj zwrócił mi uwagę, pocieszając mnie, że podczas gdy inne pary w naszym wieku żrą się o to, że tamta "przelizała się" z tamtym, a ten zdradził z tamtą, to my dyskutujemy, czy będziemy mieć podział majątkowy czy nie. Naprawdę wierzę, że możemy utworzyć udane małżeństwo, ale tak naprawdę kto to może wiedzieć?[/QUOTE]

jeżeli się kochacie i będziecie o siebie starac nawet po ślubie to myśle że macie szanse.można mieszkac koło tesciów pod warunkiem ze nie bedą sie za bardzo wtrącac we wszystko.najlepiej od samego początku ustalić wszystko żeby potem nie było jakichś sporów.
niedługo zaczniesz studia,nawet jesli sie nie wyprowadzisz to to już troche inne życie i zwykle rodzice sie mniej wtracaja w to co robisz.mozesz zacząc pracowac w weekendy i odkładac kase zeby potem sie wyprowadzic i zamieszkac z tżtem jak wróci ze szkoły strażackiej.
najlepiej jak pogadacie o tym z tżtem i razem wam będzie łatwiej dążyć do wspólnego celu.

księżniczko mysle ze mielismy dużo szczęścia.kurcze,tak to jest z tymi samochodami.nigdy nie wiadomo komu strzeli cos do glowy.co do olejku to mi też sie wytrącają takie male krople.w tym olejku poaranczowym jest wit.E która mogła się oddzielic więc trzeba potrząsnąć mocno przed użyciem.tak czy inaczej nic ci sie nie stanie

od 01.11.2010 oszczędzam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 16:07   #728
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Orlico po części rozumiem i współczuję. U mnie w domu też jest "dziwnie". Dobrze, że masz wsparcie w TŻ, że macie plany. To zawsze daje nadzieję na to, że przyszłość będzie lepsza. No i że tworzyć ją będziecie tylko Wy. Dla mnie też największym oparciem, kiedy jeszcze mieszkałam z rodzicami był TŻ. Chyba tylko dzięki temu, że go miałam to udało mi się przeżyć ten okres. Trzymaj się.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:14   #729
Konto usunięte

Zet, mamy właściwie wszystko już zaplanowane, jak będzie wyglądała sytuacja, kiedy wróci z Poznania. Pewnie niedługo po tym weźmiemy ślub, a później jakiś rok czy ileś przekiblujemy w jego mieszkaniu razem z rodzicami, póki domki nie będą gotowe. Albo wynajmiemy sobie kawalerkę, bo nie ma sensu kupować mieszkania na własność na rok czy dwa. A jeśli TŻ nie będzie miał angażu w Toruniu, to ja po licencjacie jadę do Poznania na magisterkę i tam ułożymy sobie życie, przynajmniej tymczasowo.
Stary 2010-06-13, 16:19   #730
KonikGarbusek
Zakorzenienie

niespodziewanie skonczyl mi sie puder w kremie Soraya wpisałąm na liste zużyć
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:26   #731
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19960052]Zet, mamy właściwie wszystko już zaplanowane, jak będzie wyglądała sytuacja, kiedy wróci z Poznania. Pewnie niedługo po tym weźmiemy ślub, a później jakiś rok czy ileś przekiblujemy w jego mieszkaniu razem z rodzicami, póki domki nie będą gotowe. Albo wynajmiemy sobie kawalerkę, bo nie ma sensu kupować mieszkania na własność na rok czy dwa. A jeśli TŻ nie będzie miał angażu w Toruniu, to ja po licencjacie jadę do Poznania na magisterkę i tam ułożymy sobie życie, przynajmniej tymczasowo.[/QUOTE]
A teraz nie ma szans, żebyś studiowała w Poznaniu?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:30   #732
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
A teraz nie ma szans, żebyś studiowała w Poznaniu?
Nie chcę wyjeżdżać i nie lubię wielkich miast. Zresztą byłoby to bez sensu - TŻ jedzie na dwa lata, ja musiałabym na minimum trzy. On potem na 99% dostanie pracę w Toruniu - aspiranci z tej szkoły są zatrudniani nawet kosztem zwolnienia innego strażaka. No, i oboje kochamy Toruń i nie chcemy mieszkać gdzie indziej
Stary 2010-06-13, 17:37   #733
zetafon
Zakorzenienie

orlico bede trzymala kciuki zeby się wam ułozyło po waszej myśli.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-06-13, 18:39   #734
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Badaniami potwierdzono, że większość kobiet ma coś do zarzucenia swojej figurze . Ja z kolei chciałabym być szczupła po całości i mieć lepszą proporcję ramion/biustu do bioder (a tym bardziej proporcję nogi - tułów bym odwróciła ). Cóż, pozostaje mi oglądać programy Goka i kochać siebie, jaką jestem. A co...
A schodzę z rozmiaru 42-40, choć mam tylko 160cm wzrostu i marzę o Twoim

Tak w ogóle to witam na naszym pokładzie

Poszła baza pod cienie ArtDeco, więc wyjmuję zapas, kupiony 2 miesiące temu. Wydajne to mazidło - starczyło na ponad rok zwykle codziennego stosowania . Jak ja lubię kończyć coś w kolorówce

ehh my kobiety to chyba już tak mamy, że każda by w sobie coś poprawiła ja jestem szczupła, ktoś może powiedziec "ta to ma dobrze", ale nie mam kobiecej figury, a podobają mi się u dziewczyn takie krągłości
mnie idzie ciężko wykańczanie kolorówki, dlatego gratuluję

ale dzisiaj miałam straszny dzień w szkole
jedyne co na plus to byłam w naturze po cień do powiek (do makijażu w stylu bobbie brown) ale wyszłam z niczym jakie fajne uczucie hehe

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
witajcie.miałam wczoraj straszny dzień dla tego też nic wam nie pisałam.

mieliśmy wypadek samochodowy z tżtem na skrzyżowaniu głupia baba wymusiła pierwszeństwo a tż nawet nie miał gdzie przed nią uciec.my jechalismy wolno bo robiliśmy zakręt,może z 20/h a ona zasuwała co najmniej 60/h.cały przód auta rozwalony,poszła nam chłodnica,maska, nie mogłam wysiąść bo coś się stało z drzwiami.dobrze że byłam zapięta w pasy bo bym wyleciała przez szybę.na szczęscie mam tylko posiniaczone nogi i bolą mnie kolana.tżtowi nic sie nie stało bo uderzenie poszło na mnie.na całe szczescie nie nasza wina,baba sie przyznała bez problemu.auto poszło do mechanika na lawecie i pewnie z miesiąc zajmie naprawa.silnik chyba nie jest uszkodzony więc nie jest tak tragiczne,aczkolwiek cała naprawa bedzie kosztowac z jakies 5tyś.dobrze ze auto jest ubezpieczone.
po tym wypadku moi rodzice wzieli nas do siebie bo wieczorem mieli przyjechac tesciowie do moich.ja starałam sie byc spokojna ale jak byłam juz w domu to poszłam do łazienki na pietrze i sie poryczałam z tego stresu i nerwów.
wiem że to pewnie marne pocieszenie, ale jak to się mówi, że samochód rzecz nabyta, najważniejsze że wy jesteście cali i zdrowi, bo życia nikt nie odkupi.. moja sis wymusiła kiedyś pierwszeństwo, samochód rozpędzony do 200km/h w nią uderzył, w pasażera gdzie siedziała nasza mama, niewiele brakowało a by już jej nie było.....
także łatwo się mówi, ale nie przeżywajcie auta, cieszcie się że żyjecie
Jaryshka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 18:48   #735
Iwona 25
Zakorzenienie

ja dziś w rossmanie załatwiłam wszystko co chciałam
nadprogramowo kupiłam żel w pompce AA na wyprzedaży 200ml za 6.99, moim zdaniem korzystna cena 35+,ale oliwkowy żel do buzi mi sie kończy,a arbuzowy Joanna stoi u mego miśka

w weekend zaszalałam konsumpcyjnie pizza- 21.70, 2 razy zakupy jedzeniowe po ok.20 zł,ale nie żałuję, bo wg feng shui nie warto żałować i wydawać z uśmiechem na ustach hehe i z radością szczerą

dziś wyrzuciłam do kontenera PCK: 2 spódnice i jedną bluzkę

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
ja dziś w rossmanie załatwiłam wszystko co chciałam
nadprogramowo kupiłam żel w pompce AA na wyprzedaży 200ml za 6.99, moim zdaniem korzystna cena 35+,ale oliwkowy żel do buzi mi sie kończy,a arbuzowy Joanna stoi u mego miśka

w weekend zaszalałam konsumpcyjnie pizza- 21.70, 2 razy zakupy jedzeniowe po ok.20 zł,ale nie żałuję, bo wg feng shui nie warto żałować i wydawać z uśmiechem na ustach hehe i z radością szczerą

zetafon- współczuję wypadku ja nie raz przeżyłam, na szczęście nic mi się nie stało,ale samochód ...pierwsza stłuczka poważna z moim byłym mężem była jak jechaliśmy z zaproszeniami na wesele do pierwszych gości.....to z perpektywy czasu chyba był ZNAK ze się rozwiode, ale teraz myślę jaka głupia byłam że się hajtnęłam z tym debilem....on dalej do mnie wydzwania z różnych numerów psychopata bez sensu jest,juz mu nic nie pomoże
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 18:56   #736
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny!!

Wczoraj kolacja w restauracji sie udala..tesciowa o niczym nie wiedziala a na sam koniec przyniesli tort przy zgaszonym swietle Najadlam sie owocow morza i dzisiaj zrobilam sobie post bo moj zaladek jest zdecydowanie przeladowany

Agniesia nie ogladalam tego filmu ale dziekuje za uznanie bo ta aktorka ma swietna urode. O ja cie!
http://images.allmoviephoto.com/2009...tchmen_010.jpg
Kiedys sasiad Niemiec mi powiedzial ze przypominam mu Heidi Klum
http://www.ifood.tv/files/u14030/heidi-klum-diet.jpg

Cytat:
Czy wy tez czy tylko ja mam juz dosc Mundialu?
Na szczescie we Wloszech pokazuja bezplatnie tylko niektore mecze wiec mam problem z glowy

Cytat:
-zestaw wód ice sheers z demo
pochwal sie potem czy sa fajne

Nusia ale super zakupy!

zetafonku cale szczescie ze Wam nic sie nie stalo!

Orlico ojej mam nadzieje ze sie ulozy Przykro mi ze rodzicom sie nie uklada. Jak juz pisalam tu kiedys kryzys ogromny przechodzi ciocia mojgo Tz-ta. (mieszkaja tu na pietrze)..2 super dzieci,kobietka tez bardzo rowna babka ale faceta ma takiego,co wogole nie chce odpowiedzialnosci. Mowie sobie ze lepiej niech sie rozstana to ona znajdzie sobie kogos bardziej wartosciowego.
A ona ciagle go kocha ja juz bym kopa mu dala i na nowo zycie zaczela ukladac..ale tyle lat ze soba przezyli wiec pewnie to trudne szczegolnie dla niej..

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:12   #737
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
Kiedyś była afera z tymi kontenerami. Okazało się, że ubrania nie trafiały do biednych, tylko do ciucholandów.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:21   #738
magdolena
Zakorzenienie

Hej. Patrzcie co dziś wpadło do mojej kosmetyczki! Od razu mówie, że to prezent. Własnie maluje paznokcie.
Stary 2010-06-13, 19:26   #739
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Od dzis zaczynam odwyk ciuchowy, bo juz nie mam gdzie tego wkladac i co chwila jak zbieram wyprane ciuchy z linek to patrze i sie dziwię że coś takiego mam, bo po prostu nie pamietam co mam
Stary 2010-06-13, 19:28   #740
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Hej. Patrzcie co dziś wpadło do mojej kosmetyczki! Od razu mówie, że to prezent. Własnie maluje paznokcie.
ja też chcę takie prezenty
Stary 2010-06-13, 19:29   #741
zetafon
Zakorzenienie

iwona ja tez mialam niedługo pojechac z zaproszeniami,ale moze to nie był taki znak jak u ciebie.

kurcze, napisalam jedna strone pracy mgr dzisiaj i na wiecej weny mi nie wystarczyło.musze jeszcze zmyc lakier z paznokci i sie pouczyc cos na niemiecki.
mówiłam wam ze chcę sie zapisac na intensywny kurs tego jezyka w wakacje?mysle ze mi sie przyda,kosztuje 850zł wiec jeszcze troche mi brakuje,ale moze jakas kasa mi wpadnie.

ciuciola tez uwazam ze lepiej sie rozwieść z takim facetem nieodpowiedzialnym.no chyba ze jeszcze da sie go zmienic,ale faceci jakos po 30stce to juz chyba za bardzo maja nakopane w głowie zeby im wszystko zresetowac i wgrać od nowa.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-06-13, 19:32   #742
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
mówiłam wam ze chcę sie zapisac na intensywny kurs tego jezyka w wakacje?mysle ze mi sie przyda,kosztuje 850zł wiec jeszcze troche mi brakuje,ale moze jakas kasa mi wpadnie.

.
a jaki masz system nauki niemieckiego sama w domu? Codziennie siedzisz z podrecznikiem i kasetami czy jakos inaczej?
Stary 2010-06-13, 19:32   #743
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Od dzis zaczynam odwyk ciuchowy, bo juz nie mam gdzie tego wkladac i co chwila jak zbieram wyprane ciuchy z linek to patrze i sie dziwię że coś takiego mam, bo po prostu nie pamietam co mam

ja w szafie co jakiś czas robię generalny przegląd i dzielę ciuchy na kategorie:
  1. uwielbiam w nich chodzić
  2. o Jezuuu jak ja mogłam to kupić
  3. nie wiem czy jeszcze kiedyś założę..
kat. 1 zostaje, 2 i 3 wydaję i zapominam że kiedykolwiek istniały
dzięki temu otwierając szafę/przynosząc wyprane ciuchy widzę tylko to co chcę widzieć
Stary 2010-06-13, 19:34   #744
Hosenka*
Zakorzenienie

Zet: tez mi dzisiaj przyszedł do głowy pomysł na kurs niemieckiego. Z liceum pamiętam pojedyncze zdania typu: Meine Auto ist kaput czy Ich habe Kopfschmerzen

Ale też rozważyłam inny pomysł, który pojawił się u mnie w kwietniu. Prawdopodobnie (o ile jutro nie doczekam się telefonu w sprawie pracy) 1.07 polece do Londynu, na 1-3 miesiące.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-06-13 o 19:49
Stary 2010-06-13, 19:42   #745
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

magdolena ale fajny prezent!

jesli chodzi o szafe to ja segreguje wg kolorow..a do tylu wkladam ciuchy ktore rzadziej nosze

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:46   #746
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki masz system nauki niemieckiego sama w domu? Codziennie siedzisz z podrecznikiem i kasetami czy jakos inaczej?
mam kilka książek z których czytam jakieś czytanki,słówek uczę się z fiszek,czytam artykuły w necie i jedna z wizażanek mi wysłała niemieckie e-booki.do tego robię gramatykę,zależy co mi akurat przyjdzie do głowy.a ty się uczysz jakiegos jezyka sama??

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zet: tez mi dzisiaj przyszedł do głowy pomysł na kurs niemieckiego. Z liceum pamiętam pojedyncze zdania typu: Meine Auto is kaput czy Ich habe Kopfschmerzen

Ale też rozważyłam inny pomysł, który pojawił się u mnie w kwietniu. Prawdopodobnie (o ile jutro nie doczekam się telefonu w sprawie pracy) 1.07 polece do Londynu, na 1-3 miesiące.
hosenko nauka jezyka za granicą jest najlepszą metodą.jesli sie nikt nie odezwie w sprawie pracy to pewnie, jedź.a co tam bedziesz robic??jakaś praca na ciebie czeka?

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-06-13, 19:49   #747
Hosenka*
Zakorzenienie

Zet: miesiąc mogłabym posiedzieć tam typowo turystycznie, oczywiście płacąc 1/2 za pokój (100 funtów) a jeśli trafiłaby się akurat jakas praca to zostałabym na 2-3 miesiące.

Instagram

Stary 2010-06-13, 19:54   #748
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba przerobic nasz watek na odwyk od zakupów i nadmiernego wydawanie pieniedzy

Cytat:
Napisane przez Jaryshka20 Pokaż wiadomość
ja w szafie co jakiś czas robię generalny przegląd i dzielę ciuchy na kategorie:
  1. uwielbiam w nich chodzić
  2. o Jezuuu jak ja mogłam to kupić
  3. nie wiem czy jeszcze kiedyś założę..
kat. 1 zostaje, 2 i 3 wydaję i zapominam że kiedykolwiek istniały
dzięki temu otwierając szafę/przynosząc wyprane ciuchy widzę tylko to co chcę widzieć
Ja niestety nie mogłabym tak dzielic, ponieważ tak naprawde mam malo ciuchow które uwielbiam.
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
magdolena ale fajny prezent!

jesli chodzi o szafe to ja segreguje wg kolorow..a do tylu wkladam ciuchy ktore rzadziej nosze
Mi tez sie podoba.

Zetafon wspólczuję Ci wypadku, na pewno okropne przezycie, ale pamietaj że jest juz po i bedzie lepiej ;* Wypadki niestety zdarzaja sie dosc czesto, na cale szczescie Wy jestescie cali i zdrowi.
Stary 2010-06-13, 19:54   #749
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zet: miesiąc mogłabym posiedzieć tam typowo turystycznie, oczywiście płacąc 1/2 za pokój (100 funtów) a jeśli trafiłaby się akurat jakas praca to zostałabym na 2-3 miesiące.
no to fajna opcja.a co na to Ł ?wiem ze ma byc w Warszawie itd ale czy mimo wszystko nie bedzie miał jakiegoś ,,ale". myśle ze poza możliwościami nauki jezyka to mogłabyś jeszcze kupić trochę lakierów niedostępnych w Polsce. potem opiałabys wszystko na blogu

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-06-13, 19:57   #750
Iwona 25
Zakorzenienie

HOSENKO- jedź jak w dym, bo w Polsce tylko 1000zł Ci dają i to łaskę robią, ja chciałabym mieć jakiś swój biznes bo mnie krew zalewa codziennie jak idę do pracy za tysiaka tylko pisz do nas co słychać w szerokim świecie,
pewnie zminimalizujesz swoje zapasy do minimum minimumów o ciuchowe i kosmetyczne-wiem ,bo moi znajomi wszyscy tak mieli hehe ze względu na wagę bagażu lepiej wziąć jedzenie niż chemię i szmatki Hosenko czy to Feng Shui zadziałało jak coś pozmieniałąś w pokoju w strefie kariery?
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości