|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy
z garniera są dobre ładny kolor wychodzi i trzymie troche
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy
Dziewczyny wiem,ze nie na tematy, ale pomóżcie
którą lampkę wybrać do łazienki, przy lusterku ?? płytki mam takie lekko beżowe z kwiatowym motywem w kolorze brązu i złota (aż się mienią pod światło) no i nie wiem
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Kohnelia, a ja własnie czytalam, ze te z garniera duzo ciemniejsza wychodza
![]() gwiazdeczka, ja z tych 2 wzięłabym tę pierwszą, ale w ogle top bardziej pasowałoby mi coś własnie w odcieniach brązu i bezu, żeby sie komponowało z płytkami bo takie to mi jakoś bardziej do takich biało- przeźroczystych łazienek pasują
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie te łazienkowe same takie przezroczyste
to chociaż żeby podkładkę miało brązową. Architekt ze mnie marny A na farbach ani na szamponetkach się nie znam, zawsze fryzjerka mi farbuje włosy, więc nie wnikałam czym
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
ja wybrałam bym tą pierwszą. ta druga mi tak jakoś do łazienki nie pasuje ;/
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Twojego problemu-wg mnie Solll ma rację że one pasują do zupełnie innych płtyek. dla mnie są torche zimne i nowoczesne i do takiej łazienki ewentualnie apsują. W ogole uwazam ze taki kwiat to do lazienki chyba nie baroz. chociaz moze dlatego ze ja lubie prostote. ja mam zwykle 2 kinkiety w kwadracie z przydymiona szybka od dolu. wsio ![]() zalezy co kto lubi....no i jaki klimat ma lazienka |
|
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
No ja też za pierwszą jestem, dzięki wam
Edytowane przez gwiazdeczka2009 Czas edycji: 2010-07-02 o 12:14 |
|
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Ja ze wzgledów oszczędnościowych sama kupuje i sama farbuje sobie włosy mam długie i i sa koloru hmmm prawie czarne jednak matowe a jak pofarbuje kolor jest lśniący i wogole są gładkie i sliczne...farbuje zawsze garnierem kolorem trwalym :P po 4 tygodniach widac odrosty- jestem zadowolona. Jeśli chodzi o to czy kolory garniera są ciemniejsze czy nieciemniejsze to nie wiem bo farbuje tylko czarną. moja mama farbuje na czerwono- kasztanowo czy jakoś takos - prawie marchwa farbami zmywalnymi do "24 myć Joanna" i wam powiem, że zawsze na obrazku jest kobieta w ciemnych wlosach a mojej mamie wychodzą jasniejsze.... Ja uważam ze jest to uzależnione od tego jakiego koloru są twoje naturalne wlosy bo jesli są ciemne to odcien po farbowaniu bedzie ciemniejszy natomiast jesli jasniejsze to po farnbowaniu kolor tez bedzie jasniejszy i wcale nie musi myc 24 razy glowy by kolor zszedl :p one szybko płowieją... sprbuj sobie tą tanią Joanne to moze z granicach 10 zł kosztuje a zmywa się bankowo ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
ta z tymi podłużnymi kloszwami wygladą jak "świecznik" Zdeydowanie polecam tą z tym kwadratowatym kloszem taka nowoczesna i z tego co widze możesz ustawić kąt padania światła np w momencie gdy bedziesz wykonywac makijaż albo coś... a ta " świecznikowata" to kat padania światła... co ja mowie ona świeci w góre :p
Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-07-02 o 12:18 Powód: bo zrobiłam błąd orotograficzny :P |
|
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
Joanna moja mama farbuje włosy i jest zadowolona-kryje ładnie i dobrze się trzyma i nawet tak włosów nie niszczy
![]() Pierwszy wybór najlepszy, jak zawsze
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=gwiazdeczka2009;204 12911]Joanna moja mama farbuje włosy i jest zadowolona-kryje ładnie i dobrze się trzyma i nawet tak włosów nie niszczy
![]() Farba być może długo trzyma natomiast płukanka- szampon szybko schodzi tak, że polecam w celu wytestowania ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- haha a mnie słuchy doszły że moje szczęście siedzi w pracy z kartką i długopisem. Do nikogo sie nie odzywa i w sumie dzisiaj nic nie robi... siedzi myśli... próbuje napisać co ewentualnie może mi powiedziec gdy bedzie się oświadczał... ( ale on jest kochany)ja nie rozumiem dlaczego koledzy w pracy się z tego śmieją... chłopak stara się kurde siódme poty z siebie wylewa a ci mają polewe ehhh Okropni są !!!!<baba>
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=emancypantka;204130 03]
Cytat:
ale który się do tego przyzna!! To tak jak z ciąganiem dziewczynek za warkocze
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
ja joanny nie polecam
|
|
|
|
#733 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=gwiazdeczka2009;204 13152]
Cytat:
haha i tak też napisze w sms temu frajerowi że pewnie sam by chciał ale odwagi mu brakuje. A jak zdobędzie sie w końcu na odwage wtedy my będziemy sie z niego smiać :P![]() ![]() zresztą ja nie roumiem dlaczego mi kapują "szczury wstretne" co robi moje szczęscie. Faceci sa jak dzieci z byle czego sobie ubaw po pachy zrobią
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=emancypantka;204130 03]
Cytat:
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
w takim razie spróbuję tę Joannę, bo to tylko właśnie tak na próbę i w razie czego chcę, żeby mi się szybko zmyło włosy mam blond, trochę wpadające w złoty, trochę w rudy ciężko je opisać, a nigdy nie farbowałam, więc nie wiem jak to będzie wyglądać no ale spróbuję![]() a Ty gwiazdeczko może poszukaj tej pierwszej propozycji, tylko że właśnie z jakąś brązową- beżową podstawką? albo spytaj czy zrobią Ci taką
|
#736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no własnie o tym pisałam, że tak własnie się dzieje bo moja mama ma z tym doświadczenie za każdym razem więc widze co jest. jednak koleżanka jasno przedstawila problem, że potrzebuje czegoś co szybko schodzi to jak chce co szybko schodzi i płowieje polecam JOANNE
|
|
#737 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=emancypantka;204132 45]
Cytat:
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#738 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kohnelia20;20413256]
Cytat:
, gdyś nie wstydzi sie okazywać uczuć i żadną dupą wołową też nie jest ani hojrakiem który wsród kolegów udaje jakim to cwaniaczkiem nie jest ![]() Ty możesz sie śmiać a ja jestem szczęśliwa ps. Ma swoje biuro to sobie w nim siedzi i dłubie w pracy to jest jedyne miejsce gdzie ma spokój...... i jeśli nie chce nikt mu nie przeszkadza jak wróci do domu tego spokoju mieć niestety nie będzie
Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-07-02 o 12:40 Powód: dopisać musiałam coś by zrozumieć mógł ktos ;) |
|
|
|
|
#739 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bardzo polecam! a z tych wcześniejszych to nie bierz żadnych, ani jedne ani drugie nie beda ci pasować.. akurat mam gust w takich rzeczach
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecuje, ze cos wrzuce
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=emancypantka;204133 56]
Cytat:
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kohnelia20;20413463]
Cytat:
Ja ogólnie też leje byle czego ![]() :brzyda l:![]() tak, że luz
|
|
#743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czyli mówisz, żeby te podłużne z przydymionym szkłem wziąć? a dobrze przy takich jest się malować??emancypantka - też bym się cieszyłą, gdyby mój Tż tak się przykładał to tej chwili,ze nawet spisuje co ma wtedy powiedzieć. A kumple niech zazdroszczą, dokładnie sami nie mają odwagi, albo nie znaleźli wybranki i nad tym ubolewają. A że w pracy..cóż może w domu nie ma jak, pewnie się tym nie chwali publicznie ,ale wścibscy koledzy wszystko dojrzą ![]() No ja tez wrzucę fotki, jakbym mogła, chyba,ze za krótko tu jestem
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
emancypantka to pewnie jakbyśmy się spotkały to byśmy obie ciągle lały
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może niejasno się wyraziłam w każdym razie własnie taka Joanna mi pasuje nie wiem nie znam sie;pemancypantka Twój wielki dzień się zbliża zdenerwowana?![]() Ja się nie mogę doczekać już 6 lipca! Zamieszkam wtedy u mojego Kochania na całe 2 tygodnie
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny zmienie troche temat
otóż tak sobie teraz siedze i rozmyślam na temat mojej koleżanki. Otóż ma faceta niby się kochaja i tak dalej... ale widze, że jest ona zmęczona tym związkiem... dlaczego? otóż chodzi o to, że z moich obserewacji wynika i nawet nie raz sama mi mowiła ze jej Tż ingeruje w to w co ma się ubierać jakie ciuchy sobie kupować.... jak idzie na zakupy musi iść z nim by on zaakceptował to co chce kupić.... nakazuje jej codziennie inaczej paznokcie malować.... po prysznicu nie może wyjść z lazienki dopuki się nie wymaluje;/Powiedzcie mi dziewczyny jak można cholera jasna chodzić spać w makijażu ?????????? ja nie mogę tego zrozumieć... rano wstaje szybko zanim on się obudzi i idzie się na nowo malować i wraca do łóżka ;| ja rozumiem, że chce mieć zadbana kobiete i wogole i też wiadomo, że każda kobieta sie stara być zadbana i tak dalej ale nie sądzicie, że to co on z nia robi to gruba przesada? Mój tz np uwielbia jak jestem roszczuchrana z rana... a nawet jeszcze bardziej bawi się moimi wlosami coby bardziej je potargać :p i zazwyczaj od rana wariujemy i jest fajnie . Nie panuje sztywna atmosfera jak u kumpeli ;/ Co sądzicie na ten temat Chciałabym poznać wasze zdanie.
|
#747 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to zależy od gustu, ale ja mam identyczne, one sa takie jakby oszronione, nie przeźroczyste i nadaja w łazience taki piekny beżowo-złotawy-jasny odcień.. nie wali takie czyste światło jak żarówka tylko takie hmm.. "romantyczne" do brązowo-beżowej łazienki będzie świetnie pasować.ja przy tym wszystko robie, bo mam je po obu str lustra, wyrywam brwi, maluje, wszystko, nie zakłóca widoczności.. a ze świecznikiem to dziwne porównanie ![]() mój były miał ciemnobrązową łazienke taka naprawde ciemna i wziel tez takie lampy, wygladaló to pięknie |
|
|
|
|
#748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie,żebym miała ukrywać siebie przed facetem z którym dzielę życie!!
|
|
#749 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja też chodze spac w makijażu, jak juz nie mam siły na nic, a na mycie to już w ogole co do kolezanki, slyszalam o takich przypadkach, nawet w rozmowach w toku bylo... no coz, fałszywa według mnie, bo facet nie moze poznać jej jaka jest naprawde, udaje kogos, kim nie jest, bo nie oszukujmy sie, ale makijaz czasem zmienia laske w 100% przyjdzie dziecko, zycie, codziennosc to skonczy pajacowac.. chociaz niektorym ponoc to nie mija, wstawaja nawet o 4 byle sie pomalowac.. idiotyzm.. |
|
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
tak jestem zdenerwowana bardzo bardzo bardzo mocno :P
umówilam się dziś do kosmetyczki na zrobienie paznokci bo ja czuje ze sama nie dam rady :p a... w niedziele jak będę wszystkim pokazywać moje cacko na paluchu to musze mieć ładnie zrobione paznokcie :p bo co z tego że bede miala sliczny pierscionek jak poodpriskiwany lakier na paznokciach :p Ogolnie to tysiąc razy przymierzalam sukienke która mi kupił i zastanawiam się jak On trafił w rozmiar, fason i wogole we wszystko ze mi odpowiada i pasuje ta sukienka ;|||||||( przecież nigdy mu jej nie pokazywalam zeby mi sie podobala albo coś ![]() :r olleyes:![]() moj Pan pewnie założy jakies spodnie materiałowe i koszule z krotkim rękawem tak elegancko ale bez krawata tak myślę..... albo się mylę... to sa moje domyśly... ja szczegółów naprawde nie znam :P w ogole nawet nie wiem gdzie mnie zabierze... ale skoro sukienka wieczorowa to chyba jakis poważny lokal.... tak między nami to marzylam sobie o oświadczynach gdzies na łonie natury może w lesie pod namiotem przy ognisku albo cos takiego ![]() ehhh no ale cóż tak czy siak cokolwiek bedzie bedzie to najpiekniejszy wieczor mego życia.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

którą lampkę wybrać do łazienki, przy lusterku ?? płytki mam takie lekko beżowe z kwiatowym motywem w kolorze brązu i złota (aż się mienią pod światło) no i nie wiem

bo takie to mi jakoś bardziej do takich biało- przeźroczystych łazienek pasują 

mam długie i i sa koloru hmmm prawie czarne jednak matowe a jak pofarbuje kolor jest lśniący i wogole są gładkie i sliczne...
( ale on jest kochany)

w takim razie spróbuję tę Joannę, bo to tylko właśnie tak na próbę i w razie czego chcę, żeby mi się szybko zmyło

obiecuje, ze cos wrzuce
czyli mówisz, żeby te podłużne z przydymionym szkłem wziąć? a dobrze przy takich jest się malować??