![]() |
#721 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Farmerama
Cytat:
Jak na razie to można je było wygrać w evencie na MŚ w piłce nożnej a teraz w kole fortuny. Ja mam dwie zagrody ![]() Cytat:
Różne czasy trwania tego procesu zależą od tego czy karmisz je super pasza albo dajesz wody. j.w. Cytat:
Czyste interesy ![]()
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
ja tez poszukuje sasiadow, nick ania1287
sluchajcie dopiero zaczynam, mam 3ci poziom ![]() ![]()
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Towar sprzedaje sie w mieście na targu ale nie wiem czy na twoim poziomie jest taka możliwosc, bo targ jest dostepny od pewnego pulapu. Siej i zbieraj az przeskoczysz kilka poziomow i wtedy bedziesz miec dostep do handlu
![]()
#725 |
Zakorzenienie
|
hmmm a gdzie moge je zaakceptowac? bo nie widze nigdzie...
odkrylam targ hehe ![]() ![]() o i znalazlam rynek nasion gdzie moge kupic nasionka ![]()
Edytowane przez travis Czas edycji: 2010-10-08 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Proponuje wejsc na targ i w zakładce zestawienie prod. sprawdzić jaka jest najniższa cena za towar który chcesz sprzedac. Pozniej wchodzisz na 'zaoferuj artykuły' i wpisujesz ilosc oraz cene za jaka chcesz sprzedac. Ja bym dala troszke mniejsza niz najnizsza na targu.
Np jak w zestawieniu prod kosztuje 0.12 to sprzedaj po 0.115
#727 |
Zakorzenienie
|
ok a na co komus np 1000 salaty?? mozna ja zuzyc do czzegos czy jak to dziala?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie rosliny i owoce które się sadzi i zbiera na farmie są prędzej czy pożniej potrzebne.
Z sałaty np. będziesz robić paszę dla indyków ![]()
#729 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuję sąsiada, mój nick Wenress
![]() edit nieaktualne ![]()
![]() Ćwiczę! Edytowane przez Wenress Czas edycji: 2010-10-08 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pytam o dostępność łosi jako takich tylko ich przeznaczenie. Po co ktoś kupuje łosia? Koza się przyda przy produkcji mleka, kaczka przy produkcji piór, kura przy fabryce jaj, itd. itd. A łoś? Cytat:
![]() Nie pytam o ceny, tylko o produkty. Konkretnie - po co ktoś kupuje owczą wełnę? Albo kozie mleko? Albo jeszcze ciekawiej... po kiego komu pióra? ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Wydaj mi się, że większości produktów na targu nie kupują uczestnicy tylko jest to jakoś skupowane przez gre
![]() ![]() No bo po co mam kupować gnój albo zwierzeta skoro moge sama je sobie wyprodukować ![]() No a co do łosia to ta funkcja z produktami typu mleko czy pióra jest od niedawna na farmie, więc po co wcześniej ktoś kupował kurę czy kaczke?? ![]()
#732 |
Zakorzenienie
|
Jajka i inne produkty są potrzebne albo do zadań ze spółdzielni albo do sprzedania w domu farmera - produkty w domu farmera sprzedaje sie taniej niż kupi na targu więc niekoniecznie, ale np zwierzęta już się opłaca. Można sobie wszystko wyprodukować ale na wysokim lvlu zacznie brakować miejsca na wszystkie zagrody, pola i drzewa
![]()
#733 |
Zakorzenienie
|
Coś o tym wiem, bo jestem na 65
![]()
#734 |
Zakorzenienie
|
Już też dumałam czy system nie kupuje, tylko nie bardzo widzę w tym logikę... Parę dni temu wysoko stały truskawki, dziś prawie 2 tys. ofert i cena niska. Więc jak to jest, system przestał kupować?
![]() ![]() Że ktoś nie produkuje kur i musi je kupić np. do fabryki jajek to dla mnie całkiem logiczne, bo na wyższych szczeblach to już mało komu się chce mieć kurnik. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- A tak w temacie samej gry. Co sadzicie, co hodujecie, na czym bazujecie? Rezygnujecie z jakichś zagród czy roślin? Ja jestem na 32 poziomie, więc jeszcze mam nieco miejsca. ![]() Każdą zagrodę dostępną mi do tej pory mam. Plus fabryka jaj i węłny króliczej. Oraz drugą zagrodę dla kóz z myślą o mleku i drugą dla owiec z myślą o wełnie. ![]() No i zagrodę dla łosi. ![]() Drzewka wszystkie dostępne na tym poziomie po 3 szt. Reszta to pole. I jakieś tam pierdółki, typu strach na wróble, krzaki malin, dwa puchary, kot. ![]() Ale dobrze, że jest ta dzika łąka, bo bym już pewnie miała tylko 10 poletek. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-10-09 o 06:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Uzależnienie
|
Z targu raczej system nie skupuje ale nasze plony i zwierzęta zabierają zlecenia i to napędza targ, bo zauważyłam, że jak np mam mało koni to z marszu mam 4 zlecenia każde po 18-20 koni
![]()
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to mam na krowy, których na stanie mała, za mało do realizacji. A znajomy ciągle ma zlecenia na gruszki. I to tyle ich dostaje, że mu na paszę brakuje non stop. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każdego ze zwierząt (czyli 13) mam po 2 zagrody z czego te na które uzbierałam narzędzi są przerobione zagrody produkujące produkty. Drzewek mam po 2 albo 3 zależy czy w wielu paszach występują i jest ich 9 odmian jak na razie ![]()
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Ja mam lvl 39, wszystkie zagrody oprócz ryb, wszystkie drzewka no i pola. Niektóre zagrody i drzewka mam po kilka sztuk. W stodole pustka, bo wszystko idzie na nowy event
![]() ![]()
#739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#741 |
Przyczajenie
|
Slicznotki
![]() chwalcie sie co do tej pory wylosowałyście na kole ![]() ja wczoraj wykupilam floreny i mam zagrodę dla łosi , brzoskwinie, i chomika a przedtem to nawozy, wody, super pasza, darmowa próba,PD, sianogrosze a nawet raz zdarzylo mi sie 50 % PD i 100 % |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Matko... a ja mam po 100 z kawałkiem wszystkiego. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chomika, łosie, pomarańcze xxl, owce xl... to z tych bardziej sensownych. A tak to gnój, gnój i gnój ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- kropka No 3-4 tygodnie ![]() Teraz mi brakuje 345 punktów i poziom 66 ![]() Zobaczymy jaką roślinkę dadzą. I z biegiem czasu i twoja stodoła się zapełni ![]() Ja na początku miałam wieczne problemy z kasą, nawet na nowe zagrody mnie nie było stać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. kupowałaś losowania na kole?? _______ Ja wygrałam sporo wody, super nawozu trochę, parę razy PD, a z ciekawszych to: 1 śliwę, kota i zagrodę dla łosi. Losując tylko tyle razy ile mi system sam daje, bo nie kupowałam kręcenia. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Potem odkryłam targ i poszło. ![]() Teraz mam 100 tysięcy SG, więc co by nie dali do kupienia to mi starczy. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Znów róże...
Ja ma 400 tyś ![]()
#746 |
Zakorzenienie
|
Czemu znów? Były już?
Na tym poziomie to ja pewnie też będę miała 400, bo co z tym robić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Był już kiedyś event różany, nawet nie pamietam na jaką okazje.
Wtedy przez weekend uprawiał się róże ![]() No właśnie bez sensu jest to że nie można SG na FL wymienić. Nawet na ten głupi ogród ozdobny wszystkie fajne rzeczy są za FL a ja nie mam zamiaru wysyłać smsów żby je mieć.
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak to nawóz ![]() Sluchajcie, a kupowal ktos z Was skrzynki z narzedziami za FL? Czy raczej uzbieraliscie od znajomych i z pól/zagród? ![]() Wlasnie dorobilam sie troche FL przez zadania w restauracji i mysle czy nie kupic .. ale chyba 2 FL mi brakuje do duzej skrzynki ![]() ![]()
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-10-09 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Ja wszystkie narzędzia uzbierałam z pól i od znajomych.
Nie kupowałam. Ale jeśli jesteś na niskim poziomie to będzie to długo trwac więc możesz cobie kupić skrzynkę jeśli nie chcesz długo czekać.
#750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano bez sensu, ale twórcy gry też chcą zarobić. Gdyby była taka wymiana zarobiliby tyle samo co my na kole, czyli G. ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
No ale... brakuje na pewno mniej, bo to zbieranie trochę trwa. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.