![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Życzę, aby Iwona odnalazła się cała i zdrowa (albo odnalazło się jej ciało, by rodzina wreszcie miała spokój, jeśli można o nim w ogóle mówić).
Smuci mnie tylko fakt, tak patzrąc na to wszystko, że dla innych osób nie ma tak wielkich akcji, nie ma milionów złotych za informacje. A Iwona była taką samą osobą jak inni zaginieni. |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
normalnie zal mi dziewczyny strasznie ale tyle kasy gdybym miala blizej to bylabym sklonna szukac wg mapki jasnowidza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
SŁUCHAJCIEEEEE
ja nie mieszkam nad morzem to nie mam jak mozna by byłodruknac portret pana reczniak i przesjc sie do nadmorkisch hoteli pensjonatów, jezeli tak sie zatrzymał( a policja wnioskuje ze mogl byc przyjezdnym) to obsługa go przeciez rozpozna! ![]()
#724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym te pieniądze zapewne są od kogoś znajomego z rodziny - ojczym Iwonki jest prezesem dużej firmy. Nie każdego stać na taki gest, nie ma więc czego zazdrościć i marudzić, że za inne osoby takich nagród nie było. Niestety świat nigdy nie był sprawiedliwy. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
To pomoże TYLKO jeśli prawdziwy okaże sie wątek ze znajomymi, tym, że znajomi sa w to zamieszani. Za taka kasę jeden drugiego sypnie szybciutko. Jeśli to prawda i czytaja to teraz to już sraja w majtki i popełnia błąd.
Jeśli to ten pan ręcznik to wątpie, że nagroda, nawet tak chojna cos da ![]()
#726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie tak jka piszesz ale ludzie (rodziny osób zaginionych) czasami nie zdją sobie sprawy z tego jka amoc jest w internecie czy w mediach pójda tylko na policję,policja coś tam zrobi a jak się człowiek nie znajdzie to trudno otóż to NIE trzeba na własną rękę,Iwona nie jest córka żadnych VIPów po prostu ludzie się tym zainteresowali bo to jakiś czeski film w środku lata w kurorcie wczasowym ginie bez sladu dziewczyna i nikt nic nie wie.Daltego ludzie którym zaginęła bliska osoba powinni brac sprawy w swoje ręce i nagłaśniać gdzie się da zawsze się znajdzie mnóstwo ludzi do pomiocy-ptzykład mamy w zaginieniu Iwony ![]() Serdecznie przepraszam za literówki ale pisałam w pośpiechu :/ Edytowane przez muciula25 Czas edycji: 2010-08-09 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
widze ze ktos dal link z filmem na kowbojki niestety podobnie jak i mi a zakladalam tam post o Iwonie komentaze sa nieprzychylne cytuje
" Wklejanie linków tutaj nic nie pomoże, już chyba każdy wie o tym, że zaginęła Sorry, ale codziennie znikają gdzieś ludzie... nie jedna Wieczorek na świecie. Nie bombardujcie wszędzie gdzie się da. Skoro sprawą zajmuje się detektyw, policja i jasnowidz, to chyba wystarczy. Tak nachalnie wciskając nam informacje o niej osiągasz odwrotny efekt. Wiemy, że zginęła wiem, że jej szukają więc ten link nie potrzebny. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Ludzie niestety są pazerni na kase takze miejmy nadzieje ze nawet osoba znajaca potencjalnego przestepce go wyda. przypomniał mi się film"okup"
![]()
#729 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby te pieniądze pomogły znaleźć ją żywą lub martwą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to prawda, że nie ona jedna. zgadzam się, bo nie sposób myśleć inaczej. ale jeśli możemy pomóc KOMUŚ, albo nie pomagać NIKOMU, to co lepiej wybrać?
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie każdy ma dostęp do internetu czy pojęcie o nim... Tyle już czasu, tyle już sił na to przeznaczonych, myślę, że to na marne nie pójdzie i Iwona się odnajdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
Oj wydaje mi się,że dzięki tej sumce sprawa wyrwie z kopyta
![]() Oby,oby... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą to dziwi mnie bardzo fakt,że jej znajomych nie widać na żadnych forach,że filmik o zaginięciu Iwony robią internauci,którzy jej nie znają i to oni chcą zorganizować marsz. Jak zimą w mojej miejscowości zaginął student,to na forach pełno było jego znajomych ze studiów,jego kuzynów itp,a tu niestety tylko mama działa,reszta jej bliskich chyba nie wychodzi z żadną inicjatywą.
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-08-09 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dajcie spokój z tym tworzeniem zestawów jeśli nie macie informacji na 100%, po co robić zamieszanie.
Jestem pod wrażeniem tej wysokiej nagrody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=AguŚ87;21258923]zastanawia mnie sprawa monitoringu, bo z tego co widac sprawdzili tylko miejski
tam pozniej sajakies osiedla mieszkaniowe nie? jakies drozsze jak sie z parku wyjdzie ktos kiedys mowil ? to na bank maja kamery albo jakies sklepy tez maja monitoring. moniring wczesniej przed wejsciem 63 przy hotelach moze i pensjonatach by bylo widac skad idzie pan recznik, skoro maten recznik musiał miec blisko nad morze[/QU Tyko czy te kamery działają i czy obraz przetrzymują tak długo, bo bardzo często się zdarza że film jest po jakimś tygodniu a nawet wcześniej kasowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
Też to zauważyłam
![]() ![]()
#741 |
Zakorzenienie
|
APEL DO OSOBY ZAJMUJĄCEJ SIĘ STRONĄ IWONKI NA FACEBOOKU:
popracuj nad tą stroną, umieść najświeższe informacje o nagrodzie, rysopis Ręcznika itp. Założyć każdy potrafi, ale jak już to zrobiłaś/eś to chociaż dbaj o tę stronę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Biorąc pod uwage zwiekszenie nagrody obawiam sie ze mama Iwony oraz policjia beda dostawac jeszcze wieksza ilosc niepotrzebnych telefonow z niesprawdzonymi informacjami/plotkami itd.... Wspolczuje....
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bez sensu. Zgadzam się z: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
I tak przy okazji- nadal wiele osób dziwi się, że Ręcznik się nie odnalazł/nie zgłosił się. Nawet jeśli jest niewinny. A ja się wcale nie dziwię,nam tylko wydaje się że sprawa jest mocno nagłośniona. Może i jest,ale nie w całym kraju. Wśród mojego otoczenia nieliczni słyszeli o tej sprawie, a żeby jakieś szczegóły to już w ogóle pustka. Facet może żyje w błogiej nieświadomości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
pewnie tak ale może, któreś z tych zgłoszeń okaże się prawdziwe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Tak, ludzie dla kasy zrobią wszystko
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście to tylko moje zdanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
Pomyślałam o portalach plotkarskich by tam napisać by wstawili zdjęci z informacją o zaginięciu Iwony,pisałam do muszynianki czy to dobry pomysł ale nie odp co Wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nagroda ogromna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Nie mówię żeby siedzieć tam co chwilę, ale raz na dzień aktualizować by pasowało.
Poza tym może zaprosić więcej osób, nie wiem jak to się robi w tego typu stronie, ale pewnie się da? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.