Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 09:45   #721
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011

Hej

Montii, jasne że spróbuj, a nuż da skierowanie Zawsze może wpisać jako powód choroby genetyczne w rodzinie a przecież tego nikt potem nie weryfikuje.

ChiQitA, oj z migrenami to masakra, paracetamol na pewno nie pomoże. Faktycznie popytaj neurologa i gina, może coś jest dozwolone

Diatoma, super

Kath31, dlatego my przez ostatnie tygodnie ciąży używaliśmy prezerwatywy, zresztą takie jest zalecenie dla uniknięcia zakażenia. I wybacz, ale ja do końca ciąży normalnie się ruszałam, byłam sprawna i nikt nie musiał mnie przekręcać na łóżku ani zawiązywać mi butów. Przytyłam 9 kilo a nie 35 i absolutnie nie czułam się słonicą

Kaalinaa, oj jak Ci zazdroszczę, też bym już chciała poczuć ruchy

Niutka, zgadzam się z Tobą

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:03   #722
deneb3
Zadomowienie

dzień doberek

mnie coś ostatnio rozciąga się macica czuję tak delikatnie i ogólnie przez to nic mi się nie chce, najchętniej leżę i czytam

co do seksu to teraz w II trymestrze już mi się znowu zachciało, śni mi się normalnie po nocach, mój mąż się śmieje no ale mam zakaz po tym plamieniu i krwiaku, za to za tydzień idę do lekarza i mam nadzieję, że cofnie zakaz

dziewczyny które już mają dzieci, wiem , że to pytanie za wcześnie trochę no ale powiedzcie mi ile taki maluszek w pierwszych miesiącach zużywa pieluszek jednorazowych?
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:04   #723
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
Dziewczynki, widziałam moje Małe-Wielkie Szczęście!
Jestem TAK szczęśliwa, że nie umiem tego opisać. Zakochałam się i to taką Miłością, jakiej nigdy nie żywiłam do nikogo [mężowi tego oczywiście nie powiedziałam ]
Wszystkie markery są w normie, przezierność 1,2 , kość nosowa jest, serducho dwukomorowe, tętnice w normie, przekrój brzusia i główki w normie, kość udowa super.
Dzidziol ma 5 cm od główki do pupci, 7 cm z nóziami, więc waga i termin wg usg pokrywa się z terminem wg OM.
Przeżycie, jakiego nie da się opisać. Nie potrafiłam powstrzymać łez- już od pierwszej chwili kiedy zobaczyłam bijące serce. To coś tak cudownego, ze.... ech
Mój mąż do tej pory nie wierzy w to co widział.....

Dziewczyny, które martwią się, bo objawy im mijają. Jestem najlepszym przykładem tego, ze nie trzeba się bać. mnie objawy ustępują od jakichś 4 tygodni, choć i tak były marne. A na usg zobaczyłam moje szczęście- całe, duże i zdrowe!
jestem TAK szczęśliwa że jeszcze oczy mi się pocą....
Alez sie ciesze! I zazdroszcze
Wspaniale, ze wszystko jest w porzadku!

A my zaczynamy dzis 8 tydzien!!

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:08   #724
ego_ego
Wtajemniczenie

Subtelle super wiadomości!!!

W końcu piszecie same dobre wieści, a nie jakieś smutne Musimy tak trzymać
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:10   #725
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
wierzcie mi jestem przerażona, tym bardziej, że nie wolno nam dźwigać itp
a przeprowadzka to cięzka sprawa.
Jak wszystko jest oki to nawet jak zdarzy Ci się coś wziąć cięższego to nic Ci nie będzie. Ja od początku ciąży dźwigam codziennie swoje 9,5kg szczęścia no może teraz już i 10 kg (nie wiem nie był dawno ważona) i nic kompletnie mi się nie dzieje, nawet podbrzusze mnie nie pobolewa, normalnie czuję się jak młody Bóg

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Już poczułaś ruchy??Jakoś strasznie szybko.
Wiesz co to jest moje drugie dzecko a przy drugim ponoć wczesniej czuć to po pierwsze a poza tym wiesz czego się spodziewać. Z pierwszą ciążą nie wiedziałam, że to są ruchy na początku bo spodziewałam się jakiś mocnych kopniaków a nie takiego delikatnego smyrania.

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Kaalina, kiedy miałas OM?
bo ja 31 maja ( ale termin mam wyliczony na podstawie długości cyklu 36 dniowego, bo takie miałam ostatnio @ stąd ten 16 marca)
Ja też miałam 31 maja tylko, że ja przed porodem to miałam cykle 28 dniowe a ten okres co go nie dostałam miał być 3 po porodzie więc ciężko w zasadzie powiedzieć jak długie miałam cykle bo ich prawie nie miałam ale termin z usg prawie pokrywa się z OM więc pewnie jakoś na początku marca urodzę. Choć jeśli dziecię pójdzie w ślady siostry to może się nie spieszyć za bardzo, Kalina urodziła się 10 dni później i była już przenoszona bo wody były zielone.

Deneb jakoś dużo, ale dokładnie ile to nie wiem. Kalina robiła z 20 dryzdgów dziennie na początku potem coraz mniej no ale ona to miała na początku biegunkę bo nie tolerowała jak się okazało mleka krowiego które ja jadłam.

Edytowane przez *kaalinaa*
Czas edycji: 2010-09-09 o 10:13
*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:12   #726
aja1
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.
Mało zaglądam, ale po pierwsze młoda do szkoły pierwszy rok, więc muszę jej poświęcić dużo czasu.

Po drugie mam w końcu przygotowane do remontu, w weekend bałagan, na wtorek zamawiam meble. Potem to wszystko poukładać.

Po trzecie, te mdłości mnie wykończą. Byłam we wtorek u lekarza, jest wsio ok. Dał mi jakieś leki na te mdłości i potas dodatkowo. Zobaczymy czy przejdą
Następna wizyta za miesiąc.

Maleństwo rozwija się prawidłowo, a to najważniejsze. I w końcu poszłam na zwolnienie, a co

Wstawię Wam szkraba.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:26   #727
gosikk_s
Zakorzenienie

Subtelle, cudownie

Mokra, ja w pierwszej ciąży zaczęłam czuć ruchy jakoś w 16 tyg ale dopiero kilka tygodni później zorientowałam się że to to. Więc to zupełnie normalne, w pierwszej ciąży ruchy średnio czuje się koło 20 tyg.

Deneb, mój maluch w pierwszym miesiącu zużywał około 12 pampków na dobę, potem stopniowo coraz mniej ale generalnie w pierwszych miesiącach dziecko bardzo często robi kupki

Aja, śliczne maleństwo

Stary 2010-09-09, 10:43   #728
deneb3
Zadomowienie

tak się pytam o te pieluszki bo u mnie w pracy co jakiś czas jest promocja i są dużo taniej więc chyba będę sobie kupować już na zapas żeby mieć parę paczek na początek i nie kupować na raz

ja jeden ruch maleństwa wydawało mi się, że czułam tydzień temu ale teraz już nic, no ale jest jeszcze wcześnie 15 tydzień w trakcie
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:44   #729
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ja wszelkie takie decyzje najpierw konsultuje z moim gine. Jesli ktos najpierw sie bzyka, pozniej plami i dopiero po jakims czasie zatrybi, ze moze cos zaszkodzilo i lampka sie zapala, ze moze tzreba bylo zapytac lekarza to ja juz nic nie poradze. Ja najpierw patrze na potrzeby dziecka, a potem na wlasne i o ile nie ma kolidacji to jade z koksem. I absolutnie nie kieruje sie opinia innych chocby mialy po iles tam dzieci i mega doswiadczenie i byly obcykane w te klocki, bo dla mnie jedynym zrodlem informacji jest moj lekarz.
dokładnie, każda kobieta inaczej przechodzi ciążę i dla jednych seks to jest jakieś zagrożenie a dla drugich nie. i nie ma reguły. a najlepiej słuchać się lekarza

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
dzień dobry

Mam mega super wiadomość od wczoraj czuję mojego szkraba, myślałam, że to będzie trochę później więc byłam w szoku jak sobie leżałam oglądając TV a tu myk od środka

jeju super

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
czesc dizewczynki

mnie wczoraj tez cos zalaskotalaoo tak od srodka ale nie wiem czy mozliwe zeby to dizidza bo ja dopiero w 11 i 4 tc wg usg

co do seksu to jak zaszlam w ciaze zrobilam dochodzenie w roznych srodowiskach wlacznie z prasa dla mamus i nigidze nie zabraniaja sexu!!! jeslii kobieta dobrze sie cuzje i nie ma zagrozonej ciazy moze do porodu uprawiac sex dowoli, jedyne co to draznienie bordawek w ostatnich tyg ciazy moze powodowac szbyszy porod ale to tez plus dal tych co przenosza ciaze

milego dizonka
tak ja też to czytałam że jak się ciążę przenosi to się zaleca drażnienie brodawek bo to może doprowadzić do akcji porodowej

Cytat:
Jestem TAK szczęśliwa, że nie umiem tego opisać. Zakochałam się i to taką Miłością, jakiej nigdy nie żywiłam do nikogo [mężowi tego oczywiście nie powiedziałam ]
Wszystkie markery są w normie, przezierność 1,2 , kość nosowa jest, serducho dwukomorowe, tętnice w normie, przekrój brzusia i główki w normie, kość udowa super.
Dzidziol ma 5 cm od główki do pupci, 7 cm z nóziami, więc waga i termin wg usg pokrywa się z terminem wg OM.
Przeżycie, jakiego nie da się opisać. Nie potrafiłam powstrzymać łez- już od pierwszej chwili kiedy zobaczyłam bijące serce. To coś tak cudownego, ze.... ech

Dziewczyny, które martwią się, bo objawy im mijają. Jestem najlepszym przykładem tego, ze nie trzeba się bać. mnie objawy ustępują od jakichś 4 tygodni, choć i tak były marne. A na usg zobaczyłam moje szczęście- całe, duże i zdrowe!

popłakałam się jak to przeczytałam ja mam dopiero za tydzień w poniedziałek wizytę też już bym mojego maluszka chciała zobaczyć ale tak mi smutno że mojego męża przy tym nie będzie bo jest na wyjeździe i tylko na weekendy wraca a tak bym chciała żeby zobaczył swoje dziecko a tak zobaczy dopiero w listopadzie
ale subtelle super wiadomości

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:52   #730
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
tak się pytam o te pieluszki bo u mnie w pracy co jakiś czas jest promocja i są dużo taniej więc chyba będę sobie kupować już na zapas żeby mieć parę paczek na początek i nie kupować na raz

ja jeden ruch maleństwa wydawało mi się, że czułam tydzień temu ale teraz już nic, no ale jest jeszcze wcześnie 15 tydzień w trakcie
To jest dobry pomysł, na pczątku naprawdę zużywa się masę pieluch. A ponieważ nasz synio urodził się malutki to długo nie wychodziliśmy z 1 a to najmniejsze paczuszki. Co 3-4 dni trzeba było kupować następne...Mogłaś już poczuć ruch, różnie to bywa. A jeszcze długo to będą pojedyncze ruchy a potem znowu nic, przynajmniej u mnie tak było

Stary 2010-09-09, 10:57   #731
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

subtelle ja tez che byc juz po i miec zdorwe dzieciatko !!!!!!! ale ci fajnie mozesz teraz cieszyc sie ciaza
moj siwat do poniedizlaku kreci si ewokol usg i co ono za soba przyniesie nawet mnie juz ciuszki nie intersuja- dzieceie ;p
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:00   #732
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Mało zaglądam, ale po pierwsze młoda do szkoły pierwszy rok, więc muszę jej poświęcić dużo czasu.

Po drugie mam w końcu przygotowane do remontu, w weekend bałagan, na wtorek zamawiam meble. Potem to wszystko poukładać.

Po trzecie, te mdłości mnie wykończą. Byłam we wtorek u lekarza, jest wsio ok. Dał mi jakieś leki na te mdłości i potas dodatkowo. Zobaczymy czy przejdą

Maleństwo rozwija się prawidłowo, a to najważniejsze. I w końcu poszłam na zwolnienie, a co

Wstawię Wam szkraba.
Sliczny

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość

Tylko nie kupuj moze tych duzych paczek, bo dopiero na dziecku sie przekonasz, ktore pieluszki sa ok, a ktore na przyklad draznia skorke malucha a jak bedziesz miala za duzo pampkow tych zlych to pozniej niewiadomo co z tym zrobic a przeciez mimo wszystko kosztuja
No chyba, ze masz psiapsiole, ktora tez ma termin podobny do twojego i jej uplynnisz

Dzis sie wazylam i nadal mi brakuje okolo pol kilo do wagi z ktorej startowalam, czyli 3 tygodnie temu, kiedy sie dowiedzialam o ciazy.
Nie moge przytyc za duzo, bo mam nadwage, dlatego poki co cieszy mnie ta wiadomosc. Oby mi zachcianki sie nie zaczely, bo gorzej bedzie ale poniewaz zrezygnowalam ze slodyczy na czas ciazy to moze sie nie "zapuszcze"

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:07   #733
diatoma
Zadomowienie

witam,
jestem szczęśliwa, ale zaczynam się ślubem stresować. na 12 mam wizytę u kosmetyczki, niech mi trochę nad twarzą przed weselem popracuje.
no i mam już zaplanowany wieczór panieński świadkowa się postarała.
będę miała 4 godzinne zabiegi w spa dla kobiet w ciąży, także myślę że zregenruję się przed imprezą.
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:28   #734
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

hmm ale fajnei z tym spa

mi po glowei chodzi fitnes dla ciezarnyhc lub tnaiec bruzcha dla cezarnych ale nie wiem czy jak si ejeszce abrdizje ochlodiz jak zaczne II trymestr bedizemi si ejeszce chialo do Wrszawki na zajeciea latac
no inie mam z kim bo nikt z kolezanke nie zaciazyl ...
Stary 2010-09-09, 11:39   #735
subtelle
Raczkowanie

Kasiapruszkow, Eirene - obie zobaczycie swoje maleństwa, pomyślcie, że najpiękniejsze chwile przed Wami.
Ja mocno trzymam kciuki za Was i za wszystkie przyszłe Mamusie z tego wątku.
I wszystkie Was chciałabym dzisiaj zarazić swoim szczęściem:lo ve:
i wiarą w to, że już niedługo będziemy tuliły swoje Maleństwa !

subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:39   #736
efelka
Rozeznanie

GG do efelka

Witam serdecznie zgłaszam się, jeśli jest jeszcze miejsce na kolejną kwietniową mamę

Stary 2010-09-09, 11:41   #737
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witam,
jestem szczęśliwa, ale zaczynam się ślubem stresować. na 12 mam wizytę u kosmetyczki, niech mi trochę nad twarzą przed weselem popracuje.
no i mam już zaplanowany wieczór panieński świadkowa się postarała.
będę miała 4 godzinne zabiegi w spa dla kobiet w ciąży, także myślę że zregenruję się przed imprezą.
tylko powiedz kosmetyczce , ze jestes w ciąży, bo wiele z zabiegów nie można wykonywać w trakcie
a poza tym - relaksuj się na maksa teraz
ach.....chciałabym znów to przeżywać........ nawet ten stres przedślubny- a co!

subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:48   #738
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez efelka Pokaż wiadomość
Witam serdecznie zgłaszam się, jeśli jest jeszcze miejsce na kolejną kwietniową mamę
Witaj

Stary 2010-09-09, 12:00   #739
efelka
Rozeznanie

GG do efelka

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Witaj
Dziękuję
termin na 22 kwietnia wg dzisiejszych badań, mieszkam teraz w Krakowie..
i przyznam szczerze, że celowaliśmy w córeczkę (mam już 5latka na koncie)

Stary 2010-09-09, 12:02   #740
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

subtele ah jakby chcial zeby tak bylo i zeby juz byl poniedizlek wieczor ;p ale widac ze naprawde pormieniejesz mamusku !

efelka witaj
Stary 2010-09-09, 12:04   #741
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
ale kupiłaś dokładnie u tej samej osoby? bo tam jest napisane, że rozmiar uniwersalny, chyba nie ma rozmiarów do wyboru u tego sprzedającego ?

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

kaalina jest chyba tez w 14/15 TC, to juz teraz będzie sie własnie czuło

Kaalina, kiedy miałas OM?
bo ja 31 maja ( ale termin mam wyliczony na podstawie długości cyklu 36 dniowego, bo takie miałam ostatnio @ stąd ten 16 marca)

Ja mam tą samą datę...31 maja Oooo,to może i ja już coś poczuję

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:12   #742
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiapruszkow, Eirene - obie zobaczycie swoje maleństwa, pomyślcie, że najpiękniejsze chwile przed Wami.
Ja mocno trzymam kciuki za Was i za wszystkie przyszłe Mamusie z tego wątku.
I wszystkie Was chciałabym dzisiaj zarazić swoim szczęściem:lo ve:
i wiarą w to, że już niedługo będziemy tuliły swoje Maleństwa !
mi aż się naprawdę humor poprawił jak przeczytałam o tym twoim usg wierzę że u mnie będzie też wszystko dobrze tylko to czekanie jest takie długie i na dodatek nie pracuję tylko mam leżeć to dodatkowo mi się ciągnie ale trudno jakoś trzeba wytrzymać

Cytat:
zawsze jest miejsce witamy

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:19   #743
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Ha, też chcieliśmy pocelować ale nie zdążyliśmy Więc pewnie kolejny chłopak...

Stary 2010-09-09, 12:29   #744
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy
Wyślij do blackrose4u na priv dane: imię, wiek i termin porodu.
Stary 2010-09-09, 12:31   #745
marsylia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
dzień dobry

Mam mega super wiadomość od wczoraj czuję mojego szkraba, myślałam, że to będzie trochę później więc byłam w szoku jak sobie leżałam oglądając TV a tu myk od środka

Niutka Ty jesteś jakby moja bratnia dusza, bo mam niemal w 100% jednakowe zdanie na wiele tematów.

Ja nienawidziłam odciągać, mimo iż miałam morze mleka w piersiach to nie byłam w stanie odciągnąć nawet 60 ml. Ból piersi był nie do opisania, jak dla mnie to był masochizm nawet wyjść bez Małej mi się odechciewało. Karmiłam Kalinę do roku i to sprawiało mi wielką radość karmienie jak dla mnie jest uzależniające . Przykro mi było jak Kalina nie chciała już ssać

O wypraszam to sobie ja czułam się w 9 miesięcy niesamowicie seksi i niesamowicie sprawna, sama robiłam wszystko koło siebie łącznie z goleniem sobie okolic bikini i nie czułam się żadnym hipopotamem , czułam się wręcz lekka jak motylek zrozumiałabym, jakbyś pisała o swoich doświadczeniach w ciąży ale przekazywanie takich stereotypów ludziom do koła nie mając swoich własnych doświadczeń tego typu jest śmieszna. I potem faceci lub kobiety nie będące w ciąży przekazują dalej takie dyrdymały, że kobieta w ciąży to powinna najlepiej leżeć i sapać bo do niczego się nie nadaje.
Kalina super że czujesz już malucha Ciekawe jakie to uczucie
Ja też czuję z niutką podobieństwo poglądowe

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
marsylia dzięki Ci za tą stronkę Będę miała w czym na ślub brata ciotecznego iść
kalinaa dla maluszka Śmieszne uczucie
cieszę się, że się przydała.

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Niutka, Kalina zgadzam się z Wami w 100%. Ja nie wiem jak będzie ze mną, bo ogólnie nie jestem szczupła i może będę wyglądać jak hipopotam, ale moja przyjaciółka jak gdzieś idzie, to prawie biega, nawet z kuchni do pokoju to nie potrafi iść wolno tylko podbiega i jest bardzo energiczna. Jak była w ciąży z jednym i z drugim dzieckiem, to czuła się fantastycznie. Czasami mi się smiać chcialo, bo jak juz miała duży brzuch, to po prostu go podtrzymywała i dalej podbiegała i do ostatnich dni robiła wszystko sama koło siebie. Także to napewno zależy od kobiety i jej zdrowia.

Ja już oczywiście siedzę w pracy i chcę już do domu
Ach zapomniałam Wam napisać, że w poniedziałek powiedziałam w pracy o ciąży. Tylko u mnie nie ma problemu, bo szefowa zachwycona, główna szefowa chodziła po wszystkich pokojach i rozpowiadała, że będzie dzidziuś, więc ogolnie super to przyjęli i strasznie się cieszę, bo bałam się, że będzie gorzej

Miłego dnia dziewczynki
Ja też siedzę w pracy, postanowiłam, że powiem na początku października po 12 tyg.

Cytat:

aaa...zdjęcie oczywiście mam i załączę, ale muszę zrobić w domu zdjęcie aparatem i wstawić, bo zeskanowałam je Wam i niestety nic nie widać ze skanera.
więc dziś po pracy albo jutro z rana wstawię na pewno.
Subtelle super Cieszę się razem z Tobą. Widzisz teraz będziesz spokojniejsza.

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Wstawię Wam szkraba.
Super maluszek

Cytat:
Dziękuję
Czyli jesteś w moich okolicach

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:39   #746
ego_ego
Wtajemniczenie

Marsylia ja musiałam powiedzieć, bo w zeszłym tygodniu byłam na zwolnieniu z literką B, a że pracuję w płacach, to chciał nie chciał zwolnienia przechodzą przez moja szefową, więc nie chciałam, żeby dowiedziały się ze zwolnienia tylko wolałam im powiedzieć
Stary 2010-09-09, 12:48   #747
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

ciekawe jak u mnie zareaguja?? jakos czarno to widze.. torceh im moze byc moja ciaza nie na reke
Stary 2010-09-09, 12:51   #748
Tity
Zakorzenienie

niutka musiałabym spojrzeć na konto męża, aukcja wyglądała tak samo, więc może coś pomyliłam z tymi rozmiarami, bo ostatnio trochę nakupiłam W każdym razie czarny jest ok, a jak włożyłam biały to wydawał mi się ciasny...
aja super zdjęcia
Anessa za 8 tydzień
Ale mi się śledzi dzisiaj chciało, kupiłam dwa opakowania...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:52   #749
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
ciekawe jak u mnie zareaguja?? jakos czarno to widze.. torceh im moze byc moja ciaza nie na reke
a może nie będzie tak źle??
trzymam kciuki
Stary 2010-09-09, 13:18   #750
neti23
Raczkowanie

marsylia
dokładnie, szanujmy siebie i swoje poglądy nawzajem

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

subtelle
supcio

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
trudno, muszą się z tym pogodzić, teraz Ty i Twoje Maleństwo jesteście najważniejsi
neti23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości