|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kraju zamieszkania zmieniać bym nie chciała, ale Polacy mogliby otworzyć umysły
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Polacy nie otworzą umysłów, jesteśmy jak Rosjanie i już się z tym pogódźmy. Anglosasi mają zupełnie inną mentalność i tak jest od zawsze, miało na to wpływ mnóstwo czynników. Spójrzmy - przez ostatnie 100 lat co przeżył nasz kraj. Stosunkowo niedawno upadł komunizm, jak tu się cieszyć skoro spotykają nas w większości złe rzeczy i jesteśmy cały czas w dołku?;p
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej to wiedzieć co się źle robi i dalej to robić zmienimy się, ja mam zdanie, że sie zmienimy musimy chciec tego, a nie ciągle narzekać
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-15 o 17:42 |
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki agabil. Nie mamy Golden Rose, ale jak wpadne do łodzi, to sobie na nie spojrze. Tez kupie hurtem na ebayu, zobaczymy, co to za cuda. Teraz niestety potrzebuje na juz, wiec net odpada.
Florence Beauty na zywo w tv małopolska, no no...
Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-09-15 o 17:42 |
|
|
|
#726 |
|
BAN stały
|
Ja też mam nadzieję wyjechać z tego powalonego kraju. Mamy doskonałe położenie geograficzne, zero klęsk żywiołowych (no dobra, powodzie, ale ani tsunami w nas nie rąbnie, ani trąba powietrzna/huragan [typu Gustav, czy Katrina], trzęsień ziemi nigdzie indziej niż na Śląsku praktycznie brak), ale mentalność, że jacy my jesteśmy biedni, powojenni, Katyń nie rozwiązany, Smoleńsk nie rozwiązany, teczki pozakładane, no tak, bo my jedyni na całym świecie przeszliśmy IIWW, przecież nazwa Wojna Światowa nic nie znaczy, ojojojojoj~
Może z moim przyszłym chemicznym wykształceniem gdzieś mnie przyjmą, bo w Polsce to nie ważne, czy masz studia, czy ich nie masz, roboty i tak nie znajdziesz. A żenujące wydają mi się komentarze typu Muszynianki (gome Nie lubię takich tematów. Są żenujące. Każdy ma swoją rację i moja jest najmojniejsza i najmądrzejsza. Ale musiałam się wtrącić, wybaczcie ![]() Pochwalę się Wam, że dostałam dziś paczkę od Castal Scents - pędzel Duo Fiber Brush i próbkę cienia gratis Co do pędzla... Czy ja wiem... 7$ to nie katastrofa, ale może ja po prostu nie umiem nim operować (kiedyś byłam uzdolniona plastycznie, ale operowanie pędzlami przy twarzy jest jakieś dla mnie nie do ogarnięcia ). Myślę teraz nad Maestro do pudru, tym ściętym, co dziewczyny z YT używają do podkładu. Tylko to takie wielkie kloce, ja nie lubię takich wielkich :< A te EDM-owskie/Sunshade Minerals/Pixie to jakoś mi nie pasują do normalnych podkładów. Łe, ja to mam problemy XD Ugh, a tak w ogóle, to marzy mi się podkład nowy XD Przez Muszyniankę! Również mieszanka Revlonu i Dream Satin Liquid. A żeby było fajniej, to taki Dream Satin Liquid zrobili dla cery mieszanej i nazywa się Dream Liquid Mousse - oczywiście nie ma go jeszcze w Polsce... Ale jest na Ebayu - DROGI. Która z Was miała Dram Satin Liquid? I jakie macie cery?
Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-09-15 o 18:37 |
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Kayako, ja mialam DSL i wywalilam dziada do smieci - mam cere tlusta. W ogole sie nie sprawdzal, a po godzine splywal z mojej twarzy.
|
|
|
|
#729 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
oryginał:
http://www.youtube.com/user/misshannahminx?blend=1&ob=4 parodia: http://www.youtube.com/watch?v=bCPNP...layer_embedded uśmiałam się ;d |
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Nooooooooo się dziewczyna rozwija, fajnie, zyczę jej sukcesów, ma swietny kanał wg mnie.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta laska z oryginału mnie przeraża
Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2010-09-15 o 19:17 |
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
I ta mina przy kibelku.,..
|
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Miałam Dream Satin Liquid i go sobie chwaliłam. Fajny podkład o lżejszej konsystencji, trochę lejsty. Dobrze wyrównuje koloryt skóry, jego pokrycie nazwałabym średnim. Co do wytrzymałości - nie miałam większych zastrzeżeń. Miałam kiedyś próbkę musu. Niestety jedynie próbkę wiec za dobrze nie mogę się o nim wypowiedzieć poza tym, że był ok. Jeśli jednak miałabym już fundować sobie taki piankowy podkład (nie wierzę w ich wydajność dlatego wolę tradycyjne fluidy) wybrałabym Mat Morphose. Jest naprawdę bardzo dobry!
Aha co do cery to ciężko mi określić. Świeci mi się czoło i nos, broda jakby mniej. Policzki w zależności od kondycji normalne/suche, ale z tendencją do wyprysków bliżej okolicy nosa. Edytowane przez gabriellakrk Czas edycji: 2010-09-15 o 19:26 |
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dream satin liquid ten ww buteleczce z dozownikiem. Generalnie moja cera jest zależna od humoru. Mieszana. Trwałość ok, jedynie z kolorem był problem bo na moją białą twarz był za ciemny
|
|
|
|
#736 |
|
BAN stały
|
Wstydzę się tego, że lubię Japonię...
![]() MAM TAKIEGO SAMEGO PSA! ![]() Haha, Moe XD Ani jedno, ani (tym bardziej) drugie, na moje oko, nie kandyduje nawet to bycia Moe XDD No nie, ja też mam tyle tomów mang, żesz no. I to chyba Naruto. No nie~ Spalę. Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-09-15 o 19:30 |
|
|
|
#737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1) potrzeby, emocje i wyobrażenia; 2) ich artykulację – język; 3) środki i sposoby ich zaspokajania, nadając im swoisty dla własnego poznania sens kulturowy. " jestem dumna że jestem tej narodowości i doskonale (w każdym aspekcie) sobie radze w polskiej rzeczywistości żeby nie było OFF - na YT nie ma nic ciekawego do komentowania ))
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-09-15 o 19:38 |
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Co to jest to moe?;p
|
|
|
|
#739 |
|
BAN stały
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Moe
W niektórych gatunkach m&a Moe dają na lewo i prawo
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
lol, dziwna kultura
|
|
|
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
Straszny zastój na YouTubie, może dziewczyny przestraszyły się wizażowej krytyki
Aż dziś sprawdzałam czy mi subskrypcji nie wyrzuciło przez przypadek.
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie zajęte mocno
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, jakoś tak głucho
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
BAN stały
|
To ich sprawa, chciały robić filmiki - robiły, teraz nie chcą - ich problem
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
jest tyle youtubowiczek że płakać nie będę, no może za nieesią chlipnę i czekam za nowymi koleżankami ;p
|
|
|
|
#746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasia dodała nowy filmik ze strojem dnia. |
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
ej ona wygląda jak Edyta Górniak
|
|
|
|
#748 |
|
BAN stały
|
Ja myślę, że wszystko z czasem się nudzi... nawet kręcenie filmów.
|
|
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko? Absurd. Jeśli lubi się coś naprawdę to to się nie znudzi.
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podała fajny link do sklepu z rajstopami,super wzory ale 20 funtow za rajtki ? ups :-/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.

Co do pędzla... Czy ja wiem...
). Myślę teraz nad Maestro do pudru, tym ściętym, co dziewczyny z YT używają do podkładu. Tylko to takie wielkie kloce, ja nie lubię takich wielkich :<
Z Polską na czele.