![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Takuśna trzymam kciuki za Wikunię, niech gorączka spada na bambus i nie wraca
![]()
#722 |
Zakorzenienie
|
hej baby
![]() ![]() ![]() dziecka w dzień nie kładę spać więc nie mam szans by zajrzeć do was... ![]() ![]() ![]() ![]() wybaczcie, że nie nadrobię. mam nadzieję, że wszystko u was ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
hello! hello!
dzis nam dzien zlecial na sprzataniu i strojeniu heh... z pe wzgledu na mlodego ubralam dzis choinke i powiesilam lampki w domu. on tak sie cieszy jak gdzies widzi choinki, bombki i cala reszte. Bor troche kaszle jeszcze, ale dzis zapodalam mu krople homeopatyczne i w ciagu dnia mniej kaszlal i przespal nawet drzemke bez kaszlu. w ciagu dnia niech sobie kaszle, nawet i lepiej, bo to co siedzi w srodku, to sie chociaz odklei, ale gorzej w nocy, wlasciwie wieczorem. zobaczymy jak nocka dzisiejsza i moze jutro do zlobka pojdzie. nie bylam tym razem u lekarza, bo widze poprawe i w sumie i tak mam wszystkie leki w domu i co trzeba to podaje. no nic ide polozyc mlodego, bo juz po inhalacji, w spiworku oglada bajke. |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Maluśna ja właśnie pisalam, że zaszlajałaś
![]() ![]()
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale zamierzam sprawić Ci pewną przyjemność, narazie cicho sza ![]() dobra zmykam, bo mam małą robótkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
fiu
jaka Brytka puszysta ![]() a Kasiulko śniło mi się że Kleofasa powróciła na łono rodziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Dla mam chorowitkow, chcialam tylko napisac, ze przy kaszlu chyba pomagaja Borysowi krople homeopatyczne tartephedreel . Podawalam go tylko dzisiaj, ale widze ze kaszel sie zmniejszyl w dzien, a teraz jak szedl spac nic nie kaszlal. Ostatnie 3 dni najgorzej bylo wlasnie wieczorem, albo tak 0,5-1godz. po zasnieciu, a dzisiaj nic. Skutkow ubocznych nie maja, wiec nic nie szkodzi sprobowac.
http://www.bangla.babyonline.pl/zdro...el-n-p7161.htm Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-12-14 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Sciskam Wikusie, Mati i inne chore dzieciaczki!
![]() Ech, mi to sie erce kraje z zalu jak takie male brzdace choruja, chodza zasmarkane i goraczkuja. Kasik, ale kota to masz z..stego! no normlanie padlam, poakzalam TZowi, bo on uwielbia koty, jest smieszny i przesympatyczny!!! Mija, zaslinilam ekran na widok kiecki i torebek ![]() Ja mam juz choinke, szopke w domu i swiatelka w pokoju i na balkonach. Slicznie jest.. |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
hej przyszłam do domu o 20 //ale było fajnie i nawet kasy nazbierałyśmy dość sporo
Mija sukienka prześliczna ostatni słyszałam że teraz się już nie nosi torebek w kolorze butów ale ja chyba bym też wybrała złotą torebkę by trochę rozjaśnić kreację do tego złote dodatki kociak Kasiulki śliczniutki ![]() Mała ty się przynajmnie przyjdź przywitać ![]() Takuśna i jak Wiki //byłaś z nią u lekarza |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
hej, usnęłam o 23 jak mi sie Wiki zbudziła i długo nie umiała zasnąć. Zmierzyłam temp i miala 38,8
![]() ![]() zmykam spac bo sie rozbudze, spokojnej
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W nocy co chwile mnie biedak wolal, a ja nie moglam pomoc. No to przesiedzimy dzis dzinek w domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Jesteś niesamowita
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mijuś współczuję chorego malucha, coś jakaś epidemia teraz na nasz wątek padła ![]() Widzę, że na necie piszą o śnieżycach u nas póki co piękne słońce, tylko nie wiadomo jak długo ![]()
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra ile czasu odsniezalam auto! a jak juz odsniezylam, to mialam do kolan sniegu obok auta. Po miescie jezdza 20-30km/h bo ofkors zima zaskoczyla drogowcow i nie odsniezone ulice mamy. A ja dzis jade do Pani promotor z 1rozdzialem pracy....mmmmasakrieros normalnie, tak mi sie nie chce! ![]() Zapomnialam dodac, ze mamy obecnie -10oC na dworze... Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-12-15 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nie wiem co się wczoraj stało, ale wizaż mnie wywalał ![]() ![]() Mija ja się tam na takich sprawach nie znam, ale złota torebka jest rewelacyjna ![]() Kasiunia, Emma powala ![]() ![]() Dziękujemy za życzenia dla Mati i za klikanie dla psiaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
U nas też mroźnie, było -12 jest -7. Wyjdę z Olę pewnie ok 12 żeby się jeszcze temperatura podniosła
![]() Cestusia dziękujemy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Kochana Matko Założycielko!Z okazji Twoich urodzin Kasiulka wraz z Olutkową życzą Ci 100 lat w zdrowiu, szczęściu,miłości i mnogości kasiory Twoje zdróweczko ![]()
#738 |
Zakorzenienie
|
Akcja karmienia psów zakończona
![]() ![]() Jest jeszcze szansa dla Polaków ![]() ![]() Dzięki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja choć nie aż tak mroźno
u nas w nocy było -7 a teraz -4 Ale miałam dziś porąbane spanie o 3.30 wstawałam by budzić tz bo on tak wstawał bo musiał daleko jechać i musiałam mu pomóc się wybrać potem po 6 by syna obudzić do kościoła na roraty na 7 a potem jeszcze szłam spać i obudziłam się za 20 min. 9 i pedem się wybierałam na zastrzyk Dziś mam cały dom na głowie bo tz przyjedzie późno mam nadzieję że nie zapomnę iść przyłożyć do pieca a na 16 jadę z synem na komisję lekarską /mam nadzieję że mu przyznają co odszkodowania za rozwaloną nogę /co miał latem/ bo bliznę ma taką choćby dopiero co to zrobił i znowu kolejne dziecko się pochorowało Mija zdrówka dla synka ///ale wybacz zapomniałam jak się nazywa // proszę o wybaczenie i proszę o przypomnienie no i może jakąś fotkę wstawisz dla przypomnienia // Zdrówka życzę też innym chorym dzieciakom Takuśna napisz jak przyjdziesz od lekarza co z Wiki |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Oooooooo ANISIA najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stwierdzam, że mojej córce jakiś medal się należy. Nie wiem co bym zrobiła gdyby nie chciała pić lekarstw. A tak, pije takie gorzkie cholerstwo prawie bez miałknięcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
no właśnie wczoraj cały dzień o tym myślałam
Wszystkiego najlepszego, Sto lat, dużo uśmiechu na co dzień i jeszcze więcej miłości od otaczających cię ludzi aa i żeby Piterek ci już nie chorował ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() twoje zdrowie ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cestia mi dzieciaki też przełkną każde świństwo jak są zdrowi Ale jak są chorzy to nie wiem czemu im się gardło zaciska i nawet te dobre syropki mają ciężko przełknąć |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Mati pije Groprinosine, którą muszę pokruszyć i dodać do czegoś zjadliwego, dostaje ją w soku, ale jak spróbowałam to aż mnie odrzuciło
![]() ![]() Za to za Nurofen dałaby się pokroić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
ja też zawsze kosztuję jaki ma smak
bo musze wiedzieć co podaję Karol zaś by na okrągło brał kropelki do nosa |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
ANISIA CMOKASY WIELKIE Z OKAZJI URODZINEK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kwitnij nam kochana kazdego dnia jak te rozyczki czerwone, niech sloneczko swieci Ci w kazdej cudnej chwili Twojego zycia!!!! Biedne te Wasze skarby, zeby szybciutko ozdrowialy. U mnie dzis snieg pada! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Aniś ![]() ![]() ![]() wróciłyśmy z przedszkola, ryku trochę było ![]() ale dziś już klockami na dywanie się bawiła ("mamo źbudowałam domek") i malowała farbami ![]() jak przyszłam to dzieci w fartuszkach szły myć ręce. Już wiem,że Iga szła za rękę z Natalką bo zdążyła mi donieść. Inny nius sprzed chwili "Antosia płakała na Igi krzesełku bo Filip ją uściypł"! ![]() ![]() Pogadałam trochę z babką i mnie pocieszyła,że są gorsze przypadki. Jeden chłopczyk wył na przykład prawie 1,5mca dzień w dzień po 6 godzin. a teraz przychodzi i pani piątkę przebija. |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ale sie wkurzyłam. Śpie po nocce, (Tymek u babci), dzwonek do drzwi, myślę sobie-otworzę, bo czekam na paczkę z allegro. Wychodzę, ubieram szlafrok, otwieram a tu..... świadkowie jehowy. Ale się wkujrzyłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
![]() w koncu udało mi się wejść! Usypiam gada, sprzątam i szykuję uroczysty, urodzinowy obiad dla rodzinki ![]() Muszę się na 16ta wyrobic ![]()
#748 |
Zakorzenienie
|
A ja sie zastanawiam co ta Anisia tak cicho dzisiaj siedzi
![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja ostatnio pobijam szczyt glupoty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
A mi się właśnie przypomniało że miałam puścić przelew za aukcje na all co w niedzielę wgrałam
zazwyczaj zaraz płacę /nie wiem co mnie przyćmiło / Nas tez co jakiś czas nachodzą jehowi jak ich widzę z daleka to każę synowi powiedzieć że mnie nie ma a jak niestety im otworzę to im na dzień dobry mówię że nie mam czasu z nimi rozmawiać Więc nie raz mnie ubiegną i hasłem wiemy że pani taka zapracowana ale ......... i coś tam zaczynają smucić Nie wiem czemu do nich nie dociera że nie chcę z nimi rozmawiać |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja wina, bo malo sie udzielam ![]() Moj syn to Edzio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.