|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
mam do was pytanie, czy robiłyście sobie może makijaż w studiu urody glamour na wałowej? maja tan nawet atrakcyjne ceny, ale chciałabym poznać jakieś wasze opinie o nim?
zaręczyny 14 VIII 2010 ślub 21 V 2011 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png Edytowane przez Amcizia Czas edycji: 2011-02-15 o 19:16 |
|
|
|
#722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My też wybralismy ksiedza, ale nie jest jeszcze 100% pewne, że bedzie wtedy dostępny, za wczesnie. Ciekawa jestem, którego księdza Wy wybraliście |
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Moja Bratowa tam robila sobie makijaz plus wczesniej jakies zabiegi kosmetyczne przed slubem nie wiem czy nie mikrodemrazje czy jak sie to tam zwie. Wczesniej na Targach Slubnych w OHP robila nam ta kobitka i juz wybor padl na nia. Z tego co mowila to nie narzekala na makijaz i utrzymal sie jej baardzo dlugo. Najlepiej umow sie na probny i wylukasz co i jak.
|
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
Perełka, tak się pytam, bo w tym dniu moja koleżanka tez ma wlaśnie slub w tej parafii, ale im go udziela brat Pana Młodego, a my mamy ks. Jana, znam sie z nim z oazy od wielu lat i normalnie jak się zaręczyłam to chyba sie cieszył bardziej niz ja i nie wyobrażam sobie żeby ktoś inny nam błogosławił, i w maju na pewno bedzie w parafii, i wszystkie formalności z nim załatwiamy.
Plusowa dzięki za info, musze sie wiec wybrac i zobaczyć
|
|
#726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
Plusowa - dzięki za fotki, piękna ta dekoracja! chyba nawet bardziej mi się podoba niż u Filipinów jak byłam swego czasu na ślubie. No to już kościół wybrany
A powiedz mi jeszcze, po 100 zł to ile par się składa/ło? zastanawiam się ile by wyszło jak by był tylko jeden ślub w danym dniu- chociaż chyba mało prawdopodobna sytuacja w miesiącu letnim
|
|
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#729 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszytskich, ja zupełnie z innej beczki... mianowicie ciekawa jestem z jakich zródeł macie zaproszenia?? Szukam na allegro i może juz któras z Was przetestowała jakies zaproszenia i mogłaby sie podzielić opiniął na ten temat?? A może polecicie kogoś z tej branży??
I jeszcze jedno pytanie- welon. Poszukuje zwykly, prosty i klasyczny, moze byc z 'cyrkoniami'. Stwierdziłam ze nie dam w salonie za welon 300zl, wiec moze ktoras ma do odsprzedania, bądz poleca jakis sklep internetowy?? Zycze milego dnia
|
|
|
|
#730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Amcizia my też prosiliśmy ks. Jana. Z tym, że nie znamy go tak dobrze więc nie był pewien czy będzie dał rade. Może się nie zgodzić. Ja tego ks. bardzo lubię i myslałam, że kiedyś właśnie on udzieli nam sakramentu. Ale nie powiedział nie ![]() Plusowa tylko ryżem nie wolno sypać czy w ogóle niczym? Dobrze wiedzieć. Edytowane przez perelka27 Czas edycji: 2011-02-16 o 11:49 |
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zaproszeń to mi będzie moja siostra robić ;D Taka artystyczna dusza: decoupage, scrapbooking, biżuteria Więc mam w planie ją wykorzystać przy moim ślubie i weselu
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
Też już nie długo będę musiała zająć się zaproszeniami. My chyba zamówimy z takiej jednej strony. Pasuje mi kogoś poprosic o jakieś ładne wpisanie gości w te zaproszenia, bo ja w tym temacie całkowite beztalencie jestem. Nie chciałabym, zeby było tam nabazgrane jak kura pazurem
![]() Już się zbliża termin tego trzydniowego kursu przedmałżeńskiego, który organizowany jest w Mościcach. Ciekawa jestem czy to faktycznie tak do 21.00 trzymają. Edytowane przez perelka27 Czas edycji: 2011-02-16 o 12:34 |
|
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama chciałabym takie oryginalne zaproszenia, ale podejrzewam, że drogo by mnie to wyszło ale zanim dojdzie do tego, że bedę wybierać zaproszenia to może odłożę fundusze
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Emir: Dziękuję za info
jednak do mojego ślubu baaardzo daleka droga, więc nawet nie myślę o takich sprawach Tak tylko publicznie sobie marzę
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
tak,polecam Takaye, jest tez ma majowym watku, i tam jest jeszcze kilka innych co same sliczne zaporszenia robią.
Perełka, no tak, w sierpniu to bedzie zalezalo od proboszcza, bo ks. Jan jest seniorem i jesli porboszcz jak zawsze wezmie urlop w lipcu, to on swoj bedzie mogl miec tylko w sierpniu, wiec nie wiadomo, ale w tym dniu jest slub moje koleznaki, ktora bardzo dobrze zna sie z ksiedzem Janem i go zaprasza na wesele, wiec istnieje szansa, ze skoro slub masz przed nia, to on bedzie
|
|
#737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to jakaś szansa jest. Jeżeli się nie uda to trudno To koleżanka miałaby bardzo wczesny ślub gdyby była przede mną.W sprawie zaproszeń i innych rzeczy ślubnych polecam stronę http://www.decorisus.pl/index.php Ja na pewno zamówie u nich kilka rzeczy. Edytowane przez perelka27 Czas edycji: 2011-02-16 o 13:27 |
|
|
|
|
#738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do sypania to nam ks. proboszcz powiedzial na naukach pzredmalzenskich jak rowniez osobiscie zeby nie sypac ryzem bo dzieci w chinach gloduja a tu sie ryz marnuje on wie ze to zwyczaj, tradycja, szczescie ale prosil by tego nie robic - w sumie poniekad mial racje bo tez bym nie byla zadowolona jakby ktos chlebem rzucal a ja na bulke nie miala. Co do ks. Jana to my rowniez go wybralismy i jestesmy baardzo zadowoleni - tak wesolo bylo
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.mlodejparze.pl/e-sklep/index.php?cPath=21 http://salonyslubne.pl/produkty/Zaproszenia_slubne http://www.weseletarnow.pl/zaproszenia/zaproszenia5.htm http://www.zaproszeniaonline.com.pl/ http://www.cartalia.com.pl/zaproszenia-slubne/ Ja niestety nie mam doświadczenie z żadnego z tych sklepów, ponieważ ten etap jest jeszcze daleko przed nami. Edytowane przez agnieszka* Czas edycji: 2011-02-16 o 14:50 |
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
moze znacie kogos kto potrzebuje zdjecia do portfolio
bo ja bym skorzystal z takiej okazji np. sesja narzeczenska za free
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
Ewka: Za free to może nie, ale za niewielką kwotę już miałabyś fajne zdjęcia narzeczeńskie
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie. Aparatka od 15.04.2013 Edytowane przez Soul89 Czas edycji: 2011-02-16 o 22:42 |
|
|
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... wydaje mi się że nie będzie z tym większego problemu ![]() Mój tydzień w Tarnowie dobiegł końca ale muszę się pochwalić WSZYSTKO załatwione sukienkę kupiłam w przeciągu dwóch godzin polecam Eurostyl ... sprawnie, miło i konkretnie ... także oby tak dalej, jak na chwilę obecną większych utrudnień organizacyjnych nie ma ![]() A co do tarnowskich targów to miło się zaskoczyłam pamiętam te sprzed kilku lat kiedy wybrałam się tam z koleżanką a które okazały się kompletną klapą - byle kryte lodowisko w Tarnowie, tutaj pomijając akustykę itd. bo na to nikt akuratnie wpływu nie ma można było znaleźć naprawdę kilka ciekawych rzeczy ... ja np. zamówiłam sobie samochód i przez przypadek znalazłam bukiet ślubny ... zdjęć niestety Wam nie pokażę ponieważ ktoś pokusił się na mój aparat który wypadł mi z kurtki notabene ochrona w galerii jest bardzo pomocna szybko sprawdzili monitoring no i oczywiście pięknie widać jak pewne małżeństwo go podnosi ... mam nadzieję że spodobała im się zawartość karty!! A tak na marginesie szczyt chamstwa znaleźć i nie starać się zwrócić tego właścicielowi ... no cóż i tak robił kiepskie zdjęcia
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
O matko, cóż za wspaniała para, że zaiwaniła cudzy aparat
Gratuluję kupna sukienki! Można powiedzieć, że już prawie wszystko zapięte na ostatni guzik
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie. Aparatka od 15.04.2013 Edytowane przez Soul89 Czas edycji: 2011-02-16 o 23:37 |
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za odpowiedzi związane z plenerkiem na wodą![]() Mam kolejne pytanie tym razem związene z kamerzystą. Z TŻ podjeliśmy niby decyzje że nie chcemy mieć takiego prawdziwego kamerzyste z wielką kamerą i światłem w kościele ponieważ NIe jesteśmy obyci z kamerą i nie chcemy dodatkowego stresu. Planujemy kupić taką małą kamerke i poprosić z rodziny kuzyna aby nam nagrał ślub w kościele i ważniejsze wydarzenia na weselu. I mam z tym problem bo kuzyn będzie gościem i tak głupio go prościć żeby pilnował nagrywanie. Już się pytaliśmy go to powiedział że w kościele spoko ale na weselu to chce się bawić i w sumie się nie dziwie taka kamera też kosztuje i by była odpowiedzialność;/ Mam teraz rozkminy .. Prawda jest taka że tą płyte ogląda się później za kilkanaście lat i miło wspomina ale jest to nagrane i jest to kolejna pamiątka i nie na zdjęciu. Ja może bardziej niż TZ chciałabym kamerzyste tylko tu dochodzi też o dodatkową koszty ale kamere też wkońcu trzeba kupić ;/Niektórzy podawali początkujących fotografów może zncie jakiś początkujących kamerzystów albo jakiś niedrogich?? (nie wiem czy można czy nie można reklamować jak coś to prosze na priv) |
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki model jeśli można wiedzieć bo ciekawa jestemA tym złodziejom to by się przydał porządny |
|
|
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że temat Bristolu pojawiał sie na forum, ale w sumie to żadnych konkretów nie było. Był ktoś może tam na weselu? Jakieś opinie?
Na ulotce jest napisane że za 160zł mają aż 7 dań gorących i tak się zaczełam zastanawiać...
|
|
|
|
#748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my też rezygnujemy z kamerzysty. Tylko, że nie ze względów finansowych, ale dlatego, że stresuje nas oko kamery :P Będziemy mieli małą amatorską kamerę i brat TŻ-ta nas będzie nagrywał. Najbardziej zależy nam na ślubie i fragmentach z przyjęcia. Dobrze byłoby, gdyby Twój kuzyn miał zamiennika. Mogliby się wymieniać. Kamera na pewno się Wam przyda, żeby nagrywać chociażby chrzciny pierwsze urodzinki... pierwsze kroki... pierwsze słowa ![]() Niestety nie znam żadnego taniego kamerzysty, ale pewnie mniej niż 1000zł żaden nie weźmie. |
|
|
|
|
#749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo ja jakbym chciala to uchwycic to kamere bym musiala miec na zmiane i kims stale do głowy przypieta )))) heehhe ale faktem jest ze kamera na slubie stresuje ale czy taka mała kuzyna czy brata nie bedzie stresowac????????? przeciez wtedy tez wam bedzie zalezalo zeby nie zrobic gupiej miny czy sie nie pomylic na przysiedze a kamerzysta profesjonalny nawet ten poczatkujacy zawsze wie jak sie ustawic i wrazie czegos moze cos tam wyciac ))) a pamiatka faktycznie zostaje na cale zycie pozatym juz sie denerwujecie ze chciały byscie fragmenty wesela i na przyjeciu tez jest mozliwosc ze zamiast sie bawic bedziecie kukuc czy kuzyn czy tam brat cos tam nakrecil ))) A moze faktycznie taki pocztkujacy niedrogi kamerzysta jest dobrym rozwiazaniem ))
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MI się marzy taki reportaż np gdzieś na boku kamerzysta pyta pare gości co myśli o parze młodej albo co im życzy :P Tak samo jak bym miała własną kamere to tydzień przed można nagrać jak idą przygotowania. To wszystko będzie później pamiątką. Są plusy i minusy .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Cie kawa jestem

sama chciałabym takie oryginalne zaproszenia, ale podejrzewam, że drogo by mnie to wyszło
ale zanim dojdzie do tego, że bedę wybierać zaproszenia to może odłożę fundusze 
To koleżanka miałaby bardzo wczesny ślub gdyby była przede mną.

Gratuluję kupna sukienki!
Można powiedzieć, że już prawie wszystko zapięte na ostatni guzik
ale kamere też wkońcu trzeba kupić ;/