|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Konto usunięte
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LI - LOVE LIVES FOREVER
Matko! Przyszedł ten Strażak Miejski żeby mnie wylegitymować (bo nie miałam dokumentów przy sobie jak mnie złapali) i stwierdził, że pewnie nie mogłam się skupić na tej Mszy i że muszę pewnie lecieć jeszcze raz, więc już mam karę i się zapytał, czy był płacz, a ja powiedziałam, że był (było wycie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Asiek przez kościół Ci anulowali
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- super Asiek ![]() ![]() ![]() ![]()
#723 |
Konto usunięte
|
nie wiem, czy przez kościół czy przez to, że się zapytał czy ryczałam, czy przez to, że kiedyś mieszkał na tym samym osiedlu i nie omieszkał sobie ze mną o tym pogawędzić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24890441]Matko! Przyszedł ten Strażak Miejski żeby mnie wylegitymować (bo nie miałam dokumentów przy sobie jak mnie złapali) i stwierdził, że pewnie nie mogłam się skupić na tej Mszy i że muszę pewnie lecieć jeszcze raz, więc już mam karę i się zapytał, czy był płacz, a ja powiedziałam, że był (było wycie
![]() ![]() ![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24890619]nie wiem, czy przez kościół czy przez to, że się zapytał czy ryczałam, czy przez to, że kiedyś mieszkał na tym samym osiedlu i nie omieszkał sobie ze mną o tym pogawędzić ![]() ![]() Super! ![]() Czyli jednak, tak jak mówisz, niektórzy z nich są też ludźmi ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- A tak btw. która z Was polecała tusz do rzęs Max Factor 2000 Calories ![]() Bo jedyne co się zgadza w tym tuszu, to napis na nim "dramatic look" - bo to jest dramat. Najgorszy tusz do rzęs jakikolwiek używałam ![]() Tak skleja rzęsy i rzeczywiście dramatycznie wyglądam... Używam go tylko,żeby "zużyć",ale już w życiu go nie kupię. Masakra ![]()
#725 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24890441]Matko! Przyszedł ten Strażak Miejski żeby mnie wylegitymować (bo nie miałam dokumentów przy sobie jak mnie złapali) i stwierdził, że pewnie nie mogłam się skupić na tej Mszy i że muszę pewnie lecieć jeszcze raz, więc już mam karę i się zapytał, czy był płacz, a ja powiedziałam, że był (było wycie
![]() ![]() ![]() ![]() Oooo dobrze że mu się ludzkość włączyła ![]() Cytat:
2000calorie jest <jak da mnie> jednym z fajniejszych tuszy jakie miałam...lubię go ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem - może i felerny w każdym razie nie dla mnie ![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
ja nie umiem używać tuszu
![]() ![]()
#728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo ten co do testowania wysyłali nowy w zesżłymr oku z wizażu...to o dupe rozstrzasnąc... lash extension bodajze...właśnie go uzywam, by zuzyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() Rozwijasz sie ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- http://img593.imageshack.us/img593/7...4746536310.jpg Boooocian ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coś Ty ![]() a świeży masz ? bo może jak poleży z tydzień to będzie lepszy dla Ciebie ![]() ja kocham ten tusz ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
ale czego Ty Luśka nie umiesz ![]()
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
ej co sie stało Kubicy? ponoc moga mu nawet amputować dłoń.
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem - ja właśnie lubię te "grubsze" szczoteczki, a ten akurat mi tak nie podszedł,że aż w szoku byłam. Bardzo lubię z Astora Air Max i chyba to będzie następny mój tusz, bo coś mi Max Factor nie podchodzi ![]() No nic, będę się zwijać, do kościoła ![]() Wpadnę potem ![]() See yaa ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Jesu jakie wy jesteście niedomyślne, jak zdejmuje okulary to nic nie widzę więc nie trafiam pędzlem w oko no!
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- przepraszam, że się uniosłam :P
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A używam praktycznie codziennie innego tuszu ![]() Uciekam ![]()
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Wypadek miał na jakimś rajdzie
![]() Cytat:
![]() aha ![]() Sorry ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Luśka! To musisz sobie kupić takie brylki odginane w połowie na nosie...na jedno oko zdejmujesz/odginasz jedną brylke, na drugie druga i jazda ![]() nie wiem czy takie są, ale możesz opatentować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Kamuha śmiejesz się z mojej ślepoty, dziękuję! foch no
#736 |
Zakorzenienie
|
Kama ten z testowania był na maxa do
![]() Kocham Max Materpiece ![]()
#737 |
Zakorzenienie
|
są widziałam kiedyś w jakiejś wysyłkowej ofercie :P
#738 | |
Zakorzenienie
|
wyleciał z toru i uderzył w kościół ![]() 10 minut temu rzecznik szpitala zdementował info o amputacji dłoni ma zmiażdżony nadgarstek, złamaną kośc udową o 14 miało być oficjalne oświadczenie ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
no co z tym kościołem dzisiaj, makabra...
#740 |
Zakorzenienie
|
Wybacz
![]() To uniesienie mnie tak rozbawiło chyba ![]() No widzisz ![]() ale na patencie już nei zarobisz ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- NO wyjęłaś mi to z ust ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
uderzył w barierkę i ona wbiła się w samochód, musieli rozcinać auto, żeby go wyjąć
#742 |
Zakorzenienie
|
nawet ich nie zamówię, wymyślę coś swojego :P
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- kurde pamiętam, że były mojej sisty miał jakiegoś idola, też kierowca, który zginął właśnie na jakimś wyścigu bo za długo czekali na ten sprzęt do rozcinania samochodu, ale ni kija nie pamiętam nazwiska.
#743 |
Zakorzenienie
|
http://images2.fanpop.com/images/pho...50-608-800.jpg
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- http://images2.fanpop.com/images/pho...4-482-1450.jpg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Konto usunięte
|
Biedny Kubica
![]() Blue, jesteś? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Asiek wyrywasz facetów w ciemno :P??
#746 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Nie no tak żartowałam :P tak sobie pomyślałam, że skoro pytasz Blue to wiesz ...
![]() |
#748 |
Konto usunięte
|
a nie uważasz, że byłby to ciekawy zbieg okoliczności poznać na dwóch zupełnie różnych forach osoby, które mogą się znać osobiście?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
nie no tak, tak
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- o mój Boze niechcacy weszłam na fotki na FB i zbaczyłam tego psa przejechanego przez pociag ![]()
#750 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.